Parádsasvári vezetőképző: csúcsnapok

A csapat egy része. A képen előterében Kovács Zoltán hálózatalapító és Lőrincz János hálózatigazgató-ágvezető között Galambos Lajcsi. Ő már igazából nem is vendég, hiszen itt otthon van...

A csapat egy része. A képen előterében Kovács Zoltán hálózatalapító és Lőrincz János hálózatigazgató-ágvezető között Galambos Lajcsi. Ő már igazából nem is vendég, hiszen itt otthon van…

Új helységnév került a Biocom képzési térképére, melyről az első alkalom ragyogó tapasztalatai miatt bizonnyal sokszor hallunk még. Parádsasváron, a Kastélyhotel Sasvár Resortban tartotta a Lőrincz-ág a vezetőképzőjét, melyet a régi HV-k közül többen máris a korábbi, kétnapos visegrádi, céges tréninghez hasonlítottak.

A képek egyértelművé teszik: varázslatos környezetben tanulhattak és pihenhettek mindazok, akik rászánták az idejüket a tanulós együttlétre a nyár utolsó, valóban verőfényes napjaiban. Ami pedig az anyagiakat illeti: töredékáron kaphattak luxust. E szó nem csak az elhelyezésre, ellátásra vonatkozik, amely majd az alábbi véleményekből, visszajelzésekből is kiderül, hanem a szellemi feltöltődére is.

Parádsasvári miliő a csapattal. Folytatása következik!

Parádsasvári miliő a csapattal. Folytatása következik!

Folytatás októberben
Mielőtt bepillantást engednénk néhány visszajelzés segítségével a két nap hangulatába, előrebocsátjuk: a lelkesedés és a vágy máris életre hívta a következőt. A szervezők (a hálózatvezetőkön keresztül) máris várják a jelentkezéseket az ősz közepén tartandó második parádsasvári tréningre. Időpont: október 19-20. (hétfő-kedd). (Az ár marad az ehhez a színvonalhoz valóban jelképes 25e Ft.)

Losonczi Kata: Új célok, lendület
„Olyan, mint Visegrád”! – lelkendezett még napokkal később is Losonczi Kata, a Györe-ág kiváló ezüst hálózatvezetője, akinek valóban van összehasonlítási alapja, hiszen az évekkel ezelőtti céges tréningeknek is gyakori résztvevője volt. Egyfajta „bepörgető injekciónak” nevezte a két napot, mely után alig aludt otthon. Ugyanis újra célokat, terveket fogalmazott meg, s az ebből fakadó izgatottság ébren tartotta…

20150901_145134
Álomtalan, álmokkal teli éjszaka a képzés után

Mint mesélte, a környezeten és a társaságon túl az előadások is lenyűgözték. Kovács Zoltán hálózatalapító adta a felütést és a keretet, mely nagyon lelkesítő volt. Csakúgy, mint a mindig derűs Lőrincz János, aki szerinte egyfolytában csak a fejlődést látja – ami be is következik! Ezúttal is sok kulcsmondatot kapott tőle. Nagyon ösztönző volt hallania a motivációs tréner, Kassai Csilla előadását. Külön örült a még nem is hálózatvezető Kovács Mária beszámolójának az egri csapat fejlődéséről, mely rövid idő alatt következett be. Ez újra láttatta: a tanítás, a jó másolása fontos a hálózatépítésben. Valódi élmény volt a találkozás a „meglepetés vendéggel”, Galambos Lajcsival, akinek életminőségét teljesen megváltoztatta a Biocom által forgalmazott Reg-Enor által kínált életmód. Mindezek alapján érthető, hogy külön örült annak: lánya (egyben hálózatvezetője…), Szilvi is elkísérte a Parádsasvárra!

20150901_145755

Az alábbiakban pedig a Czentlaki-ág néhány vezetőjének véleménye következik.

Forgács Józsefné Anett: A Biocom számomra teljesség
„Hálásan köszönöm a Lőrincz házaspárnak, hogy ilyen környezetben ilyen színvonalú előadásban volt részem, fantasztikus emberek társaságában, olyan érzés, mint egy nagy család, mindenki mosolyog, mindenki ragyog , és ez csak úgy lehetséges, ha egyensúly van az élet minden területén. Nekem a Biocom teljességet ad az egészséges élethez mind fizikai, mind lelki szinten.”

Molnárné Baranyai Márta: Fantasztikus napok, érthető-élhető előadások
„Számomra olyan fantasztikus két napot adott az életemben, amit soha nem fogok elfelejteni! Maga a csodálatos környezet, vezetőink tartalmas, érthető és élhető előadása. Munkatársaim segítő-építő beszélgetéseivel sokat tudtam tanulni, fejlődni. Mostantól a mindennapi munkámban alkalmazva tudom, hogy csak sikeres lehetek! Nagyon hálás vagyok és köszönöm a szponzoromnak, Egyed György HV-nak, hogy megmutatta: többre vagyok érdemes.”

Demeter Attila és Katalin: Hatalmas élmény
„Hatalmas élmény volt ez a vezetőképző. Gyönyörű környezetben, sok értékes emberrel eltöltött tartalmas idő. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat tanultunk, amiért hálásak vagyunk. Köszönjük ezt a lehetőséget.”

Egyed Györgyné Marcsi: Megerősítés, elhatározás
„Számunkra a képzés csak megerősítés volt a kitűzött céljaink elérésében. Elhatározás minden akadály leküzdésére. Megerősített bennünket abban, hogy a páromat kivegyük a munkából és főállású Biocom vezető legyen, egy szebb és jobb jövő érdekében.”

Czentlaki Zoltán és Beatrix: Köszönet
„Tisztelet és köszönet Lőrincz Jánosnak és Marikának a  szervezésért, a fantasztikus előadásokért, a csodálatos környezetért és a  minőségi ellátásért. Vezetőtársainkkal feltöltődve élményekkel, tudással gazdagodva , új lendülettel, tervekkel tértünk haza.”

Kovács Zoltán hálózatalapító és Galambos Lajcsi művész úr. A Biocom már valódi barátság.

Kovács Zoltán hálózatalapító és Galambos Lajcsi művész úr. A Biocom már valódi barátság.

 

20150901_113356

Ezeket olvastad már?