Kezdőoldal Ágak Győrben az időjárás is a tiszta vízről szólt – Startnapozott a Csordás-ág

Győrben az időjárás is a tiszta vízről szólt – Startnapozott a Csordás-ág

Esős reggelre ébredtek a Csordás-ág tagjai, mintha az időjárás is jelezni akarná, hogy ezen a vasárnapon egy remek előadás vár rájuk. Mégpedig az éltető vízről, a tiszta víz fontosságáról, minden élőlény éltető eleméről – és ez még csak egy pontja volt a november 5-én, Győrött, a Famulus Hotelben tartott Startképzésnek. Cicinger Tünde 4. szintű munkatárs beszámolója következik.

Forrásvíz az otthonunkban
Dr. Simon László címzetes egyetemi tanár, vízkutató mérnök volt a vendégünk, aki bemutatta, miért is nem mindegy mit iszunk, s arról is szólt, érdemes odafigyelnünk, milyen vizet fogyasztunk nap mint nap. Itt megérthettük, mi az összefüggés az egészséges élet és a tiszta víz fogyasztása között… Pozitívan nyugtázhatjuk, hogy a Biocom lehetőséget ad arra, hogy az otthonunkban is elérhető legyen számunkra a forrásvíz minőségű ivóvíz!

 

A nap következő, „Ép testben” című blokkjában Lucenkó Judit 5. szintű munkatárs mesélte el, miben is segített neki a Biocomos tagság. Judit elmondta, hogyan sikerült rendbe tenni a saját és családja egészségét a hálózat termékpalettájáról kiválasztott termékekkel. Ami még megfogta, a webáruházakban található vegyszermentes tisztítószerek! Mivel kicsi gyermek van a családban, bátrabban használja otthon minden felületen. Igen hasznos tapasztalata, hogy kedvenc növénykéjén is tudott segíteni az SCD Agro segítségével, így a Babérmeggy fácska új erőre kapott. Végül lelkesen elmondta, hogy a tiszta víz programot is beépítették a család életébe!

A nap következő eseménye egy születésnapi köszöntő volt. A Biocomos tagságának 5. évét töltötte be Geiszbühl Endréné Böbe HV, akit szponzorai, Tóthé Molnár Ibolya és Tóth István Arany Hálózatvezetők köszöntöttek fel egy emlékplakettet átadva. Gratulálunk!

Egyéni terméktapasztalatok
Egyéni terméktapasztalatokban is bővelkedhettünk. Ezt a blokkot Viaszné Simon Szilvia 5. szintű munkatárs vezette le. Szilvi elmondta, több egészségügyi problémájára talált megoldást a termékek által. Szilvi megkért pár, eredményeket elért és tapasztalatot szerző embert, hogy ossza meg velünk is tudását.

  • Elsőnek Csiba Annamária mesélte el, hogy a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrájának köszönhetően milyen kedvező tapasztalatokat szerzett.
  • Másodikként Somogyi Tünde osztotta meg, hogy a Grapefruitmag-kivonat segítségével mit sikerült megoldania. Tünde elmesélte, hogy nemrég befogadtak két kiscicát, és bizony a folyékonyszappanos-fürdő segített a cicák bolhátlanításában is.
  • Bai-Török Bernadett szinte a Grapfruitmag-kivonatot dicsérte férje és gyermeke tapasztalatai alapján, utóbbi gyerekvitamint is fogyasztott. Ő maga pedig Olajfa kapszulát szedett.
  • Justin-Pálfi Eszter az olajfa + grapefruit kombináció hatékonyságát dicsérte.
  • Hoffer Krisztina pedig a hidrogénes víz jótékony hatásaira hívta fel a figyelmet.

Otthonról, kényelmesen, „örökös” kedvezményekkel
Az „Egy boltba járunk vásárolni” című blokkot Biliczki Henrietta HV mutatta be. Röviden ismertette a webáruház használatának előnyeit. Akár otthonról, a karosszékben ülve tudjuk megvásárolni magunknak az otthonunkban használt szinte összes napi rutintermékünket. Ki sem kell mozdulnunk otthonról, hogy elkerülhessük a bevásárló központokban, drogériákban való sorban állást, az akciós termékek hajkurászását, hogy ezután cipekedve autókázzunk haza. Az örökös vásárlási kedvezményeket kiemelve a hűséges vásárlásaink után járó bónuszokat is megemlítve hívta fel a figyelmet, hogy mindezt mások számára is elérhetővé tehetjük!

Tanuljunk meg bánni a pénzzel!
A „Teljesség igénye” blokkot Tóth István AHV mutatta be nekünk. A pénzről beszélt, hogy annak kezelése meghatározza a szabadságfokunkat. Tanuljunk meg bánni a pénzzel, legyen egy határ! Érezzük, ha már megdolgoztunk érte, megérdemeljük, a pénz által egyfajta szabadságot kapunk! Elmagyarázta, hogy az MLM rendszer a sikeres továbbajánlást jutalmazza. Az egyéni reklámozást a cég bónuszokkal jutalmazza. A rendszer az igazságosság alappillére, összekötjük az igényt a kereslettel, lehetőséggel.

Elismerések

A következő blokk a karrierszintek elismerése volt, melynek részeként az előző hónap eredményes munkájáért szintet lépő munkatársakat jutalmazták oklevéllel.

  • Szekér Zoltánné Szekér Anikó 2. szintű vásárlási kedvezményt ért el – ő saját maga egészségét tette rendbe.

  • Törökné Szakál Rózsa 3. szintű vásárlási kedvezményt ért el! Ő a saját egészségén kívül a családján is segített.

  • Viaszné Simon Szilvia 5. szintű munkatárs lett. Részt vett egy Üzleti Akadémia képzésen, ahol elmondása szerint megtanították máshogy gondolkozni. Vándorkosarat működtet és rendezvényekre szervez. Célja a HV szint mihamarabb elérése. Szponzorai jó szavait idézve: „Ajánlott, hogy amit csak lehet, vegyél ki ebből az üzletből! Lásd meg a lehetőséget!”

Az „Élet igazán” blokkban Kutas Tünde HV mutatkozott be. Gyermekvállalás után nem akart visszamenni dolgozni alkalmazotnak, mert nem volt megoldás arra, hogy a kisgyermekére vigyázzon valaki. Egy budapesti Startképzésen ismerte fel a Biocom által nyújtott lehetőségeket a váltáshoz. Igazán ösztönző, motiváló előadása nagy tetszést aratott.

Ne hagyd ki magad az életből!
Csordás Anikó ágvezető is elmesélte, hogyan alakult az élete miután a Biocomot választotta. Anikó elmondta, hogy egy teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra kapcsán került a Biocom rendszerébe, de ő nem csak a fogyásra vágyott, hanem az üzlet is érdekelte. Egy vecsési képzésen hitte el magáról, hogy mi mindenre képes és elkezdett szervezni, rendezvényeket tartani. Nyári Versenyt nyert a Biocomnál. Ettől kezdve szépen gyarapodott a csapata! Szponzoráltjait ezen szavakkal motiválja: „Előttetek az élet, ne hagyjátok ki magatokat belőle! Legyetek büszkék magatokra!”

Mókuskerékből a sövényen túlra!

A „Mit kaphatunk a Biocomtól?” blokkban Nagy Zsuzsanna Ezüst HV elmesélte, hogy ő szinte egy új életet kapott, miután a Biocom rendszeréhez csatlakozott. Alkalmazottként sokszor érezte motiválatlannak, lehangoltnak, túlhajszoltnak magát. Egy Startképzésen – látva a sikeres embereket és hogy a rendszer mit adhatna neki – döntött és kilépett a komfortzónájából. Vágyott az elismerésre, itt a Biocomnál megkapta az áhított arany kitűzőt, kupákat a munkája elismeréseként. Csapatot, barátokat, szabadságot, anyagi biztonságot ért el. 6,5 év távlatából a mottója: „Mókuskerékből a sövényen túlra.”

Dinamikusak, tehetségesek
Végül a nap házigazdája, Justin János HV bejelentette a vezetői elismerések várományosait.

  • A legdinamikusabb munkatárs a Csordás-ág lefedetlen ágán: Fehér Mercédesz szintü munkatárs.
  • Október hónap legtöbb új belépőjével rendelkező munkatársa, illetve a Fiatal Tehetség Díj kupájának birtokosai: Bai-Török Bernadett és Fehér Mercédesz.

A nap zárásának mottója: a Biocomra mindenkinek szüksége van!

Ezeket olvastad már?