Kezdőoldal Ágak Mosonmagyaróvár megmozdult – a Reg-Enor sokakat vonzott az ország nyugati csücskébe is

Mosonmagyaróvár megmozdult – a Reg-Enor sokakat vonzott az ország nyugati csücskébe is

A mosonmagyaróvári szervezők csapata, oklevéllel a kezében Csordás Anikó Ezüst HV

A mosonmagyaróvári szervezők csapata, oklevéllel a kezében Csordás Anikó Ezüst HV

Hatalmas öröm volt Csordás Anikó számára, mikor a mosonmagyaróvári csapata egyik törzsasztalos megbeszélésen, még decemberben felhozta, hogy nekik régi vágyuk egy saját szervezésű Reg-Enor Est, ami hatalmas dinamikát indíthat meg ezen a területen is azáltal, hogy egyre többen megismerik ezt a csodálatos italt, ami közvetve, az életmódváltáson keresztül emberek ezreinek segít. S mivel neki tavalyról már volt tapasztalata is ebben – két hasonló rendezvényt vezényelt le Győrben, nagy sikerrel –, így természetesen nagyon örült a munkatársai ötletének. Igen, akkor csináljunk egy szuper estet, ezúttal Mosonmagyaróváron! Csináltak, mégpedig február 23-án. A továbbiakat a Sinka-ág Ezüst Hálózatvezetője meséli el, majd pár véleményt is csatolunk a bevezető gondolatokhoz.

Szabó Sigfrid és Csordás Anikó

Szabó Sigfrid és Csordás Anikó

Igazán segítő társakkal
Mindenki részt vett a szervezésben és ezúton is nagyon büszke vagyok a négy segítőmre, szuper munkatársamra. Ők voltak otthon, és annyira profin sikerült mindent megszervezni, hogy egy percig sem aggódtam, hogy nem lesz sikeres a február 23-a, ahol vendégelőadónk a Reg-Enor „atyja” Szabó Sigfrid volt, akinek ezúton én is nagyon köszönöm, hogy megtisztelt minket a jelenlétével!

Az egészről is szóltunk
Egy nagyon tartalmas előadást raktunk össze a kíváncsi közönségnek. Az elején bemutattam a Biocom Életmód-programot, és a rengeteg lehetőséget, amit ez a hálózat bárkinek nyújthat akár egészségmegőrzés, akár a jobb élet reményében. Megmutatathattam egy olyan jövőképet, amit ez a cég mindenkinek biztosít, ha vevő rá, és ezáltal jobb életet teremthet, mert a lehetőség – adott!

Büszke vagyok a munkatársaimra, akik így vélekedtek a rendezvényről:

CSEH-NÉMETH ERZSÉBET: TELJESÜLT A VÁGYUNK!
Hetekig, hónapokig szövögettük az iránti vágyunkat, hogy városunkban köszönthessük Szabó Sigfridet, a feltalálót! Mikor körvonalazódott a lehetőség, és adott volt az időpont, akkor kezdődött az igazi lázas munka. Szerettünk volna minden érintettet mozgósítani, buzdítani a kihagyhatatlan lehetőségre, és szerveződtünk.

Mozgósítás minden szinten
Először csak azokat kerestük meg, akik már ismerik/fogyasztják a terméket, és hasznukra válhat Sigfridtől közvetlenül hallani, ismételni a tudnivalókat. Mert a személyes találkozás ereje hatalmas és a tanulásból ugye soha nem elég… Aztán bővítettük a kört, és megszólítottuk azokat az ismerősöket, akik szeretnének valamit, bármit tenni egészségük megőrzése érdekében. Mentek az sms-ek, megosztások, telefonok, e-mail-ek… És nem ütköztünk falakba, nyitottak voltak a városlakók! S mivel több helyen voltak beszerezhetőek a jegyek, elég volt csak a lehetőséget elmondani.

Feltoluló kérdések
Sigfrid előadását én többször hallottam már, napi szinten hallgatom a találkozók alkalmával rögzített felvételeket és mindig találok benne részeket, ami akkor nagyon fontos számomra. Mert ugye, véletlenek nincsenek! Aki jelenlétével megtisztelte az estét, pisszenés nélkül hallgatta, és mélyen magába nézett, én pedig feltettem a kérdéseimet: mindent megtesz-e az egészségéért…? Megfelelően étkezett-e? Odafigyel-e a szervezet reakcióira?

Őszinte válaszok, a változtatás szándékával
A válaszok utána egyértelműen azt igazolták, hogy nem! Egybehangzóan állították, hogy ilyenekre ők nem is gondoltak, hogy ez eddig tabu téma volt. Meglepő volt számukra, hogy nem is nehéz „éhezés nélkül” egészségesen étkezni, hogy mennyire változatosan lehet összeállítani a napi-heti menüket. S fogadkoztak, hogy indulásképp az étkezési szokásaikon fognak változtatni, és számtalan ötlet elhagzott.

Pezsgő utóélet
Tudom és érzem, hogy Sigfrid jelenléte és átadott tapasztalata sokak fejében visszhangzik azóta is, előszeretettel hallgatják a hanganyagait, hisz sok megkeresést kapok azóta is, hogy szeretnék megfelelően végezni a kúrát és továbbadni minél több embernek segítő szándékkal. Az én célom is ez!  Elégedettséggel tölt el a bizalmuk, lendületet ad és mindent megteszek, hogy a széles termékpaletta bevonásával sok-sok egészséges, szemléletet váltó ismerős-ismeretlen adhassa tovább a saját tapasztalatát! Köszönjük a szervezést és a lehetőséget!

TÓTHNÉ MOLNÁR IBOLYA: SOKAN BELEVÁGTAK AZ ELŐADÁS HATÁSÁRA
Mikor vezetőnk, Csordás Anikó az ötletünk nyomán december elején felvetette, hogy lehetőség van arra, hogy Szabó Sigfrid Génius-díjas feltaláló, a Reg-Enor szülőatyja ellátogassan Mosonmagyaróvárra és előadást tartson,  nagyon megörültünk. Ekkor már többen fogyasztottuk a Reg-Enort, sok-sok ismerősnek beszéltünk róla, így elindult a szervezés, hogy minél több embernek lehetőséget adjunk ennek a csodának a megismerésére.

Információk, első kézből
Szerencsére sokan elfogadták a meghívást, így 2017. február 23-án szinte teljesen megtelt egy nagy előadóterem az érdeklődőkkel. Ennek nagyon örültünk, mert első kézből hallhatták azokat a dolgokat, amit a Reg-Enorról, az egészséges táplálkozásról tudni kell. Csordás Anikó – az est házigazdája – röviden bemutatta a Biocom céget, a csodálatos termékeit, majd következett a várva várt előadás Szabó Sigfridtől. A maga szerénységével beszélt a kúra lényegéről, alátámasztva sok év tapasztalatával, példákkal. A nagyszerű előadás kapcsán sokan elgondolkodtak azon, hogy mennyire fontos az egészség, a helyes táplálkozás, így ezek után bátran vágtak bele egy Reg-Enor kúrába!

OLGYAI-ANGER ADRIENN: SZUPER VOLT, LESZ FOLYTATÁS!
Nagyon örültünk, amikor Csordás Anikó lehetőséget adott nekünk, hogy megszervezhessünk négyen egy Reg-Enor Estet.Tudtuk, hogy ha Szabó Sigfrid eljön és személyesen elmondja a kúra mechanizmusát, az még több vásárlót fog nekünk bevonzani. Hogy minél több emberhez eljusson az rendezvény híre, Anikó csináltatott szórólapokat, plakátokat és ezeket adtuk embereknek mindenhol, ahol lehetőségünk volt rá.

110-en voltunk
2017. február 23-án, csütörtökön kicsit idegesen, de bizakodva vártuk az estét. Kb. 110 ember jött el, hogy meghallgassa a Reg-Enor feltalálóját. Csordás Anikó volt a háziasszonya az estnek. Nagyon ügyesen és dinamikusan bemutatta a Biocomot a vendégeknek, hogy tudják, a Reg-Enoron kívül még nagyon sok termék van a palettán. Vittünk tisztított vizet is, hogy meg tudják kóstolni. Ezután Anikó kihívott pár embert – köztük az én férjemet,Olgyai Jánost, aki jelenleg 3. karrierszinten van –, hogy elmesélje, hogyan csinálta végig a kúrát és mennyit fogyott. Remek érzés volt látni őt a színpadon!

Sigfrid, a csupaszív

Jó volt hallani a többiektől is, hogy fogytak le és múltak el panaszaik. Aztán Anikó felkonferálta Sigfridet, aki mindjárt megkérdezte, hogy tegezhet-e bennünket és elmondta azt is, ha bárkinek bármi problémája van, akkor hívjuk fel és ő válaszolni fog kérdéseinkre. Számomra egy csupaszív ember, aki még most is 73 évesen tudja, hogy honnan jött… A Reg-Enorral kapcsolatosan mindent elmondott a folyamatról. Sokak számára kitisztult a kép, páran kérdeztek is tőle.

Ajándékozás
Felajánlottunk pár terméket és örültünk, hogy adhattunk a nyerteseknek Biocomos ajándékokat. A műsor vége előtt felmentünk a szinpadra és megköszöntük Sigfridnek, hogy eljött Mosonmagyaróvárra. Készültünk egy kis meglepetéssel Anikónak, az Ezüst Hálózatvezetőnknek, hogy levezényelte az estét. Kapott tőlünk virágot és egy oklevelet, hogyha ránéz, eszébe jusson az első mosonmagyaróvári Reg-Enor Est. Anikó édesanyja, Ildikó az első sorból büszkén nézte végig talpraesett lányának csodálatos műsorvezetését. Szuper este volt, nagyon jól éreztük magunkat és biztos vagyok benne, hogy lesz még folytatás!

ALMÁSYNÉ KERN ANDREA: FELEJTHETETLEN KÉT ÓRA VOLT!
Nagyon örültünk, mikor megtudtuk, hogy sikerül Óvárra meghívni Szabó Sigfridet. Először kicsit döcögős volt az érdeklődés, utána viszont robbanásszerűen fogytak a jegyek! Volt olyan, aki kimondottan azért vett, mert ismerte Sigfridet. Szórólapokkal, plakátokkal hirdettük, végül egész jól sikerült megtöltenünk a termet. Szuper jó előadás volt, az emberek érdeklődve hallgatták!

Lett eredménye
Sok okos és fontos információt sikerült átadni a közönségnek, úgy érzem, aminek, szerencsére meglett az eredménye! Sokan ennek hatására indultak neki a kúrának. Már most elmondhatom, hogy a következő előadást még nagyobb izgalommal várom. Remélem kétszer vagy akár háromszor több embert sikerül elhívni. Külön köszönjük Csordás Anikónak, csodálatos vezetőnknek, aki hihetetlen profizmussal vezényelte le az előadást – és természetesen Sigfridnek is még egyszer köszönjük! Felejthetetlen két óra volt, várom a folytatást!

unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (9) unnamed (10) unnamed

 

 

Ezeket olvastad már?