Óriási sikert hozott a 2018-as Nyári Verseny – Harmincnál is többen szállhatnak fel nyertesként a Győztesek Hajójára

Ez a felvétel még 2017-es, hiszen a cikk a Győztesek Hajójának augusztus közepi kifutását megelőzően készült el…

Július végével jelentős érdeklődés mellett és hatalmas sikerrel zárult le a Nyári Hajózós Verseny. A tavaly még Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató, idén pedig már a cég által hirdetett versengésbe közel kétszázan kapcsolódtak be, és több, mint 30 hálózatépítőnek sikerült is megcsinálni mind a három hónap előírásait! (1000-2000 és 3000 friss pont mélységépítéssel – jelentősen leegyszerűsítve a részletes kiírást.) Szeretettel gratulálunk a teljesítményükhöz, hiszen tavaly harmadennyien sem voltak… S persze jár gondolatban a kézfogás azoknak is, akik a második hónap végéig „jutottak el”, s mindenkinek, aki úgy gondolta: ez a májustól júliusig terjedő negyedév segítheti a céljai elérését. Mert sokan így nyilatkoznak utólag! Volt, aki görög nyaralást mondott le a győzelemért, volt, aki strand helyett járt pluszban „dolgozni”, és nagyon sokan presztízsből indultak el, hogy példát mutassanak. Mi pedig most megmutatjuk összegyűjtve őket és a gondolataikat, hiszen nagyon sokat lehet tanulni az alábbi sorokból. A hajó augusztus közepén fut ki – szokás szerint – mi pedig már előtte szerettük volna őket ezáltal is felépíteni. Azok szerepelnek most a cikkben ABC-rendben (mely tehát bővülhet), akik a megadott határidőig elküldték mini-önvallomásukat. Köszönet érte – és még inkább a teljesítményükért! S ami öröm, hogy a folytatást is sokan tervezik, ami év végére plusz százezreket hozhat hivatalosan és a bevétel szempontjából is. Mert bárki, aki elindult, nem csak a csapatában gazdagodott, hanem pénzben is…


Bánfi Szilvia (Lőrincz-ág, Anglia): Az internetes módszereink és a közösségi média segítettek

Miért indultam el a versenyben? Szeretek kihívásokat állítani magam elé, szeretek célokat kitűzni és elérni azokat, ezáltal utat mutatni másoknak. Ha én meg tudom csinálni, akkor bárki meg tudja csinálni! Viszont, ha én nem csinálom meg, hogyan várhatnám el bárkitől a csapatban, hogy megcsinálja? Eldöntöttem, hogy aki az első regisztráltam lesz május hónapban, vele fogom megcsinálni a versenyt. Így a május 1-jén regisztrált új munkatársam, Szabó Éva lett az egyik versenylábam vezetője, akit a közösségi média által ismertem meg. Nagyon lelkesen indította a csapatát, közel 3000 ponttal zárta a május hónapot! Szabó Évi június hónapban elérte a 4000 pontot, ezzel 6-os szintre lépett, ami fantasztikus teljesítmény 2 hónap alatt! Mindezt a közösségi média által kinyílt lehetőségeknek köszönhetjük! Ezúton is gratulálok Neked Évi, nagyon büszke vagyok rád, örülök, hogy veled dolgozhatom! Kiemelem Nagy Erika és Kőrösi Éva munkáját is, akik Szabó Évi csapatát erősítik! A harmadik hónap, a július óriási kihívásokat állított a csapat elé, a kitűzött teljesítmény elérése érdekében többet kellett dolgoznunk, mint az előző hónapokban. Szabó Évi vonala mellett 2 másik vonalat is indítottam, így 3 vonalon zártam a versenyt. 68 fővel bővült a csapatom a versenynek köszönhetően. Személyes találkozásokra és tájékoztatók szervezésére, megtartására nincs lehetőségem sem az Angliában lévő óriási távolságok miatt, sem pedig a 4 kisgyermekem nevelése miatt, akik mellől nem tudok és nem is akarok elszabadulni… Júliusban az angol iskolákban is beköszöntött a nyári szünet, így jóformán csak azokban az órákban tudtam dolgozni, amikor a gyermekeim aludtak. A férjemmel, Zolival közösen kidolgozott internetes munkamódszerek nélkül ez nem sikerülhetett volna! Tovább haladok ezen az úton, tudom, hogy még hatékonyabbá kell tenni magam, fejlesztem a versenyvonalaimat és decemberre új HV lábat építek!


Beczné Nagy Lídia (Tóth Zsizsi-ág): Hálózatvezetővé váltam általa

Egy szépség-egészség stúdió vezetője vagyok, így már évek óta dolgozom a Biocom termékekkel, de igazán ebben az évben kezdtem el foglalkozni a hálózatépítéssel. Szponzorom, Surányi Ági Arany HV biztatására indultam el a versenyen. Ő az, aki végig mellettem állt, segített, tanított. Májusi pontjaimmal értem el a HV szintet, jelenlegi feladatom ennek megerősítése. Egy száz fős csapat áll a rendelkezésemre, melyet a jövőben bővítenem, aktivizálnom kell. Célom az Ezüst HV szint elérése. Amire legbüszkébb vagyok, hogy gyermekeim is maximálisan mellém álltak és segítették a munkámat. Nagyszerű érzés, hogy szponzorommal – akivel mellesleg 30 éves barátság köt össze – remekül tudtunk együtt működni, csak megerősítette kapcsolatunkat a közös munka!

Bencsik Éva (Vass-Beta-ág): A hajón akartam ünnepelni a születésnapomat

Azért indultam a versenyen, mert vezető vagyok és példával mutatom az utat a munkatársaimnak. A másik indokom az volt, hogy a kerek 60. születésnapomat a hajón akarom ünnepelni. A 3. hónap végére 23 fő került be a vonalba és közel 3300 ponttal zártam. Sok szintlépés történt, 5 db 5-ös, 6 db 4-es és 1 db 3-as. Van közöttük bioboltos, természetgyógyász, pedagógus, belgyógyász doktornő, jogász doktor, nyugdíjas, gazdálkodó, diák is. Eddig az Angliában élő tanárnő hozott a vonalba 2 főt és a természetgyógyász hozott 3 főt, a többiek az én ismeretségem által váltak taggá. Az első két regisztráltam biztosan 6-os lesz, de hálózatépítésben még nem gondolkodnak. A 14. mélységben jelezte valaki, hogy Ő üzletben is gondolkodik, majd szeptembertől. Ígéretes. Büszke arra vagyok, hogy Sinka Szilvi alatt 7 ember indult a hajós versenyen és függetlenül az eredménytől, csodálatosnak tartom a lendületüket, az akarásukat és a kitartásukat. Gratulálok a kárpátaljai csapatnak, illetve Acsainé Szabó Katalinnak és Tangüner Ildikónak is. Gratulálok a másik társvonalamnak, Máthé-Kovács Máriának, akinek az új versenyvonalában is elindult az élet, és azért is, mert Vácott fontos biocomos közösséget hozott létre és igazi csapatépítőként foglalkozik Velük, havi rendszerességgel. A verseny kivitelezéséhez sok segítséget kaptunk Lőrincz Jánostól és ágvezetőinktől is, Zsuzsitól, Oszitól, Tündétől is. A stratégiám az volt, hogy az ismeretségeimet személyesen is megkerestem. Sokat utaztam az országban és itt Budapesten is, akivel lehet, személyesen találkozom. Angliával a neten keresztül beszéltünk. Valamennyien örültek a mélységépítésből adódó szintlépéseknek, és ezáltal az olcsóbb vásárlás lehetőségének. Van, akit a nyaralásában, külföldön hívtam fel, hogy szintet tud lépni és igen, megcsinálta és örült! Nekem bevált ez a módszer tavaly is. Tavalyhoz képest másképpen csináltam azt, hogy magamat fejlesztettem közben, meditációval, Ferenczy Laci CD-jével, gondolat-nagytakarítással, és a párommal való beszélgetésekkel, az Ő biztatása is sokat segített, hogy elhiggyem magamról, hogy képes vagyok rá, meg tudom csinálni. Szilvivel is sokat biztattuk egymást. A 3 hónapból a május volt a legfantasztikusabb, a legdinamikusabb, sokat utaztam és ott még mind a 8+2 főnek megvolt az 1000 pontos teljesítménye. A céges autó is ennek a munkának volt az eredménye. A különleges élmény számomra hogy a májusi munkáért a csapatom egyik tagja Acsainé Szabó Katalin kaphatta meg a „megállíthatatlan” céges autót. Személyes fejlődésem egyrészt a gondolkodásom változása, és a lefedetlen csapatban 2000 pontos fejlődés. Következő cél 2 db HV vonal és a törökországi nyaralás.


Bezeczky Gizus (Sinka-Gyuris-ág): Hallgattam a vezetőimre, 50 felett is meg lehet csinálni!

Istvánnal együtt indítottuk a versenyvonalat, Schindler Erzsébettel, aki  6-os szintre lépett. Eredményeink: 1. hónap: 1160,5 PÉ, 2. hónap: 2479,9 PÉ, 3. hónap: 4025,9 PÉ. Felsőbb vezetőim, Hliva Ildikó és  Kerekes Balázs ösztönzésére indultam, amely így hangzott: „Gizus, indulj el a versenyen, mutass példát a munkatársaknak és csináld meg a 4000 pontot”. Hallgattam vezetőimre, bizonyítani akartam, hogy 50 felett is el lehet érni a kitűzött célt! Kerestem az új embereket, „szerencsém” volt, rájuk találtam. Két üzletépítővel gazdagodtam az első hónapban, akikre nagyon büszke vagyok: Járomi Anikó 5-ös szintre lépett, Grünwald Ferenc szintén elérte az 5-ös szintet. Ezzel a fejlődéssel sikerült  június hónapban a legdinamikusabban fejlődő hálózatvezető címet elérnem és mellé nyertem egy fantasztikus ajándékot: egy hónapra elnyertem a BIOCOM-os autót, az AUDI Q5-ös-t. Országosan vittem a BIOCOM hírnevét és eszközként használhattam az üzletem továbbépítésében. A versenyben való elindulásommal új munkatársakra tettem szert, és a régen áhított Ezüst Hálózatvezető szint kapujába érkeztem. Természetesen  a verseny hátralévő részét is szeretném teljesíteni. Célom az Arany Hálózatvezető szint elérése, és egy saját tulajdonú AUDI Q5 vagy Q8, mert egyszerűen imádom vezetni!


Budai Zsófia (Molnár-ág): Mélységben építettem a csapatom
A versenyen kihívásként indultam el a Molnár-ágban. Egyszer már megcsináltam, gondoltam, próbára teszem magam ismét, hiszen a célom, hogy legkésőbb 2019-ben Ezüst HV legyek.

7 új taggal bővítettem a csapatom, ami 6300 pontot hozott nekem összesen a három hónap alatt. Mélységben építettem a csapatom, ezért jobban segítettem a munkatársaimat abban, hogy több minősülés legyen. Mindenki izgatottan figyelte a pontok alakulását és várta a minősülést. Volt olyan, aki meglepődve látta hónap végén, hogy 4-es szinten minősült. Lett egy 5-ös, három 4-es és egy 3-as szinten minősült új munkatársam. Ez által remélem, jó úton haladok, hogy a kitűzött ezüst hálózatvezetői szintet hamarabb elérjem.

Dobrocsi Edit (Kosiba-ág): Tavaly én fizettem a hajóért, idén nekem jön a pénz…
2016. január 8-án voltam az első Startképzésen, tehát immáron ez a 3. nyaram a Biocomban. Szükségét éreztem annak, hogy fejlesszek, hisz a nyári üzletépítés sokkal több tennivalót, tudatosságot és odafigyelést igényel. Erre tökéletesen alkalmas lehetőségnek bizonyult a Győztesek Hajója verseny. A másik motivációm pedig az volt, hogy ugyan tavaly is lehetőségem nyílt részt venni ezen a fantasztikus hajóúton, viszont akkor önköltséges áron. Április végén eldöntöttem, ezt idén a cég „kontójára” teszem… Lőrincz János oly sokszor emlegtett és tanított mélységépítés munkamódszerét alkalmazva májusban 11, júniusban 17 és a hajrában pedig 20 új fő gyarapította a csapatomat, ahonnan kulcsember-jelöltek is kikerültek Sőt, számtalan minősülés, szintlépés született, ami ugyancsak megmozdította a vonalat, hisz több törzsvásárló az egyre kedvezőbb vásárlással belekóstolhatott az üzletbe is. Hálás vagyok a bizalomért az újak részéről és a végtelen sok tanításért, támogatásért Kosiba házaspárnak és Bánfi Zoltánnak, ami közel 50 %-os fejlődést eredményezett részemre. Hiszem, hogy ezt a módszert folytatva év végére azt Ezüst Hálózatvezetői szintet magaménak tudhatom.


Dobrocsi Tibor (Sinka-Gyuris-ág): Öröm és boldogság járt át

Dobrocsi Tibor vagyok Petőfibányáról, parapszichológiával és lélekgyógyászattal foglalkozom. 2017 szeptemberében ismerkedtem meg a Biocomos termékekkel. Természetesen a Reg-Enorral kezdődött minden. Sikerült 34 kg-ot leadnom. A versenyre való nevezést egy kihívásnak tekintettem. A májusi új ágamon lett 1360 pont és 17 új belépőm. A júniusi nagyon megugrott, 2936 pont és 32 főnél jártam. A júliusi hónap volt a legnehezebb, itt volt egy kis visszaesés, de sikerült 3091 pontot elérnem és már 45 fő volt a belépők száma. Különösen büszke vagyok Dorogi Tündére és Simon Évára, aki 4. szintű munkatársam lett, egy fő 3 szintű és három fő 2 szintre lépett. Amit másképp csináltam, hogy nem csak mélységet építettem, hanem szélességet is, így kicsit nehezebb volt, de a jövő felé is kellett néznem, hosszabb távban gondolkodni. Öröm és boldogság járta át szívem lelkem e három hónap alatt. Azt gondolom, sokat fejlődtem a verseny ideje alatt, mind személyiségben és kommunikációban. Elértem a Társult HV szintet, és nincs megállás, a határ a csillagos ég. Célom ez évre az Ezüst HV szint. Köszönöm szponzoromnak, Petró Ildikónak a sok tanítást és biztatást. Örülök, hogy a BIOCOM tagja lehetek, ez életem eddigi legjobb „munkahelye”!


Haraszti Dóra és Molnár László (Vass-ág): Extra motiváció volt

Párommal Molnár Lászlóval együtt építjük az üzletünk, csapatunk. Köszönjük ezt a lehetőséget ezúton is a Vezetőségnek, egyébként is ezt csináltuk volna, így viszont kaptunk kitűzött célokat, nem tudtunk lustálkodni még véletlenül sem. Van egy nagyon ügyes munkatársunk, akire nagyon büszkék vagyunk, Horváth Annamária, mivel benne 100%-ig biztosak voltunk, hogy megcsinálja a versenyt, így nem hagyhattuk, hogy a szponzorai nélkül menjen hajókázni… Ezen kívül mind a hajós út, mind a pénzösszeg – amit december elején kapunk pluszban – extra motiváció! Az 1000-2000-3000 pontos versenyt is rendszeresen csináljuk, így nem volt újdonság, viszont a nyári időszak kicsit megnehezítette a munkánk, de megcsináltuk. Július végére minden a helyére került! 3200 ponttal, 32 emberrel csináltuk meg a versenyt, van köztük egy hölgy, aki nagyon megszerette a termékeket, nagyon lelkes és aktív, ő 5-ös szinten van jelenleg, dolgozunk rajta, hogy HV legyen minél előbb! A nyári verseny lényegét megértve hisszük, hogy ősszel beérik a kemény munka gyümölcse és tovább folytatva a versenyt HV leszek én is hamarosan! A tavalyi hajós versenyről lemaradtunk, viszont mi is egy verseny lábon kerültünk be a hálózatba, ősszel kezdtük el az üzletünket építeni, már akkor leszögeztük, ha lesz jövőre hajós verseny azon mindenképp indulunk, látva a képeket, videókat, embereket, élményeket, tudtuk, hogy ott a helyünk! Idén is egy remek nap lesz, egy életre szóló élmény, kiváló emberekkel! Célunk a versenyt végigcsinálni, valamint az új munkatársainkat motiválni, segíteni, hogy egy jobb és tartalmasabb életet élhessenek, tőlünk megkapnak hozzá minden segítséget, a többi csak rajtuk múlik!


Hliva Ildikó (Sinka-Gyuris-ág): Balázs fiammal mindketten megcsináltuk a versenyt!
19 éves fiammal, Kerekes Balázzsal együtt építjük az üzletünk, ezért a versenyen is közösen indultunk, és mind a két pozíción, külön-külön megcsináltuk a versenyt. Elsősorban az lebegett a szemünk előtt, hogy a csapat előtt példaértékűek legyünk. A verseny feltételeit hamar teljesítettük, a 3. hónap végére 9300 ponttal zártuk a két verseny vonalat. Két csodálatos – most már hálózatvezetői cím várományos – munkatárssal, akik közös erővel és teljes gőzzel építkeztek velünk: Kozma Beatával és Leyer Anikóval nem volt nehéz dolgunk, de természetesen napi többszöri konzultáció volt a 3 hónap alatt, és persze, kemény munka. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk példa értékű munkájukért! A versenyt egy gondolati váltás előzte meg, és az, hogy ha fene fenét eszik is, megcsináljuk a versenyt! Lakáseladás, költözés, 2 verseny, erről szólt a 3 hónap! És jelentem, nagyon megérte! Az üzleti fejlődés mellett (2 új közvetlen vezető) mély és csodaszép barátságok születtek, sok közös élménnyel fűszerezve. Balázzsal jelenleg 7 közvetlen vezetőt menedzselünk, 2018-ban összesen 8 közvetlen lábat terveztünk és persze építünk is. Csapatunkbol kiemelem Bezeczky Gizust, aki szintén 4000 pont fölött zárta a versenyt!


Horváth Annamária (Vass-ág): Nagykorúságomra Biocomos vállalkozó leszek!
A májusi hajós versennyel az volt a célunk (Horváthné dr. Kökény Annamáriával, szóval édesanyámmal), hogy egyrészt nyerjünk, másrészt pedig minél nagyobb taglétszámmal bővüljön a csapatunk, ösztönözve őket a saját üzletük kiépítésére is. Májusban 3106 pontunk lett, júniusban „csupán” 2393,1, de júliusban már 5135,5 pontunk lett a májusban indított versenyvonalunkon. HV jelöltünk lett, ugyanis augusztusban ünneplem a 18. születésnapomat. Addigra lehetek hivatalosan is vállalkozó. Ezt megalapozta a májusi verseny, ahol augusztusban, legkésőbb szeptemberben különálló hálózatvezetővé tudok válni. Ezzel meg lesz az első HV lábunk. Egy új módszert dolgoztunk ki a struktúra kialakítására, amely a jelek szerint jól bevált. Rengeteg energiát és időt fektettünk bele, de megérte! Sokat tanultunk ez idő alatt. Nagyon kedves emberekkel ismerkedünk meg munkánk során. Jó érzés segíteni másokon! A következő célunk, hogy újabb HV lábunk, illetve lábaink legyenek!


Kakucs Gizike (Péter-ág, Románia): Jobban koncentráltam a tanításra és nagyszerű barátokkal gazdagodtunk
Álmodd meg! Csináld meg! Ezt a biztatást olvassuk a képzéseinken található roll-upon. Hát megálmodtam… Kakucs Gizella marosvásárhelyi hálózatvezető vagyok. Szponzorom és egyben vezetőm, meg férjem is Kakucs Sándor Ezüst Hálózatvezető, életmód-tanácsadó és biorezonanciás terapeuta. Azt tanultam a Biocomban, hogy a verseny mindig fejlődést, növekedést, pezsgést hoz, ezért is indultam. Versenyvonalamon 4.184 ponttal zártam a harmadik hónapot. Különösen büszke vagyok a Benedek házaspárra, Attilára és Rebekára, akik 2018 májusban regisztráltak, júliusban 5-ös szintre léptek, 3.400 PÉ-kel zárták azt, és akiknek két munkatársuk, Vajda Margit meg Asztalos Éva Zsófia elérte a 4-es szintet. Nagyszerű, tanítható, érdeklődő és cselekvő emberek! Hálásak vagyunk, hogy rájuk találtunk! Kellemes élményünk az egyre több együtt töltött idő, a látható fejlődés. És igen, sokkal tehetősebbnek érzem magam, hiszen nagyszerű barátokkal gazdagodtunk. Tudom, hogy a második versenyágamon is folytatódik a fejlődés. Mit tettem másképp, mint eddig? Talán a tanításra koncentráltam jobban. Következő célom? Mindig hatalmas, erős, összeforrott csapatról álmodtam… Köszönöm, hogy versenyezhettem!


Katona Tünde (Kosiba-ág): Minden fejben dől el: akartam és megcsináltam!
Azért indultam el, mert már a tavalyi hajón is ott voltam, és mindkét közvetlen felső vezetőm, Sárvári Ferenc és Molnár Eszter is győztes volt. Eszter velem indította az új vonalát! Azt gondoltam, én is megerősíthetem vele a  csoportomat és új HV-m lehet! Végül 22 új belépővel sikerült megcsinálnom a versenyt. Sokat segített Eszter és Kosiba Hajnika biztatása. Természetesen a mélységépítés is sok pontot hozott, mert sikerült megértetnem az emberekkel, hogy mit rejt magában, és hogy a csoportpontokkal szinteket ugorhatnak! Sok négyes, hármas szintű munkatársam lett így. Ez a verseny számomra több dolgot hozott. Amellett, hogy fejlesztette a csoportot, még jobban megerősítette bennem, hogy minden fejben dől el. Én meg akartam csinálni ezt a versenyt és sok munkával sikerült!


Kerekes Balázs (Sinka-Gyuris-ág): Két új vezetőt találtunk anyával a verseny közben
Édesanyám, Hliva Ildikó soraira reflektálva azt mondom, hogy vezetőként a legfontosabb dolog a példamutatás ebben az üzletben. A versenyvonalban Kozma Beáta, akire nagyon büszkék vagyunk, közel 5000 ponttal, Társult HV lett július havi teljesítménye alapján. Leyer Anikó, a másik új büszkeségünk pedig 4000 pontot meghaladó teljesítménnyel lett 6-os szintű! A példánkkal szeretnénk a csapatunk felé képviselni, hogy a fókuszált munka, tervezéssel és megfelelő hozzáállással sikereket hoz. Az, hogy 2, 4000 pont feletti vezetőt (versenyvonalat) neveltünk ki, hoztunk létre, azt jelenti, hogy 7 direkt vezetői lábat menedzselünk ketten. Külön öröm számomra is, hogy a csapatunkból Bezeczky Gizus is megcsinálta a versenyt, és az ő vonala is több, mint 4000 pontos lett júliusban. A következő közös, célunk a 8 közvetlen vezetői vonal, ami hozza magával azt a jutalékot, amire vágyunk. És ne feledjétek: versenyezni nem csak nyáron lehet!


Mészár Erika (Tóth Zsizsi-ág): A fiammal együtt csináltuk meg
Jogász-közgazdász vagyok. A versenyben azért indultam el, mert van egy 24 éves katonai főiskolai hallgató, céltudatos fiam repülő műszaki szakirányon, és most készül a tisztavatására. A versenyt együtt csináltuk. A fiam jelenlegi helyzetében nem végezhetett más kereső tevékenységet, így a vállalkozói igazolvány kiváltását sem engedélyezték számára, ettől függetlenül igyekeztünk a versenyfeltételeket teljesíteni. A versenycsapatban 14 fő regisztrált. Az egyik közvetlenül csatlakozó csapattag, aki egyben személyi edző is, elérte az 5-ös szintet, rá vagyunk legbüszkébbek. Ő mert kockáztatni, elfogadta a szponzoraink, valamint a segítő természetgyógyász, Jámbor Gábor tanácsait és az addig megszokott fehérje alapú táplálkozását cserélte le „regenoros” diétára. Dávid szeptembertől kezdi első tiszti beosztását, reméljük, megkapja az engedélyt a vállalkozói engedély kiváltására.

Céljaink: Elindítani első önálló vállalkozását a Biocommal a már felépült csapattal, bővíteni a csapatot, minősülni hálózatvezetői szintre, folyamatosan képezni magunkat ezen a területen. Én, mint szponzor novemberig elérem a hálózatvezetői szintet, céljaink szerint Dávid lesz az első hálózatvezetőm év végéig. Azon fogunk együtt dolgozni, hogy a jelenleg 5-ös szinten minősült munkatárs is elérje félév alatt a hálózatvezetői szintet.


Koncz Béla (Kosiba-ág): Újra hálózatvezető lettem
Azért indultam el a nyári versenyen, mert újra hálózatvezető akartam lenni. Ez sikerült is, mind három hónapban teljesült a 4000 pont, így most már újra hálózatvezető vagyok! Én a feleségemnek köszönhetem a sikeremet, én beszéltem a termékekről, Ő segített koordinálni a regisztrációkat, kit hová regisztráljunk. A mélységépítés elvét alkalmaztuk, májusban 5 regisztráció lett egy vonalon, júniusban egy másik vonalat is indítottunk, összesen júniusban 12 új regisztráció történt. Júliusban 6 új belépőnk volt, az előző hónapban csatlakozók is szépen vásároltak, így 3030,9 ponttal zártuk a versenyvonalat. Egy embert találtunk, aki üzletben gondolkozik, többen nem akartak élni a 200 pont lehetőségével. Két 5-ös szint, egy 4-es szint, Két 3-as szint és két 2-es szint született. További célom a hálózatvezetői szint megtartása és minél több új munkatárs!


Molnár Eszter (Kosiba-ág): Az Arany HV szint felé visz az újabb versenygyőzelmem
Hogy miért indultam a versenyen? Mert a név kötelez, tavaly is indultam, és a 9 győztesből az egyik én voltam! Ezüst HV-ként is példát kellett mutatnom, úgy gondoltam, csak azt kérhetem a munkatársaimtól, amit magam is véghezviszek. És ha egyszer sikerült, másodszor pláne sikerülni fog. A 3 hónapos versenyben 29 új regisztráltam lett! Májusban 2046, júniusban 3027, júliusban 3215 pontot sikerült az új vonalon teljesítenem. Sajnos, nem lett munkatárs az új csatlakozók között, viszont elkötelezett, magas pontértékkel vásárló vevőket jócskán találtam köztük. A tavalyi munkamódszeremhez képest annyi volt a különbség, hogy az idén nagyobbrészt az internet adta lehetőségeket használtam ki, szemben az előző versennyel, ahol inkább a hagyományos MLM módszerekkel sikerült bővítenem a csapatom. Az új vásárlóimmal nagyon közvetlen, szinte baráti viszony alakult ki, a  júliusi végi hajrában sikerült a 200 pont jelentőségét megértetnem, így nagyon szép vásárlások futottak be az utolsó pillanatokban is. Ami külön öröm számomra, hogy a tavalyi versenyt Katona Tündével indítottam, aki a 2017-es nyári verseny eredményeképp 3 hónap alatt hálózatvezetővé vált! Ő most követte a példám, és szintén sikeresen fejezte be a verseny 3. hónapját, végtelenül büszke vagyok rá! Több munkatársam is indult a versenyen, az 1000, 2000 pontot is sikeresen teljesítették, a 3. hónap azonban kifogott rajtuk. De rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk mindannyian, a munkatársi vonalaim megerősödtek, megtanultuk a mélységépítés minden csínját-binját! A legközelebbi célom az Arany HV cím elérése! Már 3 közvetlen HV-m van, és a 4. lábam is lassan befutó lesz! Az álmom, hogy bearanyozódjon az ezüst vezetői címem, elérhető közelségbe került, és ezt is a 2018-as nyári versenynek köszönhetem, hiszen a 4. lábam most erősödött meg! Én a 2018-as nyári versennyel újabb lehetőséget kaptam a fejlődésre, mindenkinek köszönöm!


Sajbenné Kocsondi Ildikó (Molnár-ág): 10 év alatt ez volt az első, de megérte
Több, mint 10 éve vagyok hálózatvezető. Ez volt az első olyan verseny, amin komolyan elindultam, mivel nagyon szerettem volna versenygyőztesként a hajóúton részt venni. Vágytam az élményre, amit egy ilyen esemény adhat. A verseny ideje alatt létrehozott új csapat inkább még termékhasználókból áll, de tovább bővítem ezt a vonalat, hiszen a verseny tovább folytatódik. A cél a minimum 4000 PÉ. Fantasztikus embereket ismertem meg ez idő alatt és hálás vagyok, hogy igazi csapatmunkával teljesíthettem a versenyt.


Sasková Kornélia (Lőrincz-ág, Szlovákia): Mások strandoltak, én dolgoztam
Mikor láttam, hogy az egyik kulcsemberem elindult a versenyben, én is eldöntöttem, azért, hogy példát mutassak és motiváljam. Sajnos, neki nem sikerült végig vinni a versenyt, viszont 5-ös szintre lépett. Én 3026,1 ponttal és 20 fővel csináltam meg a versenyt. A csapatból van, aki HV-jelölt lett és dolgozunk rajta, hogy az is legyen! Mit csináltam másként? Még többet dolgoztam. Míg mások strandoltak – én dolgoztam. Ahol tudok és engedik, segítek. Magamnak is bizonyítani akartam, hogy meg lehet csinálni és meg tudom csinálni. Célom, hogy tovább vigyem mindezt és legyen HV ezen a vonalon.


Sipos Elena Adela (Ferenczy-ág, Románia): A családi vakációmat is lemondtam a verseny sikeréért
2017. november 13-án lettem a Biocom tagja, akkori célom a csalódnom egészsége volt. Márciusig a termékek fogyasztásával szép eredményeket értünk el fogyás és egészség szempontjából. Én a szponzorom biztatására indultam el a versenyen, amit sikeresen végigvittem. Csapatomat a férjem segítségével építem, 23 taggal bővült a verseny ideje alatt, 2 nagyon jó barátnőm jutott fel 4-es és 5-ös szintre, de az új barátok pozitív visszajelzése, a segíteni akarás vágya vitt előre! Ezért büszke vagyok a csapatomra, a felső vezetőimnek meg a  szponzoromnak hálásan köszönöm a támogatást! (Hálózatvezetőm: Vajda Éva.) A munkatársi találkozók, az új emberek megismerése és a vezetőimtől kapott biztatás meghozta az eredményeket is, és azt, hogy ilyen élményben legyen részem. Áldozatot is hoztam, lemondtam a görögországi családi vakációmról, mert júliusban 3 heti ,,szabi” veszélyeztette volna a versenyvonalam építését. Jó döntés volt, hiszen jelenleg Társult Hálózatvezető vagyok, ez nekem egy plusz jövedelmet biztosít és az  önbizalmat, a kitartásomat növeli. Következő célom a hálózatvezetői szint elérése, és a vele járó kitűző megszerzése!


Tóth Zsizsi (Czentlaki-ág): Működik a Lőrincz János-féle mélységépítés „kürtő” módszere
Presztízsből indultam el, hiszen úgy gondolom, hogy egy elkötelezett vezetőnek a legfontosabb attitűdje a példamutatás… és – mint minden – másolódjon ez is. A másik oka pedig, hogy a gyakorlatban is tapasztalatokat gyűjtsek arról a bizonyos „Lőrincz János-féle mélységépítés”-ről, ami már nagyon izgatta a fantáziámat. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól működik! Ezért az egész munkafolyamatot új alapokra helyeztem, hiszen János „kürtő” módszere teljesen más gondolkodásmódot igényelt. A verseny alatt megismerhettem azt a módszert, ami igazi motivációt ad azoknak, akik valamilyen szempontból csatlakoznak hozzánk. A törzsvásárlóink nagyon hálásak a nagyobb kedvezményekért, aki pedig többet is akar, azzal már meg tudom tanítani az ő mélységének az építését. A vezetőimnek is azt tanítom, hogy a munkánkban a legfontosabb a tapasztalati tanulás, a lelkesedés, a pozitív attitűd, a tervezett-szervezett rendszeres munka. Egy ilyen verseny igen jó lehetőség mindezek gyakorlására. 3.095 ponttal és 19 új emberrel fejeztem be a versenyt. Egy nagyon jó törzsvásárlói kört sikerült e három hónap alatt építeni. Vállalkozói regisztrációt – egyelőre -– nem tudtunk csinálni, úgy alakult, hogy a kedvezményes vásárlás lehetősége fogta meg inkább a becsatlakozókat. Három 5-ös, három 4-es és két 3-as karrierszint jött ki belőle. Ezek a vásárlók már nagyon elégedettek a termékekkel, közben igen jó bizalmi viszony alakult ki közöttünk. Folyamatban van a lehetőségek továbbgondolása, a továbbajánlás, és a vállalkozói jogviszony kiváltása. Az igazi pezsgés most kezdett beindulni, hiszen az úgynevezett “bokrosodást” most tudjuk elkezdeni. A példamutatás nem volt hiábavaló – tudjuk, hogy sosem az –, hiszen a versenyt még ketten szintén megcsinálták a Zsizsi***Ágban. Beczné Nagy Lídia és Mészár Erika. Mindkettőjüknél az a cél, hogy folytatják is! …Ha „csak” ezt a hozadékot nézzük, akkor is büszkén állíthatjuk, hogy megérte! A cél tovább tökéletesíteni a mélységépítést, és megtanítani minden olyan munkatársamnak, aki igazi stabil, lelkes, elkötelezett csapatot szeretne magának… hiszen csak akkor vagyok sikeres, ha ők egyre sikeresebbek!

 

Tóth-Wolford Erika (Sinka-Gyuris-ág): Példát tudtam mutatni a csapatunknak
Tóth-Wolford Erika, a Tóth Lajossla „alkotott” Gyémánt HV házaspár hölgytagja saját megfogalmazása szerint azért indult el a versenyben, hogy példát mutasson a csapatuknak. Szerette volna megmutatni, hogy ha ő meg tudja csinálni, akkor másnak is sikerülhet, ha komolyan elszánja magát. A harmadik hónapot 3402 pontértékkel és 45 regisztrálttal zárta úgy, hogy személyes, élő beszélgetések által indult be a pezsgés. – Két aktív munkatársam lett a csapatból: Ludányiné Baranyi Ágnes és Szomora Ágnes. Mindketten elindították egyéni vállalkozásukat idő közben, nagyon büszke vagyok rájuk. A júliusi hónapot 5-ös szinten zárták és részt vettek a júniusi Startképzésen, Budapesten. Különleges élmény volt számomra, hogy a kitűzött minimum 3000 PÉ-t már július 20-án teljesítettem. Büszke vagyok magamra, hogy példát tudtam mutatni a csapatunknak – fogalmazott Erika.

 

Urbán Andrea (Kosiba-ág): Presztízs volt, visszatértem!

Azért csináltam meg, mert egy vezetőnek példát kell mutatni! (Presztízsfeladatként tekintettem rá!) Számokban kifejezve: 30 fő a 3 hónap alatt, 1000-2000-3000 ponttal a versenykiírás szerint. Azt is mondhatnám, ez volt az én üzleti „visszatérésem”. Több ígéret maradt még, amik mostantól fognak beérni folyamatosan. Hálózatvezető nem lett még belőlük – mivel én 3 hónap alatt 3 új vonalon dolgoztam –, de 4. karrierszintek igen. Mindenkire büszke vagyok! Pedig csak azt csináltam ebben a negyedévben is, amit eddig. Csak minden nap! Újra azt látom, hogy mindenkivel fontos a személyes a kapcsolat! Mindenkinek más a cél, de egy a nyomógomb, ami igazából három: egészség, pénz, szabadidő, s erre megoldások… S a folytatás? Nyugodt biztos jövő! Vezetővé válni ízig-vérig. Sokat kell még tanulnom, de meglesz! Mert volt egy fontos felismerésem azzal kapcsolatban, hogy mennyit tehetünk, ha tényleg foglalkozunk vele! Megmutatjuk mindenkinek!

 

Ezeket olvastad már?