Reg-Enor: se kilók, se cukor

A kúra előtt (még augusztusban)

Csak azt vette észre, hogy gyakran kiszáradt a szája és sokszor indokolatlanul szomjas volt, valamint többször kipirosodott az arca, és gyengébb remegések is elővették időnként. Steinhauer Alex azonban nem tudatosította magában a jeleket, egészen addig, míg egy éves rutinvizsgálatra el nem ment. A szűrésen elképesztő adatsor várta: 17,2-es cukor, 160/95-ös vérnyomással, 79-es pulzussal. S tegyük hozzá, hogy túlsúllyal, hiszen 150 kilóról indult. És Pécsről – Budapestre, egy tanfolyamra, ahol szerencséjére találkozott Gazdag Katalinnal, a Biocom debreceni ágvezetőjével. Szó szót követett, és Alex tavaly december végén elkezdte a Reg-Enor kúrát…

Fegyelmezd magad!
…amit még megfejelt a paleolit táplálkozással. A kettő ragyogóan megfér egymás mellett, egy pici nehezítéssel. A Reg-Enor speciális étrendje ugyanis bizonyos szinten engedné a kenyér (és általában a gabona) fogyasztását, ám a paleo szemléletbe ez egyáltalán nem fér bele. Mivel Alex jókat hallott mindkettőről, úgy gondolta, egyesíti az előnyöket. Mint mondja, mivel alapvetően húsevő, és az édességet sem kedvelte soha, így mindez igazából nem okozott nehézséget. Talán csak a mindennapi kenyér hiánya… úgy tíz napig. A hozzáállása azonban kitűnő volt. Azt vallja, ha valakinek problémája van, akkor fegyelmezze magát! Az elmúlt, szűk öt hónapban talán kétszer „bűnözött”: egy ici-pici epret és cseresznyét majszolt el, két alkalommal került rántott hús a kezébe (itt az alapanyag jó, a kivitelezés nem…), és egyszer étteremben véletlenül ecetes savanyúságot fogyasztott. Minden egyebet szigorúan betartott!

Jótékony csökkenés
S az eredmény? Néhány napja újra elment a vizsgálatra, ahol merőben más adatok várták. A cukorszint harmadára csökkent, s megállt 6,5-nél, a pulzus 72-es, a vérnyomás 119/77-el ragyogó. Egy adatért viszont csak a fürdőszobáig kellett sétálnia. A mérleg 130-at mutatott… Tehát húsz kilós fogyás öt hónap alatt! Erre mondhatják azt, hogy kiváló ütemű, követhető – és persze látványos is. Érthetően fogalmaz így: „az eredményeim több, mint jók. Azt gondolom, hogy ez elég jól mutatja a változásokat”.

A kúra után (azaz közben, májusban)

Nem csak elméleti változások
Természetes, hogy mindez megerősítette abban, hogy ezt az életmódot folytatnia kell. Mert az eredmények nem csupán papíron léteznek, hanem a közérzete is más. Saját bevallása szerint sokkal energikusabb, mentálisan és fizikálisan kiváló állapotban van. Így aztán folytatódik a Reg-Enor által megkívánt zsírbevitel (ha lehet, szigorúan mangalicából!), a tepertőzés, szalonnázás, még legalább három hónapig a készítménnyel együtt. A trend azután is marad az étkezésben, csak terméket fog váltani elképzelése és Gazdag Kati ajánlása szerint.

———————————————————————————————————————————-

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?