Kezdőoldal Ágak Beindult a nyári verseny – A Lőrincz-ágon több felkészítő képzést is tartottak a dinamikus hálózatépítésért

Beindult a nyári verseny – A Lőrincz-ágon több felkészítő képzést is tartottak a dinamikus hálózatépítésért

A Mester felkészíti a csapatot a dinamikus fejlődésre a nyári verseny kapcsán

Képletesen eldördült a startpisztoly: ahogy a naptár átfordult májusba, hivatalosan is elkezdődött a nyári verseny. A „Győztesek Hajója” mindenkit vár, aki megfelel a szabályzatban megadott feltételeknek, s a közös élményen túl rengeteg előnyt tartogat a már hagyományos lehetőség. Az alapötlet Lőrincz Jánosé volt, amit már tavaly, s az idén is felkarolt a Biocom, így céges versennyé vált. Ám a Gyémánt Hálózatigazgató előrelátóan 2019-ben is „letanította” a legfontosabbakat, segítve nemzetközi csapatát. Nem is egy helyen!

Az első, budapesti képzés vezetői, akik szórják szét a tudást a csoportjaikban


Lőrincz János is versennyel indult
Lőrincz János hiteles példaként áll minden versenyző előtt: az ő karrierje is egy hasonlóból indult bő negyedszázaddal ezelőtt. Az akkori győzelem eredménye ugyanis nem csak egy külföldi út volt, hanem egy olyan dinamikus indítás, mellyel megalapozta a csapatát. Érdekes és motiváló, hogy a két és fél évtizeddel ezelőtti versenyvonalnak még mindig vannak aktív részei, így azt is mondhatjuk: egy jól elindított program akár 25 éven keresztül is hozhat pénzt – nem is keveset!

Felkészítés négy helyszínen a nagy csapatban
Ez is volt az egyik fő üzenete a Lőrincz János által több helyen is megtartott felkészítőknek. Mindenekelőtt április 26-ra hívta össze az ágának azon vezetőit Budapestre, akik a felfrissített tudás és megerősítés birtokában ezt továbbadták a saját csapataikban. A közös élmény után több ágtalálkozón és tréningen is személyesen motivált, valamint adott tanácsokat: ott volt a Czentlaki-ág Startképzésén, a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ág Vecsési Vezetőképzőjén, és a Felvidékre is átautózott ebben a tekintetben is hűséges társával, a szintén vezető Lőrinczné Marikával, hogy ott a Vass-Beta-ág szlovákiai szárnyának adjanak közvetlen útmutatásokat.

Lőrincz János a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágak közös Vecsési Vezetőképzőjén

Aki megcsinálja, nyerhet vele
S hogy mi volt mindegyik program célja? „Tanuld meg, milyen győztesnek lenni Légy példakép!” Úgy, mint ahogy János is az, aki nem „csak” az elején mutatta meg, milyen előnyei vannak a felgyorsított csoportépítésnek, hanem azóta is elindult minden egyes, a cég által hirdetett lehetőségen (mellesleg, ő maga is indukált jónéhányat a saját, terjedelmes ágán belül), s talán mondani sem kell, hogy mindet sikeresen tejesítette is. Azt viszont el kell mondani (főleg az újak kedvéért), hogy mindez új vonalakat, bővülést, előrelépést hozott neki – és azoknak is, akiket megtalált ezen folyamatok során!

Lőrincz Marika a kezdetektől társa Jánosnak a sikerekben, az ő példája is sokakat motivált

Csak előnyei vannak a versenyzésnek
Tegyük hozzá: ez a mostani sem csupán a nyári hajókázásról szól – ráadásul idén újra kibővítette a cég a télig történő fejlesztés elismerésével – hanem a nyári-őszi fejlődésről. Íme, néhány szempont azok közül, amelyek megjelentek célként a felkészítő tréningeken (melyek egyben konzultációk is voltak):

 • Neked és munkatársaidnak növekedjen a nyári és őszi forgalma és jövedelme.
 • Serlegdíjak elnyerése, céges autósverseny, utazási versenyek, magasabb minősülések segítése.
 • Győztesként legyél ott a hajón augusztus 15-én!
 • A 2019 decemberi évzárón vedd át az extra 200.000 Ft versenypénzt!
 • Új HV sikeres elindítása évi 1 millió Ft többletjövedelmet jelent!
 • Tervezd meg, szervezd meg és tedd bele magad rendesen a május-június-júliusi munkába!

További fontos kérdések
S bár minden ágnak lehetősége van ezt saját magának megcsinálni, részben segítségképpen, példaadásként jöjjön még néhány téma azok közül, amiket érdemes érinteni, ha valaki rászánja magát. Avagy, mire jó a „Győztesek Hajója” verseny?

 • Ha nem vagy HV, 3-4 hónap alatt azzá válhatsz!
 • Ha HV vagy, hogyan hozhatsz fel egy új HV-t?
 • Hogyan  gyakorold be a magasabb minősüléseidhez a munkalépéseket, hogyan adod tovább?
 • Hogyan erősítsd, növeld a lefedetlen forgalmadat?
 • Hogyan versenyezz?

A Beta-ág vezetése azt is megköszönte Jánosnak és Marikának, hogy külön felkészítette a felvidéki csapatrészt

Új csúcsot dönthetünk
A válaszok elhangzottak Jánostól, s június elején, az első versenyvonalak beküldésével (tulajdonképpen a jelentkezések érvényesítésével) kiderül, mennyire sikerült aktivizálni a hálózatot. A tavalyi versenylétszám-sokszorozódás és az idei történelmi csúcsot jelentő pontszám alapján minden okunk megvan a bizakodásra…

Még nem késő elkezdeni!
S hogy az alapgondolat – mely szerint a hallottakat adja tovább mindenki a saját csoportjaiban – nem pusztába kiáltott szó volt, arra szép bizonyság Imre Réka jelentkezése. A Lőrincz-Janák-Veres-ág nógrádi Arany Hálózatvezetője nem várt sokáig, hanem begyújtotta a tűzet az aktív munkatársaiban. Az alábbi sorai jelentsenek megerősítést azoknak, akik esetleg még gondolkodnak. Mivel május eleje van, és „csupán” 1000 PÉ az előírás az első versenyhónapra, még nem késte le senki a kínálkozó esélyt…

 Imre Réka: Nagy erőt és lehetőséget látunk a versenyben
– A versenyképzés hatására rögtön le is oktattuk a csapatnak a lehetőségeket, Rétságon, egy nagyon szép környezetben jöttünk össze! Valóban nagy erőt és lehetőségeket látunk benne. Az első havi 1000 PÉ, majd 2000, végül 3000 pont jó alap egy új HV vonal felépítéséhez. Kompenzálni fogja az esetleges (bár nem törvényszerű) nyári forgalomcsökkenést. Őszre pedig simán lehetnek új HV vonalak, ami egyébként is cél. Természetesen a mélységépítést fogjuk alkalmazni, a csoportos minősüléseket. A csapatban min. 6-8 fő nekikezd, terveink közt szerepel, hogy mindenki sikeresen végig viszi, és együtt ünnepelünk a hajón. Részletesen leoktattuk, lerajzoltuk, megterveztük és alkalmazzuk az „alapokat”, a rendszeres és sok meghívást, infókat és 1/1-eket, valamint az indítást, és a sűrűbb, napi szintű kapcsolattartást, főleg az új tagokkal. Rajta vagyunk az ügyön, hogy nyáron fejlődés legyen minden szempontból! Ezt kívánom a csapatomnak, és természeten magamnak is!

Köszönjük a lehetőségeket! – fogalmazott az Arany HV.

Ezeket olvastad már?