Kezdőoldal Ágak Mosonmagyaróváron is sikert aratott a Biocom életmódprogramja, a Csordás-csapatban

Mosonmagyaróváron is sikert aratott a Biocom életmódprogramja, a Csordás-csapatban

Szervezők és előadók. Tóth István, dr. Pollák Éva, Tóthné Molnár Ibolya, és Csordás Anikó.


2019.
október 16-án Biocom Életmód Estet tartottak a Flesch Károly Kulturális Központ előadótermében. A rendezvényen szép számmal megjelentek, hiszen Mosonmagyaróváron is sokaknak fontos az egészség. Az értékes program megálmodója és szervezője a Tóth házaspár (Tóth István és Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezetők, ők voltak a házigazdák), az est vendégelőadója pedig dr. Pollák Éva gyermekorvos-gasztroenterológus volt. Az eseményen jelen volt Csordás Anikó is, Ibolyáék Arany Hálózatvezetője Győrből. A részleteket a Sinka-ág Csordás-csapatának friss tagja, Vörös Anita tálalja.

Hangulatteremtő felvezetés
Az est Ibolya köszöntő szavaival kezdődött, melyben üdvözölte a lelkes egybegyűlteket és a tisztelt vendégeket. Ibolya mérhetetlen pozitív kisugárzásával csigázott fel minket, felvázolta a színes programot, hogy mi várható az est folyamán.

A Biocom sikerének titka
Ezt követően István előadásában bemutatta a nemzetközi Biocom céget, mint magyar gyökerű vállalkozást. Precíz, lendületes előadásából nagyon sok hasznos információt kaptunk. Hogy miért ilyen eredményes a cég és mi a titka? István ezt is megértette velünk. A Biocom életmódprogram „Egészséget, Pénzt, Szabadságot, Személyiségfejlődést” ad. Ez a rendkívüli hálózat kb. 170 féle csodálatos termékkel büszkélkedhet, vitaminjai, szépségápolási termékei, víztisztító berendezései és a vegyszermentes, környezettudatos háztartási termékeinek célja, hogy belőlünk tudatos egészséges fogyasztót varázsoljon.

Hiszek benne!
Én hiszem, hogy ez a „varázslat” mindegyikünkben ott él, a mi kezünkben van a kulcs, hogy nyitunk-e egy olyan világ felé, amivel a „nagy közös otthonunkat” megóvhatjuk. Úgy vallom: együtt minden könnyebb! Ebben az eszmében élem én is a mindennapjaimat. A Biocom a karrierprogramjával segítő kezet nyújt ahhoz, hogy megteremtsük az anyagi függetlenségünket és saját vállalkozást építsünk.

Orvosi tanácsok a helyes életmódhoz
Általában a saját egészségünkkel is akkor foglalkozunk a leginkább, amikor már elveszett, pedig felelősséggel tartozunk érte és a környezetünkért is. Dr. Pollák Éva doktornő előadása arra világított rá, mennyire fontos, hogy odafigyeljünk a helyesen megválasztott élelmiszerekre és kiegészítőkre. Megnyerő, közvetlen fellépésével, szívből jövő humorával értette meg velünk a lényeget. A gyermekvállalástól egészen a kisgyermekkorig vázolta fel nekünk, hogy és mivel érdemes egészségünket építeni. Már a várandósság fázisát is érdemes jól megválasztott vitaminokkal és ásványianyag-komplexekkel végig vinni ahhoz, hogy egészséges gyermeket tudjunk a világra hozni. A doktornő többször is felhívta a figyelmünket a táplálék-kiegészítők, a víztisztító berendezés és a vegyszermentes háztartási termékek használatának fontosságára. Beszélt a gyerekek kedvencéről, a gumivitaminokról, amelyek palettája folyamatosan bővül.

Nekem is segít az életmódprogram
Engem azért is fogott meg a Biocom, mert az életmódprogram segítségével már én is másképp látom a világot. Szerencsémre szolgál az is, hogy hét éve dolgozhatok olyan munkahelyen, ami egészségtudatos. Többek között azért is nagyon szeretem, mert segíthetek másoknak és nap mint nap adhatok át ebből az embereknek. Friss tagként csatlakozva most már a Biocom eszköztárával tehetem meg, hogy átadjam azt az eszmét, hogy a minőségi táplálékunkat minőségi kiegészítővel stabilizáljuk. Minden családban van mit rendbe tenni az egészségünk érdekében! Ha bárki kedvet kapott a változtatásra, bátran keresse a Biocom lelkes munkatársait és szakembereit, mert együtt mindenre van megoldás.

 

Ezeket olvastad már?