Kezdőoldal Ágak Jó döntés volt a szabad élet – Fazekas Gizike most már 81 ezer pontos Ezüst HV a Vass-ágon, Felvidéken

Jó döntés volt a szabad élet – Fazekas Gizike most már 81 ezer pontos Ezüst HV a Vass-ágon, Felvidéken

Az ágvezetői párossal: Vass Szombatfalvi Zsuzsával és Vass Oszkárral

Az ágvezetői párossal: Vass Szombatfalvi Zsuzsával és Vass Oszkárral

Fazekas Gizike éppen a felső és alsó vonalait dicséri a mikrofonba. Balról az ágvezető, Vass Szombatfalvi Zsuzsa, másik oldalán Beta Kádár Tünde, a szélen a HV-ja, Barna Gizike

Fazekas Gizike éppen a felső és alsó vonalait dicséri a mikrofonba. Balról az ágvezető, Vass Szombatfalvi Zsuzsa, másik oldalán Beta Kádár Tünde, a szélen a HV-ja, Barna Gizike

Fazekas Gizike nem szeretett volna lemaradni az életéről. Ezért tavaly tavasszal olyan döntést hozott, ami még most is megsüvegelendő. Úgy állt fel – néhány évvel hivatalos nyugdíjazása előtt – élete első munkahelyéről, hogy tulajdonképpen semmi nem garantálta, hogy hosszú távon sikeres lesz. Azaz dehogynem: a hite – és ő maga. A csoportja akkoriban 20 ezer pont felett teljesített, most pedig átlépte a 80 ezret…

A Vass-ág (sőt, azon belül már tovább bontható a siker: a Beta-Kádár-ág) felvidéki vezetője csodálatos, természetes jelenség: mindig élmény hallgatni a képzéseken is ízes, őszinte magyar beszédét. Most sem kertelt, amikor minősülésével és rengeteg pontjával felhívta magára a figyelmet, hisz azt mondta: – A legjobb dolog talán a Biocom rendszerében, hogy bármi elérhető vele, hiszen nincsenek benne korlátok, csak saját magam.

Korlátbontás
A korlátok lebontásán pedig azóta is serényen dolgozik, amelyben nagy szerepet játszanak a vecsési vezetőképzők, amiknek – a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ágak közös szervezésében – óriási vonzereje van. Úgy látja: – Itt érzem és tudom meg, ha elkalandoznának a gondolataim, cselekedeteim, hogy merre van az arra…”

Kiváló vezetők a csapatban
Pedig amikor tavaly a szabad életet választotta, még nem gondolhatott arra, hogy majd Pálfi Katikáék ekkora vezetővé növik ki magukat. A párjával, Kis Gergellyel dolgozó Ezüst HV páros már elhagyta a 60 ezer pontot, s nemsokára ágvezetőként köszönthetjük őket. Persze, mellettük nagyon büszke Gizike a szponzori vonalon még közöttük lévő vezetőire: Barna Gizikére és Gyevát Saciékra is. Azért a többes szám, mert ott is aktivizálódik a házastárs, Róbert, így alakul az ezüst minősülés.

Újraéledő ágak
Gizikénél is összeállt az Ezüst HV szint a családi lábbal, amelyet fia, Porubszky Attila indított el, aki korábban a hálózatépítéssel kacérkodott, majd a vezetői szintig is eljutott 2012-ben. Most már inkább tudatos fogyasztónak számít, és az életét más területen képzeli el. A régi csapat újraéledt, aminek köszönhetően Gizike életébe újabb pozitív változást hozott a Biocom rendszer.

Családi gazdaságban
A hálózatépítés mellett ugyanis van mit tenni még otthon, ami munkát jelent, de egyszerre hobbi is. – Pár hektáron folytatunk – amennyire lehetséges – biogazdálkodást, saját fogyasztásra előállítva a gabonától a zöldségekig mindent. A kertészkedés mellett állatokkal is foglalkozunk, s még a kenyeret is magunk sütjük – büszkélkedik Gizike.

Az önfegyelem szerepe
Talán éppen ez, a föld és a Biocom azonos szeretete okoz még némi „problémát” a szabadságban. Mint mondja, kell az önfegyelem az egyensúlyhoz, hogy ne hanyagolja el egyiket sem a másik kárára… Csak azért nem fél ettől, mert tudja, mit köszönhet egyiknek is, másiknak is.

Aktív az üzletben
Azt mondja, kiváló emberekkel találkozik a munka révén, és nagyon fontosak számára a munkatársai. – A régi, meg az új csapatból is, bizony barátok kerülnek ki. Így több saját rendezvényben gondolkozom a szlovákiai Szőgyén-Párkány környékén is, hiszen a révkomáromi események lassan hagyományossá váltak. S az új munkatársaimnak is szívesen segédkezem az első háziinfók megtartásában, emellett magam is gyakran találom meg az információátadás személyes lehetőségeit.

Megérte változtatni
De leginkább azt az üzenetet adja át életével, példájával, hogy igenis merjünk változtatni! Akkoriban ágvezetője, Ferenczy László szavai, tanításai révén érett meg benne az elhatározás, s nem tud eléggé hálás lenni a szabadságért. – Végre azt teszem egész nap, amit csak akarok. Jobbat nem várhatunk, hanem csak tehetünk. Sokkal több időt tudok tölteni a családommal, ami mindennél fontosabb számomra.  Ami az anyagi részét illeti, a Biocomban nincsen felső határ. Vezetőim gratulálnak, amikor a jövedelmem duplázódik. Munkahelyemen nem volt szokványos sem a jövedelemduplázódás, sem a motiválás…

Gizike és csapata egy nagyobb perspektívából fotózva. Sokan örültek a sikerének - az egész hálózatból.

Gizike és csapata egy nagyobb perspektívából fotózva. Sokan örültek a sikerének – az egész hálózatból.

Fazekas Gizella Ezüst HV. A tényt a jelvény is megerősíti, amit ágvezetője, Beta Kádár Tünde tűzött ki neki.

Fazekas Gizella Ezüst HV. A tényt a jelvény is megerősíti, amit ágvezetője, Beta Kádár Tünde tűzött ki neki.

DSCN3921

Ezeket olvastad már?