Kezdőoldal Ágak Egészségünk a testi-lelki harmónia jegyében, avagy májusi szakmai nap volt a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágon

Egészségünk a testi-lelki harmónia jegyében, avagy májusi szakmai nap volt a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágon

92

A Vass-ág vezetői csapatának egy része a képzésen

2017. május 20-án a budapesti Aquincum Hotel újra megtelt egészségük érdekében tenni vágyó, új ismeretekre szomjas, aktív Biocom közönséggel. A nap házigazdája Simonics Éva Ezüst HV volt, aki minden feladatra gondosan ügyelve tökéletesen vezényelte le ezt a csodálatos szakmai napot. Márcsak azért is, mert segítőként családját, Sántha Köles Viktóriát és Simonics Annát kérte fel. Jó választás volt! – írja bevezetőjében PaedDr. Egyed Mária, a képzés „tollnoka“. Köszönet a Vass-ág felvidéki hálózatvezetőjének az alábbi, színes és tartalmas beszámolóért!

 

A nagyközönség tekintete mindent elárul

A nagyközönség tekintete mindent elárul

Dr. Patkó Katalin a megelőzés fontosságáról beszélt

Dr. Patkó Katalin a megelőzés fontosságáról beszélt

Dr. Patkó Katalin: Hogyan NE szedjünk gyógyszert?
A szakmai napon dr. Patkó Katalin háziorvos: „Élj egészségesen gyógyszerek nélkül: a táplálék-kiegészítők szerepe a családban“ című előadásából rengeteget tanulhattunk. Elmondta, hogy az orvos egyik fő feladata, hogy megtanítsa az embereket, hogyan ne szedjenek gyógyszert… Felhívta a figyelmet a tiszta és minőségi vízfogyasztás fontosságára. Ismertette az otthoni patikában legszükségesebb étrend-kiegészítőket és hatásukat az emberi szervezetre, külön említést tett a Biocom legújabb készítményét. A Forever Man kapcsán megfogalmazta, nemcsak a férfiaknak, de vitamintartalma miatt a nőknek egyaránt ajánlja.

Vass Oszkár, aki a marketingterv mellett a Lorudes gép előnyeit is ismertette

Vass Oszkár, aki a marketingterv mellett a Lorudes gép előnyeit is ismertette

Vass Oszkár: A Lorudes gép már gyógyászati segédeszköz
Vass Oszkár ágvezető újra professzionálisan és mindenki számára érthetően mutatta be a Biocom marketingtervét. Bevezetésként beszélt a Lourdes-víz jótékony hatásairól és arról, hogy Magyarországon már gyógyászati segédeszközként tartják számon a Lourdes-vizet előállító készüléket. Egyfajta Biocom szemléletet vázolt a nagyközönség felé, amiből megtudhattuk, hogy mi az MLM rendszer működési elve. Újra elmondta a már meghirdetett nyári mélységépítési verseny kritériumait, mely szerint egy új csatlakozó alá építve a májusi hónapban 1000, júniusban 2000, júliusban pedig 3000 PÉ-ét kell(ett) teljesíteni. Akinek sikerül, a hálózat Gyémánt Igazgatójával, Lőrincz Jánossal és kedves feleségével hajókázhat egy napsütötte szép napon, augusztusban. Reméljük minél több embernek sikerül e kitűzött motivációs célt elérni!

Kiss Éva hajgyógyász, aki holisztikus szemlélettel közelít a problémákhoz

Kiss Éva hajgyógyász, aki holisztikus szemlélettel közelít a problémákhoz

Kiss Éva: A Hair Nice termékcsalád kincs a kezünkben
Kiss Éva holisztikus hajgyógyásztól a haj- és a fejbőrpanaszok szakértőjétől megtudhattuk, hogy milyen kellemetlenségekkel találkozhatunk hajkoronánk szépségápolása közben. Bemutatta a Hair Nice termékcsaládot, amely igazi kincs kezünkben. Rávilágított a testi-lelki harmónia fontosságára és felhívta a figyelmet a stresszelkerülés fontosságára egészséges hajkoronánk érdekében. Tanácsokat, ötleteket osztott meg velünk, amivel még intenzívebb hatást érhetünk el a termékcsalád használatával.

Gazdag Katalin természetgyógyász, aki a taps mellett más ajándékot is kapott a tartalmas gondolatokért

Gazdag Katalin természetgyógyász, aki a taps mellett más ajándékot is kapott a tartalmas gondolatokért

Gazdag Katalin: Fontos a pozitív programozás
Gazdag Katalin természetgyógyász, kineziológus, debreceni ágvezető szintén a testi-lelki harmónia fontosságára hívta fel a figyelmet. E két összetevő, ha nincs egyensúlyban, akkor allergiás tünetek sokasága jelenhet meg szervezetünkben, melynek gyökerét gyakran csak nagyon hosszadalmas keresgélés után lehet megtalálni. Nagyon fontos szerinte csak pozitív gondolatokkal programozni az agyunkat, s ami még ennél is lényegesebb, gyermekeink agyát is azért, hogy „azok lehessünk, akik valóban szeretnénk”. Kiemelten beszélt a szülői mintáról, ami szinte beágyazódik az emberi tudatba, ezért fontos már a gyerekkorban a megfelelő irányba terelni gyermekeinket egészség terén. A következő gondolatok nagy nyomot hagytak bennem, s szerintem a nagyközönségben is: „A gondolatok valóságot teremtő energiák. Életre hívják a dolgokat. A legnagyobb erő a képzelőerő. A gondolatoknak és az érzéseknek mágneses erejük van, azonos és hasonló energiákat hordoznak. Ne kifogásokon gondolkodj, hanem megoldásokban!” Azt hiszem, nem árulok el azzal nagy titkot, hogy Katalint akár másnap reggelig hallgattam volna. Ugyanezt olvastam ki a többiek tekintetéből is. Mélyen megrendített, ugyanakkor rengeteg olyan információt tudhattunk meg, ami nagyon fontos vezérgondolattá válhat a mindennapjaink megfelelő tervezésekor és megélésében. Zárszavai a következők voltak: „Képes vagy rá! Meg tudod csinálni! Csodálatos ember vagy!”

Terméktapasztalatok Petőcz Petronellától és Simonics Évától

Terméktapasztalatok Petőcz Petronellától és Simonics Évától

Terméktapasztalatok Pálfi Józseftől és Simonics Évától

Terméktapasztalatok Pálfi Józseftől és Simonics Évától

Terméktapasztalatok Csörgey Tímeától

Terméktapasztalatok Csörgey Tímeától

Terméktapasztalatok Birkus Csabától

Terméktapasztalatok Birkus Csabától


Terméktapasztalatok

Természetesen ezen a napon sem maradhattak el a terméktapasztalatok. Simonics Éva csapata és Fekete Ágica Ezüst HV hálózatvezetője, Egyed Mária is részt vállalt eme hálás feladatban.

Igazi feltöltődés volt
Nagy feltöltődést éreztem a nap befejezésekor. Tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok a legcsodálatosabb emberek között, akik energiájukkal körülölelve, szívmelengető tekintettel nyugtázták, hogy egy csodálatos szakmai előadássorozatban volt részük. Köszönöm, hogy újra részese lehettem.

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna meglepetést kapott a csapattól születésnapja alkalmából

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna meglepetést kapott a csapattól születésnapja alkalmából

Ezeket olvastad már?