Parádsasvár: ahol a sasok repülni tanulnak

Parádsasvárról szárnyalnak új célok felé a lélekbe felemelt sasok...

Parádsasvárról szárnyalnak új célok felé a lélekbe felemelt sasok…

Mint arról korábban beszámoltunk: a hálózati ágak által szervezett vezetőképzések sora nemrégiben bővült. A Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág által egy éve működtetett vecsési kétnapos mellett Lőrincz János életre hívta szeptemberben parádsasvári helyszínnel az ág másik részének a fejlődést, megújulást szolgáló alkalmat. Mindezt hagyományteremtő szándékkal, amit az is erősített, hogy a résztvevők és erről értesülők azonnal „követelték” a következőt, melynek október második felében adott helyett a Kastélyhotel. Igaz, borongósabb időben, de a fény ott volt a szívekben.

Hétfőn, jókedvűen
Gondoljunk csak bele: hétfő reggel az az ötven vezető (és jelölt) nem alkalmazotti munkahelyére igyekezett a szitáló esőben, hanem múlt századi bútor-díszletek közepette kávézgatott békésen, a tréning szüneteiben! Ezzel részben a lényegét is elmondtuk a parádsasvári kétnapos együttlétnek: lelki, mentális és testi feltöltődés, a szellemi muníció mellett. Persze az utóbbi segíti fizikai szinten már másnap a sikeres hálózatépítést, de a teljes élményanyag elkíséri a résztvevőket hosszú időn át.

20151020_145746Lőrincz János: nő az igény
Mindkettőre szükség van, mint mondja Lőrincz János, aki ide álmodta ezt a képzést. A Biocom legnagyobb ágának hálózatigazgatója – aki amellett, hogy praktikus tanácsokat adott a napi munkához, moderálta is folyamatosan a rendezvényt – jelezte, a fejlődésben lévő Biocomban egyre több a hálózatvezető, akiknek szükséges és fontos a képzése. Ne feledjük: a pénz a személyiséggel növekszik…

Kovács Zoltán: a jó pontos másolata
Az üzlet pedig a sok új HV-tól, belépőtől, az emelkedő forgalomtól, amint arra statisztikákat is hozott a Parádsasváron is szívesen előadó Kovács Zoltán. A hálózatalapító előadásában arra is emlékeztetett: a jó vezetőt, vezetői példát „klónozni” kell, hiszen ez – a pontos másolat – garantálja, hogy hosszabb távon és mélységben is tartós legyen a fejlődés. Ehhez mindenekelőtt jól kell a munkatársakat indítani, s arra törekedni, hogy az új üzlettárs minél előbb pénzt keressen. Mindezek kulcsa maga a hálózatépítő, akinek a fejében rend kell, hogy legyen a termékeket, képzéseket illetően, s aki benne él egy történetben, egy lehetőségben, ami valóban az övé. Ezt Biocomnak hívják, ahol nem kell félnie a holnaptól, mert az azt hozza, amit megtervez…

Zsidek Balázs – bővítés, az együttműködés jegyében
S ha már a terveknél tartunk, minden ezeknek megfelelően alakul a Reg-Enor étrend elérhetőségét illetően is. A Frissfood, mely az ország egyetlen hivatalos Reg-Enor menü házhoz szállítója, szintén folyamatos fejlődési pályán van. Mint Zsidek Balázs, a cég egyik társvezetője előadásában bemutatta, épp most költöztek egy 3000 négyzetméteres új konyhába, a bővítés is a nagyívű célokat szolgálja. A 30. héten elkezdett „regenoros” főzés tapasztalatai kiválóak, ezek, illetve a feltaláló észrevételei mentén finomítják a végeredményt. A 45. héttől ez pedig még személyre szabottabb lesz, hiszen megjelenik majd a fogyás mellett kizárólag tisztítókúrában gondolkodóknak készített ételsor, s azoknak is főznek, akik életvitelszerűen szeretnék követni a kúra étrendjét. Részletek hamarosan!

Ferenczy László: Tervezd meg magad!
Ferenczy László hálózatigazgató-életépítő tréner, bár az ág tagjaként, a Lőrincz-házaspár legnagyobb ágának vezetőjeként, de a vecsési tréning létrehozójaként, vendégként kapott meghívást és szót. Részletesen beszélt az egészségügyi vonatkozásokról és az étrend-kiegészítők fogyasztásának szükségességéről, s a mentális rész is nagy sikert aratott, még akkor is, ha „húsba vágók” voltak néha a mondatai. (Erről azt mondja: ha valami „betalált”, akkor azon el kell gondolkodni…) Íme, egy ilyen: ami most látszik rajtad kívül, olyan vagy belül! Így azon kell igyekezni, hogy megtervezzük, milyenek leszünk 1, 2, 5 év múlva. Amikor majd az az ember 1, 2 vagy akár 5 millió forintot keres… Ehhez azonban az általa sokszor emlegetett ön-fegy-elemre van szükség. S egyszerre álmodozásra, nyitottságra, valamint konkrét tervezésre és munkalépésekre, hiszen a számítógép sem az ábrándokat, hanem a parancsokat teljesíti. Az úton pedig ne sajnáld jutalmazni magad a közben teljesített kisebb célokért, és figyelj másokra, hiszen a vállalkozásod alapját az emberi kapcsolatok jelentik. Még egy útravaló: ha görcsösen ragaszkodsz valamihez, megteremted az ellenerőt, amint azt a fizikusok rég tudják… (Továbbiakhoz érdemes az előadó friss weboldalára kattintani: www.eletepites.hu.)

Lőrinczné Marika: Építsd magad!
Aki tanításért érkezett, nem panaszkodhatott. Lőrinczné Marika a kulcsvezető jellemzőiről tartott előadást, mely egyszerre volt hasznos azoknak, aki most szeretnének azzá válni, s azoknak, akik már régóta HV-k, ám az ismétlés jelentősen szolgálja az újra-felismerést, hibajavítást. Így épp olyan hangsúlyosan megjelent prezentációjában a hozzáállás és az alázat szerepe, valamint a célok elsődlegessége, mint a lelki oldalé: figyelj őszintén másokra, s kelj egy órával korábban, hogy olyan tartalmakat (cédé, könyv formájában) vegyél magadhoz, ami épít téged…

A két napba pedig belefért az is témaként, ami az összes tevékenységünk szorzata: a kommunikáció. Ezzel ugyanis sokat javíthatunk a teljesítményünkön, de ronthatunk is. Érdemes tehát gyakorolni a felépítést tudatosan, mint arról Tarczy Gyula beszélt. Ezt egyébként is folyamatosan tesszük, szinte minden megnyilatkozásunkkal. S ha már így van: csináljuk jól! Építve magunkat és az üzletet.

Valódi feltöltődés
S aki a pihenést, kényeztetést (is) kereste ebben a két napban, annak sem kellett csalódnia. A minőségi ételek és wellness, a valóban egyedi, történelmi levegőjű belső tér és inspiráló külső természeti környezet, s persze a társasággal megélt beszélgetések, tánc- és bowlingpartik egyaránt azt a célt szolgálták, hogy a tanulás mellett feltöltődjön minden résztvevő. A visszajelzések alapján jelentjük: ezúttal is sikerült!

Ezeket olvastad már?