Kezdőoldal Ágak Több, mint üzlet: jövőt építő lehetőség – Tóth Istvánék Arany Hálózatvezetők lettek a Csordás-ágon

Több, mint üzlet: jövőt építő lehetőség – Tóth Istvánék Arany Hálózatvezetők lettek a Csordás-ágon

Tóth István és Tóthné Molnár Ibolya Arany Hálózatvezető lett a Csordás-ágon – ők a TM Team vezetői

6 szám, amely megváltoztatta Tóth István és Tóthné Molnár Ibolya életét – de ez nem a hatos lottó! Annál ugyanis sokkal többet kaptak a regisztrációs számmal… Hogy mit is? „Csak” egy szabad életet! Mert mi is a megélt szabadság, amely akkor is és most is oly fontos számukra? Az, hogy azt tesznek, amit akarnak, és nem kell tenniük azt, amit nem akarnak – most már Arany Hálózatvezetőként. Történetük részleteit is megosztja István.

Ők lettek 2022 legjobb hálózatépítői a Csordás-ágon – az ágvezetővel együtt örültek

Az alapcél is teljesült
Történetünk 2016-ban indult azzal, hogy Ibolya vállalkozóként csupán fogyni akart, és megismerkedett egy olyan hölggyel, aki nem csak egy terméket adott – amivel aztán sikeresen megvalósította az alapcélt –, hanem egy üzleti lehetőséget is kínált. Ez a hölgy Csordás Anikó volt, aki mostanra Gyémánt Hálózatvezetőként rajtunk kívül is már sok ember életébe hozott pozitív változást.

A Hónap Hálózatépítője címet is elnyerték 2022. augusztusában

Egy vezető, egy támogató
A „mit veszíthetünk?” kezdetek után aztán a jutalékértesítők meggyőzték Ibolyát, hogy vállalkozóként nézzen a kínált üzletre. Hat hónap alatt lett Ibolya hálózatvezető és lettem én támogató családtag!

A TM Team magja

58 évesen mondtam fel a „biztosat”
Közös munkánk Ibolyával 2018-tól datálódik, amikor már – leküzdve saját kezdeti fenntartásaimat –, elsősorban az üzlet nyújtotta lehetőségeket meglátva kezdtünk a közös és tudatos hálózatépítésbe. A Biocom Nyári Verseny megnyerése után elért hálózatvezetői szint tette lehetővé számomra, hogy felmondjak egy biztosnak mondott állást 58 évesen. Az azóta eltelt 4 év sok élményt, tapasztalatot, barátot és az együvé tartozás érzését hordozza számunkra Ibolyával.

Akikre méltán büszkék: a Justin-Pálfy Team

A példamutatás a hitelesség alapja
Meg kellett tanulnunk, hogy a gazdasági életben működő vezetési eszközök a hálózatépítésben kevésbé működnek. Itt a példamutatás a hitelesség alapja, azt kell tenni, ami eredményesen másolható és követhető! A tapasztalat hozta felismerés, hogy csak olyan embereket lehet sikeressé tenni, akik nem csak változtatni akarnak addigi életükön, de tenni is hajlandók érte! Sokan voltak, akik velünk tartottak rövidebb-hosszabb ideig a Biocom által kijelölt úton, de csak azok maradtak velünk, akiknek komoly céljaik voltak.

Arany lett a karácsony

Sokkal több, mint egy üzleti vállalkozás
2020-ban váltunk Ezüst Hálózatvezetővé, és azóta volt kitűzött célunk Ibolyával az Arany vezetői szint elérése. Nagyon sok sikert megéltünk, és ha nem úgy történtek a dolgok, ahogy terveztük, akkor tapasztalattá formálódtak! A korunk hozta bölcsesség, ami új értéket adott életünknek, kitartóvá tett bennünket céljaink elérésében, hogy a legfontosabb a magunkban és szeretteinkkel megélt életidő. A Biocom sokkal több számunkra, mint egy üzleti vállalkozás, mindinkább egy személyiségváltozást lehetővé tévő, biztonságos jövőt építő, hasonlóan gondolkodók közössége!

Az AHV szint elismerése

Együtt haladunk a munkatársainkkal
Amikor az alapítók által kijelölt úton haladva csatlakoznak hozzánk olyan munkatársak, akik a mi példánkat követve válnak sikeressé, akkor kap értelmet minden, amit teszünk magunkért és másokért. Hálásak vagyunk minden velünk tartó munkatársunknak, akikkel együtt haladva válhattunk Arany Hálózatvezetővé! Tiszta szívvel örülünk, hogy olyan munkatársaink vannak, akikben látjuk azokat a vezetőket, akik tovább fejlődve velünk, igazgatói lehetnek ennek az életet építő közösségnek!

Aranyos pillanat

Megéri a fáradságot és a kitartást
Ha kitűzöl egy célt, hogy megmászol egy hegyet, a mászás közben az akadályok legyőzésére koncentrálsz. De a fejedben ott egy kép, amit a csúcsra érve látni vélsz. Mikor minden akadályt legyőzve felérsz és körbenézel, rádöbbensz, hogy minden, amit eddig gondoltál, nem ér fel ahhoz, ami ott a szemed elé tárul! Akkor jön a szívedben egy érzés, hogy minden fáradságot és kitartást megért, hogy ott lehetsz!

A TM Team is adott győztest a nyári versenyen – a kép a lajosmizsei Új Tanyacsárdában készült

Érkezés és izgalommal teli várakozás
Pontosan ezt érezzük most Ibolyával! Nem csak megérkeztünk egy vezető pozícióba, hanem egy új kihívás előtt állunk, hogy új tartalommal töltsük meg ezt a pozíciót, mert ami eddig elhozott bennünket, az részben eddig volt csak eredményes. Izgalommal teli várakozás van bennünk, hogy közvetlenül azoktól tanulhatunk, akik példaként állnak nem csak előttünk, de mindenki előtt, akik nem csak terméket, de rendszert és jövőt építő lehetőséget látnak a Biocomban!

A Biocom Akadémián a csapat

Köszönet
Hálásak vagyunk minden munkatársunknak, akik velünk tartanak, szponzorunknak, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőnknek, hogy mutatott egy utat, hogy bízott bennünk, támogatott és bíztatott bennünk! A legnagyobb hála Kónya Györgynek, aki létrehozta az „asztalt”, ahová leteheti mindenki a kollektív bölcsesség poharát, és ihat belőle érdemei szerint! Köszönjük minden vezetőnek a szívet melengető befogadást és a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanulhatunk!

Csapatépítés

A Csordás-ág HV csapatának tagjaiként

Előadás a Tasnádi-ág Startrendezvényén

Példaképeik között

Sikeres év volt 2022 a Csordás-ágon

A TM Team évértékelése. A szlogen is sokatmondó…

Ez egy sikeres Startképzés volt

Vendégelőadóként a Tasnádi-ágon

Vendégként a Szabó-Gyarmati Team Startján

Ezeket olvastad már?