A csodálatos alga – az Immun Supreme név ezt takarja


Hónapok óta egy valóban csodálatos készítmény színesíti a Biocom kínálatát: az Immun Supreme. Érthetőbben: az alga, por és kapszula változatban egyaránt. A csodálatos jelző egyáltalán nem túlzás, ha figyelembe vesszük az összetételét, várható kiváló hatásait, amit ezres nagyságrendű tapasztalat igazol már vissza. A termékről egy olyan személyiség írt rövid áttekintést, akinek előneve ugyan nem az orvosi hivatáshoz kapcsolódik, ám mindenképpen az egyik leghitelesebb ember ebben a témában a hálózatban. Dr. Paróczai Dezső Ph.D. ugyanis amellett, hogy hosszú évek óta használója és elkötelezettje az algának, egyre magasabb képesítéseket szerez a természetgyógyászat különböző területein, ráadásul maga is gyógyult általa. Egyáltalán nem mellesleg pedig: Ezüst Fokozatú Hálózatvezető lett a Biocomban néhány hónap alatt, döntően az algának köszönhetően.

Az algákról…
A földi élet születése a vízhez és az algákhoz köthető. Az algák a mai élet forrásai, kb. 3,5 milliárd évvel ezelőttről. A Cianobaktériumok (ezek közé tartozik a Spirulina is) nélkül sincs emberi élet, az algák ma is szabadon élnek, hatalmas potenciállal rendelkezve életminőségünk javítása, egészségünk, környezetünk épségének megóvása terén.

Sejttisztítás
A Chlorella vulgaris mikroalga (zöld alga) a sejttisztítás, méregtelenítés mestere, egyetlen más anyag sem képes ilyen teljes körű méregtelenítésre, fegyvere a Sporopollenin „méregmágnes” és a rekordmennyiségű klorofill (hússzor annyi, mint a búzafűben!). Megköti és kiüríti a nehézfémeket, hetvenszer gyorsabban üríti a radioaktív anyagokat a szervezetből, gyulladás- csökkentő ezek által is.

Vitalitás
A Spirulina platensis szervezetünk vitalitását állítja helyre a benne található több mint 4000(!)-féle legmagasabb biológiai hasznosíthatóságú anyaggal. Mindkettőben ugyanazok az aminosavak, nukleinsavak (RNS, DNS) és zsírsavak (EPA, DHA, GLA), valamint vitaminok (A-tól K-ig), ásványi anyagok és nyomelemek találhatók. A magas biofoton tartalmuk mellett a színanyagokban gazdag karotinoidok, fikobiliproteinek és klorofill antioxidáns bombaként működnek, a zeaxantin és a lutein a ma feltételezett időskori makula-degeneráció (AMD) és a szürkehályog kialakulásának kockázatát csökkentik.

Sejttáplálás, ásványi anyag pótlás
A sejttáplálást ásványi anyag pótlással ötvözve, a Spirulinát a Lithotamnium calcereummal kiegészítve kalcium, magnézium, D-vitamin forráshoz jutunk, mely 300%-al több kalciumot jelent, mint a tejben, 2300 %-al több vasat, mint a spenótban, 3900%-kal több béta-karotint, mint a burgonyában, 375%-al több fehérjét, mint a tofuban!

Sejtvédelem
A megtisztított és feltáplált sejtjeinket már csak meg kell védeni, melyet a Haematococcus pluvialis mikroalga (vörös alga) a benne található, az orvostudomány jelenlegi állása szerint kimutatott legerősebb antioxidánssal, az asztaxantinnal biztosítja. Ez 50-szer erősebb a béta-karotinnál, 60-szor a C-vitaminnál és 550-szer(!) az E-vitaminnál! Nem prooxidatív, egyedülállóan mellékhatás mentes, az egyetlen antioxidáns, amely képes átjutni a vér-agy gáton és a retina gáton, így az agyban és a szemben is kifejti pozitív hatását.

Szinergikus hatás
Ezek az algák hatásukban eszményien kiegészítik egymást, képességeiket integrálva hatásosabbak, mint ha külön-külön fogyasztanánk ezeket! Ezért lett és lesz egyedülálló és alaptermék az IMMUN SUPREME, nem csak, mint táplálék-kiegészítő, hanem mint táplálék. Célzottan jól kiegészíthető a Biocom termékeivel (pl. fogyás, tisztítókúra, szív-és érproblémák, immunitás, daganatos betegségek, prevenció, stb.).

Adagolás Az ajánlott mennyiség min. napi 3×1, max. 3×3 kapszula, fogyasztása során fokozottan ügyelni kell a tiszta víz mennyiségére (3,3dl/testsúlykg/nap). Hatása azonnal érződik (már akár az 1. nap, 3. nap, vagy 1. hét, 1. hónap után). A minimumot mindig szedni kell! Ahány éve fennáll egy komolyabb betegség, minimum annyi hónapig maximális adagban kell szedni. A szervezet beállítja saját magát a szükséges mennyiségre, pl. allergia szezon előtt 1-2 héttel már maximum dózisra kell váltani. Lehet többet is fogyasztani, nem okoz problémát (nem lehet belőle „túlenni magunkat”) és nincs semmilyen mellékhatása (tudományosan igazolt). Egyedül transzplantáltak nem fogyaszthatják; pajzsmirigy-túlműködés és szinkumár, illetve warfarin vérhígító szedése esetén a minimális adag javasolt, ill. orvosi kontroll mellett, mivel jódot és K-vitamint tartalmaz. Minden más esetben bármilyen dózisban és formában szedhető.

Mire használható?
Nagyon jó arcpakolásra és sebek külső kezelésére is. És hogy mi mindenre használt már eddig…? A több ezer tapasztalat alapján a következő területeken, estekben javasolt:

–         tumoros betegségek (még kemo- és sugárterápia alatt, után is) enyhítése, visszafordítása, prevenciója,
–         a vérképet rendbe teszi (vérnyomás, koleszterin, cukorbetegség – a II. típust azonnal!),
–         bármilyen gyulladás (fejben, szervekben, ízületekben),
–         immunerősítés,
–         vírus-, baktérium-, gombaölés,
–         bármilyen allergia, asztma, ekcéma, csontritkulás megszüntetése,
–         lúgosít,
–         Alzheimer- és Parkinson-kór enyhítése, visszafordítása,
–         szürke-, zöldhályog, makuladegeneráció, látásjavítás,
–         haj-köröm-bőr regeneráció,
–         általános öregedés lassítás,
–         stresszoldás,
–         alvászavar megszüntetés,
–         terhesség alatt feltáplálja, „bevédi” az anyát és a magzatot is,
–         máj-, epe- és veseműködést támogat,
–         vastagbél panaszok megszűnnek (bélbolyhokat rendbe hozza),
–         Crohn-betegség,
–         mindenféle gyomorprobléma-puffadás és reflux megszüntetése,
–         fekélyek, székrekedés, hasmenés, vészes fogyás – de elhízás ellen is (mindig az optimális testsúly irányába hat!),
–         roboráló, szellemi-fizikai teljesítmény növelő,
–         dohányzásról való leszokást, koffein függőségből szabadulást segíti.

Fogyasztásukkal azonnal javul:
–         a közérzet,
–         a munkabírás,
–         az alvás minősége (és csökken annak szükséges ideje),
–         nő a stressztűrő képesség,
–         elindul a fogyás (vagy a kívánt hízás!),
–         megszűnnek a gyulladások és fájdalmak,
–         javul a vérkép és a laboreredmények.

 – A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?