Szerves Szelén és Cink-biszglicinát az immunrendszerért – újabb alapvető nyomelemek a Biocom kínálatában


Újabb mikro-, illetve nyomelem került a webshopba, folytatva azt a stratégiát, melynek részeként az elmúlt időszakban bővült a paletta például a Vas kapszulával, vagy a fontos ásványi anyagot tartalmazó Magnézium-biszglicináttal, illetve az okinawai Korall Kalciummal. A hangsúlyozottan szerves szelén és cink bár kis mennyiségben szükséges, de nélkülözhetetlen, s egyaránt támogatják az immunrendszer egészséges működését – is!

Szervesen segít a szervezetnek és az immunrendszernek
A cink és a szelén nem lehet ismeretlen a Biocom tudatos vitaminfogyasztói körében, hiszen általában egymás alatt szerepelnek a hatóanyag-táblázatokban. Akik rendeltek már például Mega Minerals, Green Multi Complex vagy One a Day Multi terméket, ezt a két fontos összetevőt is magukhoz vették a nagy egész részeként, azonban külön is megérdemlik a figyelmet. Bár „kicsik”, de a szerepük jelentős, s van, mikor célzottan szükséges pótolni. A webshop.okonet.hu segítségével ráadásul mindezt szerves formában tehetjük meg, ami külön növeli az értékét! A nevében is benne van: ez a szervezet számára jól feldolgozható változat.

Cink: hajnál, bőrnél, körömnél is fontos
S most nézzük őket külön, bár sok tekintetben hasonlít a hatásuk. A legfontosabb: a cink támogatja az egészséges immunrendszer működését. Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, szerepet játszik a fehérjeszintézisben. Hozzájárul a csontozat, a haj, a bőr, a köröm normál állapotának fenntartásához – bár erre a területre külön készítmény is van, látható, hogy jó partnert találunk hozzá a cink kapszulában. S ami fontos még: ez a nyomelem részt vesz a sejtosztódásban.

Szelén: pajzsmirigy és sejtes stresszvédelem
A szelén szintén hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. Külön kiemelendő, hogy hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez – e két utóbbi tulajdonsága szintén különlegessé teszi. S ez is részt vesz a haj és a köröm normál állapotának fenntartásában. Elég tekintélyes lista ahhoz képest, hogy mikroelemről van szó…

Vegán kivitel, évszaknyi kiszerelés
Mindkettő dobozára rá van írva, hogy a készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Valóban, de tökéletesen kiegészíti, mert nem mindig sikerülhet az optimális arányban elfogyasztanunk az összes nyom- és mikroelemet, ásványi anyagot. Ezért született mindkét étrend-kiegészítő, méghozzá vegán kivitelben, hogy mindenki számára elérhető legyen! Ezenfelül az adagja is kedvező, mivel a 90 darabos kiszerelésből elég naponta egy kapszulát bevenni, a javaslat szerint bő folyadékkal. A Biocomos plusz ajánlat szerint lehetőleg tisztított vízzel – de ez már egy népszerű berendezés, a víztisztító története… Ami éppen úgy beszerezhető a webshop.okonet.hu oldalról, mint a Cink-biszglicinát és a Szerves Szelén. Jó egészséget hozzá!

Ezeket olvastad már?