Sokan szavaztak az intenzív nyári munkára – 160-an teljesítették a nyári verseny első hónapját


Ugyan nyárinak nevezzük a versenyt, melynek egyik eredménye az augusztus közepi, közös dunai hajózás, de valójában tavasszal dőlt el a szándék. Azok maradtak ugyanis versenyben, aki májusban megcsinálták új vonalon az 1000 friss pontot, és az ezt igazoló hálót be is küldték a cégközpontba. Így nekik még az őszi folytatásra is esélyük van, s arra, hogy télen még inkább learassák a babérokat…

Megalapozhatja a későbbi sikert
Szóval: egy egész esztendőt, sőt, jól indítva akár egy teljes karriert is meghatározhat az idén már harmadszor, ezúttal a cég háttértámogatásával meghirdetett „Győztesek Hajója”, vagy másképpen „nyári” üzletépítői verseny. Az érdeklődés akkora, mint tavaly: nagyjából 160-an teljesítették az első hónapra kirótt feltételrendszert.

Verseny, és mégsem
Számukra jön a folytatás: júniusban 2000, míg júliusban 3000 pontérték az előírás a frissen indított versenyvonal(ak)on, s persze nem időre/sorrendre/pontszámra megy a megmérettetés, hanem teljesítményre. Azaz, aki beküldi majd az ezt bizonyító struktúráját az ismert e-mail címre, egész biztosan ott lesz augusztus közepén a harmadszor kifutó „Győztesek Hajóján”.

Ősszel meg lehet fejelni
Sőt, a tavalyi újításnak megfelelően, akinek nem hagy alább a lendülete, az a versenykiírásban ismertetett feltételek teljesítésével újabb három hónapot tehet hozzá az alaphoz, ezzel extra bónuszokhoz jut. Messze nem lehetetlen: a tavalyi több, mint harminc „alapgyőztesből” közel tucatnyian választották a folytatást. S ezzel persze nem csupán plusz százezreket nyertek, hanem sokkal többet: azóta is működő, gyümölcsöző új hálózati csoportokat, HV-lábat.

Kezdd el most!
S hogy mit tegyen az, aki valamiért nem indult el hivatalosan ebben a versenykiírásban, de mégis szeretné intenzívebb nyári munkával őszre-télre felpörgetni az üzletét? Semmi mást, mint – ugyanezt. Majd’ minden ágon folyamatosan érvényben van ugyanis egy, a nyárihoz hasonló verseny. A hajózás mellett más díjazással, de szinte azonos feltételrendszerrel, hiszen három hónaposak, 1000-2000-3000 új pontot kívánóak. Szóval, aggodalomra semmi ok, aki nem kezdett bele eddig, PONT MOST van a legalkalmasabb időpont arra, hogy beinduljon, ha fejlődni szeretne üzletileg.

Nekik IS további sok sikert kívánunk!

 

Ezeket olvastad már?