Kezdőoldal Ágak Haskó Magdolnát saját tapasztalatai, a képzések és kúrázói visszajelzései is inspirálták a HV szintig a Tasnádi-ágon

Haskó Magdolnát saját tapasztalatai, a képzések és kúrázói visszajelzései is inspirálták a HV szintig a Tasnádi-ágon

Láthatóan jó csapatot alkotnak: Haskó Magdolna és Bodnár Mónika

Haskó Magdolna örömteli terméktapasztalatokkal indult a Bioomban. A férjével Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Ongán élő hálózatvezető régi problémájára keresett és talált megoldást, így hamar meglátta az üzleti lehetőséget is. A Kónya-ághoz tartozik, azon belül a Sinka-, illetve a Tasnádi-ághoz. Ágvezetői Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt, szponzorai Géczi Ildikó és Varga Sándor, közvetlen szponzora, Bodnár Mónika pedig már Ezüst Hálózatvezető. S hogy rajtuk kívül mi segített még Magdolnának a vezetővé válás útján? Máris kiderül!

Itt még a hatos, Társult HV szinthez gratulál Haskó Magdolnának (jobbról) a szponzora, Bodnár Mónika, aki most már Ezüst HV

Segítő kúra
2019. novemberében csatlakoztam a Biocomhoz, termékekkel, ugyanis az egészségügyi problémámra – évekkel ezelőtt diagnosztizált és kezelt pikkelysömörömre – kerestem megoldást. Egy ismerősöm által kerültem kapcsolatba Mónikával, majd Ildikóhoz kerültem állapotfelmérésre, összeállította a kúrámat és belevágtam. Megérte, mert már egészen másképp érzem magam, s nagyon hálás vagyok ezért, hiszen rengeteg fájdalomtól és kellemetlen dologtól szabadultam meg.

Egy elismerős pillanat

Döntés, építkezés
Ezután úgy gondoltam, szeretnék mélyebben is belelátni a Biocom világába. 2020. áprilisában eldöntöttem, hogy elkezdek hálózatot építeni, munka mellett. Kiváltottam 1 hónap után a vállalkozói igazolványt és májustól már jutalékot is tudok felvenni.

A mögöttük lévő díszlet kifejezi az üzeneteket is, a Reg-Enor Magdolna üzletében is fontos szerepet játszik

Mozgalmas nyár versennyel, rendezvényekkel
Májusban elindultam a nyári versenyen, ami kihívás volt számomra. Úgy gondoltam, megmérettetem magam. Két hónapot sikerült teljesítenem, ezzel a legjobb 80 versenyző Biocom tag közé tartozom. A nyári hónapokban hetente életmód esteket szerveztem, melyben nagyon sok segítséget kaptam vezetőimtől Géczi Ildikótól és Bodnár Mónikától. Köszönöm nekik!

A szponzor-szponzorált fotók után egy teljesebb kép, amin Géczi Ildikó és Varga Sándor, a felsőbb vezetők is helyet kaptak

Online és offline tanulás
A karantén ideje alatt szinte minden online képzésen részt vettem, nagyon sokat jegyzeteltem, tanultam. Külön köszönet érte a cégvezetésnek! Aztán, amikor már lehetett, jelen voltam a Startnapokon, Kulcsember-képzéseken és a vezetőképzésen. Augusztusban részt vettem a 2 napos vezetőképzésen Nyíradonyban, ami nagyon inspiráló volt és nagyon sokat tanultam. A következő ilyen képzésre szeretném, hogy a munkatársa(i)m is elkísérjen(ek) és ő(k) is megtapasztaljá(k) azt a pozitív légkört, azt a varázst, amit én is éreztem.

Egy szép emlékeket idéző fotó arról a bizonyos, inspiráló és varázslatos nyíradonyi vezetőképzőről

Bővül a csapat
Augusztusban csatlakozott hozzám munkatársam, Kovács Dóra, aki jelenleg 4. karrierszinten van. Folyamatosan bővítjük a csapatunkat és célom új munkatársakat indítani mindkettőnknek. Nagyon büszke vagyok rá, nagyon ügyes, lelkes, már neki is van jelöltje. Köszönöm a kúrázóimnak, hogy bíznak bennem, elfogadják a tanácsaimat és örülök, hogy sikeres kúrákon vannak túl. Jelenleg 58 családnak tudok segíteni a munkámmal.

Így lettem HV
Októberben sikerült teljesítenem először a hálózatvezetői szint 4000 pontját. Nagyon örültem, hogy végre elértem az első nagy célomat! Nagyon sok munka van e mögött az eredmény mögött. Novemberben már nagyon a fejembe tettem, hogy újra megcsinálom, majd decemberben is – és sikerült! Így januártól teljes jogú hálózatvezető vagyok!

Cél az arany
Köszönettel tartozom vezetőimnek: Géczi Ildikónak és Bodnár Mónikának, hogy támogatnak és hisznek bennem! Külön köszönöm Tasnádiné Mónikának és Tasnádi Zsoltnak, hogy az online képzéseket is létrehozták és biztosítják számunkra hétről hétre. A célom, hogy alázatos, példamutató vezető legyek, továbbá a csapatom bővítése. Következő nagy célkitűzésem, hogy ebben az évben elérjem az Arany Hálózatvezető szintet!

Ezeket olvastad már?