Itt a tavasz: aktív élőflórás készítmény a bélflóránkért, vegyszermentes permetezés a környezetünkért


Szívesen felfrissítené a szervezetét a tavasz kezdetén egy aktív, élőflórás készítménnyel? A vegyszerek helyett pedig egy környezetbarát, hatékony termékhez nyúlna, amellyel igazán zöld módon léphet ki az újjáéledő természetbe? Ha igen, két, a Biocomban régóta alkalmazott megoldásra hívjuk fel a figyelmét abból az SCD termékkörből, mely jóval több, mint probiotikus technológia: életszemlélet is egyben. Az SCD Herbal és az SCD Agro várja Önt!

SCD Herballal a tavaszi felfrissülésért

Télen nem csak a napfény és a szabadban töltött órák száma, de az elfogyasztott ételeink eltérő jellege is hozzájárul ahhoz, hogy kicsit fáradtabbnak érezzük magunkat. Többet ülünk otthon, kevesebbet mozgunk, esetleg nehezebb ételeket is fogyasztunk, a hazai, egészséges, friss zöldség és gyümölcs kínálat korlátozottabb, így valószínűleg a bélflóránkra is ráfér tavasszal egy ébresztő program. Szervezetünket folyamatosan külső és belső hatások érik, ezek nagyobb része káros jellegű, a testünknek is felkészültnek kell lennie ezekkel szemben, mint a táplálékkal bevitt különféle kórokozók (baktériumok, gombák vagy vírusok).

A probiotikumok szerepe

A baktériumok között vannak probiotikus, azaz jótékony hatásúak, melyek többek között a bélflóránkat is alkotják és az immunrendszerünket is támogatják. A mai életvitelünkkel természetes úton nem jut be annyi probiotikum a szervezetünkbe, mint évtizedekkel ezelőtt, hiszen rengeteg feldolgozott, készterméket fogyasztunk, amelyek nem tartalmaznak elegendő „élő ételt”, ezért más formákban is érdemes biztosítanunk a probiotikumok bekerülését megfelelő számban, fajgazdagságban és rendszerességgel. Éppen ezért a probiotikus kiegészítők fogyasztása nem csak gond esetén, kúraszerűen javasolt, sokkal inkább a rendszeres és folyamatos fogyasztás fontosságára hívnánk fel a figyelmet.

SCD Herbal: élő, aktív

Az SCD Herbal azért kiváló élőflórás étrend-kiegészítő készítmény, mert élő, azaz aktív formában tartalmazza a benne lévő nagyszámú, 11 különféle, jótékony hatású baktériumot, emellett számos gyógynövény kivonatát is (pl. ánizs, bazsalikom, áfonya, kapor, édeskömény, gyömbér, grapefruit, szőlőmag-kivonat, borsmenta, zsálya, édesgyökér, kakukkfű, pecsétviaszgomba). Ráadásul könnyen a mindennapi italaink részévé válhat, hiszen keverhető prebiotikumokkal együtt smoothie-ba, turmixba, shake-be, gyümölcslébe, de fogyasztható önmagában is, hosszú eltarthatósággal, akár hűtés nélkül.

Itt az SCD AGRO szezonjának kezdete!

Akik kerttel rendelkeznek, egyre inkább figyelnek arra, hogy minél kevésbé károsítsák vegyszerekkel a természetet, a környezetünket. S persze az sem mellékes, ha a környezetbarát kezelést a növény akár sokszoros terméssel hálája meg, mint a tavalyi, a készítménnyel kapcsolatos „verseny” összes cikke is színesen bemutatja az SCD technológia – Probiotikumok rovatunkban.

Egész szezonban jó, de most kell kezdeni

– Itt a tavasz és itt az ideje a fák lemosó permetezésének, amihez kiváló segítség a kizárólag biológiai összetevőket tartalmazó SCD Agro mikrobiológiai készítmény – hívja fel a figyelmet a tényre a beszállító tudományos vezetője, fejlesztője, dr. Józsa Rita. – Fontos a lemosó permetezés időzítése, ami a téli fagyok elmúltával, de még a rügyfakadás előtt a legoptimálisabb, általában a metszést követően. Az SCD Agro ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható készítmény, melyet a teljes szezonban többféle módon használhatunk kertünkben, akár rendszeres öntözéshez, levélkezeléshez, akár vetőmag előáztatáshoz vagy komposztáláshoz. De az év első beavatkozása a készítménnyel a tavaszi lemosó permetezés – tette hozzá.

Tanácsok a használathoz

Ha valaki konkrét tanácsokat szeretne a termék használatához, olvassa el a témában írott cikkünket, alapvető kérdések és válaszok az SCD Agro használatával kapcsolatban pedig ebben, a korábbi írásunkban olvashatók. Egy tanácsot viszont szívesen adunk, amennyiben felkeltettük az érdeklődését a rengeteg pozitív terméktapasztalattal: a webshop.okonet.hu oldalon azonnal megrendelheti a tavaszt is jelentő termékeket!

Jó egészséget és bő termést kívánunk!

Ezeket olvastad már?