Vassal erősít a Biocom

Pontosabban vassal, rézzel és cinkkel. Egy olyan kapszulával, ami ezek mellett jelentős mennyiségben tartalmaz fontos vitaminokat. Ugyanis B- és C-vitaminból is van bőven az új étrend-kiegészítőben!

Értékes társakkal
Sokan kérték, így megérkezett: külön, kifejezetten a vasra koncentráló kapszula is színesíti a Biocom termékkörét. Noha ez a létfontosságú elem eddig is jelen volt összetevőként például a Daily Vita-Pack komplex készítményben, a cink ott van a Kindervit italporokban (is), mint ahogy a B- és C-vitaminok ugyancsak több termék részét vagy egészét képezik. Most viszont főszerepet kaptak: csak vasból a napi beviteli referenciaérték 142%-át tartalmazza – egy kapszula. A napi adag (2 darab) pedig már ennek a dupláját… Nem mellesleg, az értékes társak a felszívódásban is segíthetnek, de önmagukban is lényegesek.

4 érv a vas mellett
S hogy miért is fontos a vas? A címkén is olvasható állítások egyértelművé teszik a szerepét:

  • Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
  • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
  • A szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban.

Egy havi adag a dobozban
Hosszan értekezhetnénk tovább a biokémiai részletekről, de talán ez a négy mondat is megerősíthet bennünket abban, hogy szükségünk lehet rá. A vas mellett fontos kiegészítőket tartalmazó kapszulával tehát tovább bővült a Biocom egyébként is tekintélyes készlete, hogy ezt is a saját üzletünkből tudjuk beszerezni. A csomagolás összesen 60 adagot, viszont ha a napi adaggal számolunk, akkor egy hónapra elegendőt tartalmaz, kifejezetten barátságos áron. A felhasználási javaslat ilyen egyszerű: fogyasszunk naponta két alkalommal egy kapszulát egy pohár vízzel vagy egyéb folyadékkal. A beszerzési javaslat pedig már rutinszerű, a webshop.okonet.hu kínálatban keresendő.

Váljék egészségünkre!

 

Ezeket olvastad már?