Startfejes a nyárba – Biocom országos találkozó júniusban

Példa nélküli, de folytatást érdemlő nagyrendezvény helyszíne volt a RAM Colosseum június első vasárnapján. A Biocom ágainak javarésze közös Start képzést szervezett, így országos, nyárindító találkozó lett belőle a budapesti helyszínen. A szokásos, frissen regisztráltaknak, üzletben indulni vágyóknak szóló „tananyag” mellett az utóbbi hetek-hónapok sikerembereinek „titkaira” is fény derült, a többtucatnyi új hálózatvezető elismerése, és a nyári, hálózatépítő verseny bejelentése mellett.

IMG_8216

Vass Oszkár egy sokatmondó diával: van mit ajánlanunk

Vass Oszkár egy sokatmondó diával: van mit ajánlanunk

Vass Oszkár: üzlet, négy termékpilléren
A valóban Start képzésnek szánt nap alaphangját Vass Oszkár, az üzlettel másfél évtizede az életét is építő ágvezető adta meg, aki párjával, Vass Szombatfalvi Zsuzsával ennek a rendezvénynek a főszervezője volt. Azóta egy több, mint 200 ezer pontos, három országra (Magyarország, Románia, Szlovákia) kiterjedő hálózatot vezetnek. A cégbemutatásban kiemelte: a Biocom sokszínű, négy alappillére támaszkodó termékköréből (egészségmegőrzés, test- és szépségápolás, tiszta ivóvíz, környezettudatos háztartás) akár egy is elég lehetne a sikerhez, így viszont még hatványozottabbak a lehetőségeink.

Kovács Zoltán, a hálózatalapító méltán derűs: látványos a fejlődés az elmúlt hónapokban

Kovács Zoltán, a hálózatalapító méltán derűs: látványos a fejlődés az elmúlt hónapokban

Kovács Zoltán: Lásd meg a termékben az üzletet!
A hálózatalapító, Kovács Zoltán lelkesítő diagrammal érkezett a rendezvényre, mely a csapat utóbbi bő esztendős teljesítményének görbéjét mutatta egy koordináta rendszerben. Azaz, dehogy görbét: tudnillik a trend nagyon is egyenes és felfelé ívelő, ami jelzi, jó úton jár a Biocom hálózat. Mint kiemelte: a fejlődés kulcsa, hogy az üzletet találjuk meg a termékben, nem pedig a terméket az üzletben… Különösen érvényes ez most, amikor a Reg-Enor igazi húzótermékké vált az elmúlt időszakban.

Nyári verseny, mélységépítéssel
A vezető nem üres kézzel érkezett, hiszen meghirdetett egy nyári hálózatépítő versenyt, melynek részleteiről egy külön cikkben olvashatunk, ITT. A lényeg: tudatos mélységépítéssel, új szponzorálásokkal és ehhez kapcsolódva egyáltalán nem teljesíthetetlen pontértékekkel őszre komoly, új hálózatrészekkel lehet gazdagodni. S akár egy sárvári Spirit Hotelben eltöltendő, képzéssel egybekötött wellness-élménnyel is…

Györe Marika és Géza, akik húsz éve sikeres vezetői a hálózatnak, a különleges elismerés közepette. (Balról Kovács Zoltán hálózatalapító, Jobbról Lőrincz János szponzor, arany fokozatú hálózatigazgató, ágvezető.)

Györe Marika és Géza, akik húsz éve sikeres vezetői a hálózatnak, a különleges elismerés közepette. (Balról Kovács Zoltán hálózatalapító, Jobbról Lőrincz János szponzor, arany fokozatú hálózatigazgató, ágvezető.)

Györe Marika: mindenki képes rá, szorgalommal
Az első rendezvényblokk a bejelentés mellett máris elismeréssel is szolgált: ezúttal Györe Marikának szólt a vastaps, aki húsz esztendeje aktív részese, alkotója a hálózatnak. Mint a felépítésében elhangzott, a kitűnő ágvezető a két évtizeddel ezelőtti regisztrációja óta folyamatosan hálózatvezetőként kvalifikál, s közben számos versenyt nyert meg, ezáltal beutazva rengeteg országot, s utat mutatott ezreknek az egészségesebb, bőséggel teli élet felé. Az újaknak azt üzente: ez az üzlet szinte tálcán jön, csak szorgalom kell a megcsinálásához, amire mindenki képes. A hetven felett is erőtől duzzadó, jó kedélyű Marika a már nyolcvan feletti, szintén kiváló karban lévő párjával, Géza bácsival vette át sikeres, elkötelezett munkájukért a díszes plakettet, s jelezte: az ő idejükben profi segédeszközök nélkül is fel lehetett mutatni a teljesítményt. Most sokkal könnyebb… Marika hálás köszönetet mondott a cégnek, a vezetésnek, s azt üzente útravalóul: „találjátok meg a Biocomban a lehetőséget, s mindent megkaptok segítségként a cégtől”.

Komporday Annamária: sikeres üzletasszony és édesanya

Komporday Annamária: sikeres üzletasszony és édesanya

Komporday Annamária: most, vagy soha!
Az első másfél óra zárásaként a Marika példáját követő, gyorsan és látványosan induló miskolci üzletasszony-édesanya, a Kónya-ágon, a Sinka-csapatban dolgozó Komporday Annamária állt színpadra. Hamar ezüst hálózatvezetővé vált, s szűk másfél éves munka után már a 40 ezer pontot célozza meg egyre bővülő csoportjával. Pedig komoly döntést kellett hoznia, hogy megvegye annak idején a betegeskedő gyermekeknek a felkínált grapefruitmag-kivonatot, ami aztán eldöntötte sorsát. A számlájukon összesen annyi pénz volt, ami az akkori csatlakozáshoz kellett, de így gondolkodott: most, vagy soha! Aztán, megfogalmazása szerint igazán elkezdődött az életük…

100% elkötelezettség és életmódprogram
Azóta már a férje, Péter is segít az üzletépítésben, s Annamari is kinyílt, ugyanis azt megelőzően nem igazán létesített kapcsolatokat, most pedig vonzza a hálózatba az embereket, többször a havi vándorserleget is megnyerve. Azt mondja, igazából észre sem veszi, hogy dolgozik, ugyanis egy életmódprogramot kínál az jelölteknek. Ehhez az egész sikersorozathoz azonban feltétlenül kellett a 100%-os elköteleződése és az, hogy némi unszolásra, de részt vegyen 2013. novemberében egy Start képzésen, Budapesten. A többi már (folyamatosan íródó) történelem, amiről korábban is olvashattunk.

Imre Réka versenygyőztes, az elismerések átadását követően, a méltató szavakat hallgatva szponzoraitól. (Balról: Janák Péter nyilatkozik, jobbra: Veres István, közvetlen HV-ja.)

Imre Réka versenygyőztes, az elismerések átadását követően, a méltató szavakat hallgatva szponzoraitól. (Balról: Janák Péter nyilatkozik, jobbra: Veres István, közvetlen HV-ja.)

Imre Réka – kis faluból a nagyvilágba
A szünet előtt kapott helyett még egy elismerés. A vezetés döntése alapján, májusi teljesítményét figyelembe véve ezúttal a Janák-ágon, Veres István csoportjában dolgozó Imre Réka nyerte a havi vándorserleget, ami a legjobb munkát végző hálózatvezetőknek jár. Nála a sok, több, mint negyven regisztrált és rengeteg új pont mellett a tudatos mélységépítés volt a legfőbb bírálati szempont, ami kedvező alapot adhat a folytatáshoz, további bővítéshez. Sikere egyben példa is arra, hogy egy eléggé hátrányos helyzetben lévő térség (Nógrád megye) kis falujában is lehet nagyot álmodni – s azokat meg is lehet valósítani…

A nap második „felvonása” alapvetően a Start képzése szakmai anyagának leadásáról szólt, miközben ragyogó hálózatépítőket ismerhettünk meg. Az ő példájuk is segített a tennivalók „értelmezésében”.

Fazekas Gizike a nyugdíj előtt hat évvel választotta a szabad életet

Fazekas Gizike a nyugdíj előtt hat évvel választotta a szabad életet

Fazekas Gizike: ne várj sokáig a döntéssel!
Fazekas Gizike, a Vass-ág felvidéki csoportjának vezetője 2009-ben csatlakozott a hálózathoz, s az első vezetői jutaléka annyi volt, mint amennyit addig, bő három évtizednyi munka után fizetésként kapott a munkahelyén… Most, nyugdíj előtt hat évvel döntött: a szabad életet választja, hiszen fülében csengett felső vezetője, Ferenczy László kérdése. Ha a családodat szereted jobban, miért a főnököddel töltesz több időt? Ezért a fiataloknak azt tanácsolja: ne várjanak egy ilyen döntéssel ötven éves korukig! A Biocom egyébként számára nem szimplán üzleti siker, hanem egy lehetőség, mely által a munkatársait tudja sikerhez juttatni.

Beta Kádár Tünde a Start képzés anyagába beleszőtte saját sikereiket is

Beta Kádár Tünde a Start képzés anyagába beleszőtte saját sikereiket is

Beta Kádár Tünde: a mentális munka is fontos
Másodikként Beta Kádár Tünde, a Vass-ág most már 50.000 pontos üzletasszonya, ezüst HV-ja (egyben kisgyermekes édesanya) szólt arról, hogy életünk egyik legmeghatározóbb napja lehet, ha egy ilyen Start képzésen meghalljuk a lényeget! Mindenekelőtt a munkaeszközöket építette fel, kezdve a határidőnaplóval (mely, ha tele van írva, akkor van értelme), befejezve a hálózati kiadványokkal. A munkalépések végigelemzése az újak mellett a régieknek is hasznos volt, melyek közül a gyakorlati tennivalókkal egyenértékűen fontos a célok kijelölése, ami ösztönzést ad az egészhez. Tünde külön felhívta a figyelmet a havi, saját 200 pont fontosságára, amely (s attól jóval több) könnyedén teljesíthető a háztartás átállításával, a család, barátok bevonásával. S a folyamatos tervezés mellett a mentális munka szerepét is kiemelte, mely rendszeres olvasást éppúgy jelent, mint vizualizálást.

Pálfi Katalin és a látványos fejlődés

Pálfi Katalin és a látványos fejlődés

Pálfi Katalin: terméktapasztalatból üzlet
Az első két szónok egyik feljövőben lévő alsóvonala, szponzoráltja, a szlovákiai Pálfi Katalin következett a színpadon, aki csupán néhány hónapja döntött a tudatos üzletépítés mellett. Előzménye is volt: tavaly nyáron krónikus fejfájásai közepette ajánlotta neki párja édesanyja a Reg-Enort, mely több téren is bizonyított nála. S mivel pozitívak volt az egészségi változások, január végén már 30-an kezdtek „regenorozni” a hatására. Tavaszra elérte a hatos szintet, most pedig már mint új hálózatvezető állhatott a színpadra, aki közel kilencezer pontot teljesített májusban! Itt is érdemes megjegyezni a képzések szerepét: neki egy vecsési vezetőképző adott még nagyobb lendületet, látva maga előtt a kiváló példákat.

IMG_8375

Sárvári Ferenc, a Reg-Enor egyik “koronázatlan királya” nyilatkozik a kommunikációs igazgatónak

Sárvári Ferenc: irány dél!
A rendezvényt két spontán interjú is színesítette: az egyik főszereplője a szintén a Reg-Enorral induló Sárvári Ferenc volt, aki családjában megélt jó tapasztalatok után kezdte ajánlani a terméket. Ma már 12.000 pontnál tart havonta a Zala megyében élő (és dolgozó) família… Sőt, nemcsak a megye-, hanem az országhatárokon túlra is pillantanak: a közeli tervek között szerepel a közeli Horvátország és Szlovénia „meghódítása”, egyelőre még a civil munka mellett. A Reg-Enor életmód ad hozzá elég erőt, energiát!

Péter Ágnes ezúttal spontán jelleggel adott útravalókat a résztvevőknek

Péter Ágnes ezúttal spontán jelleggel adott útravalókat a résztvevőknek

Péter Ágnes: csináld szenvedéllyel, folyamatosan!
A másik beszélgetőpartner a Biocom romániai ágának csúcsvezetője, Péter Ágnes volt, aki ezúttal párjával, Csabával és egyik új hálózatvezetőjével, György Emíliával érkezett a rendezvényre. (A több busznyi, „szokásos” erdélyi vendégnek nyáron Csíkszeredában zajlik majd a Start képzés.) Az előadóként is kiváló, csupaszív üzletasszony ez alkalommal néhány kérdés mentén világította meg a lényeget. Szerinte a mindennapi, rendszeres cselekvés a fontos az üzletépítésben és az, hogy mindezt szenvedéllyel csináljuk. Ezt érzik meg az embereket, akikből vezetőt nevelni – ez a következő feladat. Az erdélyi gyémánt hálózatvezető a Biocom nagy ajándékaként éli meg, hogy hatással lehet sok emberre, és nagy örömet okoz nekik, ha segíteni tudja mások előrelépését.

A második szakasz zárásaként az új társult hálózatvezetőket köszönthette a népes közönség, akikről a cikk végén lehet bővebben olvasni.

Czentlaki Beatrix családját és közel 60 ezer pontos ágát is képviselte a színpadon

Czentlaki Beatrix családját és közel 60 ezer pontos ágát is képviselte a színpadon

Czentlaki Beatrix: koordinációs hónapok
A záróblokk kezdetén Czentlaki Beatrix nem csak a párját, Zoltánt, hanem az egész, most már 60 ezer pont környékén lévő águkat képviselte a pódiumon, a Hengerné Márti és Gaál Ildikó által fémjelzett csoport meghatározó részeként. Ugyan 2006-ban lettek a hálózat tagjai, de a tavalyi év elején meghozott komoly döntésük és az akkor bevezetett „koordinációs hónapok” rendszere indította be igazán őket úgy, hogy megháromszorozták a teljesítményüket! Mi a titok? Valóban csinálják, amit kell, működtetik az MLM-áramlási ábrát, s ezzel egy példaértékű csapatmunkával tartanak ott, hogy már 11 HV van a csoportjukban, akiknek külön vezetőképzőket tartanak. A jövőkép-tervezés-célok-munka-siker körforgásában élnek, s ezt tanítják bővülő hálózatukban országszerte.

Hercz Aranka, bár vállalkozó, a Biocomban látja a jövőt

Hercz Aranka, bár vállalkozó, a Biocomban látja a jövőt

Hercz Aranka: a Biocom az igazi jövőkép
Hercz Aranka is az utóbbi időszak egyik eredményes hálózatépítőjeként lépett színre, hiszen nemrég volt, hogy a Reg-Enor kúrát elkezdte, majd szinte rögtön az üzletet is Szentesen, a Molnár—ágon. Mint mondta: a legfontosabb szerinte, hogy kulcsemberré kell válni, s ott kell lenni a képzéseken – ezt tanulta Molnár Antal ágvezetőjétől, s most már tartósan ötezer pontos a pontátlaga. Aranka a folyamatos munkában hisz: heti két infó tartanak, s persze fel vannak szerelve munkaeszközökkel, előírás szerint. Az egyébként vállalkozóként dolgozó üzletasszony ebben látja az igazi passzív jövedelmet, s azt, hogy későbbi, nyugdíjas éveire is meg tudja teremteni az anyagi biztonságot.

Veres István, aki óriásit fejlődött egy év alatt

Veres István, aki óriásit fejlődött egy év alatt

Veres István: kezünkben vannak a módszerek a sikerhez
A nap egyik vezető előadása Veres Istvánnak jutott, nem véletlenül. Az utóbbi bő esztendőben ő is látványos fejlődésen ment keresztül, most már egy 30.000 pontos csapat ezüst vezetője. Miközben a Start képzés anyagához igazodva a sikeres munka lépéseit sorolta, saját életéről is szólt. Mint mondta: minden a leírt célokkal kezdődik, mert azok a valódiak – beleértve az anyagi, egészségügyi, és önfejlesztésre vonatkozó célokat is. Neki van bőven mindenből, egészen a ’20-as évek végéig előretekintve… Hangsúlyozta: az ehhez társuló, hétre, napra lebontott tervezés is kiemelten szükséges, hiszen ez a rend lehet a siker alapja. Mint emlékeztetett: az igazán nagyra nőtt rendszerek világszerte egyszerű dolgokat másolnak, s mindehhez kezünkben vannak a módszerek itt, a Biocomban. Idézte szponzorát, Janák Pétert, aki folyamatosan hangoztatja: céljaink határozzák meg az irányt, lelkesedésünk pedig a sebességet. Istvánnál mindkét esetben rendben vannak a dolgok, aki zárásként jelezte: csak mi lehetünk igazán a korlátai saját fejlődésünknek.

 A program zárását ismét Vass Oszkár vállalta magára, aki összefoglalásként megjegyezte: itt valóban korlátlanok a lehetőségek. Ezek kihasználásához pedig az szükséges, hogy Te, kedves olvasó (hálózatépítő) tágítsd a látókörödet, emeld fel a tekintetedet, hiszen minden belőled indul ki. Akár egy hatalmas Biocom üzlet is!

Végül álljon itt az első blokk végén elismert hatosok (társult HV-k) és a rendezvény végén megtapsolt hetesek (új hálózatvezetők) névsora, rövid, szponzori méltatásokkal, bemutatásokkal, akik emlékplakettet, s négyhavi kvalifikáció után aranyjelvényeket vehettek át.

Az új hatosok (társult hálózatvezetők) egy csoportja

Az új hatosok (társult hálózatvezetők) egy csoportja

HATOSOK (Társult Hálózatvezetők):
Karácsony Zoltánné Marika:
2013-ban, két éve regisztrált, szponzora, hálózatvezetője Simon Anikó Kiss Sándor csapatában – a Ferenczy-ágon. (Fogorvosi asszisztensként dolgozott, jelenleg vállalkozóként dogozik, saját boltjuk van) A fiával, Zoltánnal  együtt építik a Biocom üzletüket. Jelenleg 57 fős csapatot vezet. Kiváló üzleti vénával megáldott üzletasszony, tele csupa szívből jövő szeretettel, aki mindig mosolyog és anyai gondoskodással ápolja csapatát. Az az ember, aki a szeretetével, megnyerő egyéniségével, segítő szándékával vonzza be az embereket, aki a telefonba is mindig  mosolyogva beszél.

Visz László: 2007 óta Ökonet tag, szponzora, hálózatvezetője, párja Simon Anikó, szintén Kiss Sándor csapatában. (Hosszú évekig gépészmérnökként dolgozott, jelenleg saját vállalkozást vezet) Párjával együtt, egymást kölcsönösen segítve építik a Biocom üzletet. 67 fős csapata segítette a hatos szint eléréséhez. Alapos, precíz, megértő és víztisztító szerelésben utolérhetetlen…

Tihanyi Zsolt: szponzora: Maxiné Sallai Anikó. 15 éve regisztrált, leginkább vásárlókat talált idáig. Novemberben komolyan vette és elkezdett olyan embereket keresni, akik pénzt akartak keresni. 40 főről indult, most átlépte a 100 regisztrált főt. Novembertől havi szinten bevonzott 10-15 főt. Elkezdtek jönni a pontok, március-áprilisban stabilan jöttek a 2000 pontok. Kitűztük a 4000 pontot májusra, de jött egy akadály, május elsején bokatörés és 3 hét fekvőgipsz! De ha egyszer ki van tűzve egy cél, akkor ágyból fekve is teljesíteni kell! Telefonon és interneten irányítva a munkatársakat és napi szinten kommunikálva a hálózatvezetővel, komoly szervező munkával május 31-ére bent volt a 4000 pont! Ha van célod, akkor tudod, merre indulj, és a legnagyobb akadályokat is le tudod győzni!

Puskás László: szponzora Bress Bea. Néhány év elteltével látott újra fantáziát a hálózatban és gyógyítással egészíti ki a mindennapjait, főleg Szerbiában. Bővebben ITT lehet már olvasni róla.

Dobos Attila: szponzora Hollósi Miklós. 2014.10.01.-én regisztrált. Májusban lépett 6-os szintre. Csoportjában 44 fő van.  MOLNÁRNÉ SZÉLPÁL ANDREA csoportja.

Hollósi Miklós: szponzora hálózatvezetője, Molnár Máté. Miklós 2014.07.02.-án regisztrált Molnárné Szélpál Andrea csoportjában. Június lesz a második védése. Csoportjában kereken 60-an vannak. Májusi forgalma: 4880 PÉ. Ő az az ember, kinek komoly céljai vannak, elkötelezett a Biocom iránt, alázatos, s a jövőjét teljes mértékben a Biocom üzlettel  tervezi!

Demeterné Buzás Katalin: Ő az, aki nyolc év vásárlói múlt után úgy gondolta, hogy a családi kötelék mellett az üzleti kapcsolatot is szorosabbra fűzi rokonaival. Későn érő típus, de most nagyon odatette magát,  és férje támogatásával 4 hónap alatt érték el 4800 ponttal a hatos szintet. Biztos sikerre van ítélve, mivel tanítható és nagyon jó csapatot gyűjtött maga köré. Sógora és szponzora: Czentlaki Zoltán.

Marczika László: Papp Gabriella a szponzora, Dankó János csoportjában. Felelősséget vállalat az egészségért: Tiszta vizet öntött a pohárba, „leregenorozott” 22 kilót, majd segített azokon, akik szintén vállalták, hogy változtatnak a szokásaikon. Aszcendenséhez hűen oroszlános versenygyőzelmek során 4 hónap alatt lett 6-os, több mint 5000 ponttal.

Winternitz Andrea: 2014. őszén csatlakozott, azóta rendszeresen jár a rendezvényekre, figyel, tanul, fejlődik Bress Bea csoportjában. Minden hónapban szintet lépett előre folyamatosan. A szponzorával (Paár Ottilia) és Lőrincz Jánossal való személyes konzultációk hatására napról napra fejlődik, már két új 4-es szintű munkatársa is van, akikkel önállóan dolgozik.

Egyed György: párja, Marika a szponzora. Követi a példáját. Még az építőiparban dolgozik, de úgy érzi, hogy a Biocomban meglátták, megtalálták az igazi lehetőséget. Itt együtt építik az üzletet és sok korábbi csalódás és hitvesztés után, már  pár hónap alatt is megvalósult jó néhány kitűzött céljuk, álmuk. Csapatában többen is szintén vezetői szintre törekszenek. Hisz abban, hogy együtt minden céljuk, álmuk teljesül! Köszöni a Biocom lehetőséget – él vele, a Czentlaki-ágon.

Fekete Ágnes (és férje, Fekete Dániel): a Felvidékről, a Vass-ágról. Szponzor: Pálfi Katalin és Kis Gergely. Rendkívüli gyorsasággal és elszántsággal dolgoznak, 3 hónappal ezelőtt kezdték, és ennyi idő alatt sikerült a 6. szintre kerülniük, mindez utalva határozott jellemükre. Áginak, lelkész és tanár szakmája révén, nem idegen számára a tanítás, a tudás átadása, és ezt színvonalas munkája során is teszi a Biocomnál. Egyszerűen tudja, mit akar, tudja, hogyan akarja. Példaértékű a hozzáállásuk.

Dér Dominik: Szponzora az édesanyja, Dérné Ildikó, Smid Ágiék csapatában, a Ferenczy-ágon. A már családi vállalkozássá váló életmód tanácsadás technikai hátterét biztosítja. Plakátok, szórólapok, események pontos szerkesztője. Közgazdásznak tanul. Kiváló termékmenedzser, az osztályfőnöke a közelmúltban gazdagodott víztisztítóval és jelenleg Reg-enor kúrázik is a tanárnő. Dominik látja el étrendi tanácsokkal:) Nála nem kérdés, hogy tiszta vizet msm-c-vel hord suliba, nem energiaitalt. Sportként testépítő, termékeink aktív használója! S ott van már mellette a másik gyermek, a most még csak 16 éves Dér Dorina

Sarkadi Éva: egy szigetszentmiklósi óvónéni, akit „regenorhullám” röpített fel alig több mint 4 hónap alatt a 6-os szintre, miközben a súlyának a 20 %-tól játszi könnyedséggel szabadult meg, – hatására pedig több mint 30 munkatárs az Ő példáját követve lett a Biocom család tagja. A Czentlaki-ág legfrissebb hálózatvezetőjének, Surányi Áginak az  első HV várományosaként van ma itt köztünk – mert a màrciusi nagyrendezvényen – akkor alig 1000 pontosként elhatározta, júniusban Ō bizony kint akar állni 4000 pontosként a színpadon. Akkor ezt nem sokan vették komolyan, de Ő megcsinálta… A Czentlaki ág tagja.

Vastag István: Felesége, Vastag Erzsébet a szponzora. Sikeres vállalkozó Tornaalján, lassan a 70. évhez közeledik, egyelőre másodállás számára a Biocom, de látja benne az üzleti lehetőséget – Ferenczy László új csapatában.

Filcsik Mária: Imre Réka Hv vonalán. Egy kedves, középkorú hölgy. Videken lakik, Bercelen, ahol nem sok lehetőség van a fejlődésre. A kevés fizetése mell nagyobb anyagi megbecsülésre vágyik, ezért Biocomozik. A termékek is gyorsan bizonyítottak, ezért lelkesen, jó szívvel mindenkinek ajánlja. Csizmár Győző a legerősebb vonala, akinek köszönheti forgalmának legjavát. (Veres István csapata.)

Lakatos Georgin: Filcsik Mária egyik felső vezetője, 21 éves. Imre Réka vonal, Veres István csapat, Janák-ág. Fiatalon meglátta a szabad életben rejlő értékeket es nem kíván magának hagyományos munkahelyet. A Biocomban egy lelkes csapat, pozitív megerősítések elhitetik vele, hogy ki tud tűnni az „átlagból”, sikeres lehet, ezzel is biztosítva magának és gyermekének egy szebb jövőt.

Dr. Bagi Gabriella: alternatív terápiás szakember, aki nem csak a Biocom termékeket alkalmazza és javasolja szívesen a terápiák során, hanem szakmai előadásokkal is segíti, támogatja a rendezvényeinket, Kónya György csapatában.

Új hálózatvezetők, az ágvezetőkkel

Új hálózatvezetők, az ágvezetőkkel

HETESEK (HÁLÓZATVEZETŐK):
BAZÓOVÁ MÁRIA
: szponzora, Kardos Zsuzsanna. A Felvidéken dolgozik (Szlovákiában) pontosabban Nové Zámky, magyarul Érsekújvár környékén. Nem túl bőbeszédű, de a tettei és a kitartása sokkal beszédesebbek. Már néhányszor korábban is elérte a 6. szintet, azonban a kitartó munka meghozta a gyümölcsét, mostanra már 5. alkalommal is megvédte a pozícióját és nem is akárhogyan, 5931 ponttal.  Korábban a munkahelye mellett két másik állása is volt, ezeket felszámolta és már tudja, hogy jól döntött. A Biocom rendszerében igazi jövőt lát. Varga István csapatában.

Dér Dénesné Ildikó: Smid Ági csapat, Ferenczy-ág. „1 évvel ezelőtt – a születésnapján – kezdődött a vezetővé válásának története, amikor egy komoly egészségügyi kihívással találta magát szembe. 2014. június 5-én, a születésnapján indult a kálváriája a sürgősségi osztályon, Gyöngyösön. Azon a napon újra megszületett, a betegségével egy új életet is kapott köztünk! Hiszen pozitív beállítódásának köszönhetően a citromból azonnal limonádét csinált és a 100%-os termékhasználat mellett az üzleti lehetőségeket is maximálisan kihasználva sorsfordulatot teremtett az életében.” Most érzi azt, hogy ott van, ahol lennie kell, ha ehhez betegnek kellett lennie, hát hálás érte!

Gruicsné Sümegi Éva: Bajáról, szponzor: Pintér Pámer Krisztina. Miután neki bizonyított a Reg-Enor kúra, elkezdte mesélni az ismerőseinek. Facebook közösséget szervezett. Nagyon ügyesen tartja a kapcsolatot a munkatársaival. Önállóan dolgozik. Már sikeresen megszervezett egy nagy létszámú Reg-Enor estet Szabó Szigfriddel.

György Emília: csíkszeredai HV. Aki a Péter Mária csapatában minősült vezetőnek. Elkötelezett, főállású Biocomos, aki párjával együtt építik üzletüket két gyerekük mellett. Leonárd is elkísérte a rendezvényre. Emília lelkesen, tudatosan, élvezettel építi csapatát.

Hercz Aranka: Tavaly szeptemberben regisztrált a Reg-Enor miatt. A marketingtervben meglátta, mint vállalkozó az igazi jövőképet! 2015 február végére 6. karrierszintet ért el. Sikeres védések után méltó tagja a Molnár-ág vezetői gárdájának. Csoportlétszáma átlépte a 100 főt. Havi csoport PÉ  átlaga: 5000 PÉ.  A csoportjában év végéig három új Hv van betervezve!

Hermann Judit: Ujvári Zsuzsanna közvetlen Hv-ja, a Komporday csoportban. 2014. októberében csatlakozott, erdélyi munkatárs, az interneten találtak egymásra. Igazi társasági ember,  szívét lelkét odaadja egy jó ügy érdekében. Harmóniában élnek a férjével, Róberttel, mostanra várják a 3. babájukat.

Imre Réka: szponzora, Veres István szerint: hihetetlen tüzes, lelkes személyiség, alázattal dolgozik, őszinteségével „arat”, nagyon átjön a szívbéli kommunikációja, és az őszinte, „nyers” erő, amihez szívesen csatlakoznak. Nagyot változott az elmúlt félévben, már van egy 2Xhatosa, 9500 pontja, s 48 belépő csak a múlt hónapban. Mindent elfogad tanácsként, szépen dolgozik, mindezt a kétéves kisgyermeke, s másik két gyermek mellett. Példaértékű a munkája, mely bizonyítja, hogy vidéken is lehet haladni, nem az számít, hogy hol lakunk, hanem hogy mit csinálunk!

Losonczi Szilvia: szponzora édesanyja, Losonczi Kati. Ágvezető: Györe Marika. A jó példát követve, ő is a gyógyítók táborát erősíti. Szilvi beleszületett a Biocom életmódba, gyerekkorától kezdve használja a termékeket, mellyel kigyógyult kiskori betegségéből. A honlapon már olvasható, hogy hazatért Angliából, hogy HV lehessen.

Martyin László: Hónapok óta bizonyítja, hogy komolyan gondolja az üzletet. Üzleti kapcsolataiban nagy tőke van. „Csiszolja” a módszereit es a „nagyban gondolkodást”. Elkötelezett és minden körülményei ellenére kitartó, a Biocomban is nagy vezető akar lenni.

Mgr. Pálfi Katalin (és párja: Kis Gergely.): Felvidék, szponzor: Gyevát Sarolta, a Vass-ágon. Fazekas Gizike, felsőbb HV-ja szerint: lendületesek, céltudatosak, alaposan, átgondoltan, jó szívvel dolgoznak. Reg-Enorral dolgoznak főképpen, de beviszik a többi terméket, és az üzletet is egyre inkább a munkájukba. Figyelemmel kísérik a munkatársaikat, és készségesen segítenek, alaposan szponzorálnak.

Molnár Máté: Kitűzőre jogosult, februárban lépte meg a 6-os szintet. Azóta minden hónapban több mint 6000 PÉ a forgalma. Közösen építi vele a pozíciót édesanyja, Molnárné Szélpál Andrea. Az első húzóemberét ő hozta, aki a barátnője nagybátyja, és Hollósi Miklósnak hívják. A májusi hónapot 6526 ponttal, 93 fővel zárta. Csoportjában minden hónapban min.16-20, több mint 200 pontos munkatárs van. Mélységben is jönnek fel a Hv-k: Dobos Attila alatt a Bozsoki házaspár, aki több, mint 3000 ponttal zárta a hónapot. Közös céljuk 2015. november 30.-ra Ezüst Hv szint!

Nagy Tamás: szponzora Székely Zsuzsanna. 2015. májusában volt a 3. védése, tehát június eleje óta új 7. szintű HV Nagyon fiatal, lelkes, nyitott és a saját köreiből, baráti társaságából indított új vonalakkal egy éven belül ezüst HV lesz szándékai szerint. A rendezvényre is néhány lelkes HV jelöltjével érkezett.

Radányi Lászlóné: 2014. szeptemberében csatlakozott, a Hliva Ildikó-Kerekes Balázs páros szponzorálja, főként Balázs, a Komporday csoportban. Őszinte, céltudatos, szerény. Szeretik a munkatársai. A lányával, Ritával építi a Biocom üzletet.

Sárvári Gergő: szponzora édesapja, Sárvári Ferenc. Egyike a nagy Reg-Enor-láz berobbantóinak, hisz a képük bejárta a fél világot, s azóta Zala megye lakóit jó néhány mázsától megszabadították!  2015. áprilisban védett 4-szerre, tehát kitűzős HV, a Kosiba-ágon.

Székely Zsuzsanna: szponzora Bicskeiné Olgi, a Kosiba-ágon. 2015. áprilisban védte HV szintjét 4-szerre, kitűzős HV. Munkájához hozzájárul az interneten való jelöltkeresés, de a kapcsolatfelvétel után a „hagyományos útra” igyekszik rávezetni azokat, akiket az üzlet is érdekel. Terve, hogy találjon annyi kulcsembert, akikkel egy éven belül arany HV lehet! Ebből már egy HV meg is valósult, a fia Nagy Tamás!

Tasnádiné Szabó Mónika: Komporday Annamária közvetlen Hv-ja. 2013. decemberében regisztrált, mint 2 gyermekes édesanya. 2014-ben már 3 gyermekes nagyon jó szervező, melegszívű, céltudatos. Fő célja: 2015. decemberérében Zsolti a férje otthagyja a munkáját.

Vastag Erzsébet – felvidéki hálózatvezetője Ferenczy Lászlónak, akinek számos jó terméktapasztalata is van. Férje, István is segíti az üzletben.

Komporday Annamária, mint Ezüst HV párjával, Péterrel (balról) és ágvezetőjével, Kónya Györggyel (jobbról), az új HV-k előtt

Komporday Annamária, mint Ezüst HV párjával, Péterrel (balról) és ágvezetőjével, Kónya Györggyel (jobbról), az új HV-k előtt

Komporday Annamária: Ezüst Hálózatvezető. Szponzorai, Sinka Gyula és Tímea írják róla: Született üzletasszony. Teli szívvel, szeretettel, ami látszik a munkatársaival való kapcsolataiból is. Céltudatos, rendkívüli szervezői vénával, kiválóan rendezi a családi életét és a munkát. Amire nagyon büszke: két tündéri gyermeke, Nórika és Bence. Ma már elmondhatja, hogy férjével közösen építik a Biocom üzletüket, mert Péter meg tudta hozni azt a döntést, hogy otthagyja a közalkalmazotti világot, „a biztos jó állást”, a szabadságáért cserébe.

 gal

Ezeket olvastad már?