Hasmenés? Mosdó helyett Herbal…

011 931_large 938_large
…és Olajfa. E kettős ugyanis több esetben bizonyított már Jámbor Gábor természetgyógyász környezetében. Nyáron gyakrabban felüti a fejét egy-egy hasmenéses-gyulladásos esethalmaz, de igazán nem köthető csak ehhez az évszakhoz. Így, ha valaki esetleg ilyenbe szalad bele, olvasson tovább, s ha leszűri a tapasztalatokat, nem a mellékhelyiségbe rohan vele…

A helyzet az, hogy röviden muszáj áradozni a Herbal, mint SCD termék és az Olajfalevél-kivonat, mint a hálózat egyik legrégebbi, legütősebb gyulladáscsökkentője kapcsán – kezdi az elemzést Jámbor Gábor természetgyógyász. A Herbált egy kisebbfajta csodának tartja, vagy legalábbis egy, a maga nemében különleges készítménynek, nagyon magas (jó) baktérium számmal, ami a bélflórának nagyon kedvező. Alapvetően ugyanis emésztési és immunrendszeri problémákra javasolják ezt a probiotikus étrend-kiegészítőt, melynek elemzését Hidas Andrástól, a téma szakembertől itt lehet elolvasni. Az Olajfa pedig valóban régi ismerős, számos jó visszajelzést produkálva, nem véletlenül van a vásárlási lista élmezőnyében folyamatosan. Az allergia támadásainak visszaverésében is jeleskedett már, de többen antibiotikumok hatását is erősítették vele, vagy akár ki is váltották azt, a beszámolók szerint.

De most nézzük, hogyan teljesítettek együtt, kritikus helyzetben! (Mert akinek már volt hirtelen érkező, rohamos, erőteljesen gyengítő hasmenéses tünetegyüttese, tudja, miről beszélünk…)

2 (!) óránként 3 (!) szem Olajfa és mellé egy kanálnyi Herbal – s estére elmúltak a kellemetlen tünetek!

Mint Gábor jelzi, ez az ütős kettős más esetekben is bizonyított már a környezetében. Például a visszajelzések szerint fekélyes esetekben, sőt, még a rettegett Chron betegségnél is sikerült velük a probléma szinten tartása, a kórós folyamat lassítása.

De itt már a helyzet bonyolultabb, ugyanis a táplálkozás reformjára is szükség van. (Egyébként sem árt figyelembe venni a sokszor hangsúlyozott alapelveket.) Szóval: cukor, fehér liszt és tej száműzendő, s a tejtermékek esetén is nagyon meg kell nézni, hogy nem tartalmaz-e rejtett módon édesítőszert, cukrot. Aztán jöhetnek a termékek – és a további jó tapasztalatok!

Ezeket olvastad már?