Harapós Prowerdose – Hajdó Attila az újabb győztes

Folyamatosan zajlik a Prowerdose verseny, amelybe bárki bekapcsolódhat. Ennek a módja a lehető legegyszerűbb: ha esetleg még nem tette, próbálja ki, használja az adalékot, melyet aztán jó szívvel adja tovább másoknak. Így nem csak tapasztalatot nyerhet (az üzemanyag megtakarítás, és számos egyéb előny mellett), hanem üzleti pontokat is. Pontosan ezt tette Hajdó Attila, a korábban NB I-es kerettag játékvezető, aki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tesztelt és ajánlott dr. Orosz József ágán. Íme az ő hasznos észleletanyaga, sikere, néhány szóban.

Ajánld bátran!
A jól működő játékvezetői kapcsolatrendszer révén érkezett a telefon néhány hónapja az akkor már aktív Biocom tag Resán Lászlótól a termék kapcsán. Hajdó Attila bízott a hiteles ajánlásban, s máris tankolta az üzemanyag mellé a Prowerdose adalékot a Suzukiba. Mint fogalmaz: a termék bizonyított, hiszen az ígért paramétereket hozta! S nem csak nála – de ez már a következő lépés volt. Előbb lássuk, vázlatszerűen, ő mit tapasztalt.

12%-kal kevesebb üzemanyag, erősebben
– Jelentős az üzemanyag felhasználás csökkenése – 12%! Ráadásul volt idő a tesztelésre, hiszen a jelenleg befektetési tanácsadóként is dolgozó Attila akkoriban megtett egy marosvásárhelyi utat, így volt ideje (és elég kilométere is) a megfigyelésre. Magyarán: bőségesen hozza azt, amit a gyártók ígérnek!

 Étvágy evés nélkül
– „Harapósabb” az autó. A kifejezés arra vonatkozik, hogy jobban megy, gyorsul, mint korábban. S miközben nagyobbat harap, kevesebbet eszik…

Melegség a szívben
– Nem csupán a használó szívébe költözik általa melegség, hanem a hideg motorba is. Azaz: téli időszakban (ami az idén picit hosszúra nyúlt…) hideg indításnál, nem küszködik az autó szíve, ha ezzel van megkenve. Olyan érzés, mintha a kint éjszakázó jármű előmelegítést kapott volna…

Kopogtató termék
Nem véletlen, hogy Hajdó Attila „kopogtató terméknek” nevezi a Prowerdose-t. Bár egyre inkább nála kopogtatnak, miután ajánlása hatására kipróbálták, s most már újabb flakonokkal szeretnének belőle. Íme két értékes, sokakat megerősítő visszajelzés:

Kannaszámra kérem!
– Az egyik, Németországban dolgozó barátja először hitetlenkedett („sok mindent kipróbáltam már”), aztán mégis löttyintett. Az eredmény: egy lelkes telefonhívás, már kintről. Ugyanis lemérte: egy német úton konkrétan 18.000 forintnyi üzemanyagot spórolt meg, mindössze egy flakonnal! Mint ígérte, amikor újra hazajön, kannaszámra viszi majd…

– Egy másik kellemes telefonhívás az első használat közben: „Mi ez a kiváló anyag? Sokkal pörgősebb és jobban megy tőle az autó!”

Az újabb sikerek felé
Elárulhatjuk: Hajdó Attila is Biocom tag lett, mi több, lépi a karrierszinteket, s télen már képzésen is volt Budapesten. Célja a továbblépés ezen a téren is, amit ráadásul a teljes termékkör egyre intenzívebb napi használatával is megalapoz – elégedettségére. Azért egyelőre a Prowerdose az ász, aminek aktuális, márciusi kéthetes versenyét, 16 flakonnal nyerte meg. Azonban érdemes egy nagyobb időtartamot is nézni, csak az összevetés kedvéért. Mint mondja, az elmúlt hónapokban több, mint 50 flakon fordult meg a kezében, aztán a másokéban. Gratulálunk, s lehet követni az eredményes példát!

 – A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Ezeket olvastad már?