Így zajlott a Győztesek Estje: a Téli Verseny díjkiosztója igazi exkluzív parti volt

Valódi ünnepi parti volt a Téli Verseny díjkiosztója! A Biocom által első alkalommal meghirdetett kihívás jelentős sikereket hozott, a februári zárás után arra kértük a győzteseket, írják le tapasztalataikat. Sőt, azóta a hálózatvezetők számára a kiírásba épített plusz lehetőséggel élők már Ománt is megjárták. Ezúttal az április 27-én, a Kopaszi-gátnál tartott exkluzív eseményről számolunk be, mely egyszerre volt díjkiosztó, vacsoraest, sztárműsor és parti. De a legfontosabbak a nyertesek voltak a Győztesek Estjén! A képes visszatekintő főszereplői is ők, akik közül sokan megígérték: természetesen indulnak a Nyári Kihíváson is

Az elismerés, egyben a köszönet jegyében szerveződött a Győztesek Estje, melynek egyetlen célja volt: nagy nyilvánosság előtt megbecsülni azokat a Biocom tagokat, akik fontosnak érezték, hogy a szelídebb, az ünnepeket is magában foglaló őszi végi, téli időszakban is a fejlesztésen dolgozzanak. Ehhez tökéletes alap volt a Biocom által első ízben meghirdetett Téli Verseny, a nyáritól részben eltérő feltételekkel és nyereménnyel. De a lényeg ugyanaz volt: mérhető előírásokat és előnyökkel kecsegtető keretet adni a hálózatépítésben gondolkodó munkatársaknak. Sokak fantáziája és lába indult be a felhívásra, az ő elismerésükről szólt a Győztesek Estje.

Gratuláció a nyerteseknek
A felvezetés részeként a cégvezetést és a tulajdonosi kört képviselve mondott köszöntést Kovács Réka és Kovács Bence, majd a legnagyobb ágak igazgatói, a hálózatalapító Kónya György és Lőrincz János ismerték el a versenyben részt vevők erőfeszítéseit, eredményeit.

Sok győztes született
Először az a közel 50 munkatárs vehette át oklevelét és exkluzív borát, aki az „alapversenyt” teljesítette, tehát végigcsinálta a négy hónapot, elérve az aktuális pontszámokat. (Lentebb mindenkiről látható egy fotó is az elismerés pillanataiban.)

Versenyeztek és versenyeztettek
Az első ízben kiírt kihívásnak volt egy érdekessége is. Külön elismerte azokat a hálózatvezetőket, akik amellett, hogy példamutatóan megcsinálták a maguk adagját, ezt le is másoltatták. Azaz, segítettek valakinek a csapatukból abban, hogy szintén megízleljék a győzelem ízét. Az ő jutalmuk egy ománi exkluzív utazás volt, a Győztesek Estjén való részvétel mellett. (Szintén egy-egy fotó örökíti meg a különleges pillanataikat.)

Sikersztorik
A legjobbak közül néhányan megszólalási lehetőséget is kaptak, akik kiemelkedtek példamutató munkájukkal.

MÁZS-show
A parti következő része már derűs mulatság volt a gazdag kínálatot nyújtó vacsorát követően, melyben főszerepet játszott Mészáros Árpád Zsolt, aki párjával, Piros Krisztinával varázsolt asztalon táncolós, közönséget megmozgatós, fergeteges partit a Kopaszi-gát nyári partit idéző estjébe. A MÁZS-show után pedig a Biocom csapat önfeledt szórakozása indult be, a retrózenék most is megtették a hatásukat…

A többit elmesélik a fotók. De a legjobb, ha képnézegetés közben kedvet kapsz, beindulsz a Nyári Kihívásban, és ott leszel a következő hasonlón Lajosmizsén, augusztus 24-én! Várunk szeretettel, győztesként!

 

Összes fotó letöltése itt!

 

Összes fotó letöltése itt

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?