Itt a Nyári Kihívás 2024 kiírása: egyszerűbb, kecsegtetőbb, mindenki részt vehet benne!


2024-ben a korábbiakhoz lényegét tekintve hasonló, ám megvalósítását tekintve újszerű, és elvileg még könnyebben teljesíthető kihívást nyújt a Biocom tagságának a cég vezetése. Igen, kihívást, amivel eleve hangsúlyozzuk, hogy nem igazán versengésről szól, ahol egymást kell legyőzni – hanem csak magunkat. Mindenki, aki teljesíti ugyanis a kiírás feltételeit, nyertesnek tekinthető, így csak az idővel és a hit hiányával lehet maximum „harcolni”, és a komfortzóna határát szükséges átlépni, de megéri! A nyári könnyítés szerint nem kötelező új (verseny)vonalakat indítani, hanem a meglévő, lefedetlen részt kell havonta 1000, majd 2000, végül 3000 pontértékkel növelni, az április 30-i zárópontokhoz képest. A nyeremény is csábítóbb, az elmaradhatatlan, lajosmizsei (augusztus 24-re tervezett) Győztesek Napja mellett 150 Euro jár a sikeresen teljesítőknek, meghagyva az ősz végéig tartó kiírást is a plusz nyereményért, nem beszélve az erkölcsi elismerésről és a hálózati hozadékokról. A közvetett cél ugyanis a régi: aki még nem HV, váljon azzá, aki már most vezető, építsen fel egy újabb lábat. Ez nem elvárás, de ezt a folyamatot igyekszik katalizálni a Nyári Kihívás 2024, melynek alább pontosítjuk a részleteit.

Kire vonatkozik a kiírás?
Bárki indulhat, aki legkésőbb 2024. április 30-i dátummal regisztrál a Biocom hálózatba – országtól függetlenül. Minden versenyezni vágyót vár a 2024-es kiírás!

Három hónap a kihívás
A versenyidőszak nem változott, 2024. május 1. és 2024. július 31. között tart a kihívás első szakasza.

Ezer pontos fejlődés a lefedetlen részben
Ami viszont lényeges eltérés, hogy nem kötelező új vonalakat indítani és azon dolgozni, hiszen a 2024. április 30-i zárópontokat vesszük alapul. A hálózatvezetőknél a lefedetlen (tehát a meglévő, kvalifikáló HV-vonalak melletti) pontok számítanak, a még nem vezetőknél pedig az addigi összpontszám – természetesen a saját pontok nélkül, amik soha nem számítanak versenyben. Ebből kiindulva kell májusban 1000, júniusban 2000, júliusban pedig 3000 pontértékkel növekedni. Az értékelés egyszerű lesz: a vezetőség megnézi az április 30-i, majd a versenyhónapok végi zárópontokat, s ha teljesül az 1000-2000-3000 PÉ növekedés a kiindulóponthoz képest, akkor teljesül az alapfeltétel.

Jelentkezés, nevezés, határidők, tennivalók
Jelentkezni nem kell előre, viszont június elején igen, viszont nem e-mail-ben, hanem a webshop.biocomag.ch oldal segítségével. Június 3-án megjelenik majd egy „Nyári Kihívás 2024” menüpont, amire a belépést követően lehet rákattintani. Az ott felugró ablakban kell a „Jelentkezés” gombra klikkelni. Ezt követően mindenki automatikus visszaigazolást kap e-mailben a sikeres jelentkezésről. Csak az így elvégzett jelentkezéseket vesszük figyelembe a kihívás során! Ennek a végső határideje: 2024. június 16., eddig él majd a menüpont. (Ez „jogvesztő” határidő, tehát aki nem jelentkezik időben, hiába teljesítette szerinte, nem számolunk vele, és magunktól nem keressük, hogy megfelelt-e vajon a feltételeknek.)

Alap a saját min. 200 PÉ, de a saját vásárlások pontjai nem számítanak bele
A részvétel egyik alapfeltétele ugyanaz, mint az aktív hálózatépítők mindenkori minősülésének fundamentuma: a saját minimum 200 PÉ megléte minden hónapban. Ez független attól, hogy a versenyző rendelkezik-e már vállalkozói jogviszonnyal. A versenyző saját 200 pontja (vagy bármennyi saját vásárlásos pontja) természetesen nem számít bele az elbírálásnál a 1000, 2000, illetve 3000 PÉ növekedésbe. 

Amire még figyelni kell
Íme, néhány további fontos pont, amire figyelni kell versenyzés közben. Ezek jelentős része egyébként is magától értetődő és összhangban van a hálózat Működési és Etikai Szabályzatával, valamint az országosan is érvényben lévő GDPR szabályokkal és elvekkel, de külön is felhívjuk rá a figyelmet.

  • Mindenki csak a saját nevében indulhat és versenyezhet.
  • Mindenki kizárólag a saját nevében rendelhet csomagot, a máséban (pláne a tudta nélkül, akarata ellenére) semmiképpen sem!
  • A versenyző felelőssége is, hogy ne érkezzenek vissza kifizetetlenül a versennyel érintett hálózatában megrendelt termékcsomagok a raktárba. Ez befolyásolja a végeredmény megállapítását, és hátráltató tényező a feltételek teljesítése ellenére is.

Közös élmény, pénzdíj és egyéb előnyök
Lássuk, mi minden jár a kihívás kiírása szerint jutalomként, és mivel kecsegtet a fejlődés logikájából következően, ha valaki belevág.

  • Egyrészt: részvétel a „Győztesek Napján”. Ezt az exkluzív partit a Biocom cég kínálja mindenkinek, aki teljesíti a feltételeket. A tervek szerint ez egy közös ünneplés a legjobbakkal a lajosmizsei Új Tanyacsárdában, várhatóan 2024. augusztus 24-én (szombaton). Igazi dicsőség ott lenni! Ide a meghívót a versenyt teljesítő hálózatépítők a párjaikkal együtt kapják.
  • Másrészt: 150 extra juttatás.
  • Harmadrészt: (ez nem „hivatalos” céges kínálat, hanem a felgyorsított hálózatépítés „mellékhatása”): egy vezetői szint megalapozása.
  • Negyedrészt: rengeteg plusz pénz a már meglévő jutalékon túl, ami az aktív üzletépítés jövedelmezőségéből következik.
  • Ötödrészt: biztató őszi kilátások– aki végigcsinálja, annál szinte garantált, hogy berobban a csapata, és megindul a fejlődése!

Extra lehetőség folytatásként: vezetői szint és pénzdíj
Az alaplehetőségen túl idén is érvényes a folytatás, aminek a lényege: válj vezetővé! A második szakasz, a plusz négy hónap 2024. augusztus 1. és november 30. között tart azok számára, akik a verseny indulásakor még nem hálózatvezetők, illetve nincsenek hatos, THV szinten. (Az áprilisi forgalommal 6. szintre lépett munkatársakra sem vonatkozik tehát ez a lehetőség.) Aki a versenyt követő négy hónapban, tehát augusztustól kezdve novemberig minden hónapban megcsinálja a 4000 pontot, tehát a HV-minősülés alapfeltételét, az 550 € extra jövedelemre számíthat! Azaz, augusztus végén először már meg kell lennie a 4000 PÉ-nek, és november 30-ig minden hónapban meg kell tartani. Mindez természetesen azokra vonatkozik, akik elindították a versenyt májusban, a vezetőség által visszaigazoltan teljesítették az első három hónapot. Magyarul: folytasd ősszel, amit nyáron elkezdtél a HV-szint és az extra pénznyeremény érdekében!

Használd ki a lehetőséget!
Élj a kínálkozó alkalommal a cégvezetés szándékának megfelelően és tedd gyorsító pályára az üzletedet! Jól megalapozott, aktív májusi munkával és tervszerű, júniusi-júliusi pezsgéssel könnyen megcsinálható a kihívás, és utána már szinte „automatikusan” épül ki a HV-láb az újabb extra nyereményért. Csak Rád van szükség mindehhez. Ha abból indulunk ki, hogy azért csatlakoztál, mert szeretnél változtatni az életeden, a vezetés most egy plusz motivációval szeretné ezt a folyamatot felpörgetni. Szóval, ha javasolhatjuk: vágj bele!

Sok sikert kívánunk!

Ezeket olvastad már?