Az is öröm, ha valaki a haját duplázza – Ujvári Zsuzsi látványos tapasztalata


Bár a pandémiás időszakban kétségkívül előnyt élvez az immunrendszer erősítése, a külső megjelenés egyik leglátványosabb területén sem árt a folyamatos odafigyelés. Sőt, a kettő szervesen össze is kapcsolódik, hiszen a belső támogatás (tisztítás, tuningolás) is szükséges a külső eredményhez. Egy üzletben is kiemelkedően teljesítő, Gyémánt Hálózatvezető terméktapasztalata következik. Ujvári Zsuzsi és csapata neve mellett – a Sinka-ág oszlopos tagjaként – már egymillió pont is látszott, de ezúttal nem a hálózatépítési vonatkozásokat emeljük ki. Bár ez is nagyon látszik: a haj dúsulása! Sokakat érinthet érzékenyen a probléma, ezért Zsuzsi beszámolójához kikértük a Hair Nice termékcsalád szakértő-beszállítója, Kis Éva holisztikus hajgyógyász véleményét is a témában.

Dupla hajam lett két év alatt…
A Sinka-ágon sokan „rágtátok” a fülemet azzal kapcsolatban, hogy írjam meg a hivatalos cikket, pontosan mi is történt az én hajammal. Örömmel megteszem, vagyis megtesszük ezt közösen Kis Évával, hiszen ő fogja tudni nektek alátámasztani szakmailag is, hogy ott belül mi történt valójában.

Festés, „nem mentesekkel”
Úgy gondoltam, teljesen az elején kezdem. Esküvőnk előtt ugyanilyen sok és dús hajam volt, mint most. 2007-et írunk ekkor. Majd 2008-ban apukám betegsége kapcsán (hála Istennek azóta teljesen jól van!) középen teljesen megőszült a hajam, és emiatt 3-4 hetente festettem, festettük. Szó szerint itthon, kisüzemben a család. Hol a tesóm, hol a férjem… Azt tudni kell, hogy ezek még a boltban kapható olcsóbb kategóriás hajfestékek voltak, hiszen akkor, a Biocomos életünk előtt nem tudtam megfizetni a drágább „mentes” hajfestékeket.

Hullani kezdett
Ennek sajnos az lett a hatása – főleg úgy, hogy még pluszban fekete is volt, ami még károsabb –, hogy szépen lassan elkezdett hullani a hajam. Ritka volt, egyre kevesebb és vékonyszálú. A hajam egyébként természetes gödör, a vasalások egy speciális hajkezelés miatt szükségesek.

Teljes Hair Nice repertoárral
3 évvel ezelőtt találtam egy szuper fodrászt Mezőkövesden, akivel a Biocom hozott össze minket. Dr. Ongainé Boros Szilvia fodrászmesterhez kezdtem el járni, és ő is mondta nekem, hogy „Zsuzsi, nagyon hullik a hajad, kezdjük el mentes és biofestékkel festeni”. Akkor úgy megijedtem, hogy minden terméket megrendeltem, nemcsak a sampont, hanem a balzsamot, a hajkencét és a szérumot is. Egy évig minden hajmosás előtt kentem kencével a fejbőröm, majd hajmosás után becsepegtettem szérummal.

Erősítés zöldekkel (is): Mikrobiom Keto Green
Ezt követően 2018-ban megjelent a Biocom palettáján először a Mikrobiom Pro, majd egy évre rá a KetoGreen. Ezeket a zöldeket napi szinten elkezdtem koktél formájában fogyasztani MSM C-vel (mai nevén: C-vitamin+D3-vitamin+MSM Italpor). Természetesen továbbra is megmaradtak az egyéb vitaminok napi szinten: Flora plus, Krill olaj, D-vitamin és a kollagén.

Mennyiségi és minőségi javulás
Szilvi figyelt fel rá kb. 1 évre rá, hogy nagyon gyorsan nő a hajam, havi szinten kb. 2,5-3 cm-t, és rengeteg, de szó szerint rengeteg „babahajam” lett. Majd idén nyáron fotókat kellett keresnem a telefonon, és szembejött velem egy régi képem. Döbbenten láttam a különbséget. Mind a mennyisége, mind a minősége szemmel láthatóan is óriásit javult. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a termékeket!

Kis Éva: A kitartás és a termékek minősége a siker kulcsa
– Nagyon örülök Újvári Zsuzsi látványos eredményének, mely nemcsak a kitartását bizonyítja, hanem a Biocom termékeinek magas minőségét is – ezt már Kis Éva teszi hozzá. – Számtalan eredmény bizonyítja mind a hajápoló termékek különleges hatékonyságát, mind a hiánypótló tisztító, méregtelenítő, immunerősítő termékek szükségességét. A tapasztalatokról, eredményekről bővebben a Natur Hair Therapy zárt facebook csoportban olvashattok, ahol kérdéseket is lehet feltenni – fogalmaz a holisztikus hajgyógyász.

Fontos a belső tisztítás is
– Holisztikus hajgyógyászként mindig hangsúlyozom a komplex terápia jelentőségét, amikor nemcsak egy sampont vetünk be a hajhullás vagy kopaszodás megfékezésére, hanem mélyebbre hatolunk a fejbőrben és a szervezetben egyaránt – ahogy Zsuzsi is tette. A szükséges vitaminok és ásványi anyagok aktív pótlása, a felszívódás optimalizálása, a belek rendszeres tisztítása, a bélflóra „karbantartása” belsőleg támogatja a hajkorona megfiatalítását, a fejbőr egészségének megóvását. A haj- és fejbőrpanaszok külső kezelésében kimagasló hatású a Hair Nice őssejtes fejbőrápoló krém és a hajerősítő szérum. Az őssejtek aktiválása világviszonylatban is az egyik leghatékonyabbnak elismert módszer a hajhullások-hajritkulások kezelésében. Persze, ha nincs panasz, akkor is fontos, hogy jó minőségű, természetes hatóanyagú készítményekkel tisztítsuk/kényeztessük ezt a fontos területet… – hívta fel a figyelmet a Biocom paletta szerves részét képező Hair Nice termékek beszállítója.

Ezeket olvastad már?