Okinawai Korall Kalciummal gazdagodott a kínálat – az egyik legfontosabb ásvány, exkluzív minőségben

A kalcium szervezetünk egyik legfontosabb építő ásványi anyaga, rengeteg élettani folyamathoz van köze. Ez nem saját állítás, hanem közismert tény. Tudva, hogy mennyire lényeges (s nem csupán a csontjainknak, melyek fő alkotóeleme), a Biocom tovább bővítette a kalcium palettát. Ezentúl okinawai korall kalciumot fogyaszthatunk, természetesen magnéziummal, és B6-, valamint D3-vitaminnal – egyben. Exkluzív és fontos készítménnyel jelentkezik tehát a hálózattal régóta partneri-beszállítói viszonyban lévő termékfejlesztő, Jakab István, aki elgondolkodtató kérdések mentén hozza közelebb hozzánk az Okinawai Korall Kalciumot.

A túlzott savasodás ellen
Sokan úgy hozzászoktak a reflux kisebb-nagyobb tüneteihez, hogy szinte alig figyelnek rá, csak bekapnak valamilyen, a figyelmeztető tüneteket enyhítő szert, ám ettől a probléma jelen marad, sőt komolyodhat is. A túlsavasodás elsősorban a táplálkozásból és az életvitelünkből ered, így rögtön kezdhetnénk például azzal is, hogy megvizsgáljuk mit eszünk, mikor és mennyit… A folytatásból pedig nem maradhatnak ki azok a természetes hatóanyagok, amik tovább segítik és támogatják a szervezetünk normál működését.

Gondoljunk a csontjainkra!
– Fontos tudni, hogy a szervezet savasodása a csontokat sem fogja kímélni, így ez is lehet alapja a csontritkulás kialakulásának. Szinte nincs is olyan tevékenység, amihez ne használnánk a csontjainkat, eszünkbe jut ez egyáltalán? – teszi fel a kérdést a termékfejlesztő. Minden nap támogatnak, segítenek, hogy helyzetet és helyet tudjunk változtatni, hogy el tudjuk végezni a legelemibb dolgokat. Akár azt, hogy meg tudjuk érinteni szeretteinket! Jakab István hozzátette, az egyik legjobb karbantartója a csontrendszernek a rendszeres és változatos mozgás mellett a természetes hatóanyagok közül a korall kalcium. Az ő „feladatát” segíti a magnézium és a D-vitamin is.

Miben segíthetnek?
S hogy mihez járulnak hozzá az alkotóelemek, amiből a termék hatásaira is lehet következtetni? A dobozon is olvasható állítások sokat segítenek.

  • A kalcium, a magnézium, valamint a D-vitamin szükségesek a normál csontozat és fogazat fenntartásához, az egészséges izomműködéshez.
  • A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, az energia-termelő agyagcseréhez és a normál pszichológiai funkciókhoz.
  • A B6-vitamin szerepet játszik a normál vörösvérsejt képződésben, és a hormonális aktivitás szabályozásában, valamint a D-vitaminnal hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Kiknek ajánljuk?
A termékfejlesztő azt mondja, nemcsak azoknak az egészségtudatos társainknak ajánljuk a terméket, akik már előre gondolkoznak és a prevencióra fektetik a hangsúlyt, hogy minél jobb, minőségi életük legyen. Továbbmenve, nem csupán a már meglévő savasodás és/vagy csontritkulás kezelésénél tehet jó szolgálatot, hanem a kismamáknak is, mert a kalcium nagyon fontos saját maguk mellett a fejlődésben lévő magzatuk számára is. S kiemelendő: a kalcium és D-vitamin a gyermekek csontozatának fejlődésében nélkülözhetetlenek.

Miért hasznos?
Konkrétabban: miért hasznos Önnek, kedves olvasó az Okinawai Korall Kalcium étrend-kiegészítő kapszula D3- és B6-vitaminokkal? Jakab István ajánlása szerint, mert:

  • a világ legtisztább területéről, a japán Okinawai szigetekről érkezik,
  • olyan anyagokat teszünk hozzá, amikkel együtt a szinergia elve alapján még hatékonyabban támogatja a szervezet működését,
  • a korall kalcium összetétele szinte azonos az emberi csontozattal,
  • komplex ásványi anyag utánpótlást biztosíthat a szervezet számára, természetes formában.

A mindennapok része
Bízunk abban, hogy bővebb érvelés nem szükséges a kalcium mindennapi rutinunkba illesztéséhez. A 200 kapszulát tartalmazó doboz a webshop.okonet.hu oldalról rendelhető, s a napi 1-3 kapszulás felhasználási javaslatot alapul véve sokáig kitart. Pontértéke is figyelemre méltó: 31.5, így akár a regisztrációs folyamat új slágere, alapkészítménye is lehet. Az egészségmegőrzésé mindenképpen: fogyasszuk, ajánljuk, tegyünk jót vele!

Jó egészséget, sikereket hozzá!

Ezeket olvastad már?