Kezdőoldal Ágak Miért jó Biocomozni? – Vass-ág válaszok

Miért jó Biocomozni? – Vass-ág válaszok

Vass-ag

Az újesztendő elején Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár megkérdezték csapatuk hálózatvezetőit, hogy mi az, amiért jó, érdemes Biocomozni? Az ágvezetők úgy gondolják, hogy bárki inspirálódhat a válaszokból, gondolatokból és ezért örömmel osztják meg mindenkivel. Egyben köszönik a vezetőknek az elkötelezett, építő, jó hozzáállásukat és kívánják, hogy az ez évi komoly üzleti terveiket és céljaikat mindannyian megvalósítsák, valóra váltsák!

Fazekas-Gizella
Fazekas Gizella HV: „Mert nem kell naponta reggel 7-től este 5-ig munkahelyen lenni minimális bérért”

Barna-Gizella
Barna Gizella HV: 
„Imádom a Biocomot! Miért? Mert ezzel minden álmomat megvalósítom! Szeretek utazni, kirándulni. Tetszik a felső vezetőim stílusa, és szeretnék hozzá hasonlóvá válni hozzájuk és ezt csak a Biocommal tudom megvalósítani. Szeretem ezt az életfelfogást, életformát és kötelességemnek érzem, hogy példámmal sok-sok embernek segíthessek!”

Fekete-Agnes
Fekete Ágnes HV:
„Mert erősíti bennem a szeretet erejét magam és mások iránt… A legnagyobb szeretet, amikor valamit önzetlenül másokért teszel, akarod a gyógyulásukat, a gondolataik szépségét, szárnyalását. Vágysz a megelégedettségükre, tiszta mosolyukra… Én minden egyes alkalommal ezt élem meg. Mert szeretem az embereket!:)”

0147 (11)
Beta Kádár Tünde Ezüst HV: „A szabadság, anyagi jólét miatt szeretem a Biocomot. Az a csodálatos, hogy úgy van pénzem, szabadságom, hogy másokat is hozzásegítek ehhez.”

Beta-Kolos
Beta Kolos HV:
„Mert tervezhető minden szempontból. A jelen épp úgy, mint a jövő.”

Gyevat-Sarolta
Gyevát Sarolta HV: „Beteg voltam és a Biocom termékeivel meggyógyultam. Sok új barátra találtam és a cégen belül a munkámat elismerik, jutalmazzák nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is. Köszönöm, Biocom!”

Toth-Zsuzsanna
Tóth Zsuzsanna HV:
„Pálfi Katikától hallottam nem olyan régen: „mutatok Neked egy új világot.” Ez nagyon igaz! A Biocom tényleg megváltoztatja az életünket! Nemcsak a saját és szeretteink, barátaink egészségét kapjuk vissza, hanem a sok szeretettel, biztatással, motivációval személyiségünk is hihetetlen mértékben fejlődik. Emellett szóbeli és anyagi elismerésben is bővelkedhetünk. Örülök, hogy része lehetek a csapatnak!”

Volenticsne-Baji-Maria
Volenticsné Baji Mária HV:
„A Biocomos munkámban azt kedvelem a legjobban, hogy a munka maga egy jó beszélgetés az aktuális jelölttel. S ha nem csak meghallgat, hanem meg is fogadja és beépíti az életébe a hallottakat, minden területen pozitív irányban változik az élete. Én a magam részéről nagyon szeretem az embereket, örülök, ha beavatnak egy kicsit az életükbe, részese lehetek különböző emberi sorsoknak. Emellett természetesen rengeteg új barátom lett, aminek következménye a megszámlálhatatlan csodás élmény. Ami még a részemről fontos „biocomos” szempont, hogy a vállalkozásom alapja, hogy életem végéig energikus, fiatal és egészséges lehetek a termékek segítségével. Szerintem sokak számára ez ugyanúgy vonzó lehet.”

Szegner-Ferencne-Nusi
Szegner Ferencné Nusi HV:
„Környezetvédelem, jó baráti kapcsolatok, egészség és sok pénz!”

Pinter-Pamer-Krisztina
Pintér Pámer Krisztina Ezüst HV: 
„Számomra a Biocom egy életforma, amivel teljesen megváltozott az életem minden területe. Ebben az a csodálatos, hogy át tudom adni minden embernek. Nekik is tudok adni egy lehetőséget.”

Eberhardt-Hajnal
Eberhardt Hajnal HV: 
Van örömszínház, örömzenélés, a Biocomos munka örömmunka. Magunkat, másokat egészséghez, anyagi jóléthez segítjük, miközben mi is, munkatársaink is olyan változáson, személyiségfejlődésen megyünk keresztül, ami az élet minden területén kamatoztatható. Hálás vagyok érte mindenkinek.”

Palfi-Katalin
Mgr. Pálfi Katalin Ezüst HV:
„Nekem a Biocom az álmok üzlete, meg tudom benne valósítani az álmaimat, melyeket előtte évekig gyűjtöttem magamban, amíg megérkezett hozzá ez a fantasztikus eszköz, aminek a segítségével az álmok valósággá tudnak válni. Büszkén képviselem a Biocomot mindenhol, szeretem, élvezem, szakmának tekintem.”

Kiss-Gergely
Kis Gergely HV:
„Nekem a Biocom egy megbízható, komoly hátterű hálózat, amelyre érdemes alapozni, amelyre érdemes a jövőnket építeni. Közösséget, élményeket, barátságokat, boldogságot jelent számomra.”

Surin-Ildiko
Surin Ildikó Ezüst HV:
„Először a gyerekem gyógyulását köszönhettem a termékeknek. Segítek az embereknek és ez nagyon jó érzés. Szabad és önmagam vagyok benne! 15 évvel ezelőtt egy új élet kezdetét jelentette. Elismerést, több pénzt, sikerélményt, barátságokat, sok-sok tanulást, fejlődést kaptam és éltem meg. És pénzt, egy minőségibb életet. Nyaralásokat, amit a Biocom nélkül nem tehettem volna meg.”

Peter-Agnes-es-Csaba
Péter Ágnes és Csaba Gyémánt HV: „Ezzel az üzlettel megvalósíthatjuk az álmainkat úgy, hogy közben emberileg fejlődünk, és sok embernek változtathatjuk meg az életét pozitív irányban. Érdemes Biocomozni, hisz olyan értékeket képvisel, amely a tartalmas élet mellett szól, és közben anyagilag fejlődünk.”

Fazekas-Agnes
Fazekas Ágnes HV:
„Szeretem a Biocom termékeit akár a háztartás, akár az egészség területéről van szó, főleg, mert hiszek is bennük. Ráadásul nagyon jó emberekkel vagyok körülvéve, jó a társaság. És nem utolsó sorban – a befektetett munkától függően – jó pénzkereseti lehetőséget is biztosít.”

Gruicsne-Sumegi-Eva
Gruicsné Sümegi Éva HV:
„Mert érzem, hogy szükség van rám! A BIOCOM számomra az a fogalom, ahol szükség van rám, ahol számítanak rám! Örömmel tölt el, hogy segíthetek az embereknek gyógyulni vagy egyszerűen csak a jó közérzetüket visszaszerezni. A BIOCOM az a hely, ahol egyre több barátot szerzek, ahol megbecsülik a munkámat, nincs teljesítménykényszer, folyamatosan tanulhatok az előttem járóktól és az elismerésekkel komoly jövedelem is jár, mellyel egyre közelebb kerülök a céljaimhoz. Egyszerűen nagyon jól érzem magam köztetek és mindent köszönök! :)”

Ezeket olvastad már?