Finomak és hasznosak? Igen, ezek az új gumivitaminjaink!


Szívesen nassolna valamit folyamatosan? Ráadásul olyat, ami a szervezete számára tele van hasznos alkotóelemekkel? Akkor az édességboltok helyett elég a webshop.biocomag.ch oldalra kattintania és a „Vitaminok, ásványi anyagok” menüben máris lehet válogatni közülük, a korábbi nagyszerű készítmények mellett. Bár, választani igazából fölösleges. Úgyis helye van mindnek az étrend-kiegészítőink között, legyen az C- és D-vitamin, speciális vitaminkomplex kicsiknek és nagyoknak, alvást segítő finomság – vagy az igazi különlegesség, az „édesség” a hajnak! 45 napi adag minden dobozban – kellemes torkoskodást!

Vitaminok, édességként
Közkívánatra került a Biocom hálózatába számos gumis formában kapható, élvezeti cikként is fogyasztható vitamin. Közös ismertetőjegyük, hogy gluténmentesek, viszont tele vannak a testünk számára fontos alkotóelemekkel. Persze, némi cukrot tartalmaznak (ezért az ilyen jellegű betegségben szenvedők figyeljenek rá), ám mindenképpen „megéri” az a pici cukorbevitel, mert izgalmas a kivitel (rágható gumi formátum) – és finom, tartalmas a végeredmény!

Gummy Hair Vitamin – édesség a hajnak
Hallott már olyanról, hogy valakinek egyre kevesebb a haja, de nem a fodrász ollói miatt? Netán Önt is érinti (már) ez a probléma? Jó hírünk van: a Gummy Hair Vitamin csupa olyan összetevőt tartalmaz, ami a hajnak kifejezetten jót tesz. Egyrészt tele van vitaminnal, melyek közül nem egy az ajánlott napi bevitelt sokszorosan meghaladó mennyiségben igyekszik segíteni a gond megoldásában. A rengeteg A-vitamin mellett C-, D-, E-, B6- és B12-vitamin is van a termékben, s persze folsav a jód és a cink mellett. És elképesztően rengeteg Biotin! A Biotin, amit a „haj vitaminjának” is neveznek (de a bőrének is jót fog tenni). A cseresznyés ízesítésű készítmény eteti magát, szinte önuralom kell, hogy ne faljuk fel egyszerre az egész dobozzal, ami egyébként szintén másfél havi adagot tartalmaz, két darabonként kínálva az 5000 mcg (!) Biotint. A gluténmentes és némi cukrot is tartalmazó készítmény egy olyan étrend-kiegészítő, amely pótolhatja mindazt a hajápolás területén, ami a mindennapi táplálékunkból kimaradt a rohanás közben. Röviden: trendi, fincsi és jó! Legyen mindig belőle a táskánkban, menők leszünk vele…

C-vitamin gumis kivitelben
A Gummy Vitamin C minden adagja (két darab) 250 mg C-vitamint tartalmaz, ami a napi ajánlott mennyiség többszöröse. Akár cukorka (édesség) helyett is fogyasztható, miközben rengeteg hasznos C-vitamint viszünk be vele! A narancsos zamatú finomság bár a doboz szerint felnőtteknek szóló termék, de nem kérdés, hogy a kicsik nagy kedvence is lehet…

D-vitamin gumis formában
Mondani sem kell, mennyire fontos a szervezetnek (a fiatalnak is!) a D-vitamin, egyre több tanulmány jelenik meg mértékadó portálokon, komoly szakemberektől arról, hogy mekkora gondokat okozhat a hiánya… Ez a termék 2000 IU-t (nemzetközi egységet) tartalmaz a D3-vitaminból, ha egyszerre kettőt kapunk be belőle. És mindez örömmel megtehető, hiszen a barack, a mangó és az eper íze keveredik benne – igazi nyalánkság. Pillanatokig tart elrágcsálni élvezeti cikként, és közben segítettünk a szervezetnek a D-vitamin bevitelben. Gummy Vitamin-D3: igazi nyer-nyer helyzet!

Gummy Multi Vitamin: nagyoknak
Ki az, aki szeret kicsit nassolni? És aki szeretné, hogy mindez még az egészségét is szolgálja, a vitaminok bevitelével? A gluténmentes Gummy Multi Vitamin termékkel mindkettő elérhető! Képzeljük el magunkat, amikor például ebéd után vagy lefekvés előtt jólesne valami édesség… Ilyenkor bátran nyúlhatunk ehhez a „gumicukorhoz” – a narancs, a cseresznye és az eper ízeinek keveréke igazi örömforrás, és persze bemegy vele a szervezetbe a „lényeg” is: nem kevés A-, C-, D-, B6-, B12-vitamin, ezt a sort folytatva folsav és biotin (mind a napi ajánlott mennyiség környékén), és még jód és cink és még… érdemes böngészni a címkét.

Kids Gummy Bears: kicsiknek
„Edd meg gyermekem, mert ez jót tesz Neked”! Kedves szülők, ugye próbálkoztak már ehhez hasonló mondatokkal, amikor valami egészségeset próbáltak „belediktálni” a csemetébe? Mostantól sokkal egyszerűbb a megoldás: a Biocom gumicukorhoz hasonlító termékét egyszerűen „követelni” fogják. Így nem beadni, hanem eldugni lesz nehéz… Érthető, hiszen a cseresznye, eper, citrom, narancs és szőlő ízesítésű termékek valóban kínáltatják magukat – közkívánatra került a hálózatba ez a minimális cukrot is tartalmazó, „macis” finomság. Amiből viszont sokat tartalmaz (figyelembe véve a korosztályos adagolást és a napi ajánlott bevitelt is), azok a vitaminok. A-, C-, D-, B6-, B12-vitamin, folsav és biotin is fontos gyermekinknek – a számukra készített Kids Gummy Bears multivitamin és ásványi anyag formulánál csak arra kell odafigyelni, hogy mindig legyen otthon egy tartalék dobozzal…

Gumicukros Melatonin
Hogyan lehet a legkönnyebben édes álomba merülni? Ha előtte megkönnyítjük a lefekvést egy kis hasznos édességgel, ami az éjjeli pihenést segíti… A kérdés különösen aktuális akkor, ha valaki álmatlanságban szenved, nehezen tud elaludni, vagy a kakasoknál is korábban ébred. Egyes felmérések szerint idősebb korban három emberből kettőt sújt ez a gond – lehet, hogy évei számától függetlenül Ön is közéjük tartozik, vagy hallott már ismeretségi körében erről? S a megoldás? Lehet, hogy a tengerentúlról érkező termékben van, ami nem más, mint a melatonin (az „alvási ciklust irányító hormon”), melyről azt tartják, javítja az alvás minőségét és erősíti az immunrendszert. Az eperízű termék két darabonként 5 mg-ot tartalmaz belőle. A Melatonin Gummies: jó éjszakát-finomság a jó alváshoz!

Ezeket olvastad már?