Kezdőoldal Ágak Az ország legkisebb városában lett HV Tóthné Bodnár Erika a Tasnádi-ágon, akinek a terméktapasztalatok még nagyobb lendületet adnak

Az ország legkisebb városában lett HV Tóthné Bodnár Erika a Tasnádi-ágon, akinek a terméktapasztalatok még nagyobb lendületet adnak

Tóthné Bodnár Erika és Bodnár Mónika

Tóthné Bodnár Erika Magyarország legkisebb városában, Pálházán élek férjemmel. A BorsodAbaúj-Zemplén megye (és az ország…) határán lévő település azonban semmilyen üzleti hátrány nem jelent a mai, online világban. 2020. június elején kereste meg Bodnár Mónika, s megmutatta neki a Biocom üzleti modelljét. Nagyon megtetszett Erikának a cég felépítése, marketingterve, jutalékrendszere és maga a munkamódszer. Mivel dolgozott már hasonló területen és volt némi viszonyítási alapja, ezért úgy érezte, el kell fogadnia a felkínált lehetőséget. Igent mondott! Azóta pedig már (Arany HV álmokat dédelgető) hálózatvezető, a Kónya-, azon belül a Sinka-, még közelebbről a Tasnádi-ágon, közvetlen ágvezetői a Tasnádi házaspár, felső vezetői Géczi Ildikó és Varga Sándor, közvetlen szponzora az Ezüst HV Bodnár Mónika. Olvassuk tőle a részleteket!

Az azóta Ezüst HV szponzor épp elismeri a ma már HV munkatársát

Lendületes indulás
Mivel akkor már egyéni vállalkozó voltam, csatlakoztam a rendszerhez és azonnal főállású Biocomos lettem! Heti szinten Életmód Esteket szerveztem, amelyekhez nagyon sok segítséget kaptam vezetőimtől, Varga Sándortól, Géczi Ildikótól és szponzoromtól, Bodnár Mónikától, amit ezúton is köszönök nekik!

Láthatóan derűs pillanatokat élnek meg az üzletépítés közben

Csoporttal és versennyel indultam
Közösségi oldalamon csoportot hoztam létre, ahol az ismerőseim egyre többen érdeklődtek a termékek és a kúrázási lehetőségek iránt. Csatlakozásom hónapjában elindultam a házi hálózatfejlesztői versenyen, amit sikeresen teljesítettem és megkaptam a versenyért járó jutalmat is a szponzoromtól. Pontjaim: júniusban 1262 PÉ, júliusban 2088 PÉ, augusztusban 3005 PÉ.

A HV oklevél is bizonyítja, hogy a két Bodnár, Erika és Mónika ragyogóan dolgoznak együtt

Segítő képzések
A képzéseken rendszeresen részt veszek: tanulni, tanulni, hogy minél több tudást szívjak magamba és felkészült vezetője legyek a hozzám csatlakozó családoknak és munkatársaknak. Részt vettem Startképzésen Miskolcon, Kulcsember-képzéseken. A 2 napos vezetőképzésen is ott voltam, Nyíradonyban. Nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat tanultam! Természetesen az online felületeken tartott Életmód Esteken és képzéseken is mindig jelen vagyok.

A szponzor-szponzorált kettős sikerének nagyon örülnek a felsőbb vezetők is: balról az ágvezető Tasnádi házaspár, Mónika és Zsolt, jobbról Géczi Ildikó

Hitelesség a saját terméktapasztalattal
Saját terméktapasztalatom szeptemberre lett, hiszen akkora fejeződött be az első Reg-Enor kúrám, melyet a 4 éve diagnosztizált problémám miatt kezdtem el. Így az üzleti lehetőséggel párhuzamosan, a teljes életmódváltással járó kúra következtében a javulást is megéltem. Megtapasztaltam a termékek jótékony hatását, ami még nagyobb lendületet adott a munkámban. Egyre hitelesebben, saját terméktapasztalattal tudtam tovább építeni az üzletemet, ami a teljesítményemen, havi pontjaimon is meglátszott.

A szponzori vonallal együtt örültek a SLIM40 hálózatba kerülésének

Növekedés pontban, pénzben, elismerésben
Október – november- december hónapokban sikeresen elértem és megtartottam, megvédtem a hálózatvezetői szinthez szükséges 4000 pontot. Október: 4078, november: 4331, december: 4257 PÉ. Szponzorom Fiatal Tehetség Díjra jelölt és a novemberi Startképzésen ágvezetőim ezzel a díjjal is elismerték a munkámat! Az elismerésért köszönet és hála mindenkinek! Az eddigi legmagasabb jutalékom 198.500 Ft volt.

Tímea és Erzsike: szuper ügyesek
Jelenleg két munkatársam van, Gáspárné Tímea 2020. novembertől, Ivánné Erzsike 2020. decembertől erősítik a csapatomat. Tímea jelenleg 5. szintű, Erzsike 3. szintű munkatárs. Nagyon büszke vagyok rájuk, mindketten szuper ügyesek! Ők is elkezdték 2021. januárban a házi hálózatfejlesztői versenyt, ami remélem számukra is meghozza az eredményt, ők is vezetővé válnak.

Csapatban a sikerekért
Minden tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy minél előbb elérjék a hálózatvezetői szintet, ezáltal én is szintet lépek és Ezüst Hálózatvezető vagyok. Hiszen ez csapatmunka, én is akkor vagyok sikeres, ha ők is azok! Nagyon várom már, hogy másik két vezetőjelöltem is megérkezzen! Célom a 2021-es évet Arany Hálózatvezető szinten zárni!

 

Ezeket olvastad már?