A Téli Verseny is bekerült a Biocom naptárába: az első, 2023-24-es szezon sokaknak hozott fejlődést

A célok felmelegítésének szándékával hirdette meg a Biocom a cég történetében először a Téli Versenyt. És azzal az egyértelmű céllal, hogy a kihívás erejével újabb motiváló segítséget nyújtson a fejlődni vágyó hálózatépítőknek. A Nyári Verseny mintájára megalkotott hideg évszakos megmérettetés több ponton is különbözött az elődjétől, hiszen eleve négy hónapos volt, és a hálózatvezetők díjazása is különleges: egy ománi luxusút. Amit pedig mindenki nyerhetett vele, az az elmozdulás, aminek kitűnő keretet adott az átgondolt feltételrendszer, a decemberi könnyítéssel. Sokan éltek a lehetőséggel, és mint az alábbi, örömtől ragyogó sztorikből kiderül, mindenki megtalálta vele a számítását, új kapcsolatokat épített, pontokat és jutalékot növelt, élményeket szerzett, vezetőket nevelt, vagy önmaga vált azzá. Aki beletette a munkát a téli időszakba, valóban kirobban erőben várta a tavaszt! Mindezt még megkoronázza a minden nyertesnek járó Győztesek Estje április végén, melyről természetesen beszámolunk. Először azonban szívesen tesszük közzé azok néhány mondatos tapasztalatait, akik beküldték kérésünkre az élményeiket. 49 tanulságos, motiváló olvasmány következik, vegyesen kezdőktől és ágvezetőktől. Érdemes szemezgetni belőle, hiszen minden történet más, amiből tanulni lehet. És mindenekelőtt: gratulálunk a győzteseknek!

Ádámné Nagy Judit: Pont jókor érkeztek a szponzorok, lelkes lettem
Hernádkakon élek, már 16 éve ismerem a Biocom Életmódprogramot. Annak idején pár hónap alatt lettem hálózatvezető, de sajnos jött egy életkörülmény és elveszítettem ezt a szintet. De továbbra is hűséges vásárló voltam és használtam azokat a dolgokat, amiket jól ismertem. 2023. szeptemberében hívott fel Sinka Tímea, mondta nekem, hogy olyan régen találkoztunk, jó lenne beszélgetni és szeretne hozni egy vándorkosarat, amivel megismerhetem a vegyszermentes háztartást. Őszinte leszek, nem értettem, hogy mit akar tőlem. Amikor Sinka Gyulával elhozták a kosarat, az első gondolatom az volt, hogy ők aztán nem változtak semmit. Én akkor éppen egy kicsit depis voltam és úgy éreztem, hogy semmire való vagyok. Pont jókor érkeztek. Kipróbáltam a termékeket és nagyon lelkes lettem. Tovább adtam a kosarat és elkezdtem szépségpartikat és állapotfelméréseket szervezni. Újra elkezdtem a képzésekre járni, sőt még a kétnapos Tudatos Vezetőképzőn is részt vettem. Tímea és Gyula elindítottak a Téli Versenyben, vagyis azt mondták, „Judit, te ezt meg tudod csinálni, képes vagy rá”!  Januárban megvolt az első több mint 4000 pontom és most védem a HV szintet. Hálás vagyok Tímeának és Gyulának, hogy kimozdítottak a szürke, szomorkás hétköznapokból, így túl a 70. életévemen!

Baranyi Virág: Téli Verseny, ami dominóelven hat
Gyöngyösön élek gyermekeimmel és férjemmel, mondhatni „régebbi motoros” vagyok, hiszen több mint 6 éve élem a szabad, izgalmas, kihívásokkal teli új életemet. Számomra megváltásként jött a Biocom, mint életforma, hiszen egy „elasszonyosodott nőből” újra sikeres, boldog, elismert és tervekkel teli kisgyermekes nővé, üzletasszonnyá válhattam. A Téli Verseny ugródeszkaként hatott a saját és a jelenleg 170.000 PÉ-os csapatom életében. Az elindulásban vezetőként inspirált a példamutatás, hiszen hogyan várd el a csapattagjaidtól, hogy fejlődjenek, ha te nem teszed oda magad? Másrészt, fontos, hogy támogassuk a fejlődés igénye mellett elkötelezett embereket, hogy megérezzék mindazt a jót, amit a Biocom által nyerhet bárki. Olyan, mint egy dominó alakzat, elindítod és nincs visszaút, sodródsz, akarsz, hiszel, vágysz, teszel érte, átélet, erősödsz és célba jutsz úgy, hogy közben minden korlátot, és akadályt ledöntesz, ami addig a te fejlődésed útját akadályozta.

Két meghatározó mondat, ami a legnehezebb szakaszokban fülembe csengett: „Ne azzal foglalkozz, hogy mi lesz a következő hónapban, ezt a hónapot csináld meg!” (Kónya Gyuri). Illetve a legnagyobb mentorom szava: „Ha elengeded, akkor 1% esélyed sem lesz, tehát csináld meg”! (Tóth Lali) Sikerült, hiszen ezt a cikket most olvashatod rólam is és a csapatam többi tagjáról is, hiszen a Baranyi Team életében 5 személy vitte végig a Téli Versenyt, akikre nagyon büszke vagyok, és hálás, hogy együtt élhetjük át a ránk váró további élményeket! Köszönettel tartozom mindenkinek, akik bizalmat szavaztak nekem, elfogadták javaslataimat, akik támogattak, szurkoltak, biztattak, hogy a versenyt véghez tudjam vinni. Hatalmas gratuláció: dr. Tumpekné Gombay Tímea Ezüst Hálózatvezetőnek, aki a Dél-Magyarországi Startnapok kiemelkedő kulcsembere, Kurcsinka Gabriella 6. szintű csapattársamnak, aki elköteleződésének köszönhetően Omán világába is betekintést nyerhet, a legerősebb ágam, a Pivarcsi Krisztina által vezetett Pivarcsi Team legkiemelkedőbb vezetőjének, Sujtné Farkas Adrienn Ezüst Hálózatvezetőnek, valamint Széplaki Edina Ezüst Hálózatvezetőmnek, akire mindig mindenben számíthatok!

A verseny is megerősített, hogy nincs lehetetlen, minden tartalékenergiát mozgósítani kell és az embereket célirányosan megszólítani és felkarolni azon embereket is, akik már nem rendelkeznek közvetlen vezetővel. A munkatársakkal a tudatos tervezéssel előirányozni a sikert. Úgy érzem, hogy 2024-es év a személyes találkozások és a szervezés tekintetében kiemelt jelentőséggel fog bírni, ennek tökélyre fejlesztése fogja eredményezni, hogy ebben az évben Ezüst Hálózatigazgatóként a csapat élén, példaképként álljak.

Bodoki Andrea: Azért sem adtam fel és megcsináltuk!
Romániában, Máramarosszigeten lakok. Többször sikeresen részt vettem a Nyári céges versenyeken. Mikor a Téli Verseny kiírását elolvastam, tetszettek az új szabályok. Sokkal könnyebbnek tűntek a feltételek. Így olvasás után meg is terveztem, kikkel tudnék indulni. Fel is hívtam csoporttársaimat. Lelkesedésemnek nem tudtak ellenállni! Így egy fél órával a verseny kiírása után már jeleztem az ágvezetőmnek, Részegh Magdolnának, hogy 4 vonalon indulunk. A négy hónap alatt minden általam ismert munkamódszert bevetettünk, sőt újabb és újabb ötleteket is kipróbáltunk. Rengeteg csodás és szép élményem volt ez alatt az idő alatt. Együtt örvendtünk minden sikernek, minden új embernek, fejlődésnek, új bevált tervnek, minden sikeresen lezárt hónapnak. Mégis most úgy döntöttem, hogy legrosszabb élményemet is leírom, mert úgy gondolom másoknak is erőt fog adni.

A verseny utolsó hónapjában súlyosan megbetegedtem. Tüdőgyulladáshoz hasonló mutáns valami, ami folytonos és rohamos köhögéssel járt. Így a tervezett nagyobb bemutatókat le kellett mondjam. Új emberekkel nem tudtam találkozni a folytonos köhögés véget. A telefonhívások úgy működtek, hogy minden hívás előtt befújtam magam CPC sprével… Ha az online munkából mégis valakinek terméket kellett vigyek, sietve adtam át, nehogy lássa, mennyire egészséges az, aki ezeket a termékeket hirdeti. Így a verseny utolsó 2 hetében, minden reggel avval a rémisztő gondolattal ébredtem, hogy nem tudom ezt a versenyt végig csinálni. De egy dolgot tudtam biztosan, könyvekben százszor olvastam róla, hogy ameddig fejben nem adom fel, pozitívan állok hozzá a dolgokhoz, az agyam újabb és újabb megoldásokat, ötleteket fog találni.

Csak a hited ne hagyjon el – szokták mondani. A hitemet a nagy álmom fűtötte: szerettem volna az évfordulós születésnapomat nagyon különleges, emlékezetes helyen tölteni. Ez adott egyfajta makacs kitartást is. A hónap utolsó napján, az utolsó órákban tettem le az utolsó rendeléseket. Lehet a versenyzők között az utolsó befutó voltam – de megcsináltam. Tervem a jövőre az, hogy hirdessem mindenkinek, hogy harcoljon álmaiért, győzze le félelmeit, és higgye el, hogy nagy dolgokra képes. Te is meg tudod ezt csinálni!

Bodoki Andrea Danco Isabelával látható a képen, ő az a munkatársa, aki vele együtt megcsinálta ezt a versenyt, mellette pedig Andrea párja, Muresan Vasile

Botosné Melinda: Két új hálózatvezető is született a versenyből
Palotáson élek családommal egy Nógrád megyei kis településen, Gyémánt Hálózatvezető vagyok jelenleg a hálózatban. A Téli Verseny számomra egy újabb kihívást jelentett. Mivel még ilyen nem volt, gondoltam, ebbe is beleállok, mert mint minden verseny, csakis pozitív hatással lehet az üzletemre. Természetesen a jutalom is nagyon vonzó volt, illetve folyamatosan jó példaként szeretnék állni a csapatom előtt, hiszen úgy vagyok hiteles vezető véleményem szerint. A csapatomból többen is elindultak, végül összesen négyen tudtuk teljesíteni a feltételeket: Ezüst Hálózatvezetőm, Gömbiczné Kanyó Beatrix Pintér Józsefné Marikával, én pedig Hermányos Zsuzsival vittük végig a versenyt. Nagyon-nagyon büszke vagyok a teljesítményükre! Ez a 4 hónap egy dinamikus munkatempót követelt napról napra, de tudtam már az elején, hogy meg fogom tudni csinálni! Ez a legfontosabb, hogy hittem magamban és kitartóan, következetesen tettem is érte.

Nagyrészt online, Facebook csoportban dolgoztam, rengeteg emberrel megismerkedtem, amiből telefonos beszélgetések, majd élő találkozások születtek. Ennek folyományaként pedig sok új regisztráció, folyamatos kapcsolattartás, és barátkozás. Csapattársaimmal folyamatosan ötleteltünk, hogy kinek milyen munkamódszer vált be, ami eredményhez vezetett, illetve testvérvonalbeli versenyző kolléganővel is önzetlenül tapasztalatot cseréltünk, biztattuk egymást.

Hatalmas flow-val, adrenalinnal toltuk végig a 4 hónapot, mert tudtuk, hogy nincs más opció, mint hogy megcsináljuk! És megcsináltuk! 2 új hálózatvezető született a versenyből, illetve a versenyvonalamban rengeteg szintlépő, és 3 új munkatárs. Az, hogy a cég elvisz minket Ománba, már „csak” hab a tortán! Arra biztatok mindenkit, hogyha fejlődni szeretne az üzletében, csináljon végig egy hasonló kaliberű versenyt, mérettesse meg magát, mert meg fogja tapasztalni az összes kiváló hozadékát, azt, ami a hálózatépítés lényege. További célom erre az évre, hogy a versenyvonalamból hálózatvezető szülessen ezzel még jobban bestabilizálni a gyémánt szintet és év végére átlépni a 100 ezer pontot. Hiszem és tudom, hogy meglesz!

Budai Zsolt: Itt jó helyen vagyunk!
Szilsárkányban lakom. dr. Kanyó Tímea előadására hívtak meg Hegykőre az ismerőseink 2023 szeptemberében. Az előadáson elhangzottak egyből megfogtak minket a feleségemmel, Budainé Szilágyi Szilviával. Egyből megéreztük ennek a pozitív közösségnek a varázsát. Szeptember 29-én regisztráltunk. Szalay Judit mentorálónk észrevette rajtunk a lelkesedést. Az események felgyorsultak, meghívást kaptunk aztán a legnagyobb Biocomos rendezvényre a nemzetközire, amire igent mondtunk végül. Nagy hatással volt mindkettőnkre! Ezután Judit feltette a kérdést, indulunk a céges Téli Versenyen? Míg Szilvi vacillált, és félt ettől a fajta kihívástól, én igent mondtam rá.

Nagy kihívásnak tekintettem, hisz akkor még csak 1 hónapja használtuk a termékeket párommal együtt, de azonnal bizonyosságot nyert, hogy szuperül működnek egytől-egyig. Ezután nem is volt kérdés, hogy továbbajánljuk másoknak is, és felajánljuk a lehetőséget családtagoknak, ismerősöknek, kollegáknak is. A verseny pedig mint motiváció, ott volt. A környezetünkben lévőknek feltűnt a változás, hogy milyen jól érezzük magunkat. Ezt a Facebookon is hírül adtuk, és igaz, még nincs saját FB csoportunk, de szponzorunkét használva onnan is jöttek érdeklődők.

Szalay Judit nagy segítségünkre volt, mindig számíthattunk rá akkor is, és most is. Szerveztünk házi infókat szerveztünk, ami mindig nagyon informatív volt és jó hangulatban telt. Online videóhívásos infókat is. Mindegyik Startképzésen ott voltunk a szponzorra hallgatva, a tudásért el kell menni. Aztán a vándorkosarat is elkezdtük alkalmazni (vicces, hogy épp mi nem akartuk elfogadni korábban), ami szintén jól működött, és hozta a csatlakozókat. Párom, Szilvia ezt máig nagyon profin csinálja, ahogy a csatlakozókkal is ő tartja a kapcsolatot többnyire. Nagyon jól össze tudunk dolgozni, és egymást húzzuk előre. Újoncként kerültünk a csapatba, sodort az ár, nagyon élveztük, az utolsó pillanatig se adtuk fel. Voltak nehezebb pillanatok, de Judit mindig segített. Hatalmas motivációt kaptunk a képzéseken. Köszönet Szalay Juditnak, hogy az utolsó percig segített, nagyon hálásak vagyunk érte. Valószínűleg a Nyári Versenyen is indulunk. Mert itt jó helyen vagyunk!

A verseny hozadéka még, hogy nem csak egészségben, de személyiségben is sokat változtunk a jó irányba. Célom, hogy idén szeptemberig elérjem a hálózatveztői szintet párommal. Neki ne kelljen már a munkahelyre bejárnia 2 műszakba, így Biocom lehet a fő hivatása, ebben mindvégig támogatom!

Búzás Ildikó: Mindenki törődésre és szeretetre vágyik
Budapest 18. kerületében lakom a 15 éves kisfiammal, a férjemmel, aki a hátteret biztosítja, amikor egy-egy rendezvény elszólít 1-2 napra is, és a kutyánkkal. Bár a szép nagy Budapesten élek, a Biocomos munkám során leginkább online kapcsolatteremtésből születnek a személyes kapcsolataim az ország teljes területéről, sőt külföldről is. Az online megismerkedést nálam gyorsan követi a telefonos beszélgetés és sok esetben a személyes találkozó is. Arra vagyunk kapacitálva, hogy beszélgessünk és ezzel én szeretek is élni. Naponta 6-8 órát beszélgetéssel töltök, a hozzám forduló emberekkel nagyon jó barátságok születtek s így baráti beszélgetéseket folytatunk. Teljes szívvel és lélekkel végzem a munkám, nem sajnálva az időt és energiát arra, hogy valóban törődjünk egymással, mert vallom: arra van mindenkinek szüksége leginkább, hogy szeressék.

A versenyben való elindulásra testvérági munkatársam lelkesedése buzdított. A teljes 4 hónap alatt egymást segítve ötletekkel, motivációval, inspirációval haladtunk a célunk felé, nem hagyva, hogy elvesszen a lelkesedés, folyamatosan égett a tűz és az éppen aktuálisan jobb passzban lévő tette a tűzre a fát. Ez amúgy a versenyen belül is kialakított egy versenyhelyzetet a szó legjobb és legtisztább értelmében. A versenyben külön motiváló volt számomra, hogy Lórántfi Adriennel karöltve vittük végig, a lefedetlen hálózatomból így Ő az, akivel versenybe szálltunk és akivel most learathatjuk a babérokat.

Vágytam már ilyen babérokra nagyon. Januárban elhozhattam a céges autót egy hónapra, így az Audival róttam az utakat és ez még egy pluszt adott a munkámhoz, hiszen akkor, ezzel az elismeréssel is erősödött bennem az amúgy is óriási hit, elköteleződés és tenni akarás, hogy még több elismerést zsebelhessek be. Munkamódszerek tekintetében talán „csak” annyi történt, hogy megemeltem az online jelenlétemet és a minőség még inkább szerepet kapott a munkámban úgy az online, mint az offline kapcsolatépítés terén. A munkatársaimmal szinte napi szinten ötletelünk, tervezünk, beszélünk és csak úgy beszélgetünk is és találkozunk is, mert vallom, hogy itt a csapat ereje az, ami a fejlődés felé irányt mutat és azt az utat kisimítja az arra elhivatott vezetőnek. Hálás vagyok a versenykiírásért és azért, hogy bebizonyíthattam: meg lehet csinálni.

Csorba Nóra: A Biocom egy igazi család
A Felvidéken, Nemesócsán élek férjemmel és két csodálatos fiammal. Több mint 5 éve vagyok a Biocom fantasztikus családjának tagja, hiszen számomra ezt a csapatot annak tekintem! Hálás vagyok, hogy ilyen szerető és támogató férjem van, nélküle nem sikerült volna, mert mindent megtett azért, hogy csakis a Téli Versenyre tudjak koncentrálni a főállásom mellett. Megnyertem a Nyári Versenyt, így nem volt kérdés, hogy újra elinduljak, hiszen szeretek versenyezni! Kitűztem a célt és láttam magam előtt, hogy ott vagyok a győztesek között! Tudtam, ha én valamit elkezdek, azt be is fejezem, mert koncentráltam és tudatosan dolgoztam és soha nem vettem le fókuszt a célról. Az élő munka a kedvencem és a versenyt 90% így végeztem. Szeretek az emberek szemébe nézni és meghallgatni őket, segíteni, átnyújtani a Biocom adta lehetőséget megoldást találni a problémájukra.

Hálás vagyok ágvezetőimnek Pálfi Katikának és Kis Gergelynek a tanításért, és szponzoromnak, Simonics Évának, akivel hétről-hétre a konzultációkon mindig megbeszéltük a következő lépést. Mérhetetlen büszke vagyok munkatársamra, Nagy Renátára a kitartásáért, hiszen ez csapatmunka és nélküle nem sikerült volna. Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ebbe a csapatba tartozhatok, ahol közös az érdek és együtt szurkolunk a másikért, támogatjuk segítjük egymást!

Csordás Anikó: Az üzleti versenyt megnyerni igazán kivételes érzés
Győrben élek de Miskolcon születtem. 8,5 éve élem ennek a csodás rendszernek minden előnyét. A versenyt természetesen Győrben csináltam meg, online és offline, személyes megkeresésekkel is dolgozva. Azt mondhatom, nagyon megnyíltak az emberek, és rengeteg új ismeretséget kötöttem a verseny ideje alatt. Mindig is céltudatos és maximalista voltam, így amikor elhatároztam, hogy elindulok a Téli Versenyen, nem volt kérdés, hogy sikerrel zárjam. Egy döntés nálam az elhatározást is jelenti, amit kitűzök célul, addig megyek és csinálom, amíg azt meg nem valósítom.

Azért indultam el a versenyen, hogy példa legyek a csapatom előtt, és természetesen, hogy magamnak is bizonyítsak, hogy igenis meg tudom csinálni, hiszen az embernek a fejében lehetnek csak akadályok, de ha a fejedben rend van és ott van az a „megcsinálom érzés”, akkor igenis képes vagy rá. Persze motivált a közös vacsora és a fantasztikus álom, luxusnyaralás is. Azt gondolom, akár a versenyek hozadéka az is, hogy egyre több plusz jövedelemre tehetsz szert, és fizetésemelést tudsz magadnak adni. Egy dinamikus munkamódszer, ami igazán másolható. Nagyon büszke vagyok arra, hogy saját magam is és munkatársam, Fehér Mercédesz is végig vitte a versenyt, ami által hálózatvezető is lett. Büszke vagyok rá, és szívből gratulálok neki is! Együtt mentünk ezen az úton, és rengeteget bíztattam magam és Mercit is. A fókuszt mindig az adott hónapra tettem, sosem foglalkoztam azzal, hogy mi lesz a következő hónapban, azt gondolom, csak így lehetett igazán fókuszáltan dolgozni. Természetesen sokat köszönhetek mentoromnak, vezetőmnek Kónya Györgynek is, aki mindig bízott bennem, végig támogatott és motivált ezen a csodás úton. Az ő szavai csengtek bennem, hogy „meg tudom csinálni és megérdemlem”. Hálás vagyok neki is!

A munkamódszerek, amiket alkalmaztam: online kapcsolatfelvételek, vándorkosarak, infóscsomagok használata, után követése. Új emberekkel való kapcsolatfelvétel személyesen. Mindenhol ahová mentem, étterem, üzletek, csak beszéltem beszéltem és ismerkedtem. Kávézások, csacsogós estek, és törzsasztalok által mindig előrébb jutottunk, és egyre több terméket ismertettem meg velük, nem beszélve az életmódprogramról. Jó érzés volt értéket adni az embereknek, hiszen a Biocom erről szól. Azt gondolom, ezek az élmények, találkozások színessé tették a verseny mindennapjait, és nem nehéznek, hanem könnyűnek tűnt, mert ez volt a fejemben. Természetesen ápoltam a törzsvásárlói körömet is, fontosnak tartom a régi emberekkel való kapcsolattartást is, tudni róluk, érdeklődni és törődni velük. Az újak pedig pezsgést, színt, új energiákat hoztak a Téli Verseny hónapjaiban. Köztük is van egy-két vezetőjelöltem, tehát azt mondhatom, igen értelme volt. Három lábon indítottam a versenyt és legalább 2 munkatárs lesz is belőle.

A további terveim, hogy sok munkatársat ösztönözzek arra, hogy versenyezzenek, akár a nyári vagy a házi hálózatfejlesztői versenyekben is, hiszen a tét, hogy magasabb szintre tudnak jutni, plusz jövedelemhez jutnak, és megtanultak egy dinamikus munkamódszert is, ami másolható. A legfontosabb az út, amit a cél elérése érdekében megteszel. Ezekben a hónapokban és napokban átéltem az igazi versenyszellemet, jó érzés volt arra gondolni, hogy amikor megcsinálom, büszke leszek magamra, a csapatom és vezetőim is büszkék lesznek rám. Nekem fontos az elismerés, és igen, vezetőként nekem fontos adni, de jó érzés kapni is. Mindenkit arra buzdítok, soha ne adja fel az álmait, és kövesse a vezetője tanítását, és a siker nem marad el. Tegyük egymást sikeressé, azáltal leszünk mi is sikeresek!

Amire még nagyon büszke vagyok, hogy átlagban 15-19 ezer pont lefedetlen forgalmam volt a verseny alatt. Ez azt mutatja, foglalkozom a törzsvásárlói körömmel sokat, A jutalékom 250 e Ft-al nőtt.

Az üzleti versenyt megnyerni igazán kivételes érzés! A győzelem nemcsak a szakmai tudásodat és képességeidet erősíti meg, hanem önbizalmat ad, amely segít a jövőbeni kihívásokkal való szembenézésben. Az ilyen siker nemcsak örömforrás számodra, de csapatod is motiválja és büszkeséggel tölti el. Fontos azonban emlékezni arra, hogy a versenyek és győzelmek mellett az is fontos, hogyan kell kezelni a vereséget és hogyan tanulsz belőle. Összességében az üzleti verseny megnyerése érzelmileg és szakmailag is nagy lendületet adhat az előtted álló kihívásokban.

Egy utolsó üzenet. A siker egy nagyon személyes fogalom, melyet mindenki más és más módon definiál. Számomra a siker nem csupán az anyagi vagy szakmai eredményekben mutatkozik meg, hanem inkább az elégedettségben, a boldogságban és az elért célokban rejlik. Az igazi siker az, amikor valaki kitartó munkával, elszántsággal és hittel halad az álmai felé, még akkor is, ha akadályokba ütközik. A siker az, amikor egyénként vagy csapatként képes pozitív változást és fejlődést elérni, és közben is hűek maradunk értékeinkhez. Mindannyiunknak saját definícióval és értelmezéssel rendelkezik a siker, ami egyedi és jellemző ránk. Fontos azonban tudatosítani, hogy a siker sokszor nem csak a célnál, hanem az odavezető úton való tapasztalatokban és tanulásban rejlik. Legyünk hát nyitottak az új lehetőségekre, tartsuk szem előtt az értékeinket és valósítsuk meg az álmainkat a siker jegyében. Büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam! A legjobb helyen vagyunk ebben a rendszerben. Mindig tele voltam céllal, és meg is fogom valósítani őket. Az élet egy utazás, és te határozod meg mikor hova, kivel mész el. „A kitartás a legfontosabb képesség, amelynek segítségével mindent elérhetünk, amit csak akarunk.”

Danco Isabela: A versennyel elindult a hálózatvezetői minősülésem
Romániában, Máramarosmegyében, Felsőbányán lakok. A versenyen azért indultam el, mert vezetőm, Bodoki Andrea lelkesen felhívott, s elmondta, hogy milyen jó verseny, s azt is, milyen előnyökkel jár ha végig csinálom. Mivel szeretem a kihívásokat, azonnal igent is mondtam. A verseny ideje alatt sikerült több nagyobb bemutatót is megszerveznem Felsőbányán, Nagybányán és Szatmárnémetiben is. Nagyon büszke voltam, hogy minden bemutatóra sokan jöttek el. Így kiérdemeltük, hogy hozzánk is eljöjjön Ferenczy László természetgyógyász előadást tartani. Izgultunk, többek között azért is, hogy a román fordítás jól sikerüljön. Telt ház lett és minden remekül kijött. Így ez a bemutató is számomra egy nagy sikerélmény lett.

A legbüszkébb mégis arra vagyok, hogy a versenyt 6000 ponttal zártam. Elindult a hálózatvezetői minősülésem s jövő hónaptól már hálózatvezető leszek. A verseny felgyorsította a hálózatépítésem. Tény, hogy ha nem indulok a versenyen, most áprilistól nem lennék hálózatvezető. Örvendek, hogy a Biocom nagy családjához tartozok, s tervem, hogy minél több emberhez vigyem el a Biocom hírét.

Demeter Melinda: Hálózatvezetőm is született a versenyből
A Tasnádi-ághoz tartozom, azon belül pedig a közvetlen szponzorom az édesanyám, Czeglédiné Sveda Ilona. Tiszaújváros mellett élünk a férjemmel és a 2, lassan 12 éves fiaimmal. Tökéletes időzítés volt számomra a Téli Verseny. Amikor a HV képzésünkön meghallottam a részleteket, már akkor eldöntöttem, hogy megcsinálom, történjék bármi. Házi versenyt csináltam már, így tudtam, hogy képes leszek rá. Bele is vetettük magunkat rajtam kívül még 2 munkatársammal. Az egyikőjük Molnár Ivett, aki 5-ös szintű munkatárs és Nagy-Rácz Rita, aki a verseny időszaka alatt lett 5-ös szintű. A lányoknak a verseny most nem sikerült, de végtelenül büszke vagyok rájuk, mert elindultak és azok az új emberek, akik általuk lettek megszólítva, ott vannak, és rengeteg minősülés történt, amivel sok-sok embernek segíthettünk. A verseny alatt megszületett egy hálózatvezetőm is, aki Czeglédi Ildikó.

A verseny számomra óriás fejlődést hozott, mind személyiségben, mind az üzletemben. Rengeteg új embernek vittem/vittünk jót az életébe. Több vándorkosaram volt és rengeteg személyes találkozóm. Én szeretem az online teret is, így én azt is a munkámra használom. A januári hónapban nálam volt a céges Merci, ami felemelő érzés volt. Azt hiszem, hogy a verseny még jobban a Biocomon tartotta a fókuszt, így elkerülhetetlen a siker és a fejlődés.

Dr. Tumpekné Gombay Tímea: A Biocom a kapcsolódás művészete
Tolna megyében, Szekszárdon lakom férjemmel, három, most már felnőtt gyermekemmel és 2,5 éves kislány unokámmal. A versenyt is itt teljesítettem és hálás vagyok férjemnek, hogy az utolsó három napban elviselt és az egész verseny alatt támogatott. Igazán itt, a Biocomban jöttem rá arra, hogy mennyire szeretem a kihívásokat és mekkora erőket képes megmozgatni az ember! Természetesen ezek a versenyek visznek tovább az úton, ahol igazából megméretheted magad! De ahhoz ki kell lépni a mindennapokból, a komfortzónánkból, ha mi is az elsők között akarunk lenni a Biocom ranglétrán, az pedig nem kérdés, hogy én ott leszek! Ebben támogatnak és erősítenek minden szeretetükkel és tudásukkal is szponzoraim, Solymosi Klára, Széplaki Edina és Baranyi Virág – ugyanis nem tudom szétválasztani őket, mert összefonódtunk örökre! Mindhármuktól a legjobb iránymutatást kapom mindig és a legjobb időben, valahogy ezt az élet mindig megoldja!

A létező legtöbb módon, így online is és személyes találkozáskor, telefonon vagy a kezünkbe adott rendezvényeken használtam ki a kapcsolódás művészetét. De mégis a személyes vagy telefonos megkeresés volt a leghatékonyabb! Mindig meglepődöm azon, hogy mennyire szükségük van az embereknek a kedves szóra, törődésre és ezt nagy szeretettel viszonozzák is, válaszolnak és hisznek is bennem. Nemhiába a sok tréning, képzés, mert ha kipróbálod a tanultakat, akkor működik is, csak használni kell, kapcsolódni, élővé alakítani a képernyő mögé bújt segítségre és szeretetre éhes embereket! De az is nagyon fontos, hogy te magad is „egyben légy”, biztos alapokon állj.

Hiszem, hogy a hitelesség és az őszinte törődés, tudatosság és szeretet az én utam, kézen fogva, vezetve azokat, akik hozzám fordulnak segítségért. Amerre járok és beszédbe elegyedek, bárkivel beszélgetek a tőlem nem megszokott módon és nincsen olyan téma, amit kb. a harmadik mondat után ne tudnék összehozni ezekkel a csodálatos szerekkel, aminek a birtokában vagyunk! Ez az a tudás, amit senki nem vesz el tőlem, mert az enyém és én képzem magam a remek előadók és tudásanyagok által! Az alapok stabilizálása után pedig jöhet a következő szint, az Arany Hálózatvezető!

Farkas-Schöffer Diána: Áttörést és új lendületet hozott a Téli Verseny csapatban
Férjemmel, Farkas Imrével és 3 gyermekünkkel Tihanyban éljük 100%-ban a Biocomos életünket. Csapatunk tagjai is főként környékbeliek. 2023 októberében meghoztuk a döntést, hogy kilépünk a „mézesmocsarunkból”. Kimozdítjuk magunkat és csapatunkat a „kényelemből”. Sikerült, a Téli Verseny olyan változást és lendületet adott, ami elérte a célját. Az egész csapat belelendült, személyes és online kapcsolódások jellemezték a 4 hónapot. Heti rendszerességgel kezdünk személyes találkozókat szervezni, szépségpartik és infó estek keretében. A Balaton északi partja pezsgett tőlünk. A személyes találkozók energiáival egyre több ember otthonába vittük a Biocom hírét. Ezáltal olyan eredményeket tudtunk elérni, hogy a verseny eredményeként újból elértük az Ezüst Hálózatvezető szintet, mellyel ismét „irányba kerültünk”.

Hálásak vagyunk mentorainknak, Szabóné Gyarmati Tímeának és Szabó Máténak, hogy hisznek bennünk, és aanítanak mindig legjobb tudásuk szerint. Büszkék vagyunk a csapatunkra, hogy alázatosan, hittel és teljes elszántsággal teszik a munkájukat. Hiszem és tudom, hogy a verseny energiája elindított egy folyamatot, amivel csapatunk tagjai és mi is elérjük a 2024 évre kitűzött céljainkat.

A fotó a csapat első önálló, balatonfüredielőadói estjén készült, a képen Farkas Imre, Farkas-Schöffer Diána, valamint Farkas Éva és Gódor Melinda, akik a csapatuk tagjai

Fazekas Tünde: Távolinak tűnt a 3000 PÉ, de 5000 lett belőle!
Erdélyben élek és a szponzorom, Turóczi Melinda biztatására beneveztem a Téli Versenyre. Kezdetben távolinak tűnt a 3000 PÉ elérése, de a mentorom bátorítására teljes lendülettel nekikezdtem a csapatom bővítésének januárban. Többnyire az 1/1-es beszélgetéseket alkalmaztam, termék kipróbálási lehetőséggel (használatba helyeztem a vándorkosarat), ami szép eredményt hozott. Közel 40 főre emelkedett a csapatom létszáma, így januárban 4000 pontot, míg február végére pedig közel 5000 pontot értünk el. Így januárban Társult HV lettem, amit nagyon köszönök a csapatomnak. Terveim távlatilag is vannak itt a Biocom csapatában, szeretném tovább fejleszteni az elindított négyágú csapatomat. Köszönöm a versenyzés lehetőségét, amire majd csapattársaimat is biztatni fogom!

Fazekasné Olasz Katalin: További tervem a fejlődés
Egerben élek férjemmel és 2 nagykorú gyermekemmel. A Biocom családhoz 2019-ben csatlakoztam, akkor még csak vásárlóként. 2023. őszén a szponzorommal, Szegő Tündével való egyik találkozásom során egy kávé melletti kellemes beszélgetést követően beneveztem a Téli Versenybe. Indulásom a versenyben nagyon gyorsan történt. Mentorom, szponzorom mindenben segített, támogatott. Szeretném ezt a lendületet, amit tőle láttam, kaptam tovább vinni és -adni másoknak, hogy még több ember életébe hozzak pozitív változást.

Fazekasné Olasz Katalin és a szponzor, Szegő Tünde

Fehér Mercédesz: Az online mellett estekkel és törzsasztalokkal is dolgoztunk
22 éves vagyok és jelenleg Győrben élek. A versenyt először online, Facebook platformon kezdtem, majd az életmód est és a törzsasztal váltotta fel. A mentorom, Csordás Anikó tanácsára indultam el a versenyen, ő is segített mind a törzsasztal, mind az életmód est lebonyolításában. Először a rokonságban, majd a baráti körben ismertettem meg a termékeket. Az előadásokon kozmetikai szereket, vitaminokat, édességeket adtunk körbe. Az édességeket megkóstolhatták, a csapvizet és többféle palackozott vizet pedig összehasonlítottuk a tisztítóberendezés által megszűrt vízzel. Összeállítottam 4 vándorkosarat a tisztítószerekből. Ezeket az előadások után hazavihették tesztelni, pár nap múlva a tapasztalatokat összegyűjtöttem és az elégedett ügyfeleket pedig beléptettem a rendszerbe. Az estek rendkívül jó hangulatban teltek, mindenki jól érezte magát. A jövőben szeretném bővíteni az általam felépített csapatot, továbbá új munkatársakat szeretnék betanítani. Örülök, hogy részese vagyok a Biocom családnak és hogy sikeresen részt tudtam venni a versenyben.

Gömbiczné Kanyó Beatrix: Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!
Képzeld csak! Ígértem egy sört Lőrincz Jánosnak, a hálózat egyik alapítójának, amit – egy korábbi megegyezésünk alapján – Ománban, a nyereményút alatt fogyasztunk el közösen. De ne menjünk ennyire előre! Gömbiczné Kanyó Bea vagyok, „Bea néni” a közel 40 éves tanítói és 4 éves hálózatépítői hivatásaim kapcsán. Pásztó egyik beszédes nevű városrészében, Hasznoson élek Gömbicz Istvánnal, akivel közel 40 éve jóban-rosszban, így a hálózatépítésben is osztozunk. Ezüst Hálózatvezetőkvagyunk, jelenleg 2 hálózatvezetővel és 8 további céltudatos munkatárssal. Dinamikusan fejlődő csapatunk tagjaival szorosan együttműködünk, mert tudjuk, hogy csak együtt működünk. Ennek a céltudatos, közös munkának a gyümölcse lett a 2023-24-es Biocomos Téli Verseny sikeres teljesítése is. Az induláskor korábbi nyári versenytapasztalataimat megosztva, a felső vonalunk – kiemelten a szponzorom és példaképem, Botosné Gágyor Melinda – inspiráló erejét kihasználva, a verseny hónapjait alaposan megtervezve, kis csapatunkból összesen hatan hatalmas lelkesedéssel neveztünk be a versenyre!

Én már akkor tudtam, hogy a párommal Ománba fogunk utazni. November végére a hat lelkes induló közül ketten tudtuk teljesíteni a céges verseny első havi feltételeit. De nem hagyott alább a lelkesedés emiatt, hiszen tudtam, a többiek hitére (és pontjaira) is szükségünk lesz! Vakon hittem és bíztam: olyannyira, hogy a főállásomban az éves szabadságtervbe hónapokkal a verseny vége előtt gondosan belevéstem az ománi utazásunk időpontját.

A látszólagos „vesztesekből” pedig „győzteseket” csináltam úgy, hogy meghirdettem a csapatunkban a Gömbicz Team téli 3 hónapos versenyét, melynek elvárásait és díjazását is a versenyzők „tűréshatárához” igazítottam. Ennek eredményeként február végéig lelkesen és motiválva küzdöttünk továbbra is öten, s végül a belső versenyben hárman, a céges Téli Versenyben pedig Pintér Józsefné Marikával egyetemben ketten teljesítettük a kiírt feltételeket. Marika időközben hálózatvezetői rangot érdemelt ki. Ebben a fejlődésben oroszlánrésze volt a téli versenynek is. De nem csak ezt és nem csupán mi öten nyertünk ezzel! Nyertek az új és régebbi regisztrálóink, termékhasználóink, akik az életmódesteken, a csacsogós délutánokon a termékpalettáról sokkal több termékkel megismerkedtek, a vándorkosarak termékeit kipróbálva vegyszermentes takarítást, Biocomos boltcserét tudnak megvalósítani.

Sokat nyertek vele azok a regisztrálók, akik a versenylábakon, a mélységépítésnek köszönhetően 1-2 hónap alatt 4-es, 5-ös kedvezményszintet értek el a saját 200 pontjukkal, így azóta is olcsóbban hozzájutnak a termékekhez. Nyertek a munkatársak, akik megtapasztalták, milyen jó érzés az esetenként már hatszámjegyű jutalékot számlázni, és abba is belejöttek, mit kell ehhez tenni. A siker ízét még sokáig érezzük és élvezzük. Önbizalmat és lelkesedést nyertünk a további hálózatépítő hivatásunkhoz. S végül „nyert vele” a Lőrincz János is, akivel együtt koccintunk Ománban a Gömbicz Team és minden más hálózatépítő egészségére! Igen, kedves olvasó, a Te egészségedre is!

Gömbiczné Kanyó Beatrix Gömbicz István versenygyőztes Ezüst Hálózatvezető szponzora Botosné G. Melinda versenygyőztes Arany Hálózatvezető csapattársa Pintér Józsefné Hálózatvezető versenygyőztes

Hermányos István Tiborné Zsuzsi: Újra HV lettem a versennyel
Majosházán lakok, de időm nagyrészét Budapesten, a XVIII. kerületben töltöm. A Téli Versenyre a szponzorom, Botosné Gágyor Melinda hívta fel a figyelmemet, nagyon hezitáltam, még soha nem versenyeztem, de csak emlegette, hogy velem szeretné megcsinálni, így be is adtam a derekam. Csináljuk, igazából veszteni valóm nincs, de azután meg is ígértem Melcsinek, ha már belekezdek, biztosan végig fogom csinálni. Online megkeresésekkel dolgoztam, mert eléggé számítógéphez voltam kötve. Egészen jól is indult a november, a hónap végét sikerrel könyveltük el. A december nem volt könnyű, ez a hónap nagyon kemény volt a munkámban is, így karácsony körül úgy éreztem, elvesztem, nem fog sikerülni, de nem engedhetem el, mert ígéretet tettem, hogy végig csinálom.

Az a pár nap a hónap végén nagyon kemény volt, de annyira jól össze tudtunk dolgozni a Melcsivel, hogy ezt a hónapot is sikerrel zártuk. A januáron átsuhantunk, megcsináltuk – hú, de szuper, 1 hónap van már csak a versenyből. Február indulgatott, de nem, úgy ahogy szerettem volna. Február 24-én még 1600 pont hiányzott (5 nap a zárásig). Pánik, kódok kiadása… nem regisztrálnak…. (5300 pontot kellett teljesíteni), aztán 27-én kedden elkezdtek jönni a pontok, és jöttek, jöttek, jöttek. 29-én estére jócskán meghaladtuk azt a pontot, amire szükségünk volt. Éjfélkor 5939 ponttal zártuk. Hát alig akartam elhinni, és nagyon boldog vagyok, mert újra elértem hálózatvezetői szintet, és már nem is fogok visszaesni, mert terveimben szerepel, hogy idén Ezüst Hálózatvezető leszek. Szeretném itt is megköszönni Melcsinek, hogy hitt bennem és engem választott, és a sok segítséget, az igazi közös munkát.

Kapás Lajos Istvánné Ildi: Kitűzős hálózatvezető lettem a versennyel
Tiszakécskén élek, 2023 márciusában az online világnak hála találtam rá mentoromra, Rozsnyai Karolinára, mert az akkori célom 15 kg leadása volt a fiam esküvőjéig. A több mint 200 km-es távolság ellenére is a kitűzött célt túl szárnyaltuk, 15 kg helyett 25 kg-ot sikerült leadnom! Természetesen ehhez egészségügyi problémák is társultak, így az esküvő után erre is rátettük a fókuszt, plusz arra is, hogy ebből a nagymértékű fogyásból hogyan tudok anyagi javakat kovácsolni magamnak. Így 2023 májusától a Biocom „hirdetőjévé” váltam. Részt vettem a képzéseken már csak azért is, hogy köztem és a mentorom közt lévő 200 km-es távolságot áthidaljuk. A mentorom tanácsait megfogadva haladtam mindig feljebb és feljebb, hiszen napi szintű kapcsolattartásban voltunk, vagyunk a mai napig is, de azt a bizonyos rakétát a Téli Verseny gyújtotta be nálam. Ennek következtében már a verseny első hónapjában a 6-os szintre léptem.

Javarészt offline végzem a munkafolyamatokat, hiszen nagyon hiteles vagyok a környezetemben a mostanra már 40 kilós fogyásommal, és madarat lehet velem fogatni, hiszen az egészségügyi problémáim folyamatosan rendeződnek, és emellett a plusz bevételemnek köszönhetően a stressz faktorom is jelentősen csökkent. Miután ez is egy szakma, nagyon fontos a helyes kommunikáció elsajátítása, éppen ezért hónapokig hármas viedóhívásokat folytattunk a problémákkal hozzám forduló emberekkel, mellette vándorkosaraim, infócsomagjaim mindig úton vannak. Kihasználom a Facebook platformot is, és mára elkezdtem a kisebb csacsogós estek, mérések szervezését is. Az élethelyzetemen szeretnék változtatni, szeretnék a magam „főnöke” lenni. Sokat kell még tanulnom, de szerencsére itt van mellettem, aki segít nekem.

Kaszás Tibor: Hatos szintre léptünk a versennyel
A Somogy vármegyei Nagybajomban élek. Egy családi vállalkozást vezetek, én kereskedőként, párom, Andrea kozmetikusként vesz részt a vállalkozás mindennapjaiban. Egy 18 éves fiúnk van, ő végzős gimnazista. 2019. október 2-án regisztráltam, a motiváció hiánya miatt nem lettem hálózatépítő. A termékeket fogyasztottuk, vettünk víztisztítót. 2023-ban pont a víztisztító problémája miatt felvettem a kapcsolatot Szabó Mátéval, aki eljött hozzám és szerelés közben arra jutottunk, hogy újból munkatárs legyek. November 29-én be regisztrált a fiam, cégként munkatársnak, és Máté biztatására elindultam a Téli Versenyen. Jöttek a sikerek, belelkesültem a szóbeli beszélgetéseknél, ez biztosan érezhető volt rajtam. A munkamódszerek: a személyes beszélgetések, Andrea a kozmetikában nagyon hatásosan térképezte fel az igényeket. A Facebook csoport létrehozása, illetve aktivizálása is hozott eredményt. A vándorkosár bevetése az SCD termékekkel hatásosan bizonyított sokaknál. Az infócsomag, amiből 6 db-ot készítettünk Máté tanácsára, szintén jó eredményt hozott. A verseny olyan jól sikerült, hogy én és Bence is 6. szintre léptünk. A terv: folytatni, munkatársakat keresni, őket tanítani segíteni.

Kiefer János: A feleségemmel együtt csináltuk végig
Gödöllőn lakom a párommal, Dobrocsi Edittel, aki egyben a szponzorom és a hálózatvezetőm is, szóval igazi „3 az 1-ben” kapcsolat a miénk. A versenyben való elindulás nem igazán lehetett kérdés, hisz Edit igazi versenyző típus, és az ő győzni akarása engem is magával ragadott. Soha ki nem hagyna egy versenyt sem, mert pontosan tudja, hogy egy teljesített verseny a díjazáson kívül mennyi rengeteg előnnyel jár még. Tovább feljődik a hálózat, új emberek, új lehetőségek, talán új hálózatvezetők is „kinőhetnek” egy ilyen verseny hozományaként. A nem titkolt plusz célunk a versennyel az volt, hogy újra hálózatvezetői szintre léphessek, amit sikerült is megvalósítani.

A további célok között szerepel természetesen ennek a stabilizálása és újabb vezetői szint elérése. A munka oroszlán részét Edit végzi/végezte, mert nekem még van egy pénzügyes főállásom is, ami korlátozza a Biocomos munkára fordítható időt. Ez a munka körülbelül 50-50%-ban online és offline, mert mindketten érezzük, hogy a személyes kapcsolódásoknak egyre nagyobb jelentőségük és erejük van. Több érzelem, energia közvetíthető ily módon, ami által sokkal könnyebben válhatunk „szimpatikussá”, hisz minding mondjuk (és így is van), hogy nem egy céghez csatlakoznak az emberek, hanem hozzánk.

Kollár Gyöngyi: Nincs megállás!
Pátyon élek, 17 éve vagyok vállalkozó, kutyakozmetikusként. 3 gyermekem van, akik már felnőttek. 4 hónapja csöppentem bele a Biocomos élet világába. A betegségeimre kerestem akkor megoldást. Nagyon jók voltak a tapasztalataim a termékekkel. Mentoraim Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté, akiknek köszönhetem az elindulásomat. Első személyes találkozásunkkor az ajándék infócsomagom mellé meghívtak Startképzésre, amire el is mentem. Ott megfogalmazodott bennem, hogy a jelenlegi főtevékenységemmel összekötném a termékek továbbajánlását. A munkám lehetővé teszi, hogy személyes találkozások által vigyem a Biocom hírét. Akinek csak lehet, beszélek róla, ezáltal felkeltem az érdeklődésüket. A hitelesség fontos számukra. Itthon tartottam többször infóesteket. Az online csatornán keresztül is eljutok az emberekhez, onnan is voltak már megkereséseim. Miért indultam el a Téli Versenyen? Azért, mert egyrészről támogatást kaptam a mentoraimtól, másrészt egy kihívás, egy kitűzött cél, ahova mindenképpen szerettem volna eljutni. Saját magammal szembeni kihívás. Mindezzel elértem a 6-os hálózatvezető szintet. Ez nekem hatalmas boldogság! Nincs megállás, szeretnék tovább fejlődni, ezért minden képzésen ott vagyok. A Biocom nekem új életet adott, rálátást egy jobb életre. Egyszer szeretném lecserélni a napi 10-12 órás fizikai munkámat és csak a Biocommal foglalkozni 100%-ban.

Košík Gabriel: Társult Hálózatvezetőként zártam a versenyt
Szlovákiában élek Tardoskedden. Érsekújvárott dolgozom egy nemzetközi elektrotechnikai cégben, mint senior fejlesztőmérnök. A Téli Versenyt szponzorom, Monka Éva hálózatvezető biztatására kezdtem el. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a Biocom rendszerében a verseny kezdetéig mint termékhasználó voltam jelen. Amikor viszont eldöntöttem, hogy elindulok a versenyen, tudtam, hogy csak sikerrel végződhet. Mivel szeretem a kihívásokat, a versenyre is kihívásként tekintettem. A verseny időtartama alatt folyamatos fejlődést kellett elérni, ami már önmagában is megfelelő motiváció. A cél egyértelműen adva volt: végig csinálni. Megfelelő akarattal, kitartással ez sikerült is. A szponzorommal folyamatosan egyeztettünk, megterveztük az adott hónapra vonatkozó feladatokat. Hónapról hónapra növekedett az új belépők száma is. A verseny végére kilencvenöt új regisztrációval bővült a csoport, közülük többen mára már négyes és ötös szinten vannak. A versenyt hármas szintű munkatársként kezdtem és társult hálózatvezetőként zártam. Ez volt az első versenyem és nagyon örülök, hogy sikerült teljesítenem. Nagyon hálás vagyok a sok segítségért elsősorban szponzoromnak, Monka Évának, valamint ágvezetőinknek, Pálfi Katalin és Kis Gergely hálózatigazgatóknak.

Kurcsinka Gabriella: Meg akartam kavarni az állóvizet
Erdőkertesen élek a párommal és lassan egyetemista fiammal. Szponzorom és mentorom Baranyi Virág, az ő segítségével és támogatásával indultam a Téli Versenyben. Évek óta stabilan álltam az 5. szinten, éreztem, hogy valamit tennem kell, hogy innen végre elmozduljak. A verseny számomra olyan volt, mint egy hosszú utazás egy hullámvasúton. Mélységeket jártam be, amikor úgy gondoltam, hogy fel kellene adnom és hegytetőkre értem, ami hitet adott a folytatáshoz és megerősített abban, hogy ez nekem is működik. Online és offline egyaránt dolgoztam, a személyes találkozásokat kifejezetten szerettem és szeretem. A verseny során rengeteget tanultam az emberi kapcsolatokról, a kapcsolódásokról, az elengedésekről. Köszönetem és hálám Virágnak az óriási türelemért, a tanításokért, mellyel segített és támogatott végig a verseny során. Idei célom egy stabil hálózatvezetői szint megvalósítása.

Lórántfi Adrienn: Óriási lendületet adott, éreztem többünk erejét
Pest megyében élek, Gyál mellett, Felsőpakonyon. Két gyermek édesanyja vagyok, s munkám mellett építem a saját hálózatomat. 5 éve találtam rá erre a rendszerre, amikor nagyon kerestem valamit, amibe „befektethetek”, és a legjobb történt, magamba invesztáltam, magammal kezdtem el foglalkozni és közben elkezdett a hálózat épülni, szépülni. Volt megtorpanás is, amiből ez a verseny rángatott ki. Szponzorom, Búzás Ildikó buzdítására belevágtam újdonsült munkatársammal. Mind online jelen voltunk, mind személyes megkereséseket alkalmaztunk, ami olyan jól sikerült, hogy rendszeres időközönként összejártunk és összejárunk a kúrázókkal és mindig sikeres megbeszéléseink vannak. Most éreztem először, hogy a verseny könnyedén megvalósítható és éreztem többünk erejét, lelkesedését, hogy menni fog.

Az események követték egymást, sok személyes találkozó volt emögött, ami igazi kellemes, várakozáson felüli eredményeket hozott. Akkora lendületet adott hétről hétre, hogy az agyam ráállt nagyon erre a dologra és most már mindenről is a Biocom jut eszembe. Sosem nyertem még semmit, de ezt most igazi sikernek könyvelem el és legközelebb is mindenképpen elindulok és eldöntöm, megcsinálom. Csak ilyen hozzáállással lehet nekivágni mindennek. Nem mellesleg engem az is motivál, hogy megmutathatok egy utat a gyerekeimnek, hogy így is lehet érvényesülni, sikeresnek lenni. Hálás köszönet a lehetőségekért!

Marczy Gabriella: Kiváló emberek vesznek körül, csapatmunkával nyertünk
Budapestről, mint felvidéki munkatárs vágtam bele a Téli Verseny izgalmába. (Már évek óta itt élünk a családommal). A versenybe november 28-án szálltam be, anélkül, hogy tudtam volna, ki lesz az, akit elindítok és építek majd. Ez a határozottság egy HV képzés során fogalmazódott meg bennem, amikor Krigel Zsuzsanna a játék szabályait ecsetelve bíztatott: „Gabi, te meg tudod csinálni! Képes vagy rá!” Csak három napom maradt az első hónapból, de sikerült elérnünk a célt! Tekel Andikával, a hű munkatársammal együtt vállvetve küzdöttünk a következő hónapok kihívásaiért is. Új barátok csatlakoztak hozzánk, akik munkatársakká váltak a folyamat során, és minden energiájukkal, képességükkel hozzájárultak a verseny győzelméhez. Ez igazi csapatmunka volt, amelyet az emberiesség, szeretet, fejlődés, kitartás, motiválás és hit jellemez. E verseny eredményeként új csapat alakult kassai szlovák ajkú kúrázókkal, ami offline és online munkával párosult.

Ki segített mindebben? A férjem, a kúrázóim és a munkatársaim. 47 évesen döbbentem rá, hogy az emberek lényegében jók. Minden beregisztrált kúrázóm, akiket a versenyben való részvételre kértem, segítségemre sietett – senki sem fordított nekem hátat! Ez megható és egyben bizonyíték arra, hogy kiváló emberek vesznek körül, és arra, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Hálásan köszönöm ezt a lehetőséget, büszke vagyok arra, hogy a Biocom céget képviselhetem. Reményeim szerint a cég is büszke rám, mint ennek a jól működő rendszernek egyik mozgatórugójára.

Mihály Zsuzsa: A verseny utazás volt a fejlődés és kiteljesedés útján
Erdélyben élek és a hálózatomat is alapvetően szűk hazámban építem. A versenyben nagyrészt offline módszereket alkalmaztam, az elmúlt évek virtuális kapcsolatai után azt érzem, jómagam és az emberek is ki vagyunk éhezve a „valós” együttműködésre, egymás közelségére, arra, hogy embertársunk szemébe nézve, egymásra maximálisan ráfigyelve tudjunk egy „nyer-nyer” felállást megalapozni. Az offline, szemtől szembeni munka során azt tapasztaltam, hogy ez a módszer talán kevésbé gyors és látványos, mint az ennél sokkal pörgősebb online megközelítés, azonban számomra tartalmasabb kapcsolatokat adott, az a bizonyos „bizalmi híd” talán hamarabb megépült köztünk, mint ennek előtte, másként. Ez a verseny számomra a mennyiséget állította szembe a minőséggel, és így a végére hálás vagyok minden egyes emberért, aki felajánlotta a segítségét, jószándékát, kapcsolati tőkéjét és megelőlegezte számomra a bizalmat abban, hogy ebből valami jó fog kikerekedni. És valóban, egy igazán nagyszerű, már-már baráti társaság verődött össze a négy hónap során: közös célok fogalmazódtak meg, sok-sok találkozás és bensőséges beszélgetés, vidám Kindervit-délutánok, az együttlét öröme jellemezte ezt az időszakot.

Külön öröm számomra, hogy a közös munka generációkon is átível, hiszen gyermekeink szintén boldogan töltenek időt egymás társaságában, ezzel határozottan megkönnyítve számunkra is a munkát. A téli hálózatépítői verseny nem csupán egy megmérettetés volt, hanem egy igazi vízválasztó a fejlődésemben, nem csupán egy versenyt jelentett, hanem egy igazi utazást a fejlődés és kiteljesedés útján. A tavasz beköszöntével már egy vadonatúj csapattal is büszkélkedhetek a meglévő mellett, ami új lendületet, kihívásokat és munkafolyamatokat hozott az életembe. A verseny során felébredtem a komfortzónámból, és újult energiával vetettem bele magam a munkába. Megtanultam hatékonyabban kommunikálni, csapatban dolgozni, és új stratégiákat kidolgozni a céljaim elérése érdekében. A régi csapattagok is újult erővel vetették bele magukat a munkába, inspirálva egymást a sikerre. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy részt vehettem benne, és várom a jövő kihívásait!

Miriak Ferenc: Hálásak az emberek a segítségért
Szlovákiában, Komáromban lakom. A versenyt többnyire itt, Felvidéken csináltam szponzorom és egyben párom, Kalina Katalin társaságában, aki nagyon sokat segített benne. A versenyben indulásom oka az volt, hogy szerettem volna megmérettetni magam, mire vagyok képes. Páromnak van egy nagyon jó Reg-Enor kúrával kapcsolatos tapasztalata, ami sok embert bevonzott, többnyire a szlovák ajkúak köréből és ez volt, ami sokat segített. Többnyire online, illetve telefonos beszélgetés során sikerült kapcsolatot tartani az emberekkel. Az emberek hálásak voltak azért, hogy tudtunk segíteni nekik a fogyásban, illetve egyéb más egészségügyi problémában. Ez minket is jó érzéssel, örömmel töltött el. Célunk a jövőre nézve, hogy a verseny által bevonzott emberek köréből szeretnénk munkatársakra lelni, akiket el tudunk indítani egy vélhetően sikeres üzleti úton. Továbbá szeretnénk a szlovákiai piacon terjeszkedni, minél több emberhez eljuttatni a Biocom hírét, üzleti lehetőségét.

Monka Éva: A siker útja
„Minden fejben dől el!” – szokták mondani. Talán egyetértünk ezzel, de az is lehet, hogy némi ingerültséget kelt bennünk ez a mondat, annyiszor hallhattuk az elmúlt évek során olyan értelmezésben, hogy elegendő „pozitívan gondolkodni”, s önmagában ettől majd jól mennek a dolgok. Az élet minden bizonnyal nem ennyire egyszerű, s ha ezt már magunk is megtapasztaltuk néhány alkalommal, akkor fenntartásokkal fogadhatjuk a hasonló kijelentéseket. Ugyanakkor ma már sokszorosan bizonyított tény, hogy a mentális beállítódásunk valóban jelentős hatást gyakorol a teljesítményünkre, a közérzetünkre, az egészségi állapotunkra, sőt, még az emberi kapcsolatainkra is.

Szlovákiában, Felvidéken, pontosabban Tardoskedden élek, a Pálfi-Kis-ág hálózatépítője vagyok. Számomra nem volt kérdés, hogy csináljam vagy ne csináljam a 2024-es Téli Versenyt. 16 500 PÉ-ről növekedve 32 000 ponttal zárta a csapat a 4 hónapos versenyidőszakot. Természetesen a jövedelmem is csodásan növekedett. Ferbruárban a cég kiemelkedő hálózatépítője lettem, így egy hónapra újra, immáron másodszor vezethettem a Biocomos Mercedest. Hatalmas megtiszteltetés, fenomenális érzés! Négyszeres versenygyőztes vagyok, ez az érzés leírhatatlan… A siker az állhatatosság, a kitartás és az elszántság függvénye. Semmi sem szebb, mint hogy képes vagy napról napra rászánni az életedet arra, amire mindig is vágytál. Vágytam a sikerre, a győzelemre és az Ománra. Természetesen napi szinten előttem voltak a céljaim, napi szinten dolgoztam a céljaimért. Sikerült! Online és élőben is dolgozok. Nem számítottak a megtett kilométerek, az idő és az energia, mert több 250 család életébe vittem a Biocomot. Csodás érzés!

Aki el akar érni valamit, annak a célra kell szegezni a tekintetét, nem az akadályokra. Nem az számít, honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hová akarsz végül eljutni. Mint testnek a víz, olyan a léleknek a cél. A cél olyan, mint egy sarkcsillag: ráállítod az iránytűdet, és amikor letérsz az utadról, segít visszaállítani. Az amatőrök ülnek és várnak az inspirációra. Mi, többiek felkelünk, és elmegyünk dolgozni. A siker titka csupán az elhatározásban rejlik: elhatározod, mit akarsz elérni, majd napról napra kitartóan teszel is érte, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni. A sikerhez vezető lift nem működik. Használd a lépcsőt! Lépésről lépésre. A siker titka, hogy egy mindennapi dolgot nem mindennapi mértékben jól kell csinálni!

Csak akkor érhetsz el sikert, ha szilárdul hiszel benne. Amint habozni kezdesz vagy elbátortalanodsz, abban a pillanatban veszélybe kerül a szándékod. Azok sikeresek az életben, akik nagyon el vannak foglalva azzal, hogy hajtanak utána. Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk, meredeken felfelé halad. Töltsd időd 80%-át azzal, hogy a holnap lehetőségeire fókuszálsz és nem a tegnap problémáira. Gondolj ki valamit. Legyen ez a valami az életed – gondolj rá, álmodozz róla, élj ebben a gondolatban. Engedd, hogy az agyad, az izmaid, az idegeid, a tested minden része elteljen ezzel a gondolattal, és minden más gondolatot rekessz ki. Ez az út vezet a sikerhez. Gyönyörű az, ha az ember célba lát, s eléri azt, tűzön-vizen át. Mi lenne, ha a mai nap valami teljesen új kezdete lenne?

Nagy Ferenc: Tapasztalatainkkal inspirálunk másokat
Miskolctól 10 km-re lakom, Sajóládon. Home office módszerrel dolgozom főállásban, mellette kezdtem el foglalkozni a Biocommal. Feleségemmel, Nagyné Muri Emesével csináltam végig a versenyt. Ő fotósként dolgozik, most éppen babát várunk és táppénzen van. A faluban mindenki ismeri, én inkább háttérmunkásként tevékenykedem. Szeretjük ezt a közösséget, és hálásak vagyunk a Biocomnak, amiért segített az egészségünk javításában, és a második kisbabánk érkezésében. A verseny meghirdetésénél tetszett a kihívás, a díjak, de elsődleges célunk az volt, hogy szerettük volna a HV szintet elérni. Feleségem végzi leginkább a termékek népszerűsítését, amiben sokat segít neki a szponzorunk, Molnárné Reha Viktória és Molnár Gergő. A Tasnádi-ághoz tartozunk, és a verseny alatt nagy támogatást kaptunk tőlük is. Részt vettünk online és offline akadémiai képzéseken, és online két fórumunk is van, ahol megosztjuk tapasztalatainkat a termékekről. A vándorkosárral kiépülő személyes kapcsolatok és a biorezonanciás mérések sok pontot hoztak nekünk a versenyben. A Life Long Learning hívei vagyunk, szeretnénk tovább fejlődni, egyre több tapasztalatot gyűjteni, amit megoszthatunk másokkal. Az utolsó hónapban lett munkatársunk, akinek a munkája nélkül nem sikerült volna teljesíteni a célt. Szeretnénk, ha alattunk is kialakulna egy szuper csapat.

A fotón Nagy Ferenc és Nagyné Muri Emese látható

Oltyán Anna: Szeretjük a termékeket!
Nyugdíjas vagyok, 75 éves, 2022-ben regisztráltam. Erdélyből származom és Vecsésen élek. A férjem isiászára kerestünk megoldást, és akkor érkezett az életünkbe a szintén erdélyi ismerősünk, Dragumirescu Ilona, akitől kaptunk egy Ferenczy László könyvet, ami számunkra a megoldást jelentette. Én eldöntöttem, hogy segítek Ilonának és így javasoltam az otthon élő rokonunknak a termékeket, aki másfajta gondokkal küzdött. Szávúj Jolán is egészséget akart, ennek az eredménye az lett, hogy vele sikerült megcsinálni a versenyt. A munka nagy részét a távolság miatt Dragumirescu Ilona és a vezetőink, Fancsali Emil és Julianna végezték. Így lettem én 5-ös szintű, Jolán 6-os szintű munkatárs. Örülök, hogy másnak segítettem a tapasztalataimmal, jó ehhez a csapathoz tartozni.

Ezek mellett volt szerencsém megismerni a Részegh csapatot is, akikkel egy estét tölthettünk együtt. Vidám, humoros, jóindulatú csapat!
Március 3-án részt vettem az első Biocomos képzésemen, ami Budapesten volt. Ott sok mindent hallottam, tanultam, ami által gazdagabb lettem. A további célom, hogy jótékony tapasztalatainkat tovább mondjuk azoknak, akiknek fontos az egészségük, ezzel is tudunk segíteni másoknak. Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem a Biocom családot.

Pintér Józsefné Marika: A verseny által hálózatvezető lettem
Szurdokpüspökiben élek a Mátra lábánál. 2 felnőtt fiam van, és 2 gyönyörű fiú unokám. A versenyt itt szülőfalumban, Szurdokpüspökiben csináltam szponzorom, Gömbiczné Kanyó Beatrix és munkatársam, Kiss Zoltánné Betti segítségével. Én hiszek a személyes találkozásokban, az emberi kapcsolatokban, ezért kéthetente csacsogós délutánokat tartottunk, amelyek hosszú beszélgetésekké alakultak és eredményesen végződtek. Természetesen értek negatív és pozitív élmények, de azért indultam a versenyben, hogy megmérettessem magamat. A verseny által hálózatvezető lettem, ami számomra nagyon nagy felelősség, nagyon sokat kell még tanulnom. Célom, hogy segítsek az embereken, és saját magamnak, hogy anyagilag gondtalan nyugdíjas éveket teremtsek. Fantasztikus szponzorom, munkatársam és a termékhasználóim ebben nagyon sokat segítenek. Köszönöm mindenkinek, aki segített a verseny teljesítésében. Nagyon várom a Győztesek Vacsoráját! Szeretnék sokáig a Biocom tagja lenni.

A bal oldalon a győztes, középen a szponzora, jobb szélen pedig a munkatársa látható

Pulainé Muskatal Bea: Imádtam minden percét a 4 hónapnak
Szeretek versenyezni, főleg magammal, hogy meg tudom csinálni, és megcsináltam! Miskolc és Tiszaújváros közelében, Sajószögeden építem a hálózatom. Munkám nagy része személyes, de közel áll az online tér is. A szponzoraim – ők a legjobbak, akiket kaphattam – Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt. A 4 hónap alatt folyamatosan segítették a munkámat és csapatomban az indulókét is végig figyelemmel kisérték. Munkamódszerem a napi rutinfeladatok, a pontos tervezés és a folyamatos kapcsolattartás a kúrázókkal, vásárlókkal. Visszakerestem a régebbi regisztráltakat, akiknek vittem vándorkosarat, hogy más termékeket is megismerjenek, nagy sikere volt. Szuper csapattagok vannak mellettem, végig segítségemre voltak a versenyben, eddig is tudtam, hogy értékes emberek vesznek körül, hálás vagyok nekik nagyon. Hálás vagyok a férjemnek, mert végig segítette a versenyt, mondhatni közös erővel csináltuk végig. A célom a verseny teljesítése volt, hogy a Győztesek Estéjén ott lehessek a legjobbakkal, és a verseny által az új 1000 pontokkal a „fizetésemelés”! Jövőbeli célom a Nyári Versenyt teljesíteni és az Arany Hálózatvezető szint, jelenleg Ezüst Hálózatvezető vagyok.

A képen, férjével Pulai Sándorral, valamint szponzoraival, Tasnádiné Szabó Mónikával és Tasnádi Zsolttal egy miskolci Startképzésen

Rozsnyai Karolina: Csapatban könnyebb!
Nyíregyházán élek a lányommal. Több cél is vezérelt a Téli Verseny kapcsán. Mondanom sem kell, elsősorban a példamutatás a fantasztikus csapatom előtt. Másodsorban – a Nemzetközi Találkozó kapcsán – a generáción átívelő üzleti program, hisz a lányom, Rozsnyai Milla decemberben lett 18 éves, így aktív munkatársként a versenyvonalam szerves részévé vált. Harmadszor: csapatban minden könnyebb. Friss munkatársam, Kapás Lajos Istvánné és gyermekem kezét fogva kéz a kézben haladtunk a cél felé, dinamikusságunknak hála, egymást motiválva napi sikereinkkel. Teljes odafigyelést, koncentrációt és rendszert igényelt a verseny, melynek minden percét élveztem. Olyannyira egy hullámhosszon, teljes együttműködéssel vittük végig ezt a 4 hónapot, hogy Milla érettségire való készülését sem hátráltatta (egyetemi tanulmányait aktív munkatársként a Biocom jegyében folytatja), volt szabadidőnk, és az ünnepek is teljes meghittséggel teltek mindannyiónknak.

A versenynek köszönhetően versenytársam, Kapás Ildi kitűzős hálózatvezető lett, Rozsnyai Milla pedig 6- os szintűvé vált az online világnak köszönhetően. Kinek, hogy, miáltal sikerült? A Biocom a lehetőségek tárháza. Az, hogy kinek mi válik be, menet közben dől el. De! Ezekből a lehetőségekből nem egyet kell kiválasztani, hanem ahogy mentorom is mondani szokta, minél több csapot nyitunk ki, annál hamarabb megtelik az a bizonyos kád… Ezt pedig a folyamatos konzultációk segítik, úgy felfelé, mint lefelé. Ezáltal a csapatom sikerének szerves részét képezték mentoraim, Hliva Ildikó és Kerekes Balázs is. És mi lett a hab tortán? Irány Omán!

Sinka Gyula: A Téli Verseny eredménye két új HV kinevelése
Miskolcon élek feleségemmel, Tímeával és 16 éves nagyfiammal. Néptánctanárként 27 évvel ezelőtt ismertem meg a Biocom Életmódprogramot Kónya György mentoromtól, aki mai napig támogat minket, párommal, Tímeával. Jelenleg Ezüst Hálózatigazgató szinten vagyunk és nagyon hálásak vagyunk, mert egy csodálatos csapat, közösség alakult ki körülöttünk. Kérdezhetitek, hogy miért indul el egy ilyen kihíváson egy ilyen magas szinten lévő vezető.

Mert nekünk mindig megvolt, meglesz és megvan a MIÉRT az életünkben. Eldöntöttük, hogy Ománba nélkülünk bizony a repülő nem fog felszállni. Az első feladat az volt, hogy találnunk kellett valakit, akit el tudunk indítani. Öt jelöltünk volt, akik közül Ádámné Nagy Judit csinálta végig a versenyt.

A saját fejlődésünk miatt egyszerűen el kezdtük kiosztani a vándorkosarakat. Kinek? Mindenkinek, válogatás nélkül. Régi munkatársaknak, új embereknek és azoknak, akik már valami oknál fogva kiestek a rendszerből. Tudatosan terveztük a mindennapjainkat, mert ez másképpen nem megy. A kosarakért úgy mentünk vissza, hogy már volt időpontunk szépségpartira, állapotfelmérésre és tudtuk a miskolci Életmód Est időpontját. Miközben dolgoztunk a saját versenyünkön, aközben folyamatosan segítettük Juditot. A Téli Verseny eredménye két új HV kinevelése, aminek köszönhetően májusban Arany Hálózatigazgató szinten leszünk. Hálásan köszönjük a cégnek, a vezetőségnek, hogy létrejött ez a kihívás. Várjuk a Nyári Versenyt nagy izgalommal!

Szabó Anikó: A cél a HV szint
A Vajdaságban, Oromon élek. Azért indultam a Téli Versenyen, hogy megcélozzam a hálózatvezetői szintet. A verseny alatt minősültem ötös karrierszintre. A versenyben a mentorom Harmat Csaba Arany HV volt, aki végig mellettem állt, segített, motivált és ezért nagyon hálás vagyok neki. Főleg online dolgoztunk a Facebook csoportok segítségével. Online előadásokat is tartottunk, Így több országban élő emberhez egyszerre jutott el az információ. Alkalomadtán élő munkát is végeztünk. További tervem ebben az évben a hálózatvezetői szint elérése.

A képen szponzorával, Harmat Csabával

Szabó László: Imádjuk ezt a munkát!
A párom Lelkes Erzsébet, Szlovákiában élünk, Gelle községben családunkkal, akik mindig mellettünk állnak. Első versenyünk a Nyári Verseny volt, amit végig csináltunk, de sajnos kisebb pontszám miatt elcsúsztunk, de sebaj, hiszen minden megpróbáltatás csak erősebbé tesz bennünket. Nem volt kérdés, hogy indulunk a Téli Versenyen, ahol indult velünk Ágh Iveta munkatársunk, aki a versenyidő alatt a 6-os szintre lépett. Ő is végig vitte a versenyt, ezért nagyon büszkék vagyunk rá, igaz, a pontszám kicsit itt is elmaradt, de sebaj, legközelebb jobban odafigyelünk. Dolgoztunk így is, úgy is, vagyis online, de sok személyes találkozót is összehoztunk és a vevőgondozást sem hanyagoltuk, így 16.840 pontértékkel zártunk. Hálásak vagyunk csodás hálózatigazgatóinknak, Pálfi Katika és Kis Gergely tanításának, csodás felsőbb vezetőinknek, Simonics Évának és Nagy Andreáéknak a sok biztatásért, tanácsért, támogatásért, amivel segítettek. További céljaink új HV-k nevelése, utána az Ezüst- majd Arany HV szint elérése. Fantasztikus érzés, büszkék vagyunk magunkra. Imádjuk ezt a munkát, izgalmas volt!

A képen szponzorával, Harmat Csabával

Szabó Máté: A példával való vezetés a legfontosabb
Azt gondolom, hogy a példával való vezetés a legfontosabb attitűd emberként és mentorként.

Ez felénk, Somogyországban sincs másképp Kaposváron, ahol élünk a családdal, kedvesemmel, Szabóné Gyarmati Tímeával. Kapóra jött a verseny, mert alapvetően is a hálózatfejlesztésében gondolkodtunk. Közösen építjük, csináljuk a mindennapi munkát már 2017 óta és úgy döntöttünk, én fogom megcsinálni a Téli Versenyt. Azt is tudjuk, mennyire jó célt tud adni az embernek egy-egy ilyen versenykiírás. Hosszú távra építve nagyszerű lehetőség mindenki számára, aki előre szeretne haladni. Az online munka mellett mi tapasztaljuk, hogy az emberekkel való személyes találkozásaink hozták meg az eredményt. Infócsomagok használata, vándorkosár, amit én ajándékkosárnak szoktam hívni. Szerveztük közösen az infó esteket, ami nagyon hatékonyan tud működni. Az odafigyelés és a támogató szándék leginkább így érezhető.

Timinek fontos szerepe volt abban, hogy amíg én „élő” munkát végeztem, addig ő online intézte a dolgokat. Tudatos tervezés előzte meg, hogy mit fogunk tenni és ezt így csináltuk azokkal a csapattársakkal, akik szintén elindultak a kihívásban. Azt gondolom, mindenki nyert vele, aki elindult, de aki végigcsinálta, igazi példává vált. Nagy öröm volt, hogy februárban a hónap hálózatépítőjeként a céges Audit is elhozhattuk, ami nagyban segített a személyes munkában. Ez a verseny hozadéka volt.  A csapatból még hárman is teljesítették a versenyt, akikre méltán lehetünk büszkék: Farkas- Schöffer Diána, Kollár Gyöngyi és Kaszás Tibor. Így az ománi exclusive utazást is megnyertem. Sokat tanultunk a megmérettetésen és használni is fogjuk a jövőben is.

Küldetésünk, hogy ezt a módszert alkalmazva egyre több vezető születhessen a csapatban.

Magunk mellé felemelve egyre több jobb sorsra érdemes embert. Köszönetet szeretnénk mondani mentorainknak a támogatásban Tóth- Wolford Erikának és Tóth Lalinak, akik mellettünk állnak.

Szalay Judit: Lelkesedés és aktív cselekvés hozta a sikert
Többet már ismernek, de az újaknak csak annyit magamról, hogy Szalay Judit vagyok Hegykőről, 2005-ben csatlakoztam a hálózathoz, szponzorom Kónya György és Krigel Zsuzsi. 2020 őszén döntöttem ismét visszatérőként, hogy a Biocom rendszerét választom álmaim megvalósításának eszközeként. 2021 májusában lettem hálózatvezető, de sose indultam még céges versenyen, bár a céges autót elhozni is valamelyest annak tekintettem, noha mindkettő alkalommal óriási meglepetésként ért. Ez alkalommal viszont nagyon megörültem a Téli Versenynek, nem volt számomra kérdés, hogy elindulok.

Egy vecsési Kulcsember-képzésen pedig fel is írtam a füzetem hátuljába, hogy 2024-ott vagyok Ománban! Zsuzsinak és Gyurinak mondtam is… Fogalmam sem volt, hogy fogom megcsinálni, de nagyon akartam. Ha kérdésem volt, Zsuzsival konzultáltam meg, számíthattam rá, ha valamiben nem voltam biztos. Bár szerintem hittek annyira bennem, hogy megcsinálom… Kérd és megadatik, előtte hónapban csatakozott a csapatomhoz a Budai házaspár, Szilvia és Zsolt, akik már az elején lelkesek voltak, mindenben alázatosan elfogadták a segítségemet. Egyből tudtam, hogy ők lesznek a versenyzőim! Igent mondtak, így gőzerővel összedolgoztunk.

Én továbbra is élő és online videóinfókat tartottam, ezek hozzák máig a legtöbb eredményt. Szerintem ezt nem lehet megspórolni. Életmód Esteket szerveztünk a csapattal, többen jöttek újak, de régebbi tagok is.  A FB csoportunkban figyeltem a jeleket, innen is lettek új csatlakozók. A vándorkosár is útra kelt eredményesen, illetve az online tapasztalatos estekből több régi csapattag is szintén aktívabbá vált. Minden képzés az új csapattagokkal lendületet adott. Fontos szerintem, hogy ne görcsöljön rá az ember, hogy mindig ott legyen a tiszta, őszinte segítő szándék, ha valaki nem dönt rögtön és verseny van, ne várjunk senkire, menni kell tovább. Ha minden nap tudja az ember, hogy megtett minden tőle telhetőt, az eredmény úgyis jönni fog. Így is lett! Szilvi és Zsolt több műszakban dolgoznak, ez plusz kihívás volt, ds ha este 11-kor, de beszéltünk, kivel mizu.

Büszke vagyok rájuk, hogy utolsó pillanatig mindent beleadtak, amiben tudtam, segítettem őket. A csatlakozóikat máig segítik, ami szerintem az egyik legfontosabb dolog, és minden lehetséges képzésre jönnek velem.

A versenyhónap utolsó napja…. Több regisztráció volt még függőben, volt, aki este későn munka után hulla áradtan regisztrált és rendelte meg a tisztítókúrát és egyebeket (amit már 1 éve halogatott mellesleg…). Mondtam neki, hogy egy versenyen veszek részt, és segítene vele

Igen, tudnak ennyire segítő szándékúak lenni az emberek, ha mi is azok vagyunk! Hogy csináltam meg? Még most sem hiszem el, hogy sikerült. (Majd, ha ott lógatom a lábam a tengerben…) Lelkesen, és aktívan cselekedve, mint mindig. Egy álmom vált valóra!

Szalay Rita: A 4 hónap mindenféle szempontból nagyon tanulságos volt számomra
2021 márciusában (13 év után) tértem vissza újra a Biocom hálózatépítői színterére, pontosabban Hegykőre, abba az 1500 fős községbe, ahol felnőttem, és sajnos ma már szinte alig ismerek valakit. Van egy mondás a profétáról meg a saját hazáról – nos ez nálam sem volt másképp. Ez viszont soha nem gátolt meg abban, hogy mindenhol és bárhol, bármikor is új emberekkel ismerkedjek, online és offline formában. Talán ez a legnagyobb erősségem. Tudom, hogy a Biocom mindenkinek csak jót adhat az életébe, így büszkén és nagy kalandnak felfogva ezt a 4 hónapot indultam el a versenyben. Mivel hálózatvezetőként még soha nem teljesítettem ilyet, éppen itt volt az ideje, hogy megmérettessem magam, gondolva a jövőre is…. Hisz minden másolódik! Példa kell legyek a csapatom előtt, akik követni tudnak ebben is. Tudatosan elkezdtem törzsasztalokat szervezni testvéremmel, Judittal együtt, hangsúlyt fektetve nemcsak a személyes találkozásra, hanem arra is, hogy a csapatom tagjai egymást is megismerjék. Az Életmód Estek szervezése sem volt kérdés, ahol minden alkalommal szuper társaság gyűlt össze 25-30 fővel, fantasztikus hangulatban. Volt, hogy alig akartak hazamenni. Na ez a közösség ereje!

Minden rendezvény új belépőket és pontnövekedést hozott. Annyira, hogy bőven túlszárnyaltam az előírt havi pontértéket. És örömmel töltött el, hogy mindeközben a szintlépők aránya is folyamatosan növekedett. A verseny első felében sikerült rátalálnom egy, a csoportomban már meglévő tagra, aki útközben fényecske lett számomra. Mindez csupán egy kérdéssel kezdődött: „Rita, nekem hogyan is lehetne olcsóbb a vásárlásom?” Év végén pedig egy páros is becsöppent a csapatomba, akik nemcsak saját egészségüket tűzték ki célul, hanem mások segítését is. E mellett felfigyeltem az FB csoportban „jeleket adó” emberekre, akik aztán komolyan véve újévi fogadalmukat, bele is vágtak az életmódváltásba. Nagyon büszke vagyok rájuk! Sajnos versenyzőt ez alkalommal nem sikerült indítanom, pedig az ománi tengerpart engem is hívott, érzem. Viszont ami késik, az jön! A 4 hónap mindenféle szempontból nagyon tanulságos volt számomra, főképp a tervezés és megvalósítás tekintetében. Érdemes volt belevágni! Nyári verseny, jövök!

Szegő Tünde: Óriási hála van bennem a verseny 4 hónapjáért!
Budapesten élek férjemmel, és a versenyt országhatáron belül és az online világnak köszönhetően országhatáron túl csináltam meg. Legfőképpen azért indultam el a versenyben, mert úgy éreztem, másolható, jó példát kell mutatnom a csapatnak, a munkatársaimnak, a csapatban lévő vezetőimnek, hogy bármi elérhető, bármi megvalósítható, ha meghozzuk a döntést, elindulunk, cselekszünk, és nem térünk le az útról. A verseny kihirdetésekor a döntés azonnal megszületett bennem ágvezetőnk, Kónya György mondata hallatán: „Ha megcsinálod a versenyt, ott lehetsz a legjobbak között”. Nekem ez az egyetlen mondat óriási motivációt adott. És azt, hogy az úton maradtam és nem tértem le, Krigel Zsuzsi segítette, amikor azt mondta: „Egyetlen dolgod van, hogy megcsináld a versenyt! Fókusz! Fókusz! Fókusz!” A 4 hónap alatt online és offline dolgoztam. Az új regisztrált tagokkal 90%-ban a közösségi média segítségével vettem föl a kapcsolatot, majd igyekeztem mindenkivel a lehető legrövidebb időn belül személyesen is találkozni.

Nagyon hálás vagyok az elmúlt 4 hónapért, hiszen nagyon sok értékes emberrel kerültem kapcsolatba, és rengeteget tanultam. Rengeteget tanultam „csinálás közben”, mind online, mind offline. A személyes találkozókra autózva egyfolytában a Kovács Zoltán hanganyagokat hallgattam, és a hanganyagokban hallottak azonnal párosultak a gyakorlati megtapasztalásokkal, és számomra ez óriási élmény volt. További tervem, hogy mindezt a megtapasztalást, amit a téli verseny 4 hónapja adott, mielőbb tovább adjam a munkatársaimnak, hogy minél többen tudják a csapatból a következő céges versenyt teljesíteni.

Szegő Tünde Arany HV az egyik versenyvonalából kikerült új munkatársakkal, Fazekasné Olasz Katival (THV) és Baranyainé Csizmadia Anitával (5. szint)


Szélpál Andrea: A példamutatás és az új szint inspirált
Szeged mellett, az őszibarackjáról honos kisfaluban, Szatymazon élünk családommal. Lassan 30 éve lesz, hogy letettük a voksunkat az Ökonet cég mellett, és elkötelezetten, lelkesen visszük az életmódprogram hírét szerte a világban. Mikor a Téli Versenyt kihirdették, egyből eldöntöttem, hogy hozzáfogok és megcsinálom, a fiam, Molnár Máté családi pozícióján! Mi inspirált? Ágvezetőként a csapatom felé a példamutatás, illetve egyik célom az Ezüst Hálózatigazgató szint megvalósításához szükséges harmadik 20.000 PÉ lábat láttam magam előtt ezen a pozíción.

A döntésem után óriási energiák mozdultak meg! Csodálatos emberek jöttek a csapatba, akikkel Szépség- és Egészségpartiztunk kicsiben (5-6 fő9 és nagyban (30-50 fő). Viccesen szoktam mondani, hogy tiszta partiarc lettem! Természetesen az online teret is kihasználtuk, konzultációk, üzleti elindítások kapcsán. A hét minden egyes napján tele volt a naptáram és ez így van a mai napig is! A versenyvonalamban érkezett egy fiatal páros, Szőke Krisztina és Balázs, akiknek komoly céljaik vannak. Elkötelezetten, nap, mint nap tesznek is értük, ennek meg is lett az eredménye, a februári hónapot 3300 ponttal zárták, márciusban megvan a több mint 4000 PÉ!

Elindult az áramlás és a fiam vonalán, régi munkatársak is lendületet vettek. Ennek és az új csapatom lendületének eredményeként novembertől február végéig több mint 5000 ponttal fejlődött Máté csapata, 15.000 ponttal zárták a februárt. Végtelenül hálás és boldog vagyok! Csodálatos embereket ismertem meg és a célomhoz nagyon közel kerültem, amit májusra meg is valósítok! A partik tovább folytatódnak jókedvvel, vidámsággal visszük tovább a Biocom jó hírét! Nagyon büszke vagyok Szabó Anikóra, aki szintén teljesítette a versenyt a vajdasági Harmat csapatban! 3 vezérmondatommal zárom a gondolataimat:

„Ha látod a fejedben, akkor tartod a kezedben!”
„Tudnod kell elengedni, hogy tudjál feljebb menni.”
„A szó szivárvány, a tett a márvány!” (Kovács Zoltán)

Széplaki Szabolcsné: Egy verseny mindig új erőt ad
A Mátra lábánál Gyöngyösön élek párommal, Szabival, akivel egy közös kft.-t vezetünk.

2 gyönyörű gyermek édesanyja vagyok. A Biocom rendszeréhez 2020-ban egy fogyás miatt csatlakoztam, de rájöttem, itt több is van. Pár hónap után viszont az is kiderült, hogy a Biocomos mellékállás már főállásra nőtte ki magát. A Nyári Verseny nagyon nagy erőt adott, és nem volt kérdés, hogy a télibe is belevágok. Már az elején tudtam, hogy végig kell vinnem a versenyt. Szponzorom, Baranyi Virág tanítása, útmutatása is mindvégig erre sarkallt. A verseny során nagy segítségemre volt a kúrázókkal való személyes kapcsolattartás. Az élő platform lehetőséget adott arra, hogy a kúrázói kapcsolatokból, baráti kapcsolatok alakuljanak ki. Az  emberek szeretete, nyitottsága, bizalma, a velük való élő kontakt nyitotta a zárat a verseny ajtaján. Persze az online világ is tartogat érdekes dolgokat a mi hivatásunkban. A Téli verseny egy erős dinamikát adott nekem, és közben rájöttem, minden fejben dől el. Nagyon jó érzéssel tölt el, amikor már továbbajánlás által keresnek meg. Legfőbb célom, hogy minél több embernek mutassam meg ezt az utat, mely az egészség és egy jobb élet felé vezet.

Szkibó Béla: Szerettem volna a sikeres emberek közé tartozni
24 éves vagyok és 7 hónapja büszke debreceni lakos. Ez azért kifejezetten fontos az életemben, mert 7 hónapja költöztünk össze a barátnőmmel és kezdtük el a közös életünket. A sikeres versenyeredményem a kiváló mentoromnak és szponzoromnak köszönhető, aki 4 hónapon keresztül teljes körűen támogatott és oktatott mindent a sikeres kúráztatással, vevőgondozással és kommunikációval kapcsolatban. Nagyon szerencsésnek érzem magam, ugyanis a szponzorom, aki a verseny alatt végig segített, egyben a párom is, aki mindeközben lelkeikben is támogatott. Bár az igazat megvallva, volt párszor olyan, amikor felhívott felpaprikázva, hogy: „Szívem, az új regisztrációt miért oda tetted?” Én pedig nem értettem az elején, hogy miért számít, hogy hova teszem. Aztán megértettem.

A verseny ideje alatt megtanultam a struktúra használatát, a mélységben építkezés fontosságát és a vevőgondozásba is belekóstoltam. Egy csapatot alkottunk: a párom foglalkozott a közösségi médiával és a korábbi törzsvevőkkel. Az én reszortom volt a weboldalról érkezők tájékoztatása, elindítása a kúrában, de hangsúlyt fektettünk az offline módszerekre, személyes találkozókra is. Ott mindketten ki tudtunk teljesedni. A versenyen azért indultam el, mert már viszonylag régóta veszek részt Biocomos találkozókon, ahol nagyon sokan büszkén sorolták mindig az elért eredményeiket és szerettem volna most már én is ezek közé a büszke, nagyszerű sikereket elért emberek közé tartozni. Az sem volt utolsó szempont, hogy szerettem volna, hogy a párom is büszke legyen rám, és hogy lássa, hogy igenis jól csinálja a tanítást. Mi a mottó, amit magammal viszek ebből a 4 hónapból? Tanítani és tanítva lenni! De a legfontosabb: menj és csináld!

Szkibó Béla és párja, egybe szponzora, Ombódi Netti az első külföldi nyaralásukon, a Bledi tónál

Tasnádiné Szabó Mónika: A verseny sok izgalmat és egy dinamikus évkezdést hozott
A Téli Versenyben csapatszinten több mint 20-an indultunk. A döntés egy hálózatvezető képzésen született meg bennem-bennünk, ahol Kónya György ágvezetőnk tartott egy előadást a versenyben lévő lehetőségekről. Saját versenyemben egy régi munkatársunkat, Tövisné Vencel Erikát indítottam, aki 3 hónap alatt elérte a hálózatvezető szintet. Az új vonalon több friss munkatárssal kezdtem dolgozni, mindenki szintet lépett és ketten már jutalékot is vesznek ki. Alapvetően sokat tanulhatunk a verseny időszakban és számunkra is több tapasztalatot hozott, amit fel tudunk használni. A munkamódszerek közül elsősorban a személyes infót és a vándorkosarat működtettük sikeresen. A verseny sok izgalmat és egy dinamikus évkezdést hozott, ezért mindenképpen érdemes volt elindulni. Mindenkinek gratulálunk, aki elindult, és óriási gratuláció a győzteseknek! Csodálatos példák vagytok és további sok sikert mindenkinek!

Tekel Andrea: Az utam a Biocommal van kikövezve
Felvidéken élek egy községben, Nagygéresben, 5 km-re a magyar határtól. Férjemmel egy kertes házban élünk, lányunk már felnőtt, kirepült a családi fészekből. 2023 június végén csatlakoztam a Biocomos nagy családhoz. Szponzorom és hálózatvezetőm októberben arra hívta fel a figyelmemet, hogy Téli Verseny lett kiírva. A saját komfortzónámból kilépve döntöttem el, lesz, ami lesz, megpróbálom. Mint virágkötő és rendezvényszervező dolgozok Királyhelmecen és a munka után az online térben dolgoztam tovább. Hétvégeken a Startnapok és a rendezvények, csacsogós estek voltak a középpontban, és az online zoomos órák sokat segítettek. De ez nem jött volna létre, ha a szponzorom Marczy Gabika nem állt volna mellettem. Lelkesítő mondatai, kedvessége, őszinte gondolatai, segítőkészsége, rendíthetetlen hite és tapasztalatai nélkül én most nem volnék azon az úton, amit kitűztem magam elé.

Van egy utam, ahonnan nincs visszafelé, csak előre. És ez út továbbra is Biocommal van kikövezve!

Andrea a szponzorával, Gabikával egy kisvárdai találkozón

Tóthné Molnár Ibolya: Nálunk hagyomány a versenyzés
A Csordás-ág Arany Hálózatvezetője vagyok. Mosonmagyaróvárról építjük a hálózatunkat férjemmel, Tóth Istvánnal. A Nyári Versenyt már nyertünk, sőt minden évben lett a csapatunkból versenygyőztes, így nem volt kérdés, hogy indulunk a Téli Versenyen is.

A célom ezzel az, hogy példát mutassak a munkatársaknak, hogy a téli, kissé nehezített versenyt is meg lehet csinálni. A verseny alatt (is) sokat szerveztünk. Egészség Esteket, Szépségpartikat, törzsasztalokat tartottunk. Sokat segített a pontok növelésében, hogy havonta szerveztünk biorezonanciás állapotfelméréseket. Nagy figyelmet fordítottam a már meglévő regisztrált tagokra, fogyasztókra is. Bízom benne, hogy ezzel a versenygyőzelemmel újabb hagyomány születik csapatunkban.

Tőkés Eszter: Azért is megmutatom, hogy a legjobbak között van a helyem!
Budapesten élek, 2022. január 4-én mondtam igent a Biocom adta üzleti lehetőségre dr. Lombosi Melindának. Egy hónap alatt lettem HV és 6 hónap után kiváltotta a Biocom a dohánybolti állásom, mivel már a harmadik hónapra több volt a visszatérítés a cégtől, mint a fizetésem, így lassan 2 éve főállásom. És miért is indultam el? Őszintén sose voltam egy versenyszellemes, pl. sose indultam Nyári Versenyen, mert mindig akkor utaztam haza Erdélybe, mikor volt a gála Lajosmizsén, és valahogy sose indultam el. Aztán most télen, mikor az ágvezetőm, Kerekes Balázs említette, hogy itt a lehetőség akár egy álomutazásra, azt mondtam, mit veszíthetek, csináljuk! Lesz, ami lesz! Nem mondom, hogy végig akartam csinálni, mivel elindítottam Üveges Róbertet is, mint akkor 4 szintű munkatársat. Elég furán nézett volna ki nem példát mutatni, hisz ez az üzletünk lényege, menni elől, mutatni az utat! Volt élethelyzet, szakítás, költözés minden is, de ezek az élethelyzetek csak megerősítettek abban, hogy csak azért is megmutatom, hogy a legjobbak között van a helyem!

Hogy milyen munkamódszerekkel sikerült? Szépségpartikat szerveztünk, háziinfót Robinál, teljes mértékben offline munkamódszerekkel. Szó szerint az elmúlt 2 évnek köszönhetem, mivel nagyon sok embernek sikerült fogynia, egészségügyi problémákat megoldania a rendszerrel, nagyon sok ajánlást kaptam, illetve sok új csatlakozó jött a Facebook csoportból Az 1/1 és kávézások, na meg a vándorkosár alkalmazása mind-mind eredményt hozott a cél fele vezető úton. Természetesen Balázs és Ildikó mindig itt volt mellettem, akiknek nagyon sokat köszönhetek, mert hittek bennem, hogy képes vagyok, volt, hogy késő estébe nyúlóan konzultáltunk, de megérte néha kevesebbet is aludni… De a legnagyobb siker, boldogság a szívemnek, hogy tovább tudtam tanítani azt, amit én tanultam, és így már januárban 6. szintű munkatársként tudtuk elismerni Nyíregyházán egy egészség délután alkalmával Üveges Róbertet, aki egy 3 gyereket egyedül nevelő apuka!

Elismerés Esztertől Róbertnek a hatos szintért

Üveges Róbert: Köszönöm a bizalmat és a támogatást!
Nyírbogáton élek három gyönyörű gyermekemmel (hármasikrek), akiket egyedül nevelek. Szakácsként dolgozom. Szponzorom és mentoraim, Tőkés Eszter és Mocsár Roland inspirálására indultam a versenyen azzal a céllal, ha a versenyt teljesítem, akkor hálózatvezetői szintre is léphetek. Hála mentoraim segítségének és buzdításának, elértem a kitűzött célokat. Hétről hétre megterveztük, hogy milyen módszerekkel dolgozzunk. Munkamódszereim vegyesek voltak, háziinfók, szépségpartik, személyes beszélgetések és persze az online tér. Szeretem az emberek szemébe mondani a Biocom adta lehetőségeket és megoldást találni a problémáikra. További céljaim minél több emberrel megismertetni a Biocom világát, minél több munkatársat elindítani és tanulni, fejlődni, hogy minél több tapasztalatot és tudást szerezhessek. Köszönöm mentoraim támogatását és sokszor éjszakába nyúló tanítását, családtagjaim, barátaim bizalmát, akik regisztrációjukkal és vásárlásuk pontértékeivel hozzá segítettek a kitűzött cél megvalósításában.

A képen Tőkés Eszter, Mocsár Roland, valamint Üveges Róbert és három gyermeke: Mira, Bendegúz és Milán, egy szépségparti után.

Vangel Mónika: Számomra a csapatom tagjai is győztesek
Felvidéki Ezüst Hálózatvezető vagyok. Kis faluban élek, de annál nagyobb ambíciókkal, tervekkel, célokkal! A Pálfi-Kis Ág, ezen belül a Simonics Éva Arany HV csapatok tagjaként nagyon tervezetten, heti szintű konzultációkkal indultunk a Téli Versenynek. A Nyári Verseny győzteseként, átélve már a győzelem mámorát, nem volt kérdés, hogy belevágok! Csapatomból, a Vangel TEAM-ből 5-en csináltuk végig egészen a 3. hónapig. Legvégére én maradtam, de roppant büszke vagyok a csapatomra! Számomra ők is győztesek! Jó érzés legyőzni önmagam, az elém táruló akadályokat, a kifogásokat… Boldog vagyok, és örülök a lehetőségeknek, hogy megmérettethetem magam! Hálás vagyok a felsőbb vezetőimnek, a cégnek!

Varga Leonóra: Csodálatos utazás volt ez a négy hónap!
Biztos voltam benne, hogy elkezdem a versenyt, hiszen célom volt a csapatom fejlődése és a jutalék növekedése is. Várpalotán élek, a versenyt online és offline munkával egyaránt végeztem. A Biocomhoz 2022 áprilisában csatlakoztam és már egy hónap múlva a 2022-es Nyári Versenyben találtam magam. Szponzorom Szegő Tünde Arany Hálózatvezető volt, akivel végig meneteltem akkor a teljes versenytávon, így lettem év végére hálózatvezető! Fantasztikus gyorsítósáv volt! A Téli Verseny kezdetén az első önálló Életmód Est volt a célom, mert a fejembe tettem, hogy elhozom a városunkba a Biocomot. Ez begyújtotta a rakétákat és elindult a növekedés az új vonalon! Minden érdeklődővel személyes kapcsolatot ápolok. Törzsasztalok, 1/1, 2/1, és infós estek váltogatták egymást.

A decemberi évzáró rendezvényen a 2023-ban végzett kiemelkedő hálózatépítői munkánkért a kupát mi hozhattuk el. Februárban ráerősítettünk és dr. Kanyó Tímea életmódtanácsadó és terapeuta elfogadta meghívásomat. Így ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Újabb rendezvény, hatalmas sikerrel! Nem is volt kérdés, hogy a hónap közepén már a verseny teljesítve volt. Ezen az új vonalon született egy 6-os, mára már THV, 4-es és 3-as munkatárs is. Csodálatos utazás volt ez a négy hónap, mely hatalmas fejlődést hozott csapatszinten! Elértük, majd meghaladtuk a 10.000 pontértéket. Célom, hogy a Nyári versenyben az új, feltörekvő munkatársakat segítsem hasonló szép eredményeket elérni, és új hálózatvezetőket köszönthessünk a csapatban. Határ a csillagos ég!

Varga Leonóra párjával, Székely Attilával, aki a háttérben támogatja otthon a mindennapokban és az üzletben is, mióta elkezdték 2022 májusában

 

 

 

Ezeket olvastad már?