Kezdőoldal Ágak Németországból hazatérve, tíz hónap alatt lett Ezüst HV Bodnár Mónika a Tasnádi-ágon, aki az egyszerűségben és az alázatban hisz

Németországból hazatérve, tíz hónap alatt lett Ezüst HV Bodnár Mónika a Tasnádi-ágon, aki az egyszerűségben és az alázatban hisz

Bodnár Mónika a segítő szponzorpárossal, Géczi Ildikóval és Varga Sándorral

Bodnár Mónika Miskolcon él a férjével. Nem volt ez mindig így, hiszen nagyjából egy esztendeje még Németországban laktak. Van egy felnőtt, 25 éves lánya, aki már önálló életet él a párjával, szintén Miskolcon. Ott, ahol rövid idő alatt, az online periódusban épített fel egy Ezüst HV csapatot Mónika. Igaz, volt előzménye: egészségügyi problémáikra kerestek megoldást a férjével, amikor a facebookon rátalált Varga-Géczi Ildikó posztjaira és hétről-hétre olvasta azokat. Így egy sikeres kúra (és a hazatérés) után döntött úgy, hogy belevág az üzletbe. Hogy mekkora dinamizmussal, az a címből is kiderül… Az ágvezetői, Tasnádiné Mónika és férje, Zsolti így fogalmaznak: „Nagyon céltudatos, tanítható embert ismertünk meg benne.” S hogy tanárnak sem rossz, eredményei bizonyítják – a céges, nyári versenyt is teljesítette, sőt, az őszi folytatást ugyancsak. De nézzük a részleteket tőle, mely példa lehet arra is, hogy nem feltétlenül kell nyugaton keresni a boldogulást, mert itthon is van lehetőség!

Egyik hálózatvezetőjével, Tóthné Bodnár Erikával

Megszabadulás a problémáktól, kilóktól, centiktől

2019. májusában felvettem a kapcsolatot Ildikóval, majd május 14-én csatlakoztam hozzá a termékek miatt, s hogy jobban érezzem magam. A férjemmel együtt csináltuk végig a kúrát, amit Ildikó javasolt nekünk, mindent betartottunk. Az állapotunk folyamatosan javult, majd 6 hónap kúra után a problémákon kívül sok-sok kilótól és centimétertől szabadultunk meg!

Az évzárón az ágvezető házaspárral, Tasnádiné Mónikával és Tasnádi Zsolttal

Hazatérés Németországból

Ekkor még Németországban éltünk, dolgoztunk a férjemmel. Tudtuk, terveztük, hogy sok év után hamarosan hazatérünk, ez volt a 2020-as célkitűzésünk. Az utolsó távol töltött hónapok alatt körvonalazódott bennem, hogy hazaköltözésünk után kipróbálom a Biocom üzleti modelljét is, hiszen a termékek nálunk már bizonyítottak.

Kitűzős HV-ként két vezetőjével, Tóthné Bodnár Erikával és Haskó Magdolnával

Gőzerővel indultam

Korábban egy nagy direktmarketing cégnél szereztem értékesítői tapasztalatokat. A januári hazatérés után felújítottuk a lakásunkat, majd úgy döntöttem, jöhet a munka, belevágok. Nem akartam újra a „taposómalomba” visszaállni, egy könnyedebb, szabadabb életet álmodtam magamnak. 2020. március 1.-jén gőzerővel belevetettem magam a munkába, azonnal főállású Biocomosként.

Lajosmizsén a hálózatigazgató-ágvezető Kónya Gyurival

Start, majd karantén

Március 8-án egy fantasztikus – akkor az első és eddig egyben az utolsó – Startképzésen vettem részt Miskolcon. Jött a vírus, a karanténhelyzet és mindent lezártak. Először kétségbeestem, hogyan fogok dolgozni, hogyan fogom megszerezni a számomra szükséges tudást, hogyan fogok kapcsolatba kerülni az emberekkel?

Lajosmizsén a saját és a Biocom családdal

Szponzori segítség az online világban

Ekkor jött az online világ! Az ágvezetőim, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt – a céges képzéseken felül – megteremtették a lehetőséget számunkra, hogy tanuljunk, haladjunk a munkánkkal, online képzéseket és rendezvényeket szerveztek nekünk. Szponzoraim, Géczi Ildikó és Varga Sándor szintén nagy segítséget nyújtottak a saját online képzések életre keltésével.

Magdolna a „nem” után mégis belevágott

Az első munkatársam, Haskó Magdolna egészségügyi problémájára keresett megoldást, majd pár hónap után áprilisban elkezdtünk dolgozni. Először nemet mondott, aztán az élethelyzete úgy hozta, hogy mégis belevágott. 2021. január 1.-től teljes jogú hálózatvezető. Magdi fantasztikus vezető, szuper csapata van, munka mellett nagyon ügyesen építi az üzletét! Már neki is van munkatársa.

Nyíradonyban a csapata legfőbb támaszaival

A nyári verseny is segített

Áprilisban szponzoraim felhívták a figyelmemet, hogy májusban indul a céges „Nyári verseny”, melyben megláttam a fejlődés lehetőségét. A versenyt 5. szinten kezdtem, éppen csak 2000 ponttal. A hálózatvezetői szintem május végére született meg először.

A sikerek is közösek!

A nyíradonyi képzésen vezetői csapatával és a sok elismeréssel

Nagyon jólesett neki a sok elismerés, ezt épp az ágvezetők adták át

Erikát a verseny hozta

A versenyvonalon júniusban robbant be egy új munkatársam, Tóthné Bodnár Erika, akit az üzleti lehetőséggel kerestem meg és igent mondott, emellett a betegségére is megoldást talált. 2021. január 1.-től teljes jogú hálózatvezető. Erika dinamikus vezető, főállásban építi az üzletét, működő vállalkozása mellé könnyedén be tudta illeszteni a Biocomot. Szuper csapata van és 2 munkatárssal dolgozik jelenleg.

Mozgalmas időszak volt

A verseny első szakaszát az internet segítségével teljesítettem, majd a nyári hónapokban Életmód Esteket szerveztünk hetente 1-2 alkalommal, illetve személyes találkozókon tájékoztattuk az érdeklődőket. Nagyon mozgalmas, eseménydús, sikeres nyarunk volt. Ildikó nagy segítségünkre volt, hiszen minden alkalommal jött, segített, amit itt is szeretnék megköszönni.

Serleg a dinamikusságért

A verseny első szakaszát megkoronázta a pénzjutalmon felül – amit a szponzoraimtól kaptam –, hogy elnyertem a Tasnádi-ágon a legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetőnek járó kupát a csapatommal.

Derűs, vezetőképzős pillanat Haskó Magdolnával és Géczi Ildikóval

Csodálatos nyíradonyi élmények
Minden elismerést az augusztusban megrendezett nyíradonyi 2 napos vezetőképzőn vehettem át. A rengeteg tudáson kívül a hálózatvezetői oklevelemmel, a Tasnádi-ág kupájával és a pénzjutalommal tértem haza. Minden szempontból fantasztikus képzés volt, külön örömmel töltött el, hogy mindkét – akkor 5. szintű – vezetőm elkísért, hiszen ők is részesei az eredményeimnek és a sikereink is közösek. Ez az a munka, ami egyedül nem megy! Én csak akkor lehetek sikeres, ha a munkatársaim is sikeresek és nekem ez a legfontosabb.

Fantasztikus érzés
A koronára az ékkövet az augusztus 22-i, lajosmizsei rendezvény tette fel, ahol a cégvezetéssel, az ágvezetőimmel, szponzoraimmal, versenytársaimmal és a férjemmel ünnepeltem a versenygyőzelmet. Fantasztikus volt! Nagyon jó érzés volt a legjobb 42 közé tartozni valamennyi Biocom tag közül. Kívánom mindenkinek, hogy élje át ezt a csodát! Köszönöm a cégtulajdonosoknak, hogy megszületett ennek a rendezvénynek a gondolata és lenyűgöző módon ünnepeltek, elismertek minket. Gyönyörű környezetben, csodálatos emberekkel!

Minden képzés fontos
A „szabad” vírusidőszakban minden képzésen, rendezvényen részt vettem, ami megrendezésre került, nagyon fontosnak tartom, hogy mindenhol jelen legyek.

Versenybónusz az újabb sikeres hónapokért
A verseny második szakasza augusztus 1. után folytatódott, egészen november 30.-ig. Csapatmunkával ezt az időszakot is sikeresen teljesítettem. Nagyon hálás és büszke vagyok, hogy a legjobb 9 nyertes közé tartozom, akik teljesítették a 7 hónapos versenyt! Ez idő alatt a csapat óriásit fejlődött, a munkámat a cégvezetés 200.000 Ft-os versenybónusszal jutalmazta.

Kitűző, „élőben”
Novemberben – az újabb karantén előtti utolsó –, „élő” Startképzésen megkaptam a Biocom kitűzőmet, melyet már nagyon-nagyon vártam. Nagyon megható és ugyanakkor csodálatos érzés volt, amikor szponzorom, Varga Sándor feltűzte. Nagyon büszkén fogom viselni – kár, hogy most nincs rá alkalom.

Az új (ezüst) cél is hamar teljesült
Ahogy elértem a 7-es hálózatvezetői szintet másnap megszületett az új célom, Ezüst Hálózatvezető akarok lenni! Két fantasztikus vezetőm, munkatársaink és az egész csapat következetes és folyamatos munkájának az eredménye, hogy október végén először teljesítettük a szintváltás feltételeit és a következő 2 hónapban meg is védtük azokat.

A család is támogat
Nagyon hálás és boldog vagyok, hogy 10 hónap alatt sikerült az Ezüst Hálózatvezető szintet elérnem. Köszöntettel és hálával tartozom a családjainknak, férjeinknek, akik teljes mellszélességgel mellettünk állnak és támogatnak minket. Külön öröm számomra, hogy az egész családom (lányom, édesanyám és öcsém) tagja a rendszernek, használják és élvezik a Biocom Életmódprogram minden szeletét.

Ki van taposva előttünk az út
Köszönetet mondok valamennyi kúrázónknak, munkatársunknak, akik hisznek bennünk, nekünk és velünk tartanak a sikerekkel kikövezett úton. Az út ki van taposva, csak végig kell mennünk rajta! Köszönöm az ágvezetőimnek, szponzoraimnak, hogy hittek, hisznek bennem, bíztattak, bíztatnak és folyamatosan támogatnak.

Cél az arany
Egy-egy cél teljesítése után megszületik a következő, hiszen addig csak álom. Most az Arany Hálózatvezetői szint elérését tűztem ki. Amikor teljesül, jön a következő… Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltam a Biocomot!

Nekem miért éppen Biocom?
Az én miértem, hogy egy olyan munkahelyet teremtsek magamnak:

  • ahol jól érzem magam,
  • ahol jól keresek, biztos, egyre növekvő jövedelemre teszek szert,
  • ahol olyan emberekkel veszem magam körül, akikkel szívesen dolgozom.

Teljesen megváltoztatja az életünket! Nagyon fontos számomra, hogy szeressük és tiszteljük az embereket és minden tudásunkkal a lehető legjobbat kínáljuk nekik! Fontos az egyszerűség, dinamizmus és az alázat!

Meg kell dolgozni a vezetői létért
Hiszem, hogy nem akkor lesz valaki vezető, ha annak nevezzük, hanem akkor, amikor a munkatársai, a csapata annak tekinti, megbízik benne és követi. Ezért pedig kőkeményen meg kell dolgozni mindenkinek! Szeretném kedvenc idézetemmel jellemezni a munkamódszerünket: „Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban.”/ Szent Ágoston/

 

Ezeket olvastad már?