Hálózatépítő verseny, strandolás közben

00 09
Mi a terved a nyárra? Lazítás vagy üzleti fejlődés? Ezúttal nem kell választanod: a Biocom Hálózatépítők Nyárindító Találkozóján olyan versenyt hirdettek, amely nyaralás mellett, helyett, de alatt is teljesíthető. Máris lehet indulni!

Újra hálózatépítő verseny a Biocomban! Ráadásul mindenkire vonatkozik, aki 2015. június 1-re már érvényes regisztrációval rendelkezett. A cél egyértelmű: plusz pezsgést vinni a nyári időszakba, amely csak megfejelheti az utóbbi időszak országszerte (Kárpát-medence-szerte…) látványos fejlődését. A tét: egy három napos, exkluzív, üzleti képzéssel egybekötött pihenés Magyarország egyik legjobb wellness-szállodájában, az ötcsillagos Spirit Hotelben, Sárváron. S hogy mi kell hozzá? Alább részletezzük a feltételeket, tennivalókat. Elsősorban: Te! A többiek meg jönnek majd általad és az új embereid által, akikből a kulcsembered akár hálózatvezetővé is válhat augusztus végére. Ez a plusz ajándék. De ezt már Te teremted meg, a profi mélységépítési módszereket használó építkezéssel.

1. A verseny időtartama: 2015. június 1. – 2015. augusztus 31.

2. A verseny résztvevői: bárki, aki 2015. június 1-re érvényes regisztrációval rendelkezett.

3. Júniusban indíts új vonalakat és a hónap végére válaszd ki belőlük a maximum három (3) versenyvonaladat! Ezen a három vonalon minimum 1000 PÉ-nek kell lenni júniusban.

4. Legkésőbb június 30-án add le a három versenyvonalad adatait (név, regisztrációs szám), a Te adataiddal (név, regisztrációs szám) együtt a verseny@biocomag.ch címre. (Tehát júliusban és augusztusban új versenyvonalak már nem indíthatók.)

5. Folytasd a bővítést a versenyvonalakon! Júliusban legalább plusz 2000 új PÉ-nek, míg augusztusban legalább plusz 3000 új pontértéknek kell összegyűlnie a versenyvonalakon!

6. Jelentkezz a fentebb megadott e-mail címen, amennyiben úgy érzed, hogy teljesítetted a kihívást!

7. A legfontosabb értékelési szempont a mélységépítés lesz, függetlenül attól, hogy pontértékben teljesítette-e a versenyző az elvártakat. A vezetőség fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a szándékkal ellentétes módon (tehát jellemzően szélességépítéssel) valósul meg az alapfeltételek teljesítése, úgy egy más, kisebb értékű nyereményt jelöljön meg.

Mielőtt megijednél, eláruljuk, hogy többen ugyanezt megcsinálták már lendületből, versenykiírás nélkül is az elmúlt hónapokban, hiszen a feltételrendszer az élethez van hozzáigazítva. Tehát nem kell más hozzá, mint elkötelezettség, döntés, tudatos mélységépítés, szponzorálás, lelkesedés. (Azaz: valódi, hálózatépítő vonalak indítása, egymás alá szponzorálás, csoportépítés, nem pedig tömeges, frontvonalakra való csatlakoztatások.)

Sok sikert kívánunk hozzá!

Versenyképzés!

Aki pedig szeretne kézzelfogható tanácsokat is kapni az előrelépéshez, várják szeretettel 2015. június 10-én, szerdán délután 18 órára Budapestre, az Aquincum Hotelbe, ahol Lőrincz János hálózatigazgató-ágvezető szervez versenyre felkészítő képzést.

01 02 03 04 05 06  08 09
Forrás képek: www.spirithotel.hu

Ezeket olvastad már?