Rendkívül kedvező ajánlat: MSM C-vitamin italpor, utántöltővel!


A karácsonyfa alá, év végére érkezett ajándékként, hogy D-vitaminnal bővült a népszerű MSM C-vitamin italpor. Az ünnepeknél maradva: pünkösd után, a tavasz végére újabb jó hír érkezett a termékről. A korábbihoz képest nagyobb dobozt szinte teljesen meg tudjuk tölteni, ha a mostantól elérhető utántöltőt vásároljuk, ráadásul elképesztően kedvező áron!

Óriási árelőny
Majdnem két és félszer több van benne, viszont jóval kevesebb, mint kétszeresébe kerül. Így lehetne összefoglalni röviden a C-vitamin + D3-vitamin + MSM italpor utántöltős változatának előnyeit. A csomagoláson is feltüntethető állítással pedig régóta tisztában vagyunk: a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez.

Környezetbarát megoldás
Az új kiszerelés nem egyedi elgondolás a Biocomon belül, hiszen több népszerű, zöld italpornak már van ilyen verziója. S mivel a hálózat a „porok ura” egy korábbi, tréfás kifejezéssel élve, aktuális volt, hogy a különböző készítményekből keverhető koktélok egyik alapeleme, a C-vitamin is megjelenjen ezen a kedvezőbb, környezetbarátabb módon. Így már az is érthető, miért lett nemrégiben ekkora a dobozméret – egy utántöltővel „teletankolható”.

D-vitaminnal, folyamatosan
Sokan keresték az utóbbi időben a citromízű terméket, amelynek most már folyamatos lesz a szállítása a gyártó ígérete szerint. Mégpedig továbbra is a decemberi megújulás jegyében, azaz D-vitaminnal kiegészítve, sztévia-kivonattal ízesítve. Jó egészséget a Biocom-limonádé alapjához!

Ezeket olvastad már?