Kezdőoldal Ágak Minden csak fejben dől el – Kalina Katalin álomfalán egy ideje ott volt a céges Merci, amivel most egy hónapig járhatott

Minden csak fejben dől el – Kalina Katalin álomfalán egy ideje ott volt a céges Merci, amivel most egy hónapig járhatott

A lányai is nagyon örültek a sikerének

Pár hónappal ezelőtt, mikor a Pálfi-Kis-ágból ketten is elhozták a Bicomos Mercit, Kalina Katalin már akkor eldöntötte, hogy nincsenek lehetetlenek és hogy ő is képes arra, hogy egyszer elhozza. Nagyon akarta és hitt benne, és az álomból valóság lett! A hálózatot két nyelven építő munkatárs a gyermekeinek is példát mutat teljesítményével Szlovákiában.

Kalina Katalin a gyermekeinek is példát mutatot

KALINA KATALIN: A KITARTÁSOMNAK ÉS A HITEMNEK KÖSZÖNHETEM
Csodálatos érzés volt Kalina Katalin számára, mikor a központból felhívták és közölték vele az örvendetes hírt. – Abban az örömben nem is tudtam hirtelen, hogy sírjak vagy nevessek, hiszen annyira vágytam rá – és teljesült! Az álomfalamon már egy ideje ott volt a céges Merci. Fantasztikus érzés volt beülni az autóba és vezetni egész hazáig, Felvidékre. Büszke vagyok magamra, hiszen a kitartásomnak és a hitemnek köszönhetem azt, hogy elnyertem az autót.

Az álomfaláról a kezei alá került a járgány

A gyermekeimnek is bizonyítottam vele
Legfőképpen azért is vagyok büszke, hogy a sok áldozatnak, amit a gyermekeim érzékelnek, végre van eredménye. Hatalmas megtiszteltetés számomra és igazán hálás vagyok a sok szponzori tanításért, amit a felsőbb vezetőimtől kaptam. Sokat segítettek, hogy fejlődjek és merjek hinni magamban!

Ahol simogattam, oda most begurultam vele
Fantasztikus érzés volt a vecsési képzésre is a Biocomos autóval begurulni. Épp Vecsésen volt az, amikor legutóbb olyan sokszor megsimogattam a Mercit és lám, most meg én voltam az, aki begurulhatott az autóval. Mindenki gratulált és örült velem együtt, hogy megérdemeltem! Minden pillanatát ki fogom élvezni és tudom, hogy nem most van nálam utoljára!

Kalina Katalin a hónap egyik legjobbjának járó serleggel a Merci előtt

Minden álom teljesülhet
Ha elég kitartó leszek, akkor biztos vagyok benne, hogy egyszer minden álom vagy akár cél teljesülni fog. Csak elég hit és kitartás kell ahhoz, hogy ha bármi akadály is lép elő, le tudjam győzni!

A győztes a hálózatigazgatóval, Pálfi Katikával

NAGY ANDREA ÉS ZOLTÁN, EZÜST HV (SZPONZOROK): JÓ ÚTON VAN KATALIN AZ ARANY HV SZINT FELÉ
Az Ezüst HV szponzorpáros, Nagy Andrea és Zoltán nagyon büszkék vagyunk hálózatvezetőjükre, Kalina Katalinra. – Óriási lendülettel és lelkesedéssel építi hálózatát magyar és szlovák nyelven egyaránt. Tanul és fejlődik, a téli versenyen való elindulás pedig meghozta a rég várt elismerést és elhozhatta a Biocomos autót. Hatalmas öröm volt, amikor felhívott a nagy hírrel. Tudjuk, hogy a nagy csapatoddal az Arany HV szint – amit erre az évre kitűztél célodul – megvalósul, mert jó úton vagy. Sok szerencsés kilométert, élményeket kívánunk Neked a Biocomos autóval!

Az ágvezetőkkel és Simonics Éva Arany Hálózatvezetővel

PÁLFI KATALIN ÉS KIS GERGELY ÁGVEZETŐK, HÁLÓZATIGAZGATÓK: SOKAKNAK SEGÍTŐ, DINAMIKUS MUNKATÁRS
Az ágvezető-hálózatigazgató páros is szeretettel gratulál az újabb felvidéki autónyertesnek. – Kalina Katalin egy dinamikus vezető munkatársunk, aki nagyon sok embernek segít az életmódváltásban, hiszen neki is egy csodás -22 kg-os fogyásos tapasztalata van. Gyönyörűen vezeti a csapatát, hálózatvezetőt is avat nemsokára, és új munkatársakat is indít, tanít. Gratulálunk neki a hónap legjobbjának járó autó elnyeréséhez, és kívánjuk, hogy érje el kitűzött céljait a Biocom segítségével!

A felső vezetővel, Simonics Évával

A szponzorokkal, Nagy Andreával és Zoltánnal

Párjával, Miriák Ferenccel

 

Ezeket olvastad már?