Szívkatéter helyett Circuline

Nemrégiben, a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján volt a „premierje” a „SZÍVesen segítünk” című Biocom kiadványnak, mely néhány, Magyarországon különleges, a szív-és érrendszerre pozitívan ható készítményt mutat be. A színpadon döbbenetes, egyben kiváló tapasztalatok is elhangzottak a készítmények kapcsán, melyet lassan „megszokhatunk”. Itt az újabb! Ezúttal a debreceni Gazdag-ágon termékeket fogyasztó Szigeti Gábor tollából, a Circuline (értisztító, keringésjavító) dicséreteként. Köszönjük hálózatvezetőjüknek, Kun Mazsiéknak, hogy becsatornázták az információt!

 „Természetes úton
EKG, majd terheléses vizsgálaton vettem részt, ahol az eredményeim nagyon rosszak voltak, mivel kimutatták, hogy súlyos koszorúér meszesedés látható. Vérhígítót, vérnyomáscsökkentőt írtak fel, valamint szívkatéterre jegyeztek elő. Elhatároztam, hogy ezeknek nem vetem alá magam, inkább a természetes utat választom, ezért Nagy Béla természetgyógyász javaslatára hat hónapos Circuline kúrát kezdtem el Ferenczy László Egészségkönyve alapján.

Negyedév: könnyebb, félév: problémamentes
Három hónap után elmentem a terheléses vizsgálatra, melyet már könnyedén meg tudtam csinálni. A kúrát hat hónapig folytattam, majd újabb kivizsgálásra utaltak be. Az EKG már nem mutatott ki súlyos elváltozást, a koszorúér meszesedés is megszűnt.”

(Zárójelben jegyezzük meg, hogy Gábornak egy másik termékkel is kiválóak a tapasztalatai, mégpedig a vércukror szintjének terén. Amint friss, végleges adataink lesznek, erről is beszámolunk – a szerk.)

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?