Májusban indul a „Nyári verseny 2019” – a „Győztesek Hajója” és az extra őszi lehetőség egyszerre csábítja a hálózatépítőket


Most, 2019. májusában újra elkezdődik a már hagyományosnak mondható, a cég által meghirdetett nyári verseny, amely ezúttal is extra (őszi) lehetőséggel kecsegteti az indulókat – minden ágban és minden „biocomos” országban. Az elmúlt két esztendő sikere alapján nem volt kérdés az idei folytatás, és a tavaly újdonságként bevezetett lehetőség is megmaradt. Így idén sem „csak” egy augusztus közepi, dunai közös élményt ígér a csúcsvezetés a három hónapos (május-június-július) versenyt teljesítőknek, hanem plusz néhány hónapnyi, már vezetői eredmény elérésével jelentős pénzdíjat is. Ez az „őszi extra”, mely a karácsonyi időszakra jelentős pluszjövedelmet hozhat a fejlődést célul tűzőknek…

Mindenkire vonatkozik a kiírás
A tények a következők: a 2017-ben a Gyémánt Hálózatigazgató, Lőrincz János által a Lőrincz-ágban meghirdetett verseny a cégvezetés döntése értelmében már tavaly kibővült a teljes hálózatra, még pontosabban, az egész Biocom családra, így idén is mindenhol el lehet indulni. Összefoglalva: a verseny mindenkié, aki megfelel az alább részletezett feltételeknek!

Három hónap, három lépés, ezer pontonként fejlődve
Az alaphelyzet ugyanaz, mint tavaly, amit most is teljesíteni kell.

 • május 1. és 2019. július 31. között tart a verseny első szakasza.
 • A májusban indított vonalon vagy csoportokban (maximum 3) szükséges először 1000, júniusban 2000, júliusban pedig 3000 „friss” pontot gyűjteni, legalább.
 • A versenyen bárki elindulhat, aki Biocom tag, és a regisztrációja 2019. május 1-e előtt születik.
 • Jelentkezni nem kell előre, viszont május végén el kell küldeni a verseny szándékával elindított új vonal(ak) pontjait, illetve az ezt láttató struktúrát az verseny@biocomag.ch címre. Ezzel tudsz nevezni. Ennek a végső határideje: 2019. június 3. (Ez „jogvesztő” határidő, tehát aki nem jelentkezik időben, hiába teljesítette szerinte, nem vesszük figyelembe, és magunktól nem keressük, hogy megfelelt-e vajon a feltételeknek.)

Élményhajózás és egyéb előnyök

Lássuk, mi minden jár a verseny kiírása szerint jutalomként, és mivel kecsegtet a fejlődés logikájából következően, ha valaki belevág.

 • Egyrészt: részvétel a „Győztesek Hajóján”, amely a tervek szerint idén is augusztus közepén szeli majd a Duna habjait, Budapestről indulva. Ezt a Biocom cég kínálja mindenkinek, aki teljesíti a feltételeket. Exkluzív körben, a legjobbakkal. Igazi dicsőség ott lenni!
 • Másrészt (ez nem „hivatalos” céges kínálat, hanem a felgyorsított hálózatépítés „mellékhatása”) nem HV-ként indulva egy vezetői szint megalapozása, HV-ként egy új láb alapjainak kiépítése.
 • Harmadrészt rengeteg plusz pénz a már meglévő jutalékon túl, ami az aktív üzletépítésből és egy újonnan indított láb jövedelmezőségéből következik.
 • Negyedrészt, biztató őszi kilátások – aki végigcsinálja, szinte garantált, hogy berobban a csapata, és megindul a fejlődése!

Extra lehetőség folytatásként: vezetői szint és pénzdíj

Az alaplehetőségen túl idén is érvényes a folytatás, aminek a lényege: válj vezetővé, ha még nem vagy az, ha pedig már eleve megvan a (bármilyen fokú) HV szinted, akkor építs egy újabb lábat!

 • A második szakasz, a plusz négy hónap 2019. augusztus 1. és november 30. között tart.
 • Aki a versenyt követő négy hónapban, tehát augusztustól kezdve novemberig megcsinálja a létrehozott biztos alapokon a versenycsoportban a 4000 pontot, tehát a HV-minősülés alapfeltételét, az akár 200.000 Ft extra jövedelemre számíthat!
 • Azért a feltételes mód, mert három lehetőség van. Ha valaki még nem hálózatvezetőként indult a versenyben, és ezáltal azzá válik, akkor mindenképpen jár ez az összeg. Ha valaki már eleve HV és a versenyvonal(ak)on ezáltal létrejön alatta egy teljes jogú, új HV-láb, akkor is számítson rá. Harmadik eset: ha valaki HV-ként indítja a sorozatot, és ugyan teljesíti a novemberig terjedő szakaszt is a versenycsoport(ok)kal, de nem születik alatta ezáltal egy új hálózatvezető, az 100.000 forinttal lesz gazdagabb. És megannyi élménnyel, pluszjövedelemmel, valamint egy új, dinamikus csapattal. Szóval: mindenképpen megéri!
 • Mindez természetesen azokra vonatkozik, akik elindították a versenyt májusban, és kizárólag a versenyvonal pontjai számítanak bele.

Magyarul: folytasd ősszel, amit nyáron elkezdtél a HV-szint (vagy újabb láb) és az extra pénznyeremény érdekében!

Mélységépítéssel egyszerűbb
Könnyítésként érdemes újra megjegyezni azt, ami tavaly is bebizonyosodott: a mélységépítés módszere megkönnyítheti a versenyt és általában is a hálózatépítést. A témáról rengeteg szó esett az elmúlt esztendő képzésein, így ez nem az a felület, ahol hosszasan részleteznénk. Ám kockázat nélkül hozzátehetjük: bárki fordulhat ebben a témában a hálózatvezetőjéhez, ágvezetőjéhez, biztosan szakszerű segítséget kap.

Használd ki a lehetőséget!
Végül mi mást is tanácsolhatnánk: élj a kínálkozó alkalommal a cégvezetés szándékának megfelelően és tedd gyorsító pályára az üzletedet! Jól megalapozott, aktív májusi munkával és tervszerű, a pihenést is lehetővé tevő júniusi-júliusi pezsgéssel könnyen megcsinálható a verseny, és utána már szinte „automatikusan” épül ki a HV-láb az újabb extra nyereményért. Csak Rád van szükség mindehhez. S ha abból indulunk ki, hogy azért csatlakoztál, mert szeretnél változtatni az életeden, a vezetés most egy plusz motivációval szeretné ezt a folyamatot felpörgetni. Szóval, ha javasolhatjuk: vágj bele!

Sok sikert kívánunk!

Ezeket olvastad már?