Kezdőoldal Ágak Valentin napi, teltházas Életmód Est Győrben, a Sinka-ágon

Valentin napi, teltházas Életmód Est Győrben, a Sinka-ágon

Mások mellett Nagy Zsuzsanna hálózatvezető is megosztotta tapasztalatait, amit Kónya György és Csordás Anikó is örömmel figyelt

A 2019-es év a Csordás csapatban hatalmas tervekkel indult, aminek egyik jele, hogy már február közepére megszervezték az első Életmód Estet. Bár a szervezők fejében megfordult, hogy jobb volna időpontot választani, mert ez a szerelmesek napja, ám a csapat vezetője, Csordás Anikó úgy látta: biztosan megvan az oka, hogy eredetileg akkorra lőtték be. S mivel már előzetesen sem volt nagyon hely a rendezvényteremben, arra a döntésre jutottak, hogy megtartják Valentin napon az évindító Életmód Estet a Generációk Házában. Jól tették! (A részleteket maga a Sinka-ágon dolgozó, győri Arany Hálózatvezető, az est szervezője osztja meg velünk.)

A főszervező Arany HV, Csordás Anikó

A megyéből is jöttek
Már januárban nagyon fogytak a jegyek, nem is volt kérdés, hogy hatalmas az érdeklődés ebben a városban az egészséges életmód és a lehetőségek iránt. A győri és mosonmagyaróvári munkatársak összefogásával töltöttük meg a termet rengeteg kíváncsi emberrel.

Nyeréssel indult
Tombolasorsolással kezdődött az este, ahol Valentin nap alkalmából egy-két Biocomos ajándékot talált gazdára.

Kónya György ágvezető-hálózatigazgató mutatta be az életmódprogramot


Kónya Gyuri: Ne tartsuk titokban!
Az est házigazdája a mi csodálatos ágvezetőnk, az egyik alaptó, Kónya György Ezüst Hálózatigazgató volt. Gyuri lehengerlő személyiségével megmutatta nekünk az életmódprogram minden részét, azt, hogy az életünket megváltoztathatjuk, csak hozzuk meg a kellő döntést, vállaljuk fel a felelősséget és ne tartsuk titokban a jó tapasztalatainkat.

Filmpremier Győrben
A Biocom TOP terméke, a Reg-Enor előnyeit és fontosságát mondta el Gyuri és debütált az a fantasztikus kisfilm is, amiben hús-vér emberek mondják el hiteles tapasztalataikat a kúrával kapcsolatban, egyben méltatva pozitív hatásait és azt, hogy mire adott megoldást az életükben. A kisfilmben megszólal Szabó Sigfrid Géniusz-díjas feltaláló is, aki elmondja, mennyire fontos az egészségünk, és hogy mindent helyre lehet állítani a régi, „magyaros” étkezéssel.

Ő már biztosan nyert, de nemcsak a tombolán, hanem mert rengeteg fontos információt is kapott az est során


Rajtad múlik!
A Reg-Enor visszaadja a figyelmet és el is várja. Egyedül rajtad múlik, mit kezdesz vele!
Egy bizonyos csatornát építünk ki a terméknek, ami miattad/általad jön létre.

Nem kell hozzá végzettség
Szó esett arról, hogy a Biocom „Nekem, Nekünk, Mindenkinek” szlogenje alapján ki mit lát meg benne először. Általában a saját egészségét szeretni valaki rendbe tenni, aztán már a családjáét, majd a környezetében lévő ismerősökén szeretne javítani. Amikor már másoknak is szeretnénk segíteni ezekkel a csodálatos termékekkel és azzal a lehetőséggel, amit a Biocom tud nyújtani, ez bármelyik család, ember számára végzettség vagy akár szakmai tudás nélkül.

Hozz el magaddal két embert!
Ebből a rendezvényből hagyományt szeretnénk teremteni, Kónya Gyuri kérte is a vendégeket, hogy a következő hónapban mindenki hozzon el magával két embert, egyet jobbról, egyet balról, hogy ők is hallják ezt a csodálatos lehetőséget… Szeretnénk egyre több család életébe vinni pozitív változást mind az egészség, mind az anyagiak terén.

Te mit reggelizel?
A terméktapasztalatok blokk következett, ahol jó pár ember elmondta, főleg a Reg-Enorral kapcsolatos tapasztalatait, valamint hogy mivel egészítik ki a kúrájukat. Nagyon fontos és gyakorlatias közlés volt például, hogy mit reggeliztek aznap…

Ha megosztod, akkor…
Hangsúlyos volt az is, hogy esetleg ki, hány embernek mondta már el a pozitív tapasztalatait és ezáltal a marketingtervben milyen szintre került. Nagyon nagy párhuzam volt az egészségi állapotok megváltozása és az anyagi életük javulása terén. Nagyon sok embernek helyre jött az élete: egy másik jövedelemforrást tudtak beépíteni az életükbe a Biocom segítségével.

Mi tudunk segíteni!
Ezen az estén rengeteg pozitív ember gyűlt össze és nagyon sokan szeretnének változtatni a jelenlegi életükön – és mi ebben tudunk segíteni, hiszen mindenki jobb sorsra érdemes!

Folytatás februárban és márciusban
Az Életmód Estek sorozata Győrben folytatódik, gőzerővel készülünk a következőre, ami március 27-én lesz a szokásos helyszínen, a Generációk Házában.
A közeledő Egészség Estünk február 28-án lesz Jakab Istvánnal, szinten Győrben, ugyanitt. Mindenkit várunk nagy-nagy szeretettel!

,,A változásnak semmi köze az életkorodhoz, a hozzáállásodon múlik minden.”

cof

oznor

dav

cof

Ezeket olvastad már?