Bankkártyával is rendelhető termékek

p587
Kedves Biocom tag!
Nehézséget jelent Önnek az utánvétes fizetés? Messze van Öntől a két (Budapest, Dabas) regionális iroda? Szeretné, ha kedvenc készítményeihez bankkártyás kiegyenlítéssel is hozzá tudna jutni? Jó hírünk van: ez mostantól lehetséges, a termékpaletta jelentős részét illetően, az új, 
webshop.okonet.hu oldalon.

u784
Külön árlistán, áttekinthetően

Mint ismert, a Biocom hálózat magyarországi partnercége az Ökonet-Európa Kft. Ennek kínálatát eddig is külön árlistában feltüntetve találták, miután a regisztrációjuk során elkészített azonosítójukkal, jelszavukkal beléptek a már jól megszokott rendelési felületre, a Biocom webshopba (webshop@biocomag.ch). Itt az „Árlisták” menüpontban „Ökonet árlista” néven egy kattintással jelenleg is letöltheti azon termékek listáját, amiket ezentúl bankkártyával is megrendelhet – a másik honlapról. (S persze továbbra is adott lesz az utánvétes vásárlási lehetőség.)

Egész Európából
Ez az újítás azonban nemcsak ránk, Magyarországon élőkre vonatkozik, hanem egész Európára. Így, aki távolabb élő rokonának, ismerősének eddig nehezen tudta eljuttatni megszokott készítményeit, ezentúl nincs többé tennivalója, hiszen földrészünk bármely pontjáról ezt mostantól bárki megteheti, bankkártyája segítségével. (Kivétel Románia és Szlovákia – legalábbis ezen a felületen. A lehetőség ugyanis ott már régóta adott, hiszen ezek a termékek elérhetők a hálózat ottani webshopjaiban.) S természetesen a logisztika is működik: a rendelés után ki is szállítják a csomagot. (Az ezzel kapcsolatos díjak ezen a weboldalon is elérhetőek, csakúgy, mint a Biocom webshopjában.)

Fontos a használható bankkártya
Fontos azonban, hogy ilyenfajta ügyintézésre alkalmas kártyával kell rendelkeznünk. Alkalmasságát könnyűszerrel lehet ellenőrizni, elég a hátlapjára pillantani. Amennyiben ott van egy úgynevezett CCV azonosítószám, akkor bátran telerakhatjuk a kosarat, működni fog a rendszer. Segítségképpen az Ökonet webshop oldalának alján fel is tüntettük a használható kártyatípusok logóját. (Visa, Visa Electron, Cirrus Maestro, Mastercard.)

Mostantól választhatunk
A Biocom webshop, a megszokott felület mellett tehát a webshop.okonet.hu is kinyitott, a fogyasztók kényelmét szolgálva, de újra hangsúlyozzuk, hogy az utánvétes fizetés elérhető ezután is. Az új lehetőség kihasználásához jó egészséget, sikereket kívánunk!

Ezeket olvastad már?