Kezdőoldal Ágak Monka Éva másodszor ülhetett be a Mercedesbe – újra Szlovákiában fut a legjobbaknak járó járgány a Pálfi-Kis-ágon

Monka Éva másodszor ülhetett be a Mercedesbe – újra Szlovákiában fut a legjobbaknak járó járgány a Pálfi-Kis-ágon

Monka, Mercedes, megérdemelten


Lassan „megszokja
a jó hírek telefonhívását Monka Éva, aki másodszor élhette meg a „csodát, jelesül azt, hogy a teljes Biocom egyik legkiemelkedőbb hálózatvezetőjeként egy hónapig használhatja a matricás verdák egyikét. Tavaly nyáron „vitte haza először a Mercedest, most pedig a Téli Verseny indította be őt még jobban, csapatával együtt. Amiben biztosan szerepe van annak, hogy a Nyári Verseny extrájaként, a Lőrincz-ág külön kihívásának eredményeként Mallorcán szívta magába a megérdemelt jutalom és a felső vezetői gondolkodás levegőjét…

Mi tagadás, ez közös családi öröm!

Monka Éva: Leírhatatlan érzés!
Monka Évának 2024. február 6-án, délután 16:03-kor meg csörrent meg a telefonja… – Látva a céges telefonszámot, rögtön gyanút fogtam, s valóban: közölték, hogy újra, immáron másodszor vihetem el egy hónapra a céges, felmatricázott Biocomos Mercedest. Azt a mindenit! Komolyan? De jó! Annyira, de annyira örülök! – hangzottak el a szavak. Az érzés leírhatatlan! Ezt valóban át kell élni!

Kristálytiszta és megkérdőjelezhetetlen cél
A következő sorok tökéletesen elmesélik, mit érzek. „Legyél az, aki előtt nincs lehetetlen, aki hisz magában, bízik az erejében. Szembe mer nézni az akadályokkal, és nem fél megtalálni az erőt magában ahhoz, hogy legyőzze őket. Tudja, hogy az sem baj, ha elsőre nem sikerül, hiszen tanul a hibáiból és lehet, hogy legközelebb már el is éri a célját. Tudja, hogy merre tart, képtelenség elbizonytalanítani, kristálytisztán, megkérdőjelezhetetlenül előtte a cél. A szépségét a tökéletesség adja, az erejét a szépsége. Nem akar másnak látszani, csak azt mutatja, ami a valóság – azt éli meg, azt fogadja el, azzal békél meg.”

Bepillantás a Biocom nyereményautójába (és mindennapjaiba), avagy Monka Éva megkapja az otthoni támogatást is

Hinni kell a csodákban
Folytatva az iménti gondolatsort: „Annyi csoda vár még rád … Annyi, amennyit el sem tudsz képzelni… Már most is ott van körülötted az összes, csak nyisd ki a szemed.” Hiszem, hogy a csodák előttem is ott vannak, és átírják az életemet – ha hagyom nekik, hogy létezzenek. Csak el kell hinni végre, hogy az életem részei lehetnek, ha elfogadom, hogy megkaphatom őket.

Lendületben van a csapatunk
A Téli Versenynek is köszönhetem, hogy egy óriási lendületben van a csapat. A februári hónapot 26.500 PÉ-kel zártuk. Így a Pálfi-Kis-ág legdinamikusabb hálózatépítőjének járó serleget én kaptam meg. Hálás vagyok! Köszönöm! Hálás vagyok szponzoraimnak, Pálfi Katalin és Kis Gergely hálózatigazgatóknak a heti szinten való tanításukért.

Pálfi Katalin és Kis Gergely, ágvezetők, hálózatigazgatók: Fantasztikus vagy!
A Pálfi-Kis-ág vezetői egyben Monka Éva szponzorai is, akik úgy látják, az autót elnyerő munkatársuk kiváló munkát végez. – Nagyon büszkék vagyunk Rád, hogy újra elhoztad a Biocomos Mercedest. Kiváló munkát végzel, szívvel, szeretettel, kívánjuk, hogy érd el minden álmod a Biocom segítségével. Fantasztikus vagy! Veled örülünk, szeretettel szponzoraid, Katika és Gergely.

Ezeket olvastad már?