Alga: meghátráló daganat, múló térdfájás

Terméktapasztalatot sugall a cím, mégis azzal illik kezdeni, hogy az észleletek beküldője üzletépítő lett a Biocom rendszerében nagyjából három hónappal ezelőtt, Kosiba Józsefék meghívására. Ebből is látszik, hogy ez egyben életépítés kezdete, sőt, akár életmentésé is! Aki ugyanis a hálózati fejlesztést, ezáltal gazdagodást-gazdagítást a Biocom termékei mentén képzeli el, óhatatlanul egy segítő-rendszer részévé válik. Az egyébként pedikűr-manikűrösként dolgozó Tar Angéla párjával, Marozsán Attilával együtt komolyan vette a feladatokat, így részt vettek az üzleti képzéseken, melyek egyikén dr. Paróczai Dezső pontosan az algáról (Immun Supreme) szólt, s mint írja, nagyon sokat tanultak tőle. Egyből tudták, érezték, hogy nagyon sok emberen tudnak csak ezzel a termékkel is segíteni! Az élet nemsokára fel is kínálta a lehetőséget rá… A tapasztalat pozitív, mert a diagnózis egyre negatívabb!

„Segítség a segítőnek is
Van egy kedves vendégem, akinél május elején szemdaganatot diagnosztizáltak. Tudtam, hogy az alga nagyon jó lesz neki, és segíteni szerettem volna rajta. Igen ám, de nem vagyok orvos, és mivel komoly esetről volt szó, nem tudtam, hogyan fogjak hozzá. Az ágvezetőm, Kosiba József tanácsára elküldtük őt dr. László Máriához. (A lehetőség mindenki számára adott, hiszen a doktornő elérhetősége megtalálható a Ferenczy-féle Egészségkönyv hátulján, számos más terapeutáéval együtt – a szerk.)

Visszahúzódó daganat!
A doktornő természetesen – korábbi számtalan, kiváló visszajelzése alapján – a Biocom termékeire alapozva állította össze a terápiát, amiben az alga (Immun Supreme) kapta a főszerepet! 1 hónapos terápia után, a kedves vendégem a debreceni szemklinikán volt kontrollon. Hála Istennek (és a Biocom termékeinek…), a daganat nem lett nagyobb, nem lett áttét, sőt, a daganat kisebb lett!

Fáj(t) a térde
A másik nagyon jó tapasztalatom a kedves párommal kapcsolatos. Állandó térdfájdalma sokszor már elviselhetetlen volt. Mindössze 1 hónapos alga kúra után csökkent a fájdalom… 2 hónap után már alig fáj a térde, de persze szedi tovább, mert tudja, hogy teljesen el fog múlni!”

(A kedélyállapot egyébként is egyre derűsebb, hiszen a páros már a 4. karrierszinten tart Józsefék szponzorálásával. További sok sikert nekik a segítő útjukon!)

——————————————————————————————————–
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?