Kezdőoldal Ágak Teltházas Életmód Est volt Mosonmagyaróváron

Teltházas Életmód Est volt Mosonmagyaróváron

A szervezők az ág vezetőjével. Azaz Tóth István HV és felesége, Ibolya (szintén HV), középen a felső szponzorral, Csordás Anikó Arany Hálózatvezetővel.


Tóthné Molnár Ibolya és férje-társa, Tóth István helyi hálózatvezetők fantasztikus estét szerveztek június 27-re. Az egyébként meleg nyári napon hamar forró lett a hangulat, amiben nagy szerepük volt a Biocom és a Reg-Enor kúra üzenete mellett az előadóknak is… A címben lévő jelző pedig csak a tény rögzítése, mert természetes, hogy sokakat vonz az előrelépés lehetősége az egészség és az anyagiak terén egyaránt. Köszönet Makai Tamásné Vikinek a beszámolóért!

Az óvári “kemény mag”

Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezető, háziasszony előadása

Felvezetés személyes példával
Az előadáson szép számmal megjelent érdeklődőket Ibolya köszöntötte és elmondta, hogy az ő életbe hogyan került be a Biocom. Ezután felkonferálta azt a csodálatos hölgyet, aki az ő vezetője, tanítója, és akinek köszönhetően hálózatvezetővé nőtte ki magát. Mentora, Csordás Anikó Arany Hálózatvezető Győrből érkezett – neki, a példaképének adta át a szót Ibolya.

A Biocom mindenkinek segítség lehet
Anikó nagy szeretettel készült erre az eseményre. Elmondta, hogyan és mikor került kapcsolatba a Biocommal. Mindössze 3 év alatt lett Arany Hálózatvezető! Bemutatta röviden, de lényegre törően a Biocomot, melyről megjegyezte: segítség lehet mindenkinek. Csak egy határozott döntés választ el mindenkit attól, hogy élete jó irányba vegye az irányt. Anikó csodálatos kisugárzása még jobban segítette az életmódprogram ismertetését. Elmondta a termékcsaládokról a legfontosabbakat, mert ezekről a fantasztikus termékekről órákon keresztül lehetne előadást tartani… Volt egy termék, amiről fontos volt kicsit többet beszélni, mert nélküle minden hiábavaló. Ez pedig az RO, fordított ozmózisos technológiával működő víztisztító berendezés. „Az iható és a tiszta víz nem ugyanazt jelenti.”

Fókuszban a Reg-Enor kúra
Anikó természetesen bemutatta azt a terméket is, amiért a legtöbben eljöttek. A Biocom TOP1 készítménye, a Reg-Enor fontosságáról és előnyeiről beszélt, valamint levetített egy kisfilmet, amiben hiteles emberek mondták el tapasztalataikat, hogy az ő életükben milyen változásokat hozott ez a termék. „Valamit valamiért alapon fel kell adni-áldozni ezt-azt az egészségünk érdekében.”

Nem számít a kor, a nyelvtudás és a végzettség sem
„Nekem, Nekünk, Mindenkinek”. Ez a Biocom szlogen valójában arról szól, hogy ki, milyen lehetőséget lát meg a hálózat által nyújtott lehetőségekről. Fontos, hogy először mindig magunk egészségét tegyük rendbe, majd utána a családunkét, környezetünkét. A Biocom olyan nagyszerű termékekkel és kidolgozott marketingtervvel rendelkezik, ami bárki számára elérhető biztos jövedelemforrás lehet korhatár, nyelvtudás és végzettségtől függetlenül.

Remek tapasztalatok
A terméktapasztalatok kapcsán a résztvevők is szót kaptak. Lehetőségük nyílt elmondani másoknak, hogy az ő életüket milyen formában változtatták meg akár a termékek, kúrák vagy maga a Biocom céghez való csatlakozás. Különböző, pozitív tapasztalatokat hallhattunk egészségi állapotok javulásáról, fittségről, súlyveszteségről.

Szájhagyomány útján
A leghitelesebb dolog, ha az ember saját megélt tapasztalatait osztja meg más emberekkel. Meg kell mutatni másoknak is az utat a kedvezményes vásárláshoz, hogy milyen módon alakíthatják ki saját karrierjüket. Egyaránt változást hoz az egészségi állapotunkban és anyagi életünkben is. A boltcsere-programmal pénzt spórolhatunk meg, környezetünk védelmére is nagy hangsúlyt fektetünk és legfőképpen egészségi állapotunkat is szinten tarthatjuk.

A nyitottak ott vannak
Legyünk nyitottak a segítségnyújtás befogadására: erre az estre azok jöttek el, akik valamilyen szinten változtatni szeretnének az életükön – minden szempontból. Mi, a Biocom képviselői pedig segítséget adunk, nyújtunk, hiszen rajtunk keresztül tudnak betekinteni ebbe a csodálatos életformába.

Így hát nincs más hátra: ÁLMODD MEG, CSINÁLD MEG!

 

Ezeket olvastad már?