Kezdőoldal Ágak Újabb száz emberhez jutott el a Biocom jó híre – Reg-Enor Estet szerveztek Nagymegyeren (Szlovákiában)

Újabb száz emberhez jutott el a Biocom jó híre – Reg-Enor Estet szerveztek Nagymegyeren (Szlovákiában)

Vezetők, szervezők, előadók egy csoportképen. Balról: Sántha-Köles Viktória, Pálfi Katika és Kis Gergely felvidéki vezetők, Simonics Éva főszervező, Szabó Sigfrid feltaláló, Vangel Mónika szervező.

Nagy boldogsággal tölt el, hogy 2018. március 26-án szülővárosomban, Nagymegyeren (Szlovákia) sikerült megszerveznünk az első Reg-Enor Estet – írja örömmel és elégedetten a főszervező, Simonics Éva. A Vass-Beta-ág Ezüst Hálózatvezetője hozzátette: a rendezvény sikeresnek mondható, hisz közel 100 érdeklődőt vonzott a városi művelődési központba. Éva segítője Vangel Mónika volt, aki a csapatának nagyon ügyes 5. szintű munkatársa. A szó mostantól az nemrég a két évtizedes pedagógusi pályát az aktív hálózatépítésre, „főállású” Biocomra cserélő felvidéki vezetőé.

A szervezők: Simonics Éva és Vangel Mónika

Saját példámat mutattam
Miután köszöntöttem a megjelenteket, próbáltam egyszerűen képet adni a cégről, a Biocom Életmódprogramról. Saját példámat elmesélve rámutattam, hogy olyan helyen vagyunk, ahol megbecsülik és elismerik a munkánkat. Ha kellő kitartás és elhivatottság van bennünk, akkor rövid idő alatt szép eredményeket tudunk elérni.

Simonics Éva bemutatja a Biocom Életmódprogramot

Sántha-Köles Viktória a tiszta víz fontosságáról beszélt

Sántha-Köles Viki a tiszta vízről
A tiszta víz fontosságáról húgom, Sántha-Köles Viktória HV tartott egy nagyon érdekes előadást. Viki rámutatott arra, hogy van választásunk, szabad döntésünk abban, hogy az egészséges, környezettudatos életmódot éljük.

Szabó Sigfrid a Reg-Enor kúráról
Miután páran megosztották a Reg-Enor tapasztalataikat, az est főszereplője, a Géniusz-díjas természetgyógyász, Szabó Sigfrid előadása következett. Humorosan bemutatta a kúra menetét, hasznos tanácsokkal látott el mindenkit.

Valóban üdítő italokat kóstoltak
Az előadás végén lehetőség volt megkóstolni a tisztított vizet, sőt, még a Flavonoid Komplex segítségével készült, valóban üdítő italt is. A munkatársak pedig szívesen válaszoltak a különböző kérdésekre, amiből volt bőven.

Újra sokan kaptak információt
Hálás vagyok a csapatomnak, hogy segítségükkel, támogatásukkal megint sok embernek tudtuk megmutatni a Biocom világ fantasztikus lehetőségét. Örülök, hogy vezetőink, Pálfi Katika és Kis Gergely Arany Hálózatvezetők is támogattak minket a jelenlétükkel. A döntés pedig mindig a Te kezedben van!

Reg-Enor tapasztalatok nyilvános megosztása

Néhány kedves visszajelzés a résztvevőktől:

Császár Tímea (3. szintű munkatárs) és párja, Hír Péter:„Szeretném kifejezni köszönetemet a Nagymegyeren tartott Reg-Enor Esttel kapcsolatban! Külön köszönet Simonics Évának és Vangel Mónikának a kitűnő szervezésért és nem utolsósorban Szabó Sigfridnek a fantasztikus előadásért! Remélem, a közeljövőben sikerül majd több hasonló rendezvényen részt vennem!

Árpási Béla Zoltánné (aki Győrből érkezett):„Örülök, hogy lehetőségem volt meghallgatni a Reg-Enor feltalálóját, aki személyesen olyan információkat mondott, amit át tudok ültetni a saját mindennapjaimba, ezáltal emberközelibbé téve számomra a Reg-Enort. Ami még felkeltette az érdeklődésemet, az a nap mint nap megivott víz szennyezettsége, amelyre nem is gondolna senki sem. Az ezzel kapcsolatos prezentáció rávilágított arra, hogy a megfelelelő  berendezéssel megtisztított víz mindenki számára elérhető a Biocom által (fordított ozmózis rendszerű szűrőberendezés, Lourdes vízkészítő). Nagy megtiszteltetés volt részt venni ezen a Reg-Enor esten, ahol nagyon sok pozitív emberrel kerülhettem személyes kapcsolatba, valamint élőben hallhattam a Géniusz-díjas reflexológus és feltaláló, Szabó Sigfrid szavait! Köszönöm a lehetőséget szponzoromnak, Tóthová Melindának, hogy részt vehettem ezen a jeles eseményen.“

Vangel Mónika, 5. szintű munkatárs (és szervező): „Felemelő érzés volt, hogy szülővárosomba eljött Szabó Sigfrid! Magához méltóan fantasztikus előadást tartott! Az est fényét még Sántha-Köles Viktória egyszerű, emberközeli prezentációja emelte, aki a tiszta víz fontosságáról beszélt. Boldog vagyok, hogy részese lehettem!

Nagy Mária, 1. szintű munkatárs:„Fantasztikus előadásokat hallhattunk Nagymegyeren a Reg-Enor Esten. A nap fénypontja a személyes találkozás volt a feltalálóval, a Géniusz-díjas természetgyógyásszal, reflexológussal – Szabó Sigfriddel! Az ő találmányának és a saját kitartásomnak köszönhetően, két hónap alatt 11 kg-ot sikerült fogynom és ezt mind koplalás nélkül a kúra és életmódváltás segítségével. Büszke vagyok rá, hogy kezet foghattam egy ilyen fantasztikus emberrel, akinek a terméke, a Reg-Enor által annyi embernek sikerül segíteni. Személy szerint nagyon sok egészségi gondtól megszabadított a fogyás mellett. Köszönet a szervezőknek, hogy részesei lehettünk az estnek és közös összefogással azon leszünk, hogy minél több emberhez eljusson e csodaszer híre. Köszönöm a lehetőséget!”

Ők mind a Biocom jó hírével mentek haza…

A végén tombolahúzás volt, és ők a nyertesek. De mindenki győztesen térhetett haza az információk birtokában…

Ezeket olvastad már?