Minden korábbinál több győztes a 2020-as Nyári Versenyen


Finoman fogalmazva sem volt egyszerű dolga a Biocom Hálózatépítőknek 2020 tavaszán. Nekik is, csakúgy, mint számos szakma művelőinek, szinte egycsapásra kellett átállniuk az online módszerekre. Ennek voltak persze előzményei több ágban is, de egész más fő csapásirányként, esetleg kiegészítésként dolgozni a virtuális térben, és megint más kizárólag, kötelezően ráhagyatkozni erre az egyetlen lehetőségre. Márpedig a hálózat csodásan vizsgázott, túl azon, hogy a pontok száma folyamatosan történelmi rekordokat döntöget (így 2020 minden valószínűség szerint kiemelkedően csúcsév lesz), a belépők száma is elképesztően magas. Utóbbihoz erősen hozzájárulhatott az idén is meghirdetett, májustól júliusig tartó (s a győzteseknek az ősz végéig tovább zajló) úgynevezett nyári verseny. Azért úgynevezett, mert korábban az egyik jelzője a „hajós” volt ennek a havonta 1000, majd 2000, végül 3000 friss pontértéket előíró kihívásnak. Ez most a pandémiás helyzet miatt változott, így a lajosmizsei Új Tanyacsárdában ünnepeltek a győztesek. Magáról az üzleti kerti partról egy másik cikkben számolunk be (a vezető képet azonban innen használtuk), az alábbiakban a győztesek bemutatkozását, élményeit, tapasztalatait, részben tanításait adjuk közre. Minden eddiginél többen, 46-an teljesítették a feltételeket, köszönet azoknak, akik beküldték a beszámolójukat. S természetesen: további sok sikert mindenkinek!

Ábelné Wagner Andrea (Baranyi-ág): Hálózatvezetővé váltam általa

Ábelné Wagner Andrea vagyok Békés megyéből, Köröstarcsáról, 1996 óta pedagógusként dolgozom, alsó tagozatos tanítóként. 2020. januárjában kapcsolódtam a Biocom hálózatához egy Reg-Enor kúrával, ami által sikerült megszabadulnom 15 kg-tól, sokkal jobb lett a közérzetem és egészségi állapotom is javult. Februárban kezdtem el foglalkozni a hálózatépítéssel. Szponzorom, Kopányi Veronika HV biztatására indultam el a versenyen. Ő az, aki végig mellettem állt, segített, tanított. Júliusi pontjaimmal értem el a HV szintet, jelenlegi feladatom ennek megerősítése. Célom, hogy újabb HV lábunk, illetve lábaink legyenek, valamint az Ezüst HV szint elérése. Amire legbüszkébb vagyok, hogy családom is maximálisan támogat és segítik a munkámat. Miért indultam el a versenyben? Szeretem a kihívásokat, szeretek célokat kitűzni és elérni azokat, ezáltal utat mutatni másoknak. Mivel 23 éve pedagógusként dolgozom, a munkám is sorozatos kihívások elé állít. A versenyben 2 vonalon indultam és így is zártam. 62 fővel bővült a csapatom a versenynek köszönhetően. A májusi két új ágamon lett 2058.9 pont és 27 új belépőm. A júniusi nagyon megugrott, 2988 pont és 45 volt a belépők száma. A júliusi hónap volt a legnehezebb, de sikerült 3564,6 pontot elérnünk és már 62 főre emelkedett a belépők száma. Különösen büszke vagyok Jakabné Wagner Krisztinára, aki 5. szintű munkatársam lett, kitartó és lendületes munkáját nagyon köszönöm. Öröm és boldogság járt át e három hónap alatt. Azt gondolom, sokat fejlődtem a verseny ideje alatt, mind személyiségben és kommunikációban. Jó érzés segíteni másokon! Köszönöm Biocom!

Acsainé Sz. Katalin: Csupa jót hozott a verseny, még autót is…

2017-es nyári verseny kapcsán csatlakoztam a Biocom hálózatába, mint törzsvásárló. Nem ismertem sem a céget, sem a termékeket, csupán egy kedves ismerősöm kedvéért regisztráltam. Sinka Szilvia keresett meg, az ő nyári versenyébe, csöppentem… Itt folytathatnám a történetet, de túl hosszúra kerekedne. A lényeg az, hogy általa váltam hálózatvezetővé, később, 2019 júniusára Ezüst HV-vá, a Vass-Beta ágon. Örökké hálás leszek neki segítségéért, és most már mondhatom, barátságáért! Májusban úgy döntöttem, hogy én is indulok a nyári versenyen, és megcsinálom, hisz már számtalanszor hallottam szponzoromtól Sinka Szilvitől ezt a mondatot „Na, ne viccelj már Kati, képes vagy rá, meg tudod csinálni!” Amikor valamiben kételkedem, szinte mindig fülemben cseng a hangja. Ezért úgy döntöttem, akkor lássuk, mire vagyok képes! Számomra ez a verseny nem az elismerésről, és nem is jutalomról szól, bár kétség kívül, azt is szívesen elfogadom. Részemről leginkább a határaim feszegetéséről szólt. Illetve szól, hiszen a verseny még nem zárult le, célom egy új hálózatvezetőt felhozni, és ez által szintet lépni. Májusban 3 vonalat indítottam. Május: 3785 PÉ, június hó pontja 6367,6 pont, július: 6466,3 pontforgalom lett a hónap végére. Egy aktív munkatársat találtam, aki 5-ös szintre lépett a 3. hó végére. Családi pozícióban lett júniusban 6-os a lányom, ezt taktikai okokból nem tartottam meg, hogy több időm legyen a lefedetlen csapatom építésére, viszont augusztus végére ismét a meglesz a 6-os szintje, ami számomra meghozhatja az Arany HV szintet. Hab a tortán, hogy júliusi munkám eredményeképp elhoztam az egyik céges autót. 12 db 200 pontos vagy a feletti regisztrációval, és 51 új taggal nőtt júliusban a meglévő csapatom. Külön büszkeséggel tölt el, hogy két hálózatvezetőm is indult a versenyen, Laukóné Dolányi Ildikó két hónapot teljesített, ám családi okok miatt fel kellett adnia a versenyt, Tangüner Ildikó sikeresen teljesítette, és ezáltal kitűzős hálózatvezetővé is vált. Gratulálok mindkettőjüknek!

Bãlan Aurelia – Románul is kiválóan megy a Biocom

Igazán különleges Bãlan Aurelia szerepe, aki Brassóban, Romániában dolgozik, a Péter-ágon. Román ajkú, Fejér Gyöngyi doktornő, hálózatvezető munkatársa. Közös erővel érték el a versenygyőzelmet!

Balló Mária: A versennyel lettem hatos

Csíkszentkirályon, Erdélyben élek férjemmel és három kisgyermekünkkel. Azért választottam a Biocomot, mint életformát és pénzkereseti lehetőséget, mert az általa képviselt értékekkel első perctől azonosulni tudtam. Fontos számomra az egészség, a jó emberi kapcsolatok és a  környezettudatos életmód. A Biocom a lehetőségek tárháza, mivel nem csak egészségünket tudjuk helyreállítani általa, hanem anyagi függetlenségünket is elérhetjük. Ebben a reményben indultam én is a hálózatépítés olykor rögös útjára, ahol mindig készen kell állni a változásokhoz való alkalmazkodásra. A verseny egy lehetőség volt számomra, hogy felgyorsítsam azt a folyamatot, ami a hálózatvezetői szint eléréséhez szükséges. Sikereim elérésében nagy segítségem volt szponzorom, György Emília a Péter-ágból. Csapatom fokozatosan, a három hónap alatt, összesen 28 új belépővel bővült, akikből 5 aktív tag. Közös erővel sikerült elérnünk egy dinamikus fejlődést, ami által július végére elérve a 4122 pontot beléptem a hálózatvezetői szint előszobájába, a 6-os szintre. A fotón mellettem életem párja, legnagyobb támogatóm, a férjem, Balló Szabolcs. Hálás vagyok a sok segítségért és támogatásért! Köszönöm a lehetőséget és mindenkinek további sok sikert kívánok! (Az ágvezető, Arany Hálózatigazgató Péter Ágnes ezt teszi mindehhez hozzá: Balló Mária az egyik győztesünk, aki ezzel a sikerrel elérte a társult hálózatvezetői szintet. Ez az eredmény a céltudatos munka eredménye. Sokat segített neki Péter Mária csapatában a hálózatvezetője, György Emília.

Baranyi Virág: Ajándékozz és győzz!

Ezüst Hálózatvezetőként a versenyben való indulásommal az volt célom, hogy új munkatárssal bővítsem csapatom, és vele „bearanyozzam” a karrierszintem. Az ajándék kézkrém bemotiválta a családtagomat, aki a versenyvonalam élére beregisztrálva el is kezdte az aktív hálózatépítést. Sikeresen vettük az akadályokat, első hónapban 2000 ponttal zártunk, majd 3300 ponttal, végül pedig 3100 ponttal teljesítettük a versenyt. Lelkes és sikeres 5. szintű munkatársat köszönhetek a versenynek, ami számomra még nem zárult le, hiszen még előttem áll a második forduló. Gyöngyösön lakom, a Tóth-Wolford Team-hez tartozom, szponzoraim: Tóth Lali és Tóth-Wolford Erika. (A képen: Ács Veronika és Baranyi Virág.)

Bátyi Gizella: Az Intestinal kúrától a versenygyőzelemig

Németországban  élek és  dolgozom, hálózatvezetőm Tóth Csaba, a szponzorvonal a Kosiba-ág. Az én történetem azzal kezdődött, hogy szerettem volna pár felesleges kilótól megszabadulni, ezért elkezdtem az interneten keresgélni. A facebookon rátaláltam a “Változz velünk információs csoportra”,amelynek adminisztrátora egy régi kedves ismerősöm, Tóth Csaba volt. Csaba által megismerkedtem a kedves párjával, Berényi Krisztinával. Ennek a két csodálatos embernek a segítségével elindultam egy számomra eddig ismeretlen úton. Elmondták, hogy a Biocom termékeinek használatával nem csak a saját és a családom egészségét óvhatom meg, de akár egy pénzkereseti lehetőséghez is hozzájuthatok. 2020.03.03-án regisztráltam és elkezdtem használni termékeket. Először az Intestinal Cleansing Programot, vagyis a tisztítókúrát rendeltem meg. Az első csomagomat a vírus miatt kb. másfél hónap múlva kaptam meg, de bíztam és nem adtam fel. Sikerült az életmódvltással 5 kg felesleges súlytól megszabadulni. Csaba javaslatára a Facebook üzenőfalamra feltöltöttem egy kis posztot, amiben leírtam a történetem és hogy mennyivel jobban érzem magam. Ennek a posztnak köszönhetően az ismerőseim elkezdtek érdeklődni a program után, kb. 200 üzenetet kaptam… mindegyikre válaszoltam, többen csatlakoztak hozzám. Eközben az én drága férjem, Bereczki Miklós is elkezdte használni a kúrát és nála is látszott a változás. Ő is elkezdett nekem segíteni, így már ketten kezdtük el ajánlani a Biocom termékeit. Ezt szintén elmeséltem Csabának és ő azt javasolta, jelentkezzek a 2020-as nyári versenyre. Az első hónap végére 22-en csatlakoztak hozzám és 3239,2 pontot sikerült elérni. Emellett 5-ös szintre kerültem és sikerült megszabadulnom -8 kg-tól. Boldog voltam, mert a hozzám csatlakozott személyeknek is tudtam segíteni. A hónap végén megnéztem, hogy ki, mennyi pontnál jár és elmondtam nekik, ha megcsinálják a 200 pontot, vagyis vásárolnak 200 pontig, akár 2., 3., 4., 5. szintre is léphetnek. Ezért júniusban már volt egy 5-ös, négy 4-es, két 3-as, és egy 2-es szintlépőm a csoportban. A júniusban elkezdtem építeni a második mélységi vonalamat, minden hozzám csatlakozott emberrel hetente legalább egyszer telefonon beszéltem. Segítettem nekik, amiben csak tudtam, ha valamire én sem tudtam a választ, akkor Csabáék segítségét  kértem. Ők mindig, mindenben szívesen segítettek nekem. Így a második hónapban 32-en csatlakoztak hozzám, 4451,2 ponttal zártam a versenykiírást. Emellett sikerült a 6. szintre lépnem, -12 kg-tól megszabadulni. A második hónap végén is megnéztem, hogy a csoport tagjai közül kik azok, akik szintet tudnának lépni, sorra felhívtam őket, beszéltem a 200 pont lehetőségéről, így a második hónapban lett két 5-ös, hat 4-es, négy 3-as és egy 2-es szintlépőm. A harmadik hónapban is csatlakoztak hozzám új emberek, akiknek megmutattam a Biocom csodálatos termékeit, így lett négy 5-ös, hét 4-es négy 3-as és négy 2-es szintlépőm. Így a harmadik hónap végére 37-en csatlakoztak hozzám, a versenykiírást 4298,6 ponttal teljesítettem, megtartottam a 6-os szintemet és sikerült 14- kg felesleges súlytól megszabadulni. El sem tudom szavakban mondani, hogy milyen boldog vagyok, hogy sikerült a versenyt eredményesen zárni! Köszönök mindenkinek mindent! Elsősorban a mentoromnak, Tóth Csabának és a kedves párjának, Berényi Krisztinának, hogy megismertették velem a Biocomot és segítettek nekem mindenben, elindítottak a versenyen. Köszönöm a Biocomnak a lehetőséget és a csodálatos termékeit! Folytatom a versenyt, mert ez újabb lendületet ad a továbbiakhoz!

Bicskeiné Olgi: „Csináljátok” helyett „gyertek utánam”!


Bicskeiné Olgi vagyok, Arany Hálózatvezető, a Kosiba-ághoz tartozom, szponzorom és vezetőm: Kosiba Hajnalka. A 2020-as nyári verseny indulására 2 dolog inspirált. 1. Koromnál fogva kihívásnak tekintettem, hogy veszem a nyári hónapokban az akadályokat (és megálltam a helyem, sikerült!) 2. Mivel  9 hálózatvezetőm van, példát akartam mutatni, mert egy JÓ vezető nem azt mondja, hogy „csináljátok”, hanem azt, hogy „gyertek utánam”!

Köszönöm Oravecz Ibolyának, ő követett is, és tudom, jövőre a többiek is követik a példám. Köszönöm Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatónknak megtanította nekünk a mélységépítési technikát, mert így 3 fő 5-ös szintű, 4 fő 4-es szintű és 2 fő 3-as szintű, valamint több 2-es szintű munkatársam lett. Ezt a technikát a versenyen kívül is fogom alkalmazni. Nagyszerű érzés Győztesnek lenni, bátorítok mindenkit erre a lépésre!

Bodnár Mónika: A verseny segít céljaim elérésében


Bodnár Mónika vagyok, Szikszón élek családommal, szponzoraim Varga-Géczi Ildikó és Varga Sándor,          a hálózati ágam: Tasnádi-ág, karrierszintem: 7. Az elmúlt év májusában csatlakoztam a Biocomhoz, túlsúlyom és egészségügyi problémáim miatt, majd októberben elkezdtem hálózatot „építgetni”, munka mellett, ahogy sikerült. Az elmúlt 6 évben Németországban éltünk és dolgoztunk a férjemmel, egy ideje már megszületett a döntés, hazatérünk; ez év januárjában haza is költöztünk. Intenzíven 2020. március 1-től kezdtem hálózatot építeni, a célom az volt, hogy ne kelljen újra elmennem munkahelyre dolgozni, hanem egy szabad életet, anyagi biztonságot teremtsek magamnak és a családomnak. Úgy érzem, jó úton haladok és tudom, hogy jó helyen vagyok! A hálózatfejlesztői versenyben 5-ös szinten indultam, éppen 2000 ponttal. Motivált a 3 hónapos verseny, mivel a fejlődés lehetőségét láttam meg benne, illetve, hogy hálózatvezető lehetek általa; a 2. szakasszal, a verseny folytatásaként pedig a lefedetlen pontjaimat tudom erősíteni, természetesen a 60.000 + 200.000 Ft bónusz is kecsegtető. Munkatársakat kerestem, csatlakoztak is hozzám, jelenleg 2 fő 5. szintű munkatársam jön szépen föl, akik hamarosan elérik a hálózatvezetői szintet, így ezáltal Ezüst HV vagyok. A célkitűzésem, az évet teljes jogú EHV szinten zárni. Nagyon boldog vagyok, hogy csapatommal munkánk eredményeként elnyertük a Tasnádi-kupát, mely a legdinamikusabban fejlődő HV-nek jár. Köszönöm a szponzoraimnak, hogy hittek bennem és biztattak, biztatnak, köszönöm a munkatársaimnak, hogy hisznek nekem és velem haladnak a siker útján! A verseny eredményei hónapról-hónapra. Új pontok: 1455,8, 2498,6, 3556,2, új tagok:14, 31, 17, taglétszám: 52, 83, 100. Összesen pedig már 7537 ponttal zártam a júliust!

Bodoki Andrea: Élményekben gazdag, élvezetes „játék” volt


Bodoki Andrea vagyok, hálózatvezető. Szponzorom Lemák Rudolf és a Részeg-ághoz tartozok. Romániában, Máramarosszigeten lakok. Azért indultam el a Nyári Versenyen, mert egyedinek találtam a verseny jutalmát. A győztes nem csak egy csodálatos hajóútban részesült volna, hanem ez az út egy különleges, felejthetetlen élménnyel is társult volna. Másodsorban a csapatomért szálltam versenybe. Szerintem, ha egy vezető eredményeket tud felmutatni, másképp néznek fel rá munkatársai, másképp fogadják útmutatásait, tanácsait. Ő már egy példa lesz számukra, hisz tettekkel is jelzi, hogy ezeket a kihívásokat meg lehet csinálni. A verseny nagy lendületet, dinamikát adott a csapatnak így 50%-os fejlődéssel zártam a harmadik hónapot. 14 új munkatársam lett. Sokan szinteket léptek: 2., 3., 4., és 5-ös szintlépőt is ünnepeltünk. További célom, hogy e csoport fejlesztésével, valamint a meglévő csapatommal elérjem az Ezüst HV szintet. Egy játék segített e három hónap alatt, hogy élvezetes legyen a verseny. A Részeg-ág versenyzőjének képzeltem magam, akire egy egész csapat számít. Minden hét végén leírtam céljaimat, terveimet a következő hétre. Mellétettem ágvezetőm, Magda szavait: „Meg tudod csinálni, képes vagy rá, hajrá! Így „felszerelve” a hét elején egy képzeletbeli startvonalra álltam e szavakkal: A helyemen vagyok, elkészültem, START! Élményekben gazdag, csodálatos, három hónapom volt, aminek a legszebb pillanata a célba érkezés volt, valamint az utána való ünneplés.

Bujpál Anita: Versenyből „lettem”, most versenyt nyertem

Bujpál Anita vagyok, Fóton élek, és Gyesen lévő anyukaként csatlakoztam a Biocomhoz, 2019. májusában. A Kónya-ágon, azon belül a Tóth-Wolford Teamben vagyok 2019. októberétől hálózatvezető. Szponzorom Botosné Gágyor Melinda Arany Hálózatvezető, aki a tavalyi verseny egyik győztese, és akinek a versenyvonalából én kerültem ki hálózatvezetőként. Melinda a példaképem, és rengeteget tanultam tőle a 2019-es verseny ideje alatt. Úgy gondoltam, idén én is belevágok a versenybe, bebizonyítom saját magamnak, hogy képes vagyok rá, meg tudom csinálni. Szerettem volna amúgy is indítani egy harmadik vonalat, ezzel pedig elindulni az Ezüst Hálózatvezető szint felé. A verseny pedig remek alkalom volt erre. Két munkatársam lett a versenyvonalban. Apatóczki Gyöngyit én szólítottam meg, miután mutattam neki bővítési alapot, ő most 5-ös szintű munkatárs. Göncziné Justyán Mária pedig eleve munkatársként csatlakozott, és kitartó, alázatos munkájával, szintén 5-ös szintre kvalifikált. 3442 ponttal zártuk a verseny első szakaszát, 40 fő regisztrálttal, ebből 11-en léptek szintet. Augusztusban újabb két munkatárs indította el vállalkozását a versenyvonalon belül. A versenyvonal építésével párhuzamosan, szintén két új munkatárs kezdte el a hálózatépítést, az egyikük Bagdi Balázs, a párom, akire nagyon büszke vagyok, és aki mindenben támogat engem, ő szintén 5-ös szintre kvalifikált. Célom, munkatársaim minél magasabb szintre való segítése, a tanítás átadása, és az Ezüst Hálózatvezető szint elérése, még ebben az évben.

Czakóné Kenderes Anita: Júliusban már Társult Hálózatvezetőként zártam


Czakóné Kenderes Anita vagyok, 3 gyermekes édesanya. A középső  6 éves kisfiam betegségére kerestem megoldást, amikor Tengeri Gyuláné Piroska és a Libor Házaspár megismertették velem a Biocom termékeit. A kisfiam jobban lett, javultak az eredményei, így úgy gondoltam, én is segítek másokon. Szponzorom Tengeri Gyuláné, hálózatvezetőim a Libor házaspár, ágvezetőim pedig a Tasnádi házaspár. Liborné Judit mondta nekem, hogy májusban kezdődik egy céges verseny, úgy gondoltam, megcsinálom. Judittal sokat beszéltünk és mindenben segített nekem, hogy hogyan csináljam. Ennek meg is lett az eredménye, mert májusban meglett 1000 új pont. Júniusban 2500 új pont és egy új munkatársam is lett. Júliusban 3500 új pontom lett, és még egy aktív munkatársam. A júliusi hónapot 4126 ponttal zártam így meglett a 6-os szintem is. A jutalékom 102 ezer Ft volt. Nagyon-nagyon örülök, a kisfiam sokkal jobban van, én egyre több embernek tudom megmutatni, hogyan változhat meg az élete pozitív irányba. Megcsinálom a verseny második részét is, így megvan a hálózatvezetői szintem is. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segít és segített nekem a céljaim elérésében.

Csepregi Anita: A hivatásommá vált közben a Biocom

Csepregi Anita vagyok, három gyermek édesanyja, Velemben élek, Vas megyében a párommal és két gyermekemmel, a nagyfiam már külön él. 2020.május 1-én kezdtem bele a Reg-Enor kúrámba. Nagyon gyorsan felismertem, milyen szuper jó minőségű termékekkel ismerkedtem meg, így pár napon belül már mint munkatárs csatlakoztam a csapathoz. Szponzorom, Szerencsi Éva mindenben segített és azóta is nagyon sokat köszönhetek neki, hiszem bármilyen kérdésem van vagy probléma merül fel, számíthatok rá. Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté csapatához tartozom, nagyon sok segítséget kapok tőlük is a Zoom szobás megbeszélések alkalmával. A versenyre Szerencsi Éva hívta fel a figyelmemet, hogy szeretnék-e egy kicsit megmérettetni, belevágtunk. Mivel május 4-én kezdtem a facebook csoportomat, volt bennem félsz, hogy sikerülhet-e. Szépen olvadtak le a kilóim és egyre több kedves kúrázni vágyó keresett meg engem, hogy segítsek nekik is életmódot váltani. Kezdetben nagyon sok volt bennem a kérdés a termékekkel kapcsolatban, nagyon sok segítséget kaptam Farkas Zsuzsannától, akitől rengeteget tanultam az elmúlt időszakban. A nyári verseny utolsó hónapját 3278.7 ponttal zártam 5. szinten, jelenleg 20 aktív tag van a csapatomban, akik kúráznak is, s több olyan, aki egy-egy terméket használ. Az én elért eredményeim sok ismerősömet gondolkodtatta el az életmódváltással kapcsolatban. Szeretném minél több embernek megmutatni, milyen fantasztikus eredményeket lehet elérni, és mennyire megtud változni az életminőségük, ha bele mernek vágni. Amikor elkezdtem, csak annyit gondoltam, jó lesz gyes melletti kiegészítésnek és majd folytatom a kozmetikusként a pályafutásom. Ma már érzem, hogy a kozmetika marad hobbi a Biocom pedig a hivatásom. Köszönöm, hogy itt lehetek!

Dénesné Szak Andrea: A sajátos körülmények plusz motivációt adtak


Dénesné Szak Andrea vagyok Kadarkútról, Somogy megyéből. A Szabó-Gyarmati ágon Várszeginé Pálfy Mariann csapatába tartozunk. Tavaly először vettem részt a nyári versenyen, és eredményesen. Ennek nagyon örültünk a párommal, akivel a hálózatunkat is közösen építjük 20 hónapja HV-ként. Az idei évben is úgy gondoltuk, hogy a sajátos körülmények ellenére, vagy éppen pont azért, megpróbálunk egy olyan versenyvonalat elindítani, ahol egy munkatársat szeretnénk motiválni. Ez sikerült is. Ildikó, aki a versenyvonal tetején állt, a 3. verseny hónapban munkatársként regisztrálta át magát. A verseny arra is kiváló alkalom volt, hogy megismerje közben a munkamódszereket, a csoportbővítési technikákat, az ügyfelekkel való kommunikációt. Sikerült számára is egy szintlépési lehetőséget mutatni, és látja már, hova lehet fejlődni viszonylag rövid időn belül is kitartó munkával. Célunk a versenyvonal továbbépítése és munkatársak bevonzásával Ildikót HV szintre segíteni. Hisszük, hogy a munkatársak önzetlen segítése hosszú távon gyümölcsöző lesz. Fontosnak tartjuk a csapatszellemet, a rendszeres kommunikációt és annak felismertetését, hogy mindenki képes magából kihozni a legjobbat, ha elhiszi ezt. Amikor befejeződik egy verseny, akkor valójában ez egy újabb lehetőség kezdete: akár az egyéni, akár a csapatfejlődés szintjét tekintve.

Domokos Huba – egy újabb nyertes az erdélyi Péter-ágon

Domokos Huba versenyzése által aktívvá vált a csapata is, így lendületet kapott eben a három hónapban az egész csoport. Ő és társai segítséget, támogatást, útmutatást a szponzoraiktól, a Csibi házaspártól, azaz Margitkától és Tamástól kaptak az egész folyamat során.

Dömölki Zsoltné: A siker anyagi része is szuper volt

Dömölki Zsoltné Viki vagyok, Őrbottyánban élek kis családommal. 2019. január óta a Biocomot mellékállásban végzem, amit imádok, cél a főállás kiváltása. Jelenleg 7. szinten, hálózatvezetőként a Tóth-Wolford-ágon belül a Pivarcsi-Kelemen ágat erősítem. Pivarcsi Krisztina a szponzorom és barátnőm is egyben. 1 erős ágam van, melyben Balogh Lászlóné Andi az első hálózatvezetőm, ott mélységben még 2 munkatársam tartja a frontot. Családi ágam is építem férjemmel, Dömölki Zsolttal, itt is 2 „fényeskével”, ez az ág az aranytartalék! A 2020. májusban induló versenyt céltudatosan kezdtem el egy új ág építéséhez, új munkatársak bővítésével. A versenyben 2 új munkatársra leltem Gódor Erzsike és Csernákné Szoboszlai Szilvia személyében. A versenymunkámban segítségemre volt keresztlányom, Máté Noémi, akinek lelkesedésével, jó kommunikációjával 42 új taggal sikerült a versenyágat gyarapítanunk, mellyel sikerült a győzelem. Önmagam fejlődése, a tudatos építkezés, a csapatom részére a példamutatás, tanítás hajt továbbra is. A siker anyagi része is eszméletlen szuper volt a 3 hónapban: 310.000-450.000 Ft-ot ért el a jutalékom. A versenygyőzelem számomra „adok-kapokra” sikeredett, hisz a szponzoromtól jutalomban részesülök, melyet én is átadhatok kedves munkatársamnak, Meggyes Krisztinának, hisz ő is sikeresen teljesítette a versenyt. Aki még nem vett részt ilyen versenyen, jövőre bátran vágjon bele! (A fotón szponzorával, Pivarcsi Krisztinával és a versenyt szintén teljesítő Meggyes Krisztinával látható Dömölkiné Viki.)

Fülöp Ödön: Két minősülés egyszerre a családunkban


Erdélyben, Csíkdánfalván élek kedves családommal. A Részegh-ág aktív hálózatépítő párosa vagyunk feleségemmel, Fülöp Csillával. Főállásom a helyi tűzoltócsapat vezetése, és méltán mondhatom, hogy életünket évek óta gazdagítja az összetartó, előrelátó Biocom csapat a Részegh-ágon belül, élen a példaértékű vezetőpárossal, Részegh Magdolnával és Jánossal. Számos okot sorolhatnék, amiért elindultam a céges versenyben, a legfőbb, hogy legyek hálózatvezető. Ez kitűnően sikerült, hisz a verseny harmadik hónapját 7800 ponttal zártam! Megjegyzem, a lendület „átment” és egy testvérvonal is gyorsan fejlődött ezzel egyidőben. A munkának, a bővülésnek köszönhetően szépen bővült a családi kassza, jómagam minősültem a HV szintre, és feleségem, Csilla Ezüst HV szintre lépett. Méltóan megünnepeltük az eseményt, augusztus 9-én érzelemdús pillanatokat szerezve magunknak és munkatársaknak egyaránt.

Gömbiczné Kanyó Beatrix mottója: Istennel semmi sem lehetetlen!


Gömbiczné Kanyó Beatrix tanító, független terméktanácsadó vagyok. Kónya György vonalán, a Tóth-Wolford ágon, Katonáné Tímea csapatán belül a Botos-Teamhez tartozva a szponzorom, Zsiga Lajos. Tőle és Botosné Gágyor Melindától rengeteg információt, segítséget kaptam az eredményes hálózatépítéshez. A 2020. évi nyári hálózatépítő versenyhez fűződő elsődleges célom az volt, hogy a Hollandiában élő fiamnak bebizonyítsam, itthon is tudna boldogulni, ha akarna. Július elejére azonban kiderült, hogy ez az én célom, s nem az övé. A továbbiakban ennek tudatában kellett (kellett?), vagy sokkal inkább „CSAKAZÉRTIS” akartam tovább dolgozni. A versenylábon az első 1000 pontot májusban 11 új regisztrációval, a második hónapban a 2000 pontot további 2 új regisztrációval, a harmadik hónap 3000 pontját júliusban további 10 új regisztrációval sikerült teljesíteni. Közben az egymást követő 3 hónapban 4000 pont feletti teljesítménnyel a saját regisztrációmat követő 7. hónap végén hálózatvezetői karrierszintre kerültem. A nyári verseny indulásakor már 2 fiatal, nagyon céltudatos munkatársam volt, akiknek kitűzött célja nem kevesebb, mint hogy újonnan építendő családi házuk költségeihez minél nagyobb összeggel hozzá tudjanak járulni. A versenylábat következetesen, mélységépítéssel gyarapítottam, melynek eredménye a 3. hónap végére 2 fő 5-ös szintű regisztrált lett, akik közül az egyik szeptembertől immár harmadik vállalkozó munkatársamként fogja építeni a saját hálózatát. Célom, hogy munkatársaim mielőbb átélhessék azt, amit nekem a vecsési Tudatos Vezető Képzés adott. Váljanak mielőbb hálózatvezetővé! Alig várom, hogy átadhassam nekik az ezzel járó elismeréseket. A termékekkel nagyon elégedettek vagyunk, s ezt szóvá is tesszük FB csoportjainkban. A képzések többségén részt veszünk, az új ismereteket beépítjük a munkánkba. Fantasztikus (jelenleg 89 tagból álló) kis csapatommal bármire képesek vagyunk. A kitűzött céljainkat el is fogjuk érni, mert töretlenül hiszünk! Hiszünk önmagunkban, hiszünk a termékekben, hiszünk Istenben. A hit mellé azonban teszünk is: mindent elkövetünk azért, hogy céljainkat elérhessük. (A fotón balról jobbra: Botos Sándor, Botosné G. Melinda Arany HV, Bagdi Balázs, Bujpál Anita HV, Gömbiczné Kanyó Bea HV, Zsiga Tamásné és Zsiga Tamás HV látható, a nyári verseny teljesítői legyezgetik magukat a jutalommal…)

Harkai Csilla: Áttörést hozott ez a verseny

Harkai Csilla vagyok, Vecsésen lakom. A Vass-ághoz tartozom. Azért indultam a nyári versenyen, hogy kipróbáljam magam. Nagyon jó eredményekkel zártam mind a 3 hónapot. Májusban a (versenyvonalon 5000 ponttal), júniusban (a versenyvonalon 7000 ponttal) és júliusban (a versenyvonalon 6300 ponttal). A 3 hónap alatt sikerült 50 új embert beregisztrálnom, ezért a jutalékom is nagyon szép volt, májusban 155.000, júniusban 285.000 és júliusban 221.000 Ft volt. Nekem ez a verseny áttörést hozott a Biocomnál és az életemben is, mivel hálózatvezető lettem. Elindultam a fejlődés és a tanulás útján, amit a szponzoraimnak is köszönhettek, Vass Oszkárnak és Vass Szombatfalvi Zsuzsának. Hálás vagyok a sok segítségért, amit kaptam. Nagyon örülök, hogy hálózatvezető lettem és célom, hogy minél több embernek mutassam meg az egészséges életmódot és ezt a fantasztikus üzleti lehetőséget, ahol a határ a csillagos ég!

Hidegföldi Zoltán: A kedvesemnek oroszlánrésze van a sikerünkben

Hidegföldi Zoltán vagyok, a Kónya-ágon tevékenykedő Csordás-ág 5-ös szintű munkatársa. Kedvesem, és szponzorom, Hoffer Krisztina révén 2020. március 12-e óta foglalkozok a Biocom életmóddal. Mint sokan közületek, magam is súlycsökkentésre, és egyéb egészségügyi problémákra kerestem megoldást. 18 kilogrammtól, horkolástól, súlyos pikkelysömörtől, és 3XL-es ruháktól sikerült részben és egészben megszabadulnom a teljes életmódváltással. Műemlék felújítási területen ténykedő vállalkozóként rögtön megláttam a Biocom Életmódprogramban az üzleti lehetőséget is. Bár az igazság az, hogy ezt az eredményt csak párom, Kriszta kemény munkájának, munkatársaimnak, számos kúrázónknak, valamint Csiba Annamária hálózatvezetőm, és Csordás Anikó ágvezetőm állhatatos útmutatásának köszönhetem. Kicsit úgy érzem, hogy ezen a rendezvényen idegen tollakkal ékeskedek, szerintem ezek a díszek, és elismerések kedvesemet, és egyben szponzoromat, Krisztát illetik. Az ő kitartása, ereje és versenyszelleme viszi előre mindennapjaimat. Ő a szív, öt gyermeket nevelő családunk motorja, aki fáradhatatlan lendülettel, kitartással és ki nem fogyó beszélőkével irányít a mindennapokban, a munkában és a magánéletben is. Nekem nem is marad más dolgom csak igyekezni őt boldoggá tenni. Hosszú távú célom, hogy szeretnék tábort verni ezen a Kónya György igazgató úr által „gazdasági lakatlan szigetnek titulált”, barátokkal, önzetlen munkatársakkal teli helyen, számos embernek megmutatva e cég által kínált magasabb szintű, minőségi életmód lehetőségeit. Köszönöm, hogy itt lehetek köztetek. (A képen Csordás Anikó és Hoffer Krisztina oldalán látható Hidegföldi Zoltán.)

Hliva Ildikó és Kerekes Balázs: Minden évben megcsináljuk


Amióta van céges verseny, minden évben legalább egyszer megcsináljuk a hálózatfejlesztési „versenyt” a Kónya-, egyben Sinka-ágon dolgozva. Miért? Egyrészt, számunkra fontos a példamutatás, de anyagilag is nagyon megtérül a hálózatfejlesztői versenyben való részvétel. (Most például Balázs pozícióján a versenyvonal lesz a „gyémántláb”). Mielőtt belevágunk, célul tűztük ki, hogy az 1. és a 2. részét is teljesítsük a versenynek, és több aktív munkatárs is tartozzon a vonalhoz. Szívből bátorítunk mindenkit, hogy kezdjen bele a hálózatbővítési versenybe szeptemberben is, mert nagyon megéri!

Horváth Annamária: Szerettem volna ismét példát mutatni

Abonyban lakom, Ezüst Hálózatvezető vagyok, a szponzoraim Molnár László és Haraszti Dóra, a Vass-ágon. A 2020-as nyári versenyen azért indultam el, mert szerettem volna példát mutatni a csapatomnak azzal, hogy teljesítem a versenyt. Továbbá szerettem volna Lajosmizsén ünnepelni a 20. születésnapomat, mint azt a korábbi években is tettük a hajón, hiszen 2018-ban és 2019-ben is megnyertük a versenyt. A versenynek köszönhetően lett 2 aktív munkatársunk is, akik júliusban 4-es szintre léptek. Májusban 1770, júniusban 2490, júliusban pedig 3346 ponttal zártuk a versenyt és 68 új emberrel bővült a versenyvonal a három hónap alatt. Nagyon szeretnénk végigcsinálni a versenyt és megnyerni az ezzel járó jutalmat. (A képen édesanyjával, Horváthné Dr. Kökény Annamáriával és Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatóval-ágvezetővel látható Annamária.)

Hufnágel Vörös Andrea: A versenyt és a fogyást is folytatom tovább


Hufnágel-Vörös Andrea vagyok, Fejér megyében, Kálozon élek férjemmel és gyerekeimmel, unokáimmal. Januárban csatlakoztam a Biocomhoz a Sinka-ágon, Bodnár Ivett és Szilágyi Szabolcs hálózatvezetők segítségével fogyni szerettem volna. Sikeres volt: 23 kilótól szabadultam meg, illetve igen gyorsan rájöttem, itt sikert szeretnék elérni. Márciusban indult az online munkám és igen hamar 5. szintre léptem. A nyári verseny egy kihívás volt számomra és mindenképp a hálózatvezetői szint volt a cél. A verseny 3. hónapját 4333 ponttal zártam, ezzel elérve a 6. szintet. Jelenleg 65 főből áll a regisztrált csoportom, ebből 3 aktív munkatársam: Kozma Renáta és ketten a versenyvonalamban, Harkányi Tünde és Kovács Melinda. A nyári  versenyt folytatom tovább, mint ahogy a fogyást is… Nagyon büszke vagyok mind a munkatársaimra, mind a kúrázókra, örülök, hogy elfogadják a tanácsomat és nagyon sikeres kúrák vannak alakulóban. Köszönettel tartozom a vezetőimnek, a férjemnek és a családomnak is. A célom hogy alázatos, példamutató és elkötelezett vezető legyen belőlem. Köszönöm Biocom! (A képen Hufnágel Vörös Andrea és férje, Hufnágel Mihály látható.)

Katona Tünde: A hagyományos versenyzés eredményeként erősödött a csapatunk


Közvetlen szponzorom Molnár Eszter, Budapesten élek.
Hogy miért indultam el a versenyen? Hagyományőrzésből! Az első Győztesek Hajója Versenynél annak köszönhettem a hajóra jutásomat, hogy a belépésemmel kedves szponzorom és barátom, Molnár Eszter – azóta Arany Hálózatvezető – versenyvonalának első embereként csöppentem bele a Biocomba. Már az első hónapjaimat 1000 és 2000 pont mélységbe lerakott saját – Eszterétől független –vonalaim építésével töltöttem. Csodás felső vezetőim – a Kosiba házaspár – azzal jutalmaztak meg, hogy meghívtak a hajós útra, mert akkor hivatalosan még nem indulhattam a versenyen. A következő évtől természetes volt, hogy indulok, és boldog vagyok, hogy 2018 után idén újból sikerült nyernem. Kezdetektől elsősorban online dolgozom, így nem okozott fennakadást a távolságok leküzdése sem. Ez az új vonal is nemzetközi lett! Azt gondolom, minden fejben dől el, lehet nyáron is dolgozni, építeni az üzletünket, ha elhisszük, hogy ilyenkor is van, akinek segíthetünk. Fontosnak tartom, hogy hálózatvezetőként példát mutassunk és továbbadjuk a tudást, amit kaptunk, így további célom is az, hogy új HV-t találjak és én is tovább fejlődjek. Meg szerettem volna erősíteni a csapatom és ez úgy érzem, sikerült. Hálás vagyok, hogy a nyári munka során – a 33 új belépővel –, sok új minősülés, még több kedves, baráti kapcsolat és sikeres fogyás született.

Lovas Laura: Flow-élmény volt a verseny, melynek minden percét élveztem

2020. az én évem lesz! Ezzel az elhatározással vágtam bele idén a Biocom által szervezett „Nyári Verseny”-be, ahová hálózatvezetőként regisztráltam. A verseny minden percét élveztem, fantasztikus érzés volt, hogy idén már nem csak beneveztem, de teljesítettem is az 1000 – 2000 – 3000-es pontszámokat mindenféle nehézség nélkül. A versenyben 1 aktív munkatárssal lettem gazdagabb, Manzerné Gombos Ivett személyében, akire nagyon büszke vagyok! Hálásan köszönöm az ágvezetőmenk, Kónya Györgynek, a szponzoraimnak, Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak, hogy megmutatták ezt a lehetőséget és tanításuk eredményeképpen a versenyben sikert érhettem el. Az elmúlt három hónapban felidéződött bennem az a versenyszellem is, amit atlétaként éltem át fialakoromban. Nagyon sok erőt merítettem mindezekből és hiszem, hogy ez a flow-élmény további örömöt, csapat növekedést hoz az év hátralévő részében. Köszönöm ezt a lehetőséget! (A képen az ágvezető házaspárral látható Lovas Laura.)

Nemcsényi András: A verseny hozza a fejlődést a hálózatban, jó a győztesek közé tartozni


Nemcsényi András vagyok, Békés megyében, Szarvason lakom, jelenleg Ezüst Hálózatvezető szinten, szponzorom Krsnyak Sanyi EHV és a Kónya-ágon dolgozom. Az én „MIÉRT”-em az volt, hogy ott lehessünk párommal, Katival egy olyan rendezvényen, ahol a legjobbak között lehetünk. Érezni az energiát, a mosolyokat, az elismerő szempárok tüzében lenni és megélni azt, hogy ezt megcsináltuk! Ez mindennél többet jelentett nekünk. A győztesek között lenni majd a legnagyobb dicsőség! Elmondhassuk: gyere velünk, együtt sikerül! Különben is. Ha már legalább 1 valaki megcsinálta, akkor ezt teljesíthető. Ugye? S most a tények: a májust 7 fővel és 1051.3 ponttal, a júniust 19 fővel és 2001.9 ponttal, míg a júliust összesen 28 fővel és 3009.9 ponttal zártuk. Az utolsó pillanatig kellett az akarat, hiszen júliusban 2-3 nappal zárás előtt még csak kb. 1600 pontunk volt. Nagy örömünkre szolgált, hogy a harmadik hónap végére, a sok minősülés mellett Máténé Sztricskó Hajni, Tóthné Tusjak Tündi és Fülöp Edit (amellett, hogy minősültek 5-ös, illetve utóbbi kettő 4-es szintre), aktívan is részt vettek a csapatépítésben. Az új versenyvonal indítása a jutalékunkon is meglátszott. Átlagosan 375 – 390.000 Forint / hó között volt. Ha „tanulságot” vonnánk le erről a 3 hónapról az az, hogy ezt kell tanítani a csapatban, mert ez adja a legnagyobb fejlődést / növekedést a hálózatépítésben, így célunk a továbbiakban ez lesz!

Oravecz Ibolya: Inspirált a verseny

A 2020-as nyári verseny inspiráció volt nekem: Képes vagyok rá? Meg tudom csinálni? Csak a cél lebegett a szemem előtt, hogyan veszem az akadályokat a  nyári hónapokban. De sikerült, egy új utat mutattam a csapatom tagjainak. Egy vezető elől legyen és mutasson példát!

Pongrácz Melinda: A célok visznek előre


Pongrácz Melinda HV vagyok, a Tóth-Wolford-ágon belül a Szabó-Gyarmati csapathoz tartozom, szponzorom Várszeginé Pálfy Marianna. Szentlőrincen élek családommal. Párommal, Szik Rolanddal 2019. március végén indultunk az üzletben. A tavaly nyári versenyben nem indultunk, de az idei már nem volt kérdés. Három vonalon indítottuk a versenyt és ezeket a melységeket építettük hónapról-hónapra. Ezalatt a 3 hónap alatt is bebizonyosodott számunkra, hogy a célok visznek előre. Célunk volt a verseny teljesítése, az új munkatársak megszólítása. Érdeklődés van az üzlet iránt, őket tovább építjük, hogy mihamarabb döntést hozzanak! Mivel mi „MÉG” nem főállású Biocomosok vagyunk, lassabban épül az üzletünk. Céljaink közt szerepel a civil foglalkozásunk feladása, hogy teljes erőbevetéssel tudjuk építeni meglévő és leendő munkatársaink karrierjét. Szeretnénk minél több embernek megmutatni a Biocom életérzést, ez a verseny erre egy remek lehetőség. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki esetleg nem tudja befejezni, az is csak nyerhet vele…

Schmid János: Egy Startképzés változtatta meg a szemléletem

Tavaly június végén kerültem kapcsolatba a Biocommal Varga Fecónak köszönhetően. Vérnyomásom stabilizálása érdekében kértem Fecó segítségét, mely maradéktalanul megvalósult a termékeinknek és az életmódváltásnak köszönhetően. Ezenkívül jelentős (-17 kg) súlycsökkenést is realizáltam, melynek köszönhetően az életminőségem is nagy mértékben javult. Fecó beszélt az üzleti modellről is, mely akkor engem nem hozott lázba.
Februárban elmentem egy Startképzésre a Gólyavárba, mely program megváltoztatta a szemléletemet. Emiatt sajnálom az elvesztegetett erős fél évet! Pillanatnyilag 5. szintű munkatárs vagyok, utolsó jutalékom 94.000 Ft volt és a plusz a verseny első szakaszának teljesítéséért. Nem titkolt célom minél magasabb szintre eljutni a Biocom hálózatán belül, melyhez komoly segítséget, támogatást kapok szponzoromtól: Fecótól, Kovitól, illetve Kónya Györgytől, akivel többször volt szerencsém beszélni. Jövőre már hálózatvezetőként fogok részt venni a rendezvényeinken.

Surányi Ágnes: A hálózatépítők álma a házaspár, akikkel megnyertük a versenyt


Surányi Ágnes vagyok, 2013. vége óta vagyok Biocom tag,  a Czentlaki- Zsizsi ág Arany HV-ja, Szigetszentmiklóson élek. Egy, a struktúrám mélységében lévő regisztráltam hívott fel 2020. áprilisában Bácsborsódról, hogy szeretne az üzlettel komolyabban foglalkozni… Évekkel ezelőtt már próbálkozott vele, de az akkori körülményei nem engedték meg számára, hogy komolyabban tudjon koncentrálni az üzletre, de mostantól szeretne újra nekilátni. A telefonbeszélgetést újabbak követték és a közel 200 km távolság ellenére megismerkedtünk a skypon keresztül a Balázs-Kercsó házaspárral, Edittel és Leventével, akik Edit nagyfiával, 2 éves közös kislányukkal élnek egy Bács- Kiskun megyei faluban. Nagyon rendes, jólelkű, segítő szándékú embereknek ismertem meg őket, csupa mosoly, kedvesség, alázat és jószándék jellemezte őket – minden hálózatépítő ilyen párost képzel el magának. Tele vannak tudásvággyal, lelkesedéssel és nem utolsósorban nagy termékismerettel, és szinte rajongással a Biocom készítmények iránt. Rögtön felajánlottam nekik a májusban induló nyári verseny lehetőségét, ahol végül is én lettem a versenyző és Levente már vállalkozóként csatlakozott be május 1.-én, a versenykiírásnak megfelelően, majd elkezdtük a közös munkát. Rögtön állapotfelmérést szerveztünk, és ez volt az első személyes találkozásunk is, ahol megtanulták, hogyan kell egy állapotfelmérést leinfózni. Az első hónap 1000 pontnyi teljesítménye ennek is köszönhetően könnyen össze is jött. Leventéék bevonták a családjukat, akik közül többen nekikezdtek a Reg-Enor kúrának is, pl. Editke édesapja 2 hónap alatt 18 kg fogyott az életmódváltás következtében, és szép eredményt értek el többen is a rokonok közül. Közben a házaspár részt vett minden online webináron, és a skypon keresztül szinte napi kapcsolatban voltunk, vagyunk a mai napig is. A második hónap 2000 pontját is nehézségek nélkül teljesítettük. Nem volt  kérdés, hogy a Czentlaki-Zsizsi-ág első offline (augusztus 19-i) Startrendezvényén ott a helyük, és megismerkedhettek a csapattal, a vezetőkkel. Az augusztus hónap már nem volt könnyű dió, de már feltett szándékunk volt, hogy közösen mindenképpen teljesíteni szeretnénk ezt a szintet is, így a hónap végére 3016 ponttal zártuk a versenyt. Folytatjuk… (A képen Balázs-Kercsó Edit és Levente Surányi Ágnes Arany Hálózatvezetővel.)

Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté: Az igazi büszkeség, hogy csapatunkból heten teljesítették

Szponzoraink: Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali, a Tóth-Wolford Team keretei között, Gyémánt HV karrierszinten dolgozunk, Kaposváron lakunk. Versenyzésünk oka:

Új HV láb felépítését terveztük, ezért kezdtük el a versenyt. A verseny eredménye:

két lábon indított versenyvonalakon összesen 3467 PÉ eredmény született júliusban. A versenyvonalakban 3 aktív munkatárs dolgozik, közülük 1 kimagasló eredménnyel – Horváth Bernadett első aktív hónapjában 2672,4 pontértéken zárt júliusban. És egy számunkra kedves történet az elmúlt negyedévből: a versenyt már 3. alkalommal csináljuk meg párommal, s bár minden verseny kihívás, megmérettetés – ennek ellenére a mostani más volt. Egész egyszerűen csak megtörtént… A vonalakban dolgozó aktív munkatársak szervező munkájának eredménye. A nyári verseny nemcsak sajátunk, hanem csapatunk szívéhez is közel áll. Ezt tükrözi, hogy összesen 7-en teljesítették a verseny követelményeket, ami nagy büszkeséggel tölt el minket. Két fő másodszor is abszolválta – Várszeginé Pálfy Mariann és a Dénes házaspár. Úgyhogy mit is mondhatnánk? A legjobb érzés, amikor egy verseny után a csapat visszajelzéseit halljuk – volt, akinek igazán most tisztult ki, hogy is kell ezt csinálni. Igazán, ha versenytempóban dolgozol, akkor tényleg gyorsan lehet haladni, hogy elérd az igazi célodat!

Szegedi Brigitta: Az elismerés és a bővítés egyaránt motivált


Szponzoraim: Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna. A Vass- ághoz tartozom, 2019. május 21-én regisztráltam. Pilisen élek, óvodapedagógusként dolgozom. 7. karrierszinten vagyok, 2020. május 22-én lettem Kitűzős Hálózatvezető. Biocomosként mindig csak előre tekintek, szeretek célokat kitűzni leginkább a személyiségem fejlesztésében.  A „Nyári Verseny 2020” kiírásakor azonnal eldöntöttem, hogy belevágok és ez lesz az újabb célom, hogy megnyerjem! Szeretem a kihívásokat, szeretem megmérettetni magam. Ennek a versenynek több olyan tétje is volt, ami igen vonzónak bizonyult számomra. Egyrészt a győzteseknek járó jutalom, elismerés, a győztesek napjának megünneplése. Ahol találkozhatok a „legnagyobbakkal” és a Biocomos csapattal! Célom volt a csapatom bővítése, a mélységépítés módszerével anyagi sikerek megvalósítása. Hosszabb távú elképzeléseim pedig, hogy hálózatvezetői vonalakat építsek ki. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, sokan akartak nyáron is fogyni, egészséges életmódra váltani. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam! Nagy örömömre a verseny harmadik hónapját már július 22-én teljesítettem, végül 4089 ponttal zártam! A három hónap alatt közel 50 új regisztrált tagom lett. Feszegetem, tágítom a határaimat, Németországból is lett regisztráltam, többeket az üzlet is érdekel… Hatalmas köszönettel tartozom kiváló szponzoraimnak, Vass Oszkárnak és Vass Szombatfalvi Zsuzsannának a sok tanításért, segítségért! Sikeremet szívem minden szeretetével páromnak, Bogdán Sándornak is megköszönöm, hiszen mindenben támogat, egy úton megyünk előre közös céljainkért. További vágyaimban szerepel, hogy párom is hálózatvezető legyen, illetve még ebben az évben Ezüst Hálózatvezető legyek…

Tangüner Ildikó: Szeretem a kihívásokat és folytatom is a versenyt


3 éve csatlakoztam a Biocom rendszerhez a termékek miatt és fogyási szándékkal. Nagykátán élek, a Vass-Beta-ághoz tartozom. Később a példámon felbuzdulva mások is csatlakoztak hozzám és így kezdett növekedni a csapatom. Mivel többen is használni kezdték a termékeket, volt terméktapasztalat, amit meg tudtunk osztani a tagokkal. Idén elkezdtem dolgozni az interneten – persze a személyes beszélgetések is megmaradtak – és elkezdett nőni az általam létrehozott csoportban a tagok száma. Mivel szeretem a kihívásokat, így elindultam a nyári versenyen. Eddig is próbálkoztam, de most ebben az évben sikerült először eredményesen végig is csinálnom a 3 hónapot. Barátnőm, aki a szponzorom is, Acsainé Szabó Katalin, valamint Sinka Szilvia végig segítettek és biztattak. A versenyvonalat 3 új ágon indítottam és a harmadik hónap végére 60 fővel bővült a csapatom. Mélységépítéssel dolgoztam, így az új munkatársaknak tudtam segíteni, többen is szintlépők lettek. Célom az volt, hogy a tanításukkal találjak olyan munkatársakat, akik csapatépítésben is gondolkodnak, és mielőbb hálózatvezetők legyenek. A versenyt mindenképp folytatom, hogy a további 4 hónap eredményeként meglegyen a plusz 200.000 Ft is. Még egy fontos okom volt rá, hogy megcsináljam a versenyt. Május végére sikerült elérnem a HV szintet. A versennyel pedig sikerült megtartanom, és július végére így teljesítettem a kitűzős HV szint feltételeit is. Köszönöm, hogy itt lehetek!

Tihanyi Zsolt: Harmadszorra is a győztesek között vagyok

Tihanyi Zsolt vagyok, Ezüst Hálózatvezető. Pécsen élek és dolgozok. Szponzorom Maxiné Sallai Anikó és a Lőrincz-ághoz tartozom. Nagy öröm számomra, hogy harmadszorra is a győztesek között lehetek. Mindig nagyon fel tud motiválni egy ilyen verseny. Most különösen nagy kihívás volt, mert rengeteg nehézséggel kellett megküzdenem: szüleim lebetegedtek, édesapám halála és ez mind 2-3 hónap leforgása alatt. De előttem mindig az lebegett, hogy a kitűzött célomat elérjem, hogy ezzel is példát mutassak a munkatársaimnak és a szponzoraimnak. Lőrincz János tanítását követve egy vonalat indítottam és 3 hónapig mindenkit ide csatlakoztattam. Az első hónapot 2314,9, a második hónapot 2000,8, míg a harmadik hónapot 3129,4 ponttal zártuk. Nagyon szépen alakult a csapat egymást motiválták és lépték sorban a szinteket. Mindenkit buzdítottam a 200 pontra és többen éltek is a csoportos minősülés lehetőségével. 31 fős csapat épült fel, akikre nagyon büszke vagyok, mert többen közülük az üzlet felé is kacsingatnak. 1fő 2-es, 4 fő 3-as, 6 fő 4-es és 3 fő 5-ös szintű üzlettársam lett. Célom, hogy akiket az üzlet is érdekel, nekik segítsek elérni a céljaikat, a többiek pedig elégedett törzsvásárlóként használják a termékeket.

Török Erika: Hálás vagyok, csodás embereket találtam


Mindig is csodálattal figyeltem a verseny  győzteseit, de csak most éreztem azt, hogy megmérettetem magam, ráadásul itt az ideje, hogy a lassan 2 éves hálózatvezetői szintemet emeljem a következő szint felé, a Janák-ágon dolgozva. Az online munka nem okozott számomra nehézséget, mindig is így dolgoztam. A verseny első fordulópontját már  az első 24 órában teljesítettem, a hónapot 4000 ponttal zártam és több mint 60 regisztrációm volt a hónapban. Az online munkában a kihívást a vevőgondozás jelentette, erre helyeztem a fókuszt a 3 hónap alatt. A  verseny termése: kettő 6-os, kettő 5-ös, hat 4-es munkatárs és több 3-as és 2-es szintű törzsvásárló. Számomra a 2020-as verseny új HV vonal születését jelentette, ami erős és stabil, és nagy öröm számomra, hogy több munkatársat is sikerült találnom ezen a vonalon. Jelen pillanatban az Ő képzésük, tanításuk folyik, hogy mihamarabb önállóan tudjanak dolgozni és fejlődni. A verseny 3. hónapját az új vonalon 4650 ponttal zártam. A  tervem erre az évre az ezüst szint. A szívem hálával és boldogsággal van tele, hogy csodás embereket találtam és érzem, hogy nagyon sokat fejlődtem és fejlődök percről-percre. Csodálatos érzés, mikor a céljainkat elérjük, sőt, túlszárnyaljuk az álmainkat!

Varga László: Hálásak vagyunk a munkatársak, kúrázók bizalmáért


Varga László vagyok, Veresegyházon élek szerelmemmel, Szerencsi Évával. Az Ökonet és Biocom cégekkel is rajta keresztül ismerkedtem meg. Az első 2020. januári Gólyavár rendezvény alkalmával már be is regisztráltam, majd lassan elindultam az üzletépítésben. Először, mint oly sok ember, meggyőződtem arról, hogy valóban kiváló termékek vannak és valóban tudok fogyni. Sok egészségügyi problémámon segítettek a termékek. A változást mások is látták, így hitelesen tudtam tovább adni másoknak is a tapasztalatomat. A Gyarmati-Szabó-ágon vagyunk, közvetlen szponzorom a párom, Szerencsi Éva. Jelenleg pizzafutárként dolgozom. A nyári versenybe párommal, Szerencsi Évával kezdtünk bele, az ő támogatásával sikerült teljesíteni a feltételeket. A meglátása a struktúra építéséről, mely szerint kit, hova és mikor regisztráljunk, kiváló stratégának bizonyult. Gyorsan haladtam felfelé, hamarosan elértem a 6-os szintet, és jelenleg már a verseny eredményeképpen az 7-es szinten vagyok. A verseny során májusban értem el először a 6-os szintet 89.235-Ft lett a jutalékom, majd júniusban 108.325-Ft, és legvégül júliusban 104.015 Ft jutalékot kaptam a Biocomtól. A struktúra alapján 65 kúrázó van alattam. A verseny során reményeink szerint 1 munkatárs is indulni fog. Jelenleg 70 fő kúrázik a saját chatcsoportunkban. Nagyon hálásak vagyunk nekik a bizalmukért. A saját célunk, hogy főállású Biocomossá váljunk, és csak ezzel fogunk foglalkozni. A jelenlegi célunk december végéig az Ezüst Hálózatvezető szint elérése.

Várszeginé Pálfy Marianna: Cél a duplázás, a verseny sokat segít


Várszeginé Pálfy Marianna vagyok a Szabó-Gyarmati Team Ezüst Hálózatvezetője Kaposvárról, Timi és Máté a szponzoraim. 40.000 pontos a csapatom, melyből 2 házaspár is megcsinálta velem a nyári versenyt. Dénesné Szak Andrea és Dénes Károly, valamint Pongrácz Melinda és Szik Roland. Nagyon büszke vagyok rájuk. Andiék másodszorra teljesítették velem együtt a versenyt. Azért kezdtem el a versenyt, hogy a hálózatomat bővítsem, új munkatársakat indítsak, hogy kinője magát a 4., egyben arany lábam 2020 december 31-re, és hogy példát mutassak a csapatomnak, ezzel ösztönözve őket. Tapasztiné Alkonyi Szilvia, mint új munkatárs dolgozik már a versenyvonalban. Szeretném, és azon vagyok, hogy dinamikusan növekedjen csapatom azzal, hogy minden munkatárs építve új munkatársjelölteket duplikálódjanak. Ezzel a módszerrel 2021. év végére duplázzuk a csapatot.

Vaskó Krisztián: Jó úton haladok, már 4000 pont felett


Nagy izgalommal, de annál nagyobb lelkesedéssel vártam és vágtam bele a versenybe. 2019. májusától vagyok a Biocom család tagja, szépen lassan haladtam az utamon. Tudtam, éreztem, hogy a verseny nagy lendületet adna nekem, ezért is vágtam bele. Az első két hónapban viszonylag gördülékenyen ment a „feladat” teljesítése, májusban 2400 ponttal, júniusban 2100 ponttal teljesítettem a versenyt. Aztán jött a nagy feladat, a 3000 pont… Kicsit tartottam tőle, de tudtam, nincs lehetetlen! Ekkor találtam rá egy kedves munkatársra (Danó Adrienn) és éreztem, hogy jó úton haladok. Olyannyira, hogy 4000 pont felett sikerült zárni és teljesíteni a júliusi hónapot! Hála és köszönet a szponzoromnak, Lovas Laurának, aki megtanított MINDENRE, illetve felső vezetőimnek Tóth Lali és Tóth-Wolford Erikának a bíztatásért és a belém vetett hitükért, türelmükért! Mert nem vagyok egy „egyszerű eset”… (A képen Vaskó Krisztián HV-jával, Lovas Laurával.)

Vörös Anita: Eufórikus érzés volt a verseny teljesítése


Vörös Anita a nevem, 7-es szintű hálózatvezetőként dolgozok Mosonmagyaróváron, a Tóth-Molnár hálózatban. Az új életem 2019. szeptember 3-án kezdődött a Biocommal. Nagyon szerencsés vagyok, mert ez a páratlan cég megoldást nyújtott kiváló termékeinkkel az egészségügyi problémámra és egyben megnyitotta előttem a lehetőségek tárházát. Hamar tovább ugrottam a fogyasztói látásmódon, mert az én drága vezetőim, Ibolya és István a csatlakozásomtól már munkatársként foglalkoztak velem. Ők már a kezdetekben meglátták bennem azt, amit én alkalmazotti szemmel nem is gondoltam volna magamról. Hittek bennem, biztattak és együtt dolgozva külön kis hajókban, de csónakjainkat összekötve eveztünk és evezünk is a mai napig egy közös célért. Sok-sok tanulás, tapasztalás és élménygyűjtés során jutottam el májusig a nyári verseny kezdetéhez, 5-ös szintű munkatársként. Nem volt kérdés, hogy megindulok rajta, mert tovább szerettem volna vinni a TM Team nyári verseny múltjának eredményességét, a fejembe vettem, hogy a verseny által megcélzom a hálózatvezetői szintet. Egy személyhez kötöttem a verseny 3 havi építkezési folyamatát, én így akartam a biztosra menni, egy irányba fókuszálni és munkatársat kihozni a versenyből. A májusi munkám által júniusban sikerült elérnem a hálózatvezetői szintet, a munkatársnőm 1 hónap alatt lett 4-es szintű. A június havi munkával folytatódott a siker júliusban, társultam a vezetőimhez, meglett a társult hálózatvezetői szint, a munkatársnőm 5-ös karrierszintre ugrott, a júliusi hónapunkat már közös munkával vittük végig, 3037,6 pontértékkel zártam a versenyt, 33 fő új csatlakozóval a versenyágon és hatalmas boldogsággal a szívemben. Sikerült megvédeni és stabilizálni a hálózatvezetői szintet. Horvathova Alexandrával, Szandival imádtam dolgozni, és azóta is egy húron pendülünk, egy kis kincs nekem. Szandi Szlovákiában él, örülök, hogy megtudtuk mutatni, hogy „nincsenek határok”! Boldogság látnom rajta a személyiségfejlődést, amit megél, nagyon jó érzés, hogy általam történik, hogy tovább tudom adni a másolódást. A legmagasabb jövedelmemet itt a versenyen belül értem el, 123.000 Ft lett a jutalékom. 2020. július 31-ét sohasem fogom elfejteni, amikor párommal siettünk a vezetőim nyakába ugrani, akik barátként és már családtagként vártak minket otthonunkba, együtt ünnepelni az elért dupla sikert. Tiszta szívemből kívánom, hogy ez azt eufórikus érzést, amit én átélhettem, sokan tapasztalják meg, mert csodálatos! Célom a vezetőim nyomdokaiba lépni és együtt szárnyalni velük tovább. Szeretném tovább fürtösíteni az immáron saját hálózatomat és minél több csatlakozómnak átadni az érzést és az életre szóló lehetőséget, amit a Biocom ad! Hajrá Csordás-ág! (Párom: Tóth Gábor, vezetőim, szponzoraim: Tóth István és felesége Tóthné Molnár Ibolya, a Tóth-Molnár hálózatban dolgozok – TM Team – 7-es szintű hálózatvezetőként.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?