Megújult az Olajfalevél-kivonat is

Azért fogalmazunk úgy, hogy ez a termék IS megújult, mert nemrégiben az Okinawai Korall Kalcium jelentett újdonságot, azelőtt önálló vassal erősített a Biocom, korábban az MSM C-vitamin italpor kapott D-vitaminos kiegészítést (ráadásul azóta utántöltős kiszerelése ugyancsak a raktárpolcra került), s például tovább zöldült a tisztítószer paletta, továbbá helyet kapott a kínálatban a fogyókúrák idején is előnyös Vita-Reg+, valamint a mindennapos szájhigiéné elősegítője, a Dent-Azur+.

Folyamatos fejlesztések
A teljesség igénye nélkül utaltunk a bevezetőben az elmúlt hónapok termékekkel kapcsolatos történéseire. Most ez a vonulat folytatódik az Olajfalevél-kivonat megújulásával, ami jelentős változást nem jelent a korábbiakhoz képest.

Több kapszulában, erősebb hatóanyaggal
Az évtizedek óta a népszerűségi listák élmezőnyébe tartozó termékünk csak egy kis finomhangoláson esett át. A korábban 60 kapszulás kiszerelés (egyenként 750 mg-os töltettel) mostantól 90 kapszulát tartalmazó dobozban érhető el (500 mg-os beltartalommal). Könnyen kiszámolható, hogy a végösszeg nem változott, ugyanannyit kapunk, mint korábban, csak talán „kezelhetőbb” módon, több részre osztva. További előny, hogy a lényeg, a 18%-os erősség 20-ra emelkedett. Így amellett, hogy jobban beosztható a termék, a hatékonysága is nőtt.

Rendelhető a TOP-termék
Ami természetesen nem változott: az elérhetősége. A webshop.okonet.hu kínálatából most is rendelhető, s megkockáztatható, hogy továbbra is a TOP-termékek családjának tagja marad a közkedvelt olajfánk. Jó egészséget hozzá!

Ezeket olvastad már?