Ovikezdési nehézségek, Biocomos könnyítéssel

Egy egészségtől ragyogó család

Egy egészségtől ragyogó család

Lipták Andrea egy 5 éves, az oviban most nagycsoportos kislány és egy 3 éves, az óvodát éppen kezdő kisfiú anyukája. Ahogy ő fogalmaz: „egy nagyon elégedett anyuka”! Érthető az öröme, mert a rendszeres otthoni ápolások helyett egészséges gyermekei az óvodában töltik napjaikat, miközben ő nyugodtan dolgozhat. Óriási előrelépés ez ahhoz képest, hogy nem is olyan rég a mandula kiműtésének réme is fenyegetett! A bicskei édesanya – a kiváló hálózatvezető, Bőke Zsuzsika csoportjában, a Kónya-ágon – megoldásokat talált a Biocom segítségével. Hálás köszönet neki azért, mert írásban is összefoglalta tapasztalatait, sokak épülésére. Akár: felépülésére…

Kiscsoportos „tünetek”

Amikor Panka elkezdte az ovit, én még otthon voltam a kisfiammal, aki akkor pár hónapos volt. Arról hallottam, hogy a kiscsoportosok sokat betegek, többet vannak otthon, mint az oviban. Bár bevallom, én ezt egy kicsit  költői túlzásnak is hittem, s arra nem számítottam, hogy ez a valóságban tényleg így van… sőt!

Betegség-halmaz, gyógyszerek, fenyegető műtét

A mi kiscsoportos létünk az nagyjából úgy zajlott, hogy járt egy hetet oviba és kettőt otthon töltött. Ilyenkor elég sokszor kapott antibiotikumot is, úgyhogy az immunrendszere teljesen tönkrement. És persze az alig egy éves kistesó is elkapott mindenféle ovis betegséget, volt ott alsó-felső légúti fertőzés, tüszős mandulagyulladás, bárányhimlő… végén még asztmagyanús tünetek is. Mikor már a mandulaműtét is szóba került, május elején azt mondtam, nincs több ovi, szeptemberig itthon marad.

Trükkös kapszula-bevitel

Azt éreztem, hogy ez a rengeteg betegség nem természetes, a mandulájáról pedig nem akartam lemondani, ezért elhatároztam, hogy kiderítem, mi van a háttérben és valamit csinálok a lányommal. Mi eddig is használtuk a különböző hálózati termékeket, de egy 3 évesnek azért nem olyan egyszerű beadni ezeket a dolgokat. Viszont most muszáj volt! Szóval, elkezdtük komolyan használni a termékeket, és mivel a kényszer nagy úr, ilyen-olyan trükkökkel szinte mindent beadtam Pankának, még az Olajfalevél-kivonat tartalmát is, mert kapszulában nem volt hajlandó lenyelni.

Hatalmas előrelépés, étrend-kiegészítőkkel

Közben az is kiderült, hogy tejfehérje-allergiás és minden tünetét és ezt a rengeteg betegséget ez okozza babakora óta. Szóval a középső csoportot már diétázva és a termékeket rendszeresen szedve kezdtük. És CSODA történt. Több hét eltelt és Panka nem volt beteg! Még több hét eltelt és időnként egy kicsit folyt az orra, és talán egyszer-kétszer otthon maradt, de az egész középsős év alatt, ha egyszer kapott antibiotikumot, többször nem volt rá szükség. Nekünk ez hatalmas előrelépés volt a rengeteg gyógyszeres kezelés után!

Ami nekünk nagyon bevált:

  • Grapefruitmag-kivonat,
  • Immune Supreme (algakészítmény),
  • Colostrum,
  • Olajfalevél-kivonat,
  • SCD Herbal (ezt én csak a „csodaszernek” hívom, a nagy kedvencem) és
  • Flavonoid Komplex.

Megelőzés, sikerrel

A Colostrumot és az Immun supreme-t felváltva adtam, a Grapefruit-cseppet szinte folyamatosan kb. 1*10-15 cseppet naponta. Ha láttam, hogy valami „kezdődik”, akkor emeltem az adagon. Ha mégis kicsit komolyabbra fordult az orrfolyás, vagy köhögés is lett belőle, akkor valahogy letuszkoltuk az Olajfalevelet. Ezzel a megelőzéssel teljesen kiváltottuk az orvoshoz járást és gyógyszerszedést!

A tünetek is enyhébbek

Úgy érzem, hogy amit kiscsoportos korában tönkretettünk a sok gyógyszerrel, azt középsőben rendbe hoztuk.  Persze, például ezeket a „jó kis” hasmenős-hányós vírusokat most is elkapja, de ennek a lefolyása is teljesen más, mint régen volt. Ez két évvel ezelőtt úgy nézett ki, hogy reggeltől estig ültünk a WC-n, lavórral a kezünkben, másnapra ugyan csillapodott a dolog, de kb. még két napig kellett visszapótolni a folyadékot. Tavaly mindez kimerült egy délelőtti enyhe hasmenésben és vacsorára már olyan éhes volt, hogy nem győztem a pirítóst készíteni!

Az SCD Herbal segít (hasmenés, hasfájás)

Az én „csodaszerem” erre mindig az SCD Herbal, ami szerintem azonnal hat. Ilyenkor bekevertem egy kanállal fél pohár vízbe, megitta – és ennyi volt az összes teendőnk ezzel a vírussal. De ezt használom minden hasfájásnál, vagy ha rosszabbul esznek… és még sorolhatnánk. Mivel Panka tejfehérje allergiás, ezért, ha nem figyelünk és valami diéta-hiba becsúszik, akkor előfordul a hasfájás, de a Herbal mindig azonnal működik.

„Pocak-gyógyszer”, nem az ízéért…

És biztosan tényleg így van, mert bár az íze nem túl jó (mármint gyerekszempontból, nekem nincs bajom vele) Panka ezt szó nélkül megissza, mert már megtapasztalta, hogy milyen gyorsan segít neki. Sőt, volt, amikor ő kérte a „pocak-gyógyszert”.

Félretett pipa

Természetesen ezeket a termékeket a fiamnál is használom, és bár lehet, hogy neki erősebb az immunrendszere, de ő is bekerült az oviba, most kiscsoportos és eddig mindössze kétszer folyt az orra szeptember óta! Folyamatosan dőlnek ki a csoporttársak, de mi még szerencsére orvosnál csak elővigyázatosságból jártunk, az asztmagyanú miatt, de az is alaptalan volt. Egy évesen egy spray-t kapott és kellett is időnként használni, de az elmúlt egy évben már szinte egyszer sem került elő.

Megint a Herbal… az emésztésért

A másik nagyon látványos eredményt az emésztésének a rendbehozatalában látom, neki csak 2-3 naponta volt széklete, az is elég kemény és fájdalmas volt, de egy Herbal-kúrának köszönhetően ez nagyon gyorsan rendeződött és most csak időnként kap, ha szükségét látjuk.

Minőségi változás

Szóval, a mi életünkben óriási minőségi változást hoztak ezek a termékek, konkrétan megmentették a gyerekem manduláját! Kiscsoport óta egyszer sem volt mandulagyulladása vagy torokgyulladása, pedig előtte Pankának rendszeresen 39-40 fokos láza volt a betegségek alkalmával. Azóta egyáltalán nem volt lázas, talán egyszer-kétszer egy kis hőemelkedés, de 38 fölé nem ment, s végre hízik.

Segít a munkában is!

Már csak ezekért is megérte, hogy mindezeket a dolgokat kipróbáltuk és most már a mindennapos életünk részévé tettük, de ezek mellett még egy sokkal mozgékonyabb, energikusabb gyerek is vált belőle. Azt nem is említve, hogy az idén visszamentem dolgozni, és bizony nem mindegy hogy milyen sűrűn kell otthon maradni, mert beteg a gyerek. Panka kiscsoportos korában ezt egy munkahely sem tolerálta volna.

Az egészségre költünk

Én csak jó szívvel  tudom ajánlani mindenkinek! Ha kiszámolom, hogy kiscsoportban mennyi pénzt hagytunk a gyógyszertárban, akkor valószínű, hogy most kevesebbet költök az egészségükre, mint akkor a betegségükre. Ráadásul mindez sokkal jobb és egészségesebb, s a megelőzésről, nem a kezelésről szól.

Üdvözlettel: Egy nagyon elégedett anyuka 

Ezeket olvastad már?