Kezdőoldal Ágak Rekordlétszám az érsekújvári Életmód Esten, Szlovákiában is sokan kíváncsiak a Biocom Életmódprogramra

Rekordlétszám az érsekújvári Életmód Esten, Szlovákiában is sokan kíváncsiak a Biocom Életmódprogramra

Elégedett lehettek a főszervezők

Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi! Ezzel a mondattal indította Csontos Zsanett az idei második Egészség Estet február 27-én Felvidéken Érsekújvárban, a Csemadok házban. A szlovákiai Pálfi-Kis-ág hálózatvezetője büszkén számolhat be róla, hogy rekordlétszámú rendezvény volt, több mint 120-an jöttek el az előadásra. Az estet Simonics Éva Arany HV-val szervezte, mint írta, nagy izgalommal és örömmel.

A hangulatra sem lehetett panasz

Telt ház a Felvidéken: a szlovákiai Pálfi-Kis-ág hálózatépítői is sokakat vonzanak a Biocomhoz

Életmódprogramos, terméktapasztalatos felvezetés
Nekem jutott a házigazda szerep. Az elején bemutattam a Biocom Életmódprogramot, volt néhány terméktapasztalat, és aztán következett az est fénypontja, Ferenczy László előadása, aki természetgyógyász, életépítő tréner és mentor. S természetesen a mi águnk felsőbb vezetője!

A terméktapasztalatok megalapozták az este

Ferenczy László sokakat megszólított előadásával

Ferenczy László: Vállalj felelősséget az életedért!
Az Arany Hálózatigazgató egyszerűen, mégis velősen rámutatott a mindennapok problémáira, az egészségünket veszélyeztető külső és belső hatásokra. Elmondta, mennyire fontos a tiszta víz az egészséges életmódhoz. Szólt arról is, hogyan kellene élnünk, mit tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében.

Vállalj felelősséget az életedért és az egészségedért!

Simonics Éva Arany HV és Csontos Zsanett HV az érsekújvári est előtt


Elrepül a másfél óra
Már sokadik alkalommal hallottam őt, mégis mindig meghallok valami újat és fontosat, amit beépíthetek az életembe. Csodálattal figyeltem minden szavát, rövidnek tűnt a másfél óra. Talán még egy fontos mondat, mai akár a rendezvény mottója is lehetne: Fejben és szívben nagy árat fizetünk, ha nem engedjük, hogy szeressenek és szeressünk!

Szeretet, jókedv, elégedettség
Számomra különösen nagy öröm és megtiszteltetés volt, hogy szervezője lehettem ennek a csodás estének. A teremben körbenézve a csillogó tekinteteken érezhető volt az emberek szeretete, jókedve, elégedettsége. Az Egészség est a szeretet és a pozitív energiák jegyében zárult, miután kisorsoltuk szerencsés nyertest a tombolahúzásban. Hálás vagyok, hogy ilyen sokan voltunk, hogy folyamatosan sok család életébe visszük a pozitív változást.

Ezeket olvastad már?