Eldobott bot – hidrogénes vízzel

Bot helyett támasz – Marika útmutatása aranyat ért Erzsikének.

Amikor egy új termék (berendezés) megjelenik a hálózatban, kincset érnek a felhasználói tapasztalatok. A Lourdes fantázianévre hallgató, hidrogénes vizet előállító készülék nyár közepe óta része a Biocom palettájának – a két másik „vizes gép” mellett, melyekről kiváló ízelítőt ad a nemrég megjelent nyolcoldalas kiadvány. Egyre többen isszák a hidrogénes vizet, s az általános vélekedés az, hogy aki elkezdi, már nem hagyja abba… bármennyibe kerül is. Ráadásul a piaci árakhoz képest kifejezetten kedvező módon szerezhető be a tagság hálózaton belül, így érthető módon növekszik a Lourdes forgalma. Akkor is, ha érti valaki a lényegét, akkor is, ha nem. A hatása ugyanis önmagáért beszél. Nemrégiben egy orvos adott róla lírai hangvételű szakvéleményt, de egyre többen írják meg, küldik be, vagy egyszerűen csak jelzik tapasztalataikat. Erre továbbra is biztatunk mindenkit a Biocom központjából! Íme egy rövid, de annál velősebb észlelet.

Ivás másoltatás
Hálózati körökben elterjedt nézet, hogy a másolódás elve a termékfogyasztásra is érvényes. Így nem véletlen, hogy a Biocom egyik ágvezetője, Györe Marika is az első között szerezte be a berendezést. Sokak számára iránymutató, első hallásra megdöbbentő tapasztalata nem a sajátja, de a saját szemével látta, látja. Az évei számát tekintve elvileg nyugdíjas korú, de fiatalokat meghazudtoló frissességgel dolgozó Marikának még él az idős édesanyja. Mivel nekik is van tennivalójuk bőven (gyermekek, unokák, feladatok), így kapott egy segítséget is a szintén szépkorú, de fiatalos segítséget édesanyja ellátásában Bertalanitsné Erzsike személyében. Szinte családtagnak számít Erzsike, aki természetesen azt fogyasztja, amit Marika és Géza bácsi. Így került a poharába a hidrogénes víz, amikor az néhány hónapja megjelent a háztartásban.

Egy elfelejtett bot
Akkoriban több napot egyhuzamban töltött náluk, s már három napja fogyasztotta intenzíven a Lourdes gép vizét. S jött a döbbenetes észlelet: mikor elköszönt Marikáéktól, vissza kellett fordulnia a botjáért, mert „elfelejtette” használni! Tudni kell róla, hogy nehezen jár és lépcsőzik, így a gyógyászati segédeszköz mindig a keze ügyében van. Azaz: volt. A pár napos, „öntudatlan” kúra eredménye volt ez a látványos „olajozás”.

Szép álmokat!
A visszajelzéseknek azonban ezzel még nem volt vége. Újabb több napnyi vízivás után ugyanis egy másik problémája is megoldódni látszik. Hosszú ideje küzd azzal, hogy nehezen alszik éjszaka. Mostanában pedig arról számol be, hogy tökéletesen tud pihenni és frissen ébred! Ez esetben is kizárólag a hidrogénes vízre tud „gyanakodni”, mert semmit nem csinált másképpen, mint annak előtte. Csak a Lourdes gép hidrogénes vizét itta. Nem is szeretne megválni most már tőle! Marika szívesen segített neki, hogy hozzájusson egy bárhol elhelyezhető, hordozható berendezéshez, minden megoldást támogatva. Nem nagy kockázat megjósolni: egyre többen lesznek ezzel így…

Tiszta vízből hidrogénes
A történet egyébként több szempontból is kiváló példázat. Erzsike néninek ugyanis már négy esztendeje van WF-100 típusú gépe, azaz friss, fordított ozmózissal tisztított vizet fogyaszt a Biocom jóvoltából, tehát nagyon tudatos. 87 évesen… A másolódás nála is elindult: ő vette a gyermekeinek (unokáinak) a gépet, nem pedig ők neki. Nem csak a húszéveseké a világ! Úgy tűnik, 90 felé jobban vigyáznak rá…

————————————————————————————————–
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?