Vecsési születésnap – három ág hajtásaival

Egy éve indult a vezetőképző és most is telve van a terem!

Egy éve indult a vezetőképző és most is telve van a terem!

Hogy ki a szülinapos? Maga Vecsés, azaz a tavaly októberben ott útjára indított (még pontosabban: Feldebrő és Sződliget után kicsit másképp folytatott) vezető képzés, mely azóta is népszerű. A három ág pedig, amelynek azóta számos friss hajtása lett hálózatvezetők, aktív hálózatépítők, rendszeres termékhasználók, bővülő csoportok formájában: a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág. Ők egyébként is közösködnek budapesti központú tréningjeik szervezésében, s az együttműködés ebben a formában is testet öltött. A „szülinapi-partin”, melynek tartalmas volt ezúttal is a programja, örvendetes módon nagyon sok volt az új ember, vagy friss bimbó, ha már az ág-hasonlatnál tartunk. Bízunk abban, hogy aki a lenti, rövid, a programokat is felfedő élmény-összefoglalókba beleolvas, vagy ránéz pár képre, legalább megsejti a hangulatát, esetleg azt, hogy mit adhat egy ilyen két napos vezetői együttlét. S a következőre, január közepén már ő is jelentkezik…

SINKA TÍMEA ÉS GYULA: JÓ IDŐBEN JÓ HELYEN
Számunkra mindegyik képzés fantasztikus volt. Tudjuk, hogy jó helyen vagyunk, jó időben, a legjobbakkal. Köszönjük a szervezőknek! Találkozzunk január 15-16-án! Gyere Vecsésre és légy szabad!

SIPICZKI LILLA: SZÍVÁTMOSÁS
Nagyon örülök, hogy ott lehettem, boldogsággal tölt el, hogy ilyen jó emberekkel lehettem együtt és ilyen csodálatos két napot tölthettünk el. Közösen tanulhattunk, beszélgethettünk. Köszönöm ezt a két napot, feltöltött, és átmosta a szívem.

PÁLFI KATALIN ÉS KIS GERGELY: SZERETET-ÜZEMANYAG
Mi immár háromszor voltunk Vecsésen, és mindegyik nagyon jó volt eddig, de a mostani még különlegesebb volt számunkra. Valahogyan az egész légkört átjárta a szeretet, a meghittség. Az előadások elsöprőek voltak mindenkitől, új távlatokat nyitottak meg bennünk, újabb célokat fogalmaztunk meg a hatásukra. Ezek a együtt töltött napok a vezetőinkkel, akikre felnézünk, akiket tisztelünk, nagyon mélyen bennünk maradnak, és adják az üzemanyagot a továbbiakban. Köszönjük az élményt:)

BARNA GIZELLA: FELVÁLLALT FELELŐSSÉG

Vecséstől mindig sokat kapok! Az intenzív két napos képzés, amit a Vezetőinktől hallok, tanulok, pozitívan át- és megformálja gondolkodásomat. Hálás vagyok Ferenczy Lacinak, mert tanítása által mertem kezembe venni sorsomat, és felvállalni 100 százalékban az életemért a felelősséget. Rájöttem, a gondolataimból lesznek a tetteim és tetteimmel alakítom az életem!

Jó, hogy az újak is hallhatták
Lőrincz János tónusskálája zseniálisan megismerteti, mennyire fontos tényezők a hangulatszintek  és hogyan kezeljük azt. Vass Oszkár a Biocom marketing részét  fantasztikusan levezette és elmagyarázta, hogy mi is a passzív jövedelem. Ennek külön örülök, mert az új munkatársak is hallhatták és megérthették. Nagyon tetszett Sinka házaspár dinamikája és lelkesítő előadása. És nagy élvezettel hallgattam  Kovács Zoltán humorral átitatott előadását a Kulcsemberről (na, nem aki a kulcsokat cipeli…), hogy hogyan váljunk megbízható, sikeres hálózatépítőkké. Hálás vagyok  Vezetőimnek, Tanítóimnak mert példamutatásukkal megerősítik bennem a hitet, hogy  érdemes követni és lemásolni Őket! Köszönöm Vecsést!… és kívánok mindenkinek sok sikert!

FAZEKAS GIZELLA: GYAKORLATI TANÁCSOK
A vecsési képzésen a legjobbaktól tanulhatunk. Személy szerint engem a képzés megerősített abban, ami már nálam is működik, a hiányosságokra pedig nemcsak rávilágított, hanem gyakorlati tanácsot kaptam arra, hogy  mit kell másképpen. Ami ennél fontosabb, hogy új munkatársamnak gyakorlatban megvalósítható jövőképet mutatott a céljai elérésére. Hazáig a munkatársam szájából elhangzott céggel kapcsolatos kérdések sokaságának nagyon örültem. Hálás köszönet Vezetőinknek a szervezésért.

FEKETE ÁGICA: IGAZI FORRÁS
Vecsés – a Biocom lelki kútja. Olyan, mint az erdőben egy tisztavizű kút, ahová mindenhonnan összesereglenek az erdő lakói a friss vízért, az életben maradásért. Számomra egy olyan hely, ahol több oldalról (személyiségi, üzleti) megtámogatják az egyéniségem fejlődését. Nem az ismeretlenség ködéből jön valaki, aki előad, hanem azoknak az embereknek az előadásait hallgathatom, akik szerves részei a Biocomnak, akik élő példák acélos viselkedésükkel, üzleti tapasztalataikkal előttünk. Szeretem 🙂

EBERHARDT HAJNAL: VALÓDI KÖZELSÉG
Vecsésről újra csak felsőfokon nyilatkozhatok. Köszönöm a lehetőséget, hogy a szombat esti feladatok megoldása során olyan közel kerülhettem a munkatársaimhoz, mint még soha.  Köszönöm, hogy megélhettem, hogy csapat vagyunk, hogy őszintén megoszthattuk egymással életünk legapróbb részleteit és legnagyobb álmait, céljait. Köszönöm a Vezetők munkáját, a nagyszerű előadásokat. Sokadszorra is nagyon sokat tanulhattam Tőlük.

ZSULYA JUDIT: VÁLTOZÁS, TŰZZEL
Büszkén mondhatom, hogy már második alkalommal vehettem részt ezen a fantasztikus képzésen. Ahogy az előző alkalom, ez is sok új energiát, személyiségváltozást, szemléletváltást és nem utolsó sorban: tüzet hozott az életembe. Minden vezető előadásából kaptam új, hasznos információkat, amiket az üzletben és a magánéletemben is alkalmazhatok. Örültem, hogy ilyen bőven és részletesen hallhattam Kovács Zoltánt. Szuper jó hangulatú és tartalmas volt az esti házi feladat megoldása. Egy szó, mint száz… nagyon hálás vagyok a vezetőinknek, az előadóknak és mindenkinek a tartalmas két napért. Januárban újra Vecsés… 🙂

MATIS JÓZSEF: FONTOS TANÍTÁSOK, ENERGIABOMBA-CSAPATTAL
Nekem, kezdőnek igen nagy lökést, sok új és hasznos információt adott. Külön köszönet Lőrincz Jánosnak amiatt, hogy megtanította azt, hogy az igen szűkre szabott időnket az üzlet szempontjából milyen embertípusra érdemes fordítani a sikeresség érdekében. Köszönet Vass Oszkárnak a komplett, teljes mértékben érthető marketingterv bemutatásáért. Ezt igen fontosnak tartom, mert ennek az üzletnek az egyik legfontosabb pillére – és szerintem legnagyobb hívószava is! Köszönet az igazán nagy lökésért, a sok ötletért, amit Kovács Zoltántól kaptunk… Szóval, igen, ez nagyon kellett nekünk, újaknak, hogy jobban belelássunk az MLM világába és lehetőségeibe és természetesen a BIOCOM üzletbe, életérzésbe. Mindezen felül tényleg jó volt egy energiabomba-csapatban eltölteni ezt a hétvégét. Sok sikert, sok pontot minden BIOCOM-os üzletasszonynak és üzletembernek. Váljon mindenki álma valóra, természetesen kicsattanó egészségben ennek a remek üzletnek a segítségével!

HORVÁTH KRISZTINA: ELENGEDÉS A KAPÁSÉRT
Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettünk, sok új gondolatot kaptam, amiket azóta megerősítésként használok! Számomra fontos volt, hogy ez az alkalom volt az első, hogy 2 napig külön voltunk a kislányunktól és milyen „érdekes”, Ferenczy Laci előadásán jött az „üzenet”: tanulj meg elengedni, hogy kaphass! Nekem ez fontos gondolat volt, köszönet érte! Örülök, hogy több munkatársat jobban megismerhettem, a feladatok lehetőséget adtak egymás erősségeinek a felismerésére és a közös lehetőségek átbeszélésére.

BETA KÁDÁR TÜNDE:

  1. Hatására most már végre átértékeltem az életem!
  2. Elengedem az érzelmi tónusskála szerinti, 2,8 alatt levő embereket, akik sok energiámat elvitték!
  3. Dolgozom, hogy minél jobb kulcsember váljon belőlem!

KÁDÁRNÉ JULIKA: ENERGIA, MEGBOLYDULÁS
A vecsési két nap alatt ismét új lendületet kaptam. Újra tudatosult, hogy az üzleti sikerek kulcsa a személyiség fejlődésben rejlik. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, magunkon kell dolgoznunk. Megerősítést kaptam újra, hogy jó helyen vagyok, jó úton járok! Mindig nagy élmény a cég vezetőségével eltölteni néhány napot! A legjobbaktól tanulni személyiségépítést, üzletet, emberséget, kitartást. Energiával telve jöttem haza, határozottabb, magabiztosabb, céltudatosabb lettem. Ez hatással van a környezetemben lévő emberekre is. Megbolydult körülöttem a csapat! Vannak új belépők, új minősültek a hálózatban. Köszönöm!

KUNNÉ MAZSI: ÚTMUTATÁS, JÓ HANGULATBAN
Minőségi életérzést, tanulást, új ötleteket, energiát adott ez a két nap. Mélyre hatoló beszélgetéseket a közvetlen munkatársakkal, ismerkedést más ágakkal, közvetlenebb kapcsolatot a felső vezetéssel. Jó látni és tapasztalni hogy segítenek, mutatják az utat, jó hangulatban, sok nevetéssel. Aki vezető, vagy erre törekszik, ott a helye, nem lehet pénz kérdése. Köszönjük a lehetőséget és várjuk a következő alkalmat a találkozásra!

PETVAI TIMI ÉS JUDIT (Kunné Mazsi munkatársai): SZUPER ÉLETÉRZÉS
Sok hasznos információval lettünk gazdagabb, melyek segítenek egyre világosabban gondolkodni és méltó módon viselkedni. Hihetetlenűl feltöltődve vágtunk bele a hétbe és ezt mások is észrevették. Igyekszünk szinten tartani az energiát és a tónusskála csúcsán lenni, hogy hatékony és eredményes legyen a munka. Hálásak vagyunk a vezetőknek, hogy megismertettétek velünk ezt a szuper életérzést!

Csapatmunka

Csapatmunka

Csapatmunka (3) Csapatmunka (4) Csapatmunka

Ferenczy László, mindannyiunk tanítója

Ferenczy László, mindannyiunk tanítója

Kónya György Ezüst Hálózatigazgató

Kónya György Ezüst Hálózatigazgató

Kovács Zoltán Hálózatalapító is megosztotta tudását Vecsésen

Kovács Zoltán Hálózatalapító is megosztotta tudását Vecsésen

Lőrincz János a legeredményesebb ágvezető, cégtulajdonos is tiszteletét tette feleségével, Marikával együtt

Lőrincz János a legeredményesebb ágvezető, cégtulajdonos is tiszteletét tette feleségével, Marikával együtt

P1090097

Egy viszonylag homályos képről is átsüt az energia…

P1090078

Telt ház a wellness- és konferencia szálloda szemináriumi termében

P1090077

Ismerős arcok és olyanok, akik egyre ismerősebbé válnak – egyaránt fontosnak tartják a tanulást

Pintér Pámer Krisztina - és csapatának "vecsésező" része

Pintér Pámer Krisztina – és csapatának “vecsésező” része

Sinka Gyula, arany hálózatvezető

Sinka Gyula, arany hálózatvezető

Sinka Tímea, arany hálózatvezető

Sinka Tímea, arany hálózatvezető

Vass Oszkár, arany hálózatvezető

Vass Oszkár, arany hálózatvezető

Ezeket olvastad már?