Friss Reg-Enor-Food, Biocom módra – a Friss Food csapat szakmai garanciájával

854
Egymásra talált a Biocom és Friss Food. A partnerség kulcsa egy Magyarországon egyre népszerűbb termék, a Reg-Enor. A Biocom által forgalmazott étrend-kiegészítőhöz így most már egyre több helyen, kényelmesen elérhető a szakemberek által összeállított étrend, amelynek minőségére az ételszállításban egyre markánsabban résztvevő cég, a Friss Food adja a garanciát. Ők ugyanis az egyetlen hivatalos Reg-Enor-menü szállítók az országban! A profizmus mellett a lelkesedésben sincs hiány, ugyanis a cégvezetők, Sári Attila és Zsidek Balázs is sikeresen tesztelik a terméket, a cégük kosztjával…

20150912_132809

Zsidek Balázs, a Friss Food egyik vezetője mosolyogva feszít egyik kedves öltönyében. Nem csoda, pár év óta most, a Reg-Enor kúra eredményeként tudja újra felvenni!

Családi hagyományok
A bevezetőben említett garanciának sok évtizedes szakmai fedezete van, hiszen a Zsidek név ismerősen cseng a gasztronómiában. Az édesapa, az „ízvadász” László, népszerű gasztronómiai szakértő, számos ismert főzőműsor és az ország egyik legnagyobb ebédet házhoz szállító cégének vezetője volt.

Kiegészítőhöz az étrend
A felesége barátnője, Csonka Gabriella mutatta be Balázsnak a Biocom legnagyobb ágának vezetőjét, a mindig a fejlesztésen, előrelépésen gondolkodó Lőrincz János hálózatigazgatót. Akkor már beindult a Reg-Enor hullám, amely egyre magasabbra tör, és mindketten egyetértenek abban, hogy még csak a kezdeteknél tartunk. Ugyanis a Biocom és a Friss Food vezető egyéniségének egyszerre csillant fel a szeme: az étrend-kiegészítőhöz étrend (azaz: étel) is kell, amit ebben az elfoglalt világban a legegyszerűbb a hosszadalmas elkészítés helyett egyszerűen megrendelni…

Időkímélés – a feltaláló kontrolljával
Ebből a ragyogó ötletből született a Reg-Enor menü, ami július közepe óta szerepel a Friss Food étlapján, megspórolva az időt azoknak, akik szívesen méregtelenítenének (vagy akár fogynának) a kúra által, de nincs idejük a zsíralapú ételeket megfőzni maguknak. Mint Zsidek Balázs mondja: nem csak az ő szakmai tudásuk és lelkük van az ételekben, hanem a Biocom „pecsétje” is rajta van, hiszen a magyar feltalálóval, Szabó Sigfriddel folyamatosan konzultálnak, így autentikusak a receptúrák, általa ellenőrizve.

Folyamatos finomítások
Másrészt felvették a kapcsolatot dr. Bagi Gabriellával. A doktornő, aki a táplálkozási területen is jártas, azóta már a Biocom vezetője is, és vele együtt újabb fejlesztésekben gondolkodnak, külön hangsúlyossá téve a belső tisztításról, illetve egészséges súlyvesztésről szóló irányt, valamiképpen behozva az édes ízt is – de erről majd annak idején szólunk.

Saját teszt: a kúrázó a súlyából veszt!
Érdemes viszont megemlíteni, hogy a termékkel nem csak az orvosnak és pácienseinek, valamint egyre többeknek vannak kiváló tapasztalatai (amit a regenor.hu oldal önvallomásai is bizonyítanak), hanem Zsidek Balázsnak is, ami csak erősíti az együttműködést. A személyes meggyőződés alapja az elmúlt három hónap, mely során Balázs már 12 kilót fogyott!

Családi allergia-búcsú
S ez még nem minden: gyakorlatilag megszűnt az allergiája, de a hitelesség kedvéért fogalmazzunk úgy, hogy tünetmentes. Ám ez épp elég, ha valaki korábban egyfolytában prüszkölt, könnyezett és fájt a torka… Ami még a Biocom termékpalettáját illeti: 15 éves, aktívan sportoló fiánál az Olajfalevél-kivonat segítette elő ugyanezt a „csodát”. Így is jó…

Merész fűszerezés az ízvadászathoz
S hogy az ő ételeik mitől olyan finomak? A már említett szakértelem és hozzáállás mellett Zsidek Balázs elárulja, számos különleges fűszerkeveréket is tartanak, amik javarészével ilyen volumenben talán csak ők ízesítenek, az argentin, thai, mexikói, örmény ínyencségeket egyaránt a végtermékek részévé téve. A rendszeres rendelők tábora is nő, hiszen a visszajelzések ragyogóak.

Korszerű párosítások
S hogy mi még a különlegesen finom ételsor titka? Nagy figyelmet fordítanak már az étlap összeállításánál arra, hogy milyen korszerű és különleges köreteket párosítsanak a húsokhoz, vagy éppen fordítva. Újragondolják a világ, és a magyar konyha legjobb ételeit.

Fő a természetesség!
Nem használnak ízfokozókat, aromákat és mesterséges színezőket. Zöldfűszerekkel ízesítenek, mint egy 70 (!) fajta fűszert használnak. A Reg-Enor elvekkel nem egyező alapanyagokat (pl.: tejtermékek, olajak, élesztő, lisztek, tészták) kiváltják egyenértékű termékekkel. S amiről még említést kell tenni: a család több, mint 100 éves gasztronómiai hagyományokkal rendelkezik, számtalan „titkos” receptet őriz a házi szakácskönyv.

Előrelépés az ugrásért
A háttér is bámulatos: kiválóan felszerelt üzemi konyhájukat már kinőtték, így pont most költöznek egy minden igényt kielégítő, 3000 négyzetméteres nagyobba, amely az országos franchise tankonyhát is magában foglalja.

Cél a teljes lefedettség
Nem tévedés a kifejezés: valóban a teljes Magyarországról beszélhetünk majd előbb-utóbb, bár egyelőre a főváros és az agglomeráció egyre nagyobb része fér bele az étleszállítás területébe. Ám, mivel e téren is vannak szakmai tapasztalataik, egy merőben új, eddig szokatlan rendszer építésén dolgoznak, amelynek segítségével lassan a teljes országot lefedik majd, elérhetővé téve mindenhol a Reg-Enor menüt, odafigyelve a helyi, speciális adottságokra is…

Legyen jó mindenkinek!
Ahelyett, hogy részleteket árulnánk el a megvalósításból, álljon itt a közös együttműködésre vonatkozó, rokonszenves ars poeticájuk: az a jó nekik is, ami a Biocomnak, s csak úgy hoznak létre valamit vagy akár változtatnak, például a menüsoron, ha az kedvező lesz a Biocom hálózat számára.

Sikertörténetet írhatunk
Zsidek Balázs ugyanis azt is megérezte, hogy a rendszer szinte „magától” működik. Eddig csak néhány, addig kifejezetten MLM-ellenes barátjának mutatta meg a Reg-Enort, a saját példáján keresztül, akikből a csapatához csatlakozók és (sikeres) termékhasználók lettek. Így Balázs már a négyes szinten tart a karrierlétrán, ami a hálózatot illeti. Ami pedig a partnerséget, jóval feljebb. Ő is tudja, érzi: az elején járunk egy olyan sikertörténetnek, amelyben mindannyian szereplők vagyunk…

(A képeken a Reg-Enor menü néhány különleges finomsága látható. Már a szemnek is gusztusosak…)

Zöldborsóleves nagymama receptje alapján

Zöldborsóleves – nagymama receptje alapján

Cigánypecsenye tarjából grillezett zöldségekkel

Cigánypecsenye tarjából, grillezett zöldségekkel

Csevapcsicsa házi ajvárral és friss salátával

Csevapcsicsa házi ajvárral és friss salátával

Indiai hajdinás töltött palacsinta (Chapati)

Indiai hajdinás töltött palacsinta (Chapati)

Lacipecsenye zöldséges rizzsel, uborkasalátával

Lacipecsenye zöldséges rizzsel, uborkasalátával

Sült oldalas zöldséges kölessel

Sült oldalas, zöldséges kölessel

Velence tavi harcsapörkölt zöldborsós árpagyönggyel

Velencei-tavi harcsapörkölt, zöldborsós árpagyönggyel

Ezeket olvastad már?