Télből a nyárba, tavasszal: aki a hidegben rákapcsolt, Ománban pancsolt

Különleges élmény – ez a két szó alig fejezi ki azt, amit a Biocom sikeremberei átéltek Ománban. A Téli Verseny eredményeként ugyanis azok, akik nemcsak magukkal versenyeztek sikeresen, hanem egy munkatársukkal együtt is végigcsinálták a négy hónapos időszakot, az exkluzív gálavacsorán túl egyedi lehetőséget kaptak a cégvezetéstől: egy álomutazást Ománba! A május eleji télies tavaszt így forró nyárra cserélték egy hétig, hálózatigazgatók és a felső vezetés kíséretében. A hőmérséklet mellett az élmények hőfoka is magas volt, s nem csupán a sivatagban. Még sok helyütt járt, „gyakorlott” utazók is úgy nyilatkoztak, hogy exkluzív volt az ománi hét, amit képekkel is megerősítettek. Köszönet a beszámolókért, mely már most felkeltheti az érdeklődést a következő téli szezonra, de egyben reméljük, motiváció is a nyári versenyzőknek.

Baranyi Virág: Szüreti élmények
A kitartás mindig meghozza a gyümölcsét! Az elmúlt héten a „szüreti” élményeket gyűjtöttem magamba Omán fanatikus világában! Öröm volt átélni, hogy meleg, fehér homokon az óceán hullámait élvezhetem, valamint a sivatagi naplementében offroadozunk! Felejthetetlen pillanatok! Hálásan köszönöm a cégvezetésnek, hogy ilyen utazásokkal mutatják számomra az eddig felfedezetlen világba vezető utat, és mindent együtt, csapatban ismerhetünk meg!

Bodoki Andrea: Nagyon megérte versenyezni
Mi várt minket Ománban? Meleg fogadtatás, festői, mesebeli tájak, egyedi különleges programok, fantasztikus társaság, gyönyörű pálmafás sétányok, csodaszép, fehér homokú strandok, bőség az ellátásban, ragyogó tisztaság és még sorolhatnám. Egyedi programokon vehettünk részt: Salalahban városnézés, látogatás Qaboos Szultán mecsetjéhez, valamint egy fantasztikus kalandtúra a sivatagban, melynek legizgalmasabb része a dűnejárás volt a Land Cruiser járművekkel. Igazi, egyedi élmény, amit csak itt tapasztalhat meg az ember. Nagyon, nagyon megérte versenyezni, mert rengeteg élménnyel és csodás, felejthetetlen emlékkel jöttünk haza. Igazi exkluzív kirándulásban volt részünk!

Búzás Ildikó: Életem legérdekesebb nyaralása
Számomra ez volt eddigi életem legérdekesebb nyaralása. Csodás érzés volt megélni ezt a versenytársakkal, a vezetőkkel és nem utolsó sorban a cégtulajdonosokkal. Olyan meleget, mint ott, még sosem éreztem. Imádtam minden percét ennek a pár napnak és mint a mellékelt képek mutatják én „csak” nyaraltam, alig készült rólam normális kép. Lett egy óriási felismerésem is, amin jót nevettünk: 46 évig elhitették velem, hogy a datolya az, amit addig ettem. El kellett menjek Ománig, hogy megtudjam, milyen is valójában.

Csordás Anikó: Érdemes volt küzdeni ezért az élményért!
Ománba való utazásom nyereményként számos ajándékot hozott az életembe. A lenyűgöző tájak és a gazdag kulturális élmények mellett az utazás lehetőséget adott arra, hogy kiszakadjak a mindennapi rutinból, és feltöltődjek új energiával. Az ománi vendégszeretet és barátságos fogadtatás olyan élményeket hozott, amelyeket soha nem felejtek el. Ez az út emlékeztetett arra, hogy érdemes nyitott szemmel járni a világban, és felfedezni az ismeretlen területeket. Minden pillanat, amit Ománban töltöttem, egy értékes ajándék volt, amely mélyen megmarad az emlékeimben és inspirál a jövőbeli kalandokra. Hálásan köszönöm ezt a fantasztikus lehetőséget a cégnek, ha nem lennék Biocomos, nem biztos, hogy ilyen élményekben lehetne részem. Csodás, összetartó közösség és csapat részese lehetek itt, ahol mindig méltón elismernek. Köszönöm az utazás minden pillanatát, biztos, hogy folytatni fogom a Nyári Versennyel az utam. Örök élmény lesz számomra, amit soha senki nem vehet el tőlem, érdemes volt küzdeni ezért az élményért!

Marczy Gabriella: Lenyűgöző élmény volt
Az ománi kirándulásunk lenyűgöző élmény volt, amit a munkatársainkkal együtt élvezhettünk, köszönhetően cégünk nagylelkű ajándékának. A kristálytiszta tenger, a sivatagi túra, a nagy beszélgetések és a városnézés is mind hozzájárultak, hogy felejthetetlenül szép emlékeket szerezzünk. Mélyen hálás vagyok, hogy vállalkozóként ilyen nagyszerű céget képviselhetek, amely ilyen különleges lehetőségekkel ajándékoz meg minket. Az ománi utazás tökéletes példa volt arra, hogy ha teljes szívvel és lelkesedéssel végzed a munkádat, úgy tűnhet, hogy a lehetetlen is elérhetővé válik. A kitartás és az elkötelezettség gyakran meghozzák azokat az eredményeket, amelyekre sokan nem is gondolnának. Imádtam minden pillanatát és annak reményében tértem haza, hogy jövőre több munkatársammal érkezem majd!

Monka Éva: Kristálytisztán kell látni a különbséget álom és cél között
A kitartás olyan, mint a szivárvány, amelynek végén a siker vár. Ahhoz, hogy fantasztikus életet élhess, az is fontos, hogy kristálytisztán lásd a különbséget álom és cél között. Az álom ingyen van, inspirál a cselekvésre, a cél megváltoztathatja az életedet, olyasmi, amiért cselekedned kell, nem működik munka nélkül. A célokhoz határidők tartoznak, ha az nincs, akár életed végéig vágyakozhatsz. A célok eredményeket hoznak. Az álmokból célokat kell kovácsolnod és el kell kezdened cselekedni! Tenni azért napi szinten, hogy megvalósuljanak. Hinned kell magadban, ez a titok.

Pálfi Katika és Kis Gergely: Exkluzív élmény volt
Hálásak vagyunk, hogy egy hetet eltölthettünk Ománban a cégvezetéssel, igazgatótársakkal és a téli versenynyertesekkel, köztük a mi nyertes munkatársainkkal is, Évával és Gáborral. Büszkék vagyunk rájuk! Exkluzív élmény volt ebben a különleges országban lenni, különleges illatokat érezni, különleges embereket látni. Számomra a sivatag volt a fénypont, először élhettem át ezt a nyugodt, megható légkört. A sivatagi naplemente látványa mély érzéssel társult bennem, hálát adtam a Biocomnak, hogy annyi csodát átélhetünk! Mindent nagyon szépen köszönünk! A szervezés tökéletes volt!

Részegh Magdolna és Részegh János: Életre szóló élmény
Újabb csodás hetet tudhatunk magunk mögött tele élményekkel, izgalmakkal, egy szuper jó csapat társaságában. Minden csoda a tiéd lehet, a legmerészebb álmaid is valóra válnak, ha hiszel bennük. Hálásan köszönjük. Életre szóló élménnyel gazdagodtunk!

Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté: Fantasztikus élmény!
Igazi különlegesség volt számunkra az út és a helyszín, hiszen még hasonló országban nem jártunk. Az arab tenger forró habjai, az égig érő pálmafák és mellette a sivatagi dűnék közti naplemente életre szóló élményt adott. Minél több embernek kívánjuk, aki velünk tart, hogy megtapasztalják ezt és használják a lehetőséget, amit a cégvezetés kínál. Mindent köszönünk!

Szalay Judit: Mintha az egészet csak álmodtam volna
Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy egyszer csak azért kapok egy ajándék luxusutazást, mert szívvel-lélekkel teszem azt, ami a munkám, a „hivatásom”, és ezt a jót megtanítom másoknak. Az érzés leírhatatlan, máig úgy érzem, mintha az egészet csak álmodtam volna! Az idő megszűnt, lelassult, már nagyon kellett nekem ez a fajta kikapcsolódás. A tenger illata, a ragyogó színek, az isteni ételek, a sivatagi rallyzás a naplementével, a helyiek kedvessége, a tömjén illata – mind csodaszép emlék marad örökre. Korábban évekig dolgoztam ilyen jellegű hotelben Törökországban, Tunéziában, Görögországban, Egyiptomban. Mountainbike túrákat vezettem, sokszor jutott eszembe, de jó lenne egyszer vendégként is ezt megélni! Ismét beigazolódott a tanítás igazsága: merj merészet álmodni, tégy érte, és hidd el, hogy megérdemled! Óriási köszönet a cégvezetésnek, hogy megadja a lehetőséget bárki számára, hogy ilyen és akár ennél nagyobb célokat álmokat megvalósítson a Biocom rendszere által. Hajrá, Nyári Kihívás!

Szegő Tünde: Ez tényleg egy álomutazás volt
Már maga a verseny 4 hónapja is számtalan csodálatos élményt nyújtott, de ez az utazás, szavakkal nem kifejezhető élményeket adott. Igazi meseországban jártunk, ahol minden volt: a keleti kultúra varázsa; a gyönyörű, szemet kápráztató, testet-lelket kényeztető környezet; az Arab-tenger illata; a finom, simogató tengerparti homok; a verőfényes napsütés; a keleti emberek óriási vendégszeretete; a rendkívüli tisztaság; a finomabbnál finomabb ételek és italok; a különleges sivatagi túra… Felsorolni sem lehet, mennyi élményben volt részünk! Hálásan köszönöm, hogy férjemmel együtt részese lehettem ennek a csodának.

Tóth-Wolford Erika: Köszönjük, hogy részei lehettünk
Csodálatos hetet töltünk Ománban! Az óceán, a hatalmas sivatagok és az ősi kultúra igazi kikapcsolódást nyújtottak mindannyiunknak. Hálásak vagyunk, hogy ezt a csodálatos kalandot a legjobb barátainkkal, egyben munkatársainkkal élhettük meg közösen. Büszkék vagyunk rájuk, hogy megnyerték a versenyt, és ezzel az utazást is kiérdemelték. A TWTeam nyertesei: Búzás Ildikó, Botosné Melinda, Marczy Gabriella, Baranyi Virág, Gömbiczné Kanyó Beatrix, Szabó Máté. Köszönjük, hogy részei lehetünk ennek a különleges utazásnak!

Tőkés Eszter: Ez a hét egy álom volt
Hála és köszönet a cégvezetésnek, 16 év alatt nem volt részem ilyen elismerésben a kereskedelmi pályafutásomon. Pedig csak a munkámat végeztem ugyanúgy maximálisan, mint anno az alkalmazotti létben. Többször kihullottak a könnyeim most is, mert ezt az érzést leírni, elmondani nem lehet, hogy honnan hova érhet el az ember, ha eldönti, hogy megcsinálja és tesz azért, hogy minél több embernek legyen jótékony hatással az életére! Mert ugye jót csak akkor kapsz, ha adsz is! És a mi „jónkra” mindenkinek szüksége van!  Eszméletlenül jó volt együtt lenni a csapattal. És igen, folytatjuk!

Galéria:

Ezeket olvastad már?