Kezdőoldal Ágak Tavaszi megújulás februárban: telt ház a dunaszerdahelyi rednezvényen a Vass-ágon, a Felvidéken

Tavaszi megújulás februárban: telt ház a dunaszerdahelyi rednezvényen a Vass-ágon, a Felvidéken

Az est házigazdái: Simonics Éva és Sántha Köles Viktória (középen, balról) felső vezetőikkel: Pálfi Katikával és Kis Gergellyel (a két szélen)

Az est házigazdái: Simonics Éva és Sántha Köles Viktória (középen, balról) felső vezetőikkel: Pálfi Katikával és Kis Gergellyel (a két szélen)

Már a második ilyen jellegű, egészsgémegőrzéssel kapocslatos rendezvényt szervezte Szlovákiában a Pálfi Katalin-Kis Gergely csapat két vezetője: Simonics Éva Ezüst HV és Sántha Köles Viktória HV. A 2017. február 4-én megrendezett, ezúttal „Tavaszi megújulás“ címet kapott programra nagyon sokan voltak kíváncsiak. A dunaszerdahelyi estről Szűcs Andrea, Simonics Éva Társult Hálózatvezetője (még 6-os szintű munkatársa) számolt be az alábbiakban – és persze a képek segítségével.

Telt ház, 140 érdeklődővel

Az eseményre közel 140 ember volt kíváncsi, örömünkre telt ház volt! Ez a nagyszámú érdeklődés köszönhető volt a remek előadóknak: Ferenczy Lászlónak, Kónya Györgynek és Szabó Sigfridnek. A komoly készülődéssel, megfontoltan előkészített rendezvényt nagy izgalom előzte meg, aminek köszönhetően minden úgy ment, mint a karikacsapás.

Életmódprogram és termékek

Az elején a főszervezők köszöntötték a jelenlévőket. A bevezetőt követően Kónya György hálózatigazgató, ágvezető lényegretörően mutatta be a Biocom céget és a Biocom Életmódprogramot. Őt az est egyik várva várt vendége követte, Ferenczy László természetgyógyász, Arany Hálózatigazgató személyében. Az Egészségkönyv szerzője a tiszta víz fontosságáról, a koleszterin-elméletekről, a megfelelő vitaminadagolásról beszélt, s ezek mentén kitért néhány táplálék-kiegészítő fontosságára is.

Tanácsok és háttéranyagok

Az előadást követően a jelenlévők tanácsokat kérhettek tőle. A jó hangulatú prezentáció után, a szünetben a csapat munkatársai szűrt vízből készült frissítőket kínáltak fogyasztásra. Sokan szereztek be katalógust, receptkönyvet, hogy a termékekről az előadáson szerzett ismereteiket bővebben áttanulmányozhassák.

Szellemesen a Reg-Enorról

A szünet után a Reg-Enor kapta a főszerepet. Néhányan megosztották a nézőközönséggel a tapasztalataikat. A rendezvényt Szabó Sigfrid természetgyógyász, Géniusz-díjas feltaláló, reflexológus előadása zárta. Elmondta, hogyan kell ésszerűen, helyesen használni a Reg-Enort. Humoros előadásával emelte az est színvonalát!

Megint bebizonyosodott, hogy az emberek nyitottak az új dolgokra, fontos nekik az egészségük védelme!

Teltházas nézőtér

Teltházas nézőtér, az első sorban a vezetőkkel, meghívott előadókkal

Ferenczy László előadása

Ferenczy László nem csak az előadásában, hanem közvetlenül is szívesen adott tanácsokat

Kónya György, Cégalapító

Kónya György a Biocom Életmódprogramról beszélt

László Marika rekordfogyásának bemutatása sokakat elgondolkodtatott...

László Marika rekordfogyásának bemutatása sokakat elgondolkodtatott…

Vendégeink terméktapasztalata

Többen megosztották értékes terméktapasztalataikat

Szabó Szigfid, a Regenor atyja

Szabó Sigfrid feltaláló valóban sorsfordító lehetőségről beszélt a Reg-Enor kapcsán

Mindenki kiveheti a részét

Sántha Köles Viktória azt jelezte: ebből a sikerből mindenki kiveheti a részét…

A szerencsés nyertesek

A szerencsés “nyertesek”, akik apróbb ajándékokkal gazdagodtak, Simonics Éva moderálásával

A vendégeinkkel

Szervezők és meghívott vendégek

 

 

 

Ezeket olvastad már?