Könnyebb mozgás, frissesség a hidrogénes vízzel


Egyre többet hallani a hidrogénes vizünk nagyszerű hatásairól. A Lourdes berendezés egyre többek lakásának tartozéka, amihez csupán nyitottság kell, és jó fül. Meghallani az üzenetet… Repákné Stubner Tündééknek sem kellett sokat beszélni róla, s az eredményeik az ismeretségi körükben is egyre beszédesebbek. Az Ózdon élő, Sinka Gyula szponzorálásával évek óta aktív regisztrációval rendelkező Biocom tag osztotta meg velünk tapasztalatait.

Meghallani az üzenetet
Egy Biocom képzésen vett részt Tünde, akinek első hallásra felkeltette az érdeklődését a berendezés. További információéhségét a beszerzett dr. Simon László-féle cd enyhítette. A gép hazai szószólójának hanganyaga végképp meggyőzte: szüksége van az eszközre, noha tudatos Biocom taghoz illően igazi komoly panaszai nincsenek.

Könnyebb mozgás
Tapasztalata viszont néhány hét alatt is lett! A csípőizületi problémái ugyanis jelentősen enyhültek a víz fogyasztása következtében. Mint fogalmaz: jóval könnyebb a mozgás.

Jobb közérzet
További örömteli következmény, hogy jobb az általános közérzet. Persze, nehéz ezt a jelenséget igazán konkrétan megfogni, megfogalmazni, de talán erre vágyunk legtöbben: egyszerűen csak jól lenni!

Frissebb kelés
Azért mégis lehet találni e téren egy kapaszkodót: jobb az alvás minősége. De az ébredésé mindenképp: Ugyanis amióta fogyasztja ezt a vizet, sokkal frissebben kel fel reggel.

Nem mellékes
S talán leírható egy normál esetben nem a társalgási témák közé tartozó tapasztalat is: picivel ritkábban jár a mellékhelyiségbe. Mintha nem „szaladna át” rajta annyira gyorsan ez a folyadék! Pedig nem iszik belőle keveset: a napi másfél-két liter simán lecsúszik – csak ebből!

RO-gép is van…
Mert előzményként érdemes tudni: RO vizet előállítót víztisztító gépe már régóta van a Biocom tagnak. Ezért van összehasonlítási alapja is a toalettre-járás sűrűségét illetően. Egyébként a kettő egymásra is épülhet, hiszen jót tesz a Lourdes gép végeredményének, ha fordított ozmózissal szűrt vizet töltünk bele „meghidrogénezni”.

Jobb mutatók
S hogy legyen valami konkrét visszaigazolás: nemrégiben újra állapotfelmérésen voltak. Örömhír: sokat javultak az eredmények az előző biorezonanciás kontroll óta!

Köszönik szépen!
De a legjobb visszaigazolás az, ha másoktól érkezik. Egyre többeknek ajánlják saját példájukból kiindulva mozgásszervi problémákra, így sokaknak tudnak segíteni. Egy friss példa. Nehezen mozgott egy ismerősük nyaka, így „leitatták” az új vizükkel. Azóta sokkal könnyebb neki…

Legyen mindenkinek!
Mindezek alapján jó szívvel állítják: minden családban ott a helye a Lourdes berendezésnek. Ez a víz ugyanis az egész családnak jó, mert nem csak konkrét problémák kezelésében segít, hanem megelőzésként is használható. Azaz: iható.
Köszönjük a megosztást!

————————————————————————————————–
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?